Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΗΠΑ: Αποκαλύψεις για τους εξωγήινους υπόσχεται το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, αν εκλεγεί

Υπάρχει εδώ και καιρό ένας αέρας συνωμοσίας γύρω από τις θεωρίες της εξωγήινης ζωής, και ο επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε την Πέμπτη ότι ήρθε η ώρα να φύγει κάθε μυστικότητα.

Ο John Podesta, ο επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον, ήταν καλεσμένος στο CNN και στην εκπομπή "The Lead" του Jake Tapper, για να μιλήσει για τους εξωγήινους.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά, δίνοντας απαντήσεις στα απολύτως εύλογα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι για το τι συμβαίνει σχετικά με τα αγνώστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP)», δήλωσε ο Podesta.


Ο Podesta έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής και τις συνωμοτικό θέσεις για την περιοχή Area 51, όπως είναι γνωστή. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση Ομπάμα, ο Podesta έγραψε, "Τέλος, η μεγαλύτερη αποτυχία μου για το 2014: Για άλλη μια φορά δεν εξασφαλίστηκε η αποκάλυψη των αρχείων UFO.

Η Κλίντον υποσχέθηκε τον Ιανουάριο ότι θα δημοσιεύσει όσο περισσότερα έγγραφα γίνεται σχετικά με την επαφή των ΗΠΑ με την εξωγήινη ζωή, την περιοχή 51 και κατά πόσο όλα αυτά βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Όσον αφορά την περιοχή 51, Podesta επανέλαβε την έκκληση της Κλίντον, λέγοντας: «Αυτό για το οποίο έχω μιλήσει με την υπουργό και αυτό που λέγεται τώρα δημόσια, είναι ότι αν αυτή εκλεγεί πρόεδρος, θα ζητήσει όσο περισσότερους φακέλους, μπορεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποχαρακτηρίσει και νομίζω ότι αυτό είναι μια δέσμευση που προτίθεται να κρατήσει και σκοπεύω να την κάνω να την κρατήσει».  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας τρόπος εκφοβισμού του ανθρώπινου είδους! Γι'αυτό επέστρεψαν φέτος και στην μικρή οθόνη έπειτα από 10+ χρόνια τα xfiles;

ikonsgr είπε...

Μήπως ως "εξωγήινους" η χίτλερι εννοεί να μας παρουσιάσει τους ΕΣΩ-ΓΗΙΝΟΥΣ τα ρυπαρά γένη των νεφελίμ, που είναι και τα πραγματικά αφεντικά της;
ΤΟΣΟΙ θρύλοι, τόσες πανάρχαιες ιστορίες που μιλάνε για τους υποχθόνιους τερατόμορφους "εξωγηινους", όλα "φαντασιοπληξίες" των αρχαίων λαών;
ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ! ;-)

Και αν το παραπάνω ακούγεται σε κάποιους "γραφικό και συνωμοσιολογία", τότε το να πιστευουν ότι μας επισκεπτονται εξωγήινα όντα απο τον Α' κενταυρου ή τον γαλαξία της ανδρομέδας, τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί και άλλοι τροφοδοτούν τεχνηέντως όλη αυτή τη φημολογία περί δήθεν εξωγήινων. Ο σκοπός τους είναι η δημιουργία τεχνητής κοινής γήινης εθνικής συνειδήσεως που θα υπερνικήσει τα έθνη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Andrew είπε...

Απλά θέλει να πάρει ψήφους απο την ομάδα των "believers".

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι άλλο θα τάξουν στα Αμερικανάκια για να τους ψηφίσουν!
Μέχρι και εξωγήινους έχει το μενού.
Φαντάσου τώρα να τα έλεγε αυτά κάποιος υποψήφιος Χριστιανός εθνικιστής!
Πάρτι θα έκαναν τα εγχώρια παπαγαλάκια με αυτές τις δηλώσεις για να στοχοποιήσουν ως ηλίθιο και φαντασμένο κάθε έναν που θα τολμούσε να μιλήσει για Χριστιανισμό ήθη έθιμα αξίες και ελληνικό έθνος!

Ανεξάρτητα με το τι υπάρχει στο σύμπαν μας και δεν το βλέπουμε , απλά λέω τι θα είχε γίνει.

Τώρα θα μου πεις μεγαλύτερη αφέλεια από την κομμουνιστική κοινοκτημοσύνη δεν υπάρχει και την πιστεύουν οι Έλληνες και μάλιστα τους έκαναν και κυβέρνηση δεν θα πιστέψουν οι Αμερικανοί τις αποκαλύψεις για τους εξωγήινους;
Ας είναι καλά τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ,μέχρι και θάλασσα στον Όλυμπο μπορούν να τάξουν στο πόπολο και να πιστέψουν πως θα την πάνε…εν ευθέτω χρόνο βεβαίως βεβαίως…όταν θα φέρουν και τον επίγειο υλιστικό παράδεισο, όπου θα τρώνε όλοι με χρυσά κουτάλια!

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν το όπιο μπει σε μαζική παράγωγη στην Ελλάδα μας για “ιατρικούς σκοπούς”, μέχρι και πρώτο δεύτερο τρίτο θα μπορεί να βγαίνει στους νοσοκομειακούς γιατρούς το ΚΚΕ η ανταρσία και ο σφύριξα ...πες το και εγινε και αυτο!

Orthodox True είπε...

Το Star Wars έσπασε τά ταμεία όλων των εποχών. Το science fiction οι Αμερικανοί τό έχουν στο αίμα τους. Οπότε είναι μία καλή προπαγάνδα γιά νά μαζέψει ψήφους από το fun club.

Τό δεύτερο πού σκέφτομαι, έχοντας ακούσει πρίν λίγα χρόνια έναν επιστήμονα της Nasa σε μία συνέντευξή του, ότι "δέν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νούς, πού έχει φτάσει η τεχνολογία...",
δέν αποκλείεται νά έχουν κατασκευάσει εξωγήινους γιά την ευκολότερη προπαγανδιστική ποδηγέτηση των ανθρώπων, καί αυτό υπό το κλίμα της δημιουργίας του φόβου....
Έχουν ξεφύγει τά τυπάκια....

sta είπε...

Οι εξωγηινοι θα ειναι η νεα Αλ Κα`ι`ντα. Η νεα τρομοκρατια δηλαδη. Το αν υπαρχουν η οχι ειναι αλλο θεμα.