Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Οργάνωση made in USA προτρέπει: «Γίνε λαθρέμπορος! Μετέφερε λαθραία μετανάστες στην Ευρώπη..»


Ζευγάρι "έντιμων" και "δίκαιων" (θα λέγαμε "αγίων") Γερμανών μεταφέρει παράνομα Αφρικανό μετανάστη στο αυτοκίνητό του

Μια είδηση που αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα Info-Direkt (μετ. ΚΟ εκ του γερμανικού, μετά δυσκολίας…), λέει:
Werde Fluchthelfer!” Με επαγγελματικού τύπου διαφήμιση στα media η οργάνωση με ηλεκτρονική  διεύθυνση www.fluchthelfer.in διαφημίζει την εκστρατεία "γίνε λαθρέμπορος", (ή διακινητής παράνομων μεταναστών) υποκινώντας τους πολίτες να διαπράξουν το ποινικό αδίκημα, (και σε Γερμανία και σε Αυστρία), της λαθραίας διακίνησης μεταναστών

Στα αγγλικά η σελίδα μιλάει για «πράκτορες διαφυγής» (‘escape agents’) και συνδέει αυτούς που βοηθάνε παράνομους μετανάστες να εισέλθουν στην Ευρώπη με εκείνους που βοηθούσαν ανθρώπους στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία να περάσουν προς τη Δύση! Αυτοί οι άνθρωποι «θεωρούνται έντιμοι και δίκαιοι». Και ενημερώνει τους «πράκτορες» πως «η διευκόλυνση της πτήσης παραμένει νόμιμη», καθώς «εντός του χώρου Σένγκεν, αυτό δεν φέρει κανένα σημαντικό κίνδυνο και είναι ακόμα σχετικά εύκολο να γίνει», ενώ μια τέτοια κίνηση, εκτός του ότι επαινείται, κρίνεται «απαραίτητη για μια ελεύθερη και δίκαιη κοινωνία», που πρέπει να είναι η ΕΕ.

Δείτε το βίντεο:

Ιδιοκτήτης της εν λόγω σελίδας είναι η οργάνωση "The Ayn Rand Institute" με έδρα τις ΗΠΑ. Το Ινστιτούτο Άυν Ραντ είναι ένα αμερικανικό think-tank. Αυτό το think tank, απευθύνοντας έκκληση για «συμπόνια» από τους Ευρωπαίους, τους καλεί, χάριν «ανθρωπισμού», να γίνουν ενεργοί βοηθοί ώστε περισσότεροι μουσουλμάνοι και Άραβες να εισέλθουν στην Ευρώπη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι. Το περίεργο είναι ότι μέχρι τώρα, το Ινστιτούτο Ayn Rand δεν είχε δείξει κάποια ιδιαίτερη αγάπη προς τους μουσουλμάνους και τους Άραβες.
Το Ayn Rand Institute, που πήρε το όνομά του από την φιλόσοφο Άυν Ραντ, ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ το 1988, τρία χρόνια μετά τον θάνατο της Ραντ (1905 -1982), με σκοπό την διάδοση των ιδεών της Ραντ και ειδικότερα του «αντικειμενισμού». Η γεννημένη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, εβραϊκής καταγωγής Ayn Rand (γεννήθηκε ως Alissa Rosenbaum Sinowjewna), ήταν σιωνίστρια και θερμή υπέρμαχος του Ισραήλ. Το Ισραήλ, για αυτήν, ήταν ένα «προοδευτικό, επιστημονικό, πολιτισμένο κράτος», σε αντίθεση με τους περιφρονημένους Παλαιστίνιους και Άραβες. Αυτοί για την Ραντ, δεν ήταν παρά μόνο «μια ομάδα σχεδόν εντελώς πρωτόγονων άγριων που δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια, οι οποίοι είναι ρατσιστές και μισούν το Ισραήλ». Έλεγε: «Οι Άραβες είναι μία από τις λιγότερο αναπτυγμένες κουλτούρες. Είναι συνήθως νομάδες. Ο πολιτισμός τους είναι πρωτόγονος και αγανακτούν με το Ισραήλ γιατί είναι το μοναδικό προγεφύρωμα της σύγχρονης επιστήμης και του πολιτισμού στην ήπειρό τους. Όταν υπάρχουν πολιτισμένοι άνδρες να πολεμούν με άγριους, θα υποστηρίξεις τους πολιτισμένους άνδρες, δεν έχει σημασία ποιοι είναι αυτοί». Για την Ραντ, η γη των Αράβων ήταν μια «γη δολοφόνων» - οι Άραβες στην φρασεολογία της είναι απλά «τέρατα» (monsters).

Με το θάνατο της Ayn Rand τίποτα θεμελιώδες δεν έχει αλλάξει. Το Ayn Rand Institute ιδρύθηκε από τον εβραϊκής καταγωγής γεννημένο στον Καναδά, φιλόσοφο Leonard Peikoff. Σήμερα διευθυντής του Ινστιτούτου είναι ο γεννημένος στο Ισραήλ , Εβραίος συγγραφέας και πρώην ακαδημαϊκός Yaron Brook (φωτο). Σε ένα βίντεο μιλάει για τον πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων αμάχων δηλώνοντας απερίφραστα: «Τα πάντα επιτρέπονται, εφόσον κρίνεται απαραίτητο μέσα από την σκοπιά του πολέμου...»

Το Ινστιτούτο Άυν Ραντ εγκρίνει με κάθε τρόπο τον ισραηλινό πόλεμο στη Μέση Ανατολή και κάνει έκκληση για συνεχή «σκληρή δράση στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Οι κρίσεις που προκαλούνται από αυτούς τους πολέμους έχουν προκαλέσει κύματα προσφύγων προς την Ευρώπη.

Για την καταχώρηση (registration) στο fluchthelfer.in φαίνεται μία διεύθυνση που ανήκει στο "Rise Up", μια «αυτόνομη συλλογικότητα» με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ (με σήμα το κοκκινόμαυρο αστέρι των αναρχικών), που σκοπός της είναι «να συμβάλει στη δημιουργία ενός ελεύθερου κόσμου, χωρίς καταπίεση ή ιεραρχία». Ακούγεται, τουλάχιστον ως προς τον στόχο, σαν τους στόχους του Ιδρύματος Σόρος (με τις «χρωματιστές επαναστάσεις» του). Όπως περιγράφει η ίδια η "Rise Up": "Δημιουργούμε επαναστάσεις και ελεύθερες κοινωνίες".
Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το εν λόγω αμερικάνικο think tank θέλει "πράκτορες" - «λαθρέμπορους» ΜΟΝΟ στην Ευρώπη. Μια παρόμοια εκστρατεία στις ΗΠΑ, για να βοηθηθούν μετανάστες από το Μεξικό να εισέλθουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχει.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαδώστε το αρθρο, το οποιο επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικο τροπο , πως ο κομμουνισμος ειναι ενα απαισιο ολοκληρωτικο συστημα απο το οποιο πασχιζαν να απελευθερωθουν οι ανατολικογερμανοι.
Πρεπει να φτασει στα αυτια καθε Ελληνα για να μην μας παραμυθιαζουν πως αυτα τα λενε οι ναζιστοφασιστες χουντικοι κλπ.
Τα λενε οι ιδιοι που προωθουν την μεταναστευση, τα ιδια τα Εβραικά ιδρυματα τα οποια αδύνατον να τα χαρακτηρίσουν οι του εν Ελλάδι συνταγματικου τοξου....ως ναζιστικο παραληρημα.
Αντε να τελειωνουμε με την μεταπολιτευτικη παραφυλολογια του καλου αριστερο κομμουνισμου, διοτι βλεπω να μας πετανε οχι μονο εξω απο τα σπιτια μας αλλα και απο την θεση του....οδηγου.
Παρατραβηξε το αστειο, και αλλο δεν παει!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΝΕΝΗ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016
Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ''ΘΥΜΑΤΟΣ''

Άρθρο του Francesco Lamendola
Μετάφραση - Σχόλια: Ιωάννης Αυξεντίου

Είμαστε μάρτυρες, κατά την πορεία των τελευταίων δεκαετιών, ενός φαινομένου ολοένα αναπτυσσόμενου και διαδιδόμενου: την αυξανόμενη, διάχυτη και σχεδόν αχαλίνωτη θυματοποίηση σημαντικών πτυχών της κοινωνικής, πολιτικής, νομικής, οικονομικής και πολιτισμικής διαλεκτικής.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αρκεί όποιος θεωρεί ότι παραβιάστηκαν τα δικαίωμα του (στην υγεία, στην μόρφωση, στο να τελειώσει το πανεπιστήμιο χωρίς να διαβάζει, να υιοθετήσει παιδί αν και είναι γκέι, να πάρει σύνταξη στα 50) παρουσιάζεται, με έναν καλό δικηγόρο, υπό την μορφή θύματος, και έχει σίγουρη την νίκη. Και όχι μόνον: ο ρόλος του θύματος μπορεί να μετατραπεί σε ένα κερδοφόρο επάγγελμα, ένας τρόπος για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της προσωπικής του συντήρησης.
….

Στο επίπεδο της πολιτικής: σήμερα οι πόλεμοι γίνονται για να υπερασπιστούν τα ''θύματα'', για να τα προστατέψουν από τα ''εγκλήματα'' του πιο ισχυρού. Με αυτή την αιτιολόγηση, στο τέλος του δεύτερης χιλιετηρίδας, τα δυτικά έθνη έκαναν έναν σκληρότατο πόλεμο εναντίον της Σερβίας, κατηγορώντας την ότι δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα των Aλβανών του Κοσσόβου και αποσκοπεί στην εθνοκάθαρση. Μετά την δυτική επέμβαση, το Κόσσοβο αφαιρέθηκε από την σερβική κυριαρχία και, όταν έκλεισαν τα φώτα της δημοσιότητας, ο σερβικός πληθυσμός υποβλήθηκε σε διακρίσεις και βιαιότητες εκ μέρους των Αλβανών, έτσι ώστε να γίνει μία πραγματική εθνοκάθαρση. Αλλά πλέον, στο φαντασιακό της παγκόσμιας δημόσιας γνώμης και επίσης για τους διεθνείς οργανισμούς δικαιοσύνης, οι ένοχοι ήταν οι Σέρβοι και οι Αλβανοί ήταν τα θύματα: οι ρόλοι είχαν ήδη ανατεθεί και κανείς δεν γύρισε να μιλήσει για εκείνη την ιστορία, κανείς συμπονετικός και αμερόληπτος δημοσιογράφος ξανάναψε τις τηλεκάμερες για να καταγράψει εκείνο που τα πρώην θύματα έκαναν στους πρώην ενόχους, τώρα πλέον ανίσχυρους.

Μία παρόμοια συζήτηση μπορεί να γίνει για ορισμένες κατηγορίες παράνομων μεταναστών, οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να περιμένουν να γίνει δεχτή η αίτηση τους για πολιτικό άσυλο, για να επιδοθούν σε εγκληματικές πράξεις μέσα στην χώρα που τους φιλοξενεί και τους συντηρεί. Η λήψη μιας αυστηρής στάσης έναντι αυτών, αμέσως εγείρει την κατηγορία του ρατσισμού. Επιπλέον, ισοδυναμεί με την άρνηση ενός υποτιθέμενου δικαιώματος: της αδιάκριτης και χωρίς όριο υποδοχής…

Σχόλια: Στην Ελλάδα, την εδραίωση της ''δικτατορίας του θύματος'' την έχει αναλάβει, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, μεταξύ πολλών άλλων, το κανάλι MEGA σε ''αγαθή'' συνεργασία με την οργάνωση AVAAZ του Τζωρτζ Σόρος. Πάντως μην ανησυχείτε, θα πάρουμε το βραβείο Νόμπελ και για άλλη μία φορά η Ελλάδα θα πρωτοτυπήσει: πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία μία χώρα θα τιμηθεί με το βραβείο νόμπελ, διότι ηθελημένα παραδόθηκε στον ισλαμικό αποικισμό. Σε αυτή την περίπτωση, πράγματι… κλάψτε για το θύμα!

http://theodotus.blogspot.gr/2016/02/blog-post_22.html#more

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Polyc Mike είπε...

Όσοι διαβάζουν ιστορία ξέρουν καλά τί εστίν ο κουμμουνισμός. Τώρα το να μιλήσεις στην κουμμουνιστική Ελλάδα εναντίον του "εθνικού καρκίνου", αυτόματα περιθωριοποιείσαι και φοράς πλέον την ταμπέλα του "φασίστα"!!

Άσε αγαπητέ μου, αν δεν πάθουμε εθνική καταστροφή από τους κουμμουνιστές μυαλό δεν πρόκειται να βάλουμε. Ας ελπίσουμε πως θα επιζήσουμε (σαν Έθνος) από την καταστροφή.

Hannibal ante portas Roma