Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - Το νέο βιβλίο του Κόκκινου Ουρανού

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο Ορμπάν κατονόμασε τον Σόρος ως τον νούμερο 1 εκείνων των «ακτιβιστών» που θέλουν να υπονομεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη μέσω των «προσφύγων»

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζορτζ Σόρος ότι είναι ένα εξέχον μέλος του κύκλου των "ακτιβιστών" που προσπαθούν να υπονομεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη με το να υποστηρίζουν τους πρόσφυγες να έρθουν στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής.

«Το όνομά του είναι ίσως το ισχυρότερο παράδειγμα εκείνων που υποστηρίζουν το οτιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη, που υποστηρίζουν τα πάντα που αλλάζουν τον παραδοσιακό ευρωπαϊκό τρόπο ζωής», δήλωσε ο Ορμπάν σε συνέντευξή του στο δημόσιο ραδιόφωνο Kossuth. «Αυτοί οι ακτιβιστές που υποστηρίζουν τους μετανάστες γίνονται ακούσια μέρος αυτού του διεθνούς δικτύου λαθρεμπορίου ανθρώπων».

Ομάδες «υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχουν επικρίνει τον Oρμπάν για την οικοδόμηση ενός φράχτη από αγκαθωτό σύρμα στα σύνορα, και για την σκλήρυνση της νομοθεσίας για το άσυλο και την ενίσχυση της υποστήριξης του από τους ψηφοφόρους με την αντι-μεταναστευτική του ρητορική. Ο Σόρος, (εβραϊκής καταγωγής) ο οποίος γεννήθηκε στην Ουγγαρία και είναι ένας από τους μεγαλύτερους «φιλάνθρωπους» στην ανατολική Ευρώπη μέσω των ιδρυμάτων του και του πανεπιστημίου του, δίνει επιχορηγήσεις σε οργανισμούς που παρέχουν νομική συνδρομή στους αιτούντες άσυλο.

Ο Σόρος είπε σε μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ένα σχέδιο έξι σημείων που δημοσιεύθηκε από το ίδρυμά του, βοηθά να «υποστηριχθούν οι ευρωπαϊκές αξίες», ενώ οι δράσεις του Όρμπαν «υπονομεύουν αυτές τις αξίες».


ΥΓ: Πάντως, το 1989, ο Orbán, ηλικίας τότε 29 ετών, έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Σόρος (Soros Foundation) και έκατσε 4 μήνες στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την Οξφόρδη, όντως έχει τη φήμη ότι είναι το φυτώριο της ΝΤΠ στην Ευρώπη, κατ' αντιστοιχία με το Χάρβαρντ στις ΗΠΑ.
Σχετικά όμως με τις δηλώσεις του Όρμπαν, δεν νομίζω ότι απέχουν από την πραγματικότητα. Τα "φιλανθρωπικά" ιδρύματα του Σόρος είναι πίσω από όλες τις χρωματιστές επαναστάσεις στην Ανατολική Ευρώπη και στη Χερσόνησο του Αίμου.
Πιο σχετικά με την Ελλάδα, είναι αυτά που μας ετοιμάζουν τα ιδρύματα αυτά στην Αλβανία με τον "σοσιαλιστή" Εντι Ράμα και στα Σκόπια (...από τη μεριά της Φλώρινας, π.χ., ουράνιο τόξο και τους συν αυτώ.) Και έχει πάντα να κάνει με τα πετρέλαια. Μια από τις εταιρείες πετρελαίου στην Αλβανία, η San Leon Energy ανήκει στον Σόρος.

Ανώνυμος είπε...

το οικοδομημα τριζει και οι νεοταξιτες ψαχνουν αλεξιπτωτα...

Ανώνυμος είπε...

Κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα....
Παρατηρήστε στην πρώτη φώτο, την μούρη και το "νεκρο" βλέμμα του ("παράθυρο" στην σάπια ψυχή του....) ,δεν μοιάζει με σάπιο ανθρωπόμορφο περίβλημα από εκκολαπτόμενο alien έτοιμο να "σκάσει";

Πως καταντάει άνθρωπος όταν τον καταβροχθίζει το σκοτάδι του αρχαίου κακού....

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς.