Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Η Goldman Sachs απαγορεύει στους εργαζόμενούς της να ενισχύουν οικονομικά τον Τραμπ (αλλά όχι την Κλίντον)



Η Goldman Sachs το επισημοποίησε : η Wall Street «είναι μαζί της».

«Η Goldman Sachs έχει απαγορεύσει στους υψηλά ιστάμενους εργαζομένους της να κάνουν δωρεές στην προεδρική εκστρατεία του Donald Trump», όπως πολλαπλές πηγές ανέφεραν αργά την προηγούμενη εβδομάδα.

«Η αλλαγή πολιτικής έχει επίσης ως στόχο να ελαχιστοποιήσει την ενδεχόμενη βλάβη της φήμης που προκαλείται από οποιαδήποτε ψευδή αντίληψη ότι η εταιρεία προσπαθεί να παρακάμψει τους pay-to-play κανόνες», αναφέρει η ηλεκτρονική επιστολή, ενώ στους συνεργάτες της εταιρίας απαγορεύεται η ανάμιξη σε πολιτικές δραστηριότητες και η προσφορά χορηγιών προς υποψηφίους για αξιώματα, τοπικά και ομοσπονδιακά.

Οι ποινές που προβλέπονται σε περίπτωση που κάποιος δε συμμορφωθεί με αυτούς τους κανονισμούς «μπορεί να είναι σοβαρές και περιλαμβάνουν πρόστιμα και απαγόρευση συνεργασίας με κυβερνητικούς πελάτες σε μια συγκεκριμένη δικαιοδοσία για περίοδο τουλάχιστον δύο ετών», αναφέρει η εσωτερική επιστολή.

Αλλά όπως αναφέρει η Washington Examiner, «αυτό που η Goldman Sachs δεν διευκρινίζει είναι ο λόγος που σε κορυφαίους εργαζόμενους ακόμα επιτρέπεται να στηρίξουν οικονομικά την Χίλαρι Κλίντον...».

Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ότι η Wall Street στηρίζει Χίλαρι. Είναι πιστό μέλος του νεοφιλελεύθερου, φιλοπόλεμου, υπέρ των «ανοικτών συνόρων», globalist συστήματος.


Νωρίτερα, αυτό τον μήνα, η Λαίδη Lynn Forester de Rothschild, υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών και παλιά φίλη των Κλίντον, ζητώντας να «να δείξουμε την αγάπη μας στην Χίλαρυ», διοργάνωσε στο κτήμα Ναντάκετ των Ρότσιλντ «δείπνο εράνου», υπέρ της Χίλαρι. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους, αλλά ... έπρεπε ο κάθε «υποστηρικτής» να δώσει τουλάχιστον 100.000 $. Μια οικογενειακή φωτογραφία με την Κλίντον κόστιζε 10.000 $. Μια ερώτηση προς την Κλίντον κόστιζε 2.700 $. Βλ. εδώ.
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγές: εδώ κι εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"λογικο" δεν ειναι??? η χιλαρυ ειναι με τους "δημοκρατικους"--υπερ των εβραικων συμφεροντων δλδ
και ο γερμανος τραμ,ειναι με τους ρεπουμπλικανους,υπερ των αγγλοσαξωνικων συμφεροντων δλδ...
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ??? ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥς ΚΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ""ΨΗΦΙΣΟΥΝ"!!! ΜΠΕΕΕΕΕ..

Ανώνυμος είπε...

Το είχα ξαναγράψει.Και μόνο που γίνεται τέτοιος λυσσαλέος πόλεμος κατά του Τραμπ,ίσως να σημαίνει κάτι.Από την άλλη,δε με απασχολεί και πολύ,καθώς όποιος και να εκλεγεί,θα έχει σαν σκοπό να αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο τα ευρωπαϊκά έθνη,στηρίζοντας την αντι-ευρωπαϊκή Ε.Ε.Απλά ίσως ο Τραμπ,αν εκλεγεί και εφαρμόσει αυτά που λέει,θα κάνει καλό στο κράτος του,και πιθανώς να επηρεαστούν και οι Ευρωπαίοι πολίτες και να στηρίξουν εθνικιστικά κόμματα και ως αντίβαρο προς τις ΗΠΑ.Τέλος πάντων,τα αμερικανάκια,μάλλον κουβαλούν την ίδια τρέλα με εμάς,για να ψηφίζουν για άλλη μία φορά οικογενειοκρατία,και μάλιστα την...Χίλαρι που χθες δήθεν...λιποθύμησε...
Όσο για τη χρηματοδότηση,το μόνο ίσως υπέρ του Τραμπ,ηθικά μιλώντας,είναι ότι αυτοχρηματοδοτείται. Αυτό κανονικά σημαίνει πως δε θα έπρεπε να επηρεάζεται από πουθενά.Είναι όμως έτσι;Αν εκλεγεί,θα κυβερνήσει αυτός τις Η.Π.Α ή οι...γνωστοί;
Γιώργος ο Νότιος

sta είπε...

Περα απο τις σεβαστες πολιτικες αναλυσεις εγω θα ψηφιζα Τραμπ.
Στο κατω κατω της γραφης ο Κλιντ δεν κανει ποτε λαθος...

Unknown είπε...

Δεν την βγαζει αυτη. Παλι σηκωτη την πηραν αποτην εκδηλωση της 11\9

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε στο σημειο Ε τετελεσται η νεα ταξης ψυχοπαθων...

Ανώνυμος είπε...

Ώρες ώρες απορώ πως γίνεται μέσα σε μια τόσο μικρή χώρα να την χωρίζουν αδιαπέραστα συμπαγή τείχη όσον αφορά την πληροφόρηση !

Οι τραπεζίτες μπουρζουάδες οι λακέδες του κεφαλαίου στηρίζουν σε συνδυασμό με την προηγουμένη ανάρτηση και τα σχόλια όλες τις κομμουνιστικές θέσεις.

Τρέμε Ροκφελερ Σορος και Χιλαρι !
Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά , κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη.

Οι εν Ελλάδι αριστεροί …πολεμούν τους καπιταλιστές.
Οι εν Ελλάδι νεοφιλελε ξεσπαθώνουν εναντίον …των κομμουνιστών.

ΠΑΜΕ για αντίσταση στην Θεσσαλονίκη να κατατροπώσουμε τον κομμουνιστή Τσίπα.

Είτε Τραμπ είτε χιλαρι δεν βλέπετε που έχουμε φάει το δούλεμα της αρκούδας από την μεταπολίτευση και μετά!


Ευτυχώς τώρα που δεν παράγονται αυθεντικές καλές κωμωδίες έχουμε τους διαδικτυακούς καυγάδες νεοφιλελε – κομμουνιστών ,για να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια!
Οι ρόλοι τους πράγματι είναι αυθεντικοί … δίδονται σε real time χρόνο και μάλιστα δωρεάν.