Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

"Mama liked the roses..."



Ίσως κρατήσει λίγο παραπάνω η απουσία άρθρων. Θα δούμε..
                                     ΚΟ

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βάλετε κάποιου είδους donate μέσω paypal ή δεν ξέρω και εγώ τι! Τόση προσπάθεια και τέτοια ανάληψη κινδύνου απέναντι σε ένα τόσο εχθρικό - προς τις non mainstream γνώμες και ιδέες - πέπλο που σκιάζει πλέον όλο τον δυτικό πολιτισμό, πρέπει να είναι δυνατόν να ενισχύεται τουλάχιστον από τους όσους αναγνώστες σας το επιθυμούν. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω, η απουσία σας με είχε ανησυχήσει!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΠ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ

polycmike είπε...

Προσυπογράφω τα λεγόμενα σου αγαπητέ μου, αλλά να σε παρακαλέσω να ξανασκεφθείς τα περί οικονομικής συνεισφοράς (ήτοι αγγλιστί "donations"), που θέλω να πιστεύω πως, καλήν την πίστη τα έγραψες. Δια ν' αποφύγομεν στο μέλλον οποιανδήποτε εμπλοκή των τυχοδιωκτών και πατριδοκάπηλων λαμόγιων με χώρους αγνών οάσεων ορθολογικών (αντιστασιακών) !!

Υ.Γ. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ιστότοπου είναι στην διάθεση του καθενός, όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του, μπορεί να το κάνει απρόσκοπτα.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να ΜΗΝ ειναι θεμα υγειας


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

μας λείπεις
μάνος

ΤΙΜΟΛΕΩΝ είπε...

Ελπιζω να σας δουμε ξανα συντομα.
Ο Κυριος Ιησους Χριστος να ειναι παντα μαζι σας!

jasmine είπε...

Μας ελειψες. Μου αλλαξες την ζωη. Παρε τον χρονο σου. Ελπιζω και εγω να μην ειναι θεμα υγειας.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σας βρήκα!Skywatcher μας έλειψαν τα άρθρα σου,με το καλό να ξεκινήσεις γρήγορα πάλι!Λόγω ολιγοήμερων διακοπών,δεν είχα δυνατότητα σχολιασμού από κινητό,αν και είχα ίντερνετ.Περιττό να αναφέρω πως η ανάρτηση για τον αγαπημένο μας Νότο ήταν εξαιρετική!
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

σας την επεσε η CIA?

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι υγεια ετσι κι αλλιως. Οι αναγνωστες σου οπως εγω πρεπει ,αν δεν το εχουν κανει ηδη, να παραπεμπουν τα αρθρα σου σε τριτους. Η "βιβλιοθηκη" γνωσης που εχεις δημιουργησει πρεπει να διαδοθει ασχετα αν θα ξαναγραψεις. Δυναμη.
(σχολιαστης Sta)

Δημητριος Καρακωστας είπε...

Φιουυυυ ελπιζω να ησουν διακοπες και να μην ειναι θεμα υγειας η να είχες καταληξει σε κανα μπουντρουμι ....χαχαχα πλακα κανω!!!(κανω πλακα???)

Ανώνυμος είπε...

Αν βρίσκεσαι σε πένθος Ουρανέ, εύχομαι καλή ανάπαυση στην ψυχή της και γρήγορη παρηγορία σε σένα. Και μην ξεχνάς πως όταν μάχεσαι υπέρ του ανθρώπου έτσι με τα άρθρα σου, μάχεσαι και για εκείνη έστω και αν δεν είναι πια εδώ.
Αν πάλι κατάλαβα λάθος, να με συγχωρείς...

Ανώνυμος είπε...

Mama liked the roses.........God with you...

SkyWatcher είπε...

Δεν κατάλαβες λάθος.

Άγγελος Μάριος είπε...

ειλικρινά λυπάμαι.
ευελπιστώ η ψυχή σου να αναρρώσει γρήγορα και να σε δούμε πάλι στις επάλξεις της ορθής πληροφόρησης.

Άγγελος Μάριος είπε...

ειλικρινά λυπάμαι
ευελπιστώ να αναρρώσει γρήγορα η ψυχή σου και να σε δούμε πάλι στις επάλξεις της ορθής πληροφόρησης...

Profits4Prophets είπε...

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια Κόκκινε Ουρανέ. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη. Για εμάς τους αναγνώστες σου, δεν είσαι απλά ένας ακόμα ιστολόγος, αλλά μια αστείρευτη πηγή εναλλακτικής πληροφόρησης και πραγματικής γνώσης. Σε θερμοπαρακαλούμε μη σταματήσεις την προσπάθεια... Σε διαβάζουμε τόσα χρόνια που σε θεωρούμε φίλο μας και ας μη σε έχουμε δει ποτέ εκ του σύνεγγυς.

Ανώνυμος είπε...

Κουράγιο και ζωή σε σας

μειλίχιος είπε...

Ο Θεός να την αναπαύσει. Ζωή σε σένα να συνεχίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλό κουράγιο! Δυνάμωσε τη φωνή σου!

Ανώνυμος είπε...

Skywatcher τα συλλυπητήριά μου.Είναι δύσκολες στιγμές αυτές και δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω.Μπορεί να μη σε ξέρω,αλλά σε νιώθω δικό μου άνθρωπο,αφού και το γράψιμο σου δείχνει κατασταλαγμένο άνθρωπο με ποιότητα και αξίες.Να ζήσεις και να ανατρέχεις στις ωραίες αναμνήσεις,μιας και αυτές είναι δικές σου,και δε θα στις πάρει ποτέ κανείς!
Γιώργος ο Νότιος

Unknown είπε...

Τα συλλυπητήρια μου Κόκκινε ουρανέ , τέτοιες πληγές δεν κλείνουν ποτέ , γνωρίζω, κουράγιο εμείς οι Wanderers ξέρουμε να αντέχουμε και να συνεχίζουμε αν και πληγωμένοι

polycmike είπε...

(Κι εγώ με την σειρά μου),

Θα ήθελα να εκφράσω τα ευγενή και ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς τον αρθρογράφο του ΚΟ.

Ομολογώ πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, για την αποχή από την αρθρογραφία. Πιο πολυ πίστευα πως η απουσία οφείλεται στις θερινές διακοπές, παρά σε κάτι τόσο θλιβερό.

Υ.Γ. Εύχομαι -μετά το πένθος- δυναμική επιστροφή στον ΚΟ!!

Ρωμανός είπε...

Κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές σου και να επιστρέψεις σύντομα ακόμα πιο δυνατός! Και να είσαι σίγουρος πως εκείνη θα είναι πάντα περήφανη για σένα.

SkyWatcher είπε...

Ευχαριστώ εκ καρδίας όλους τους φίλους και τις φίλες που έκαναν τον κόπο να αφήσουν ένα σχόλιο, αλλά και όσους δεν το έκαναν. Εύχεσθε.

Stratos είπε...

Κουράγιο και δύναμη.

Βελισσάριος Λεωνίδου είπε...

«Οὐ θέλομεν δὲ ὑμᾶς ἀγνοεῖν, ἀδελφοί, περὶ τῶν κεκοιμημένων, ἵνα μὴ λυπῆσθε καθὼς καὶ οἱ λοιποὶ οἱ μὴ ἔχοντες ἐλπίδα. εἰ γὰρ πιστεύομεν ὅτι ᾿Ιησοῦς ἀπέθανε καὶ ἀνέστη, οὕτω καὶ ὁ Θεὸς τοὺς κοιμηθέντας διὰ τοῦ ᾿Ιησοῦ ἄξει σὺν αὐτῷ.»
(Θεσ.Α 4,13-17)

Αδελφέ Skywatcher, τα παρακάτω είναι για την μνήμη της μανούλας σου.

https://www.youtube.com/watch?v=L3UzgFIWlN0
https://www.youtube.com/watch?v=erN5oXd-MQs


Η μητέρα σου, χάριτι και δωρεά Θεού, ανήλθε στην πρόγευση της Αληθινής και Άφθαρτης Πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Συλλυπητήρια

Orthodox True είπε...

Κ.Ο. Καλό απόγευμα. Πολύ καιρό είχα να ανοίξω τη σελίδα σας και την άνοιξα τώρα μέ την αναγγελία της μετάσταση αγαπημένου προσώπου.
Ο Άγιος Θεός να την αναπαύσει και να την κατατάξει στον Κήπο του, νά χαίρεται καί νά ευφραίνεται αιώνια.
Αιωνία της η μνήμη.
Νά ζείτε και να τη θυμόσαστε στις προσευχές σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.
Καλή δύναμη.
Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Συλλυπητήρια κόκκινες ουρανε! Μη στεναχωρασαι , που λεν κ στη Κρήτη, "ζει Κύριος ο Θεός Ισραήλ" διότι " Κύριος Θεός ζώντων εστι," πάντες απεθανον πάντες αναστησονται, Θεός σχωρεστην , να τη δικαιώσει κ ν την αναπαυσει.