Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Φεντερίκα Μογκερίνι, πρώην κομμουνίστρια και νυν πρωτοκλασάτο όνομα της ΕΕ (συνήθης διαδρομή): «Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί η εισβολή» (video)



Η Federica Mogherini, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, ανακοίνωσε με κάθε σαφήνεια τη στρατηγική της ΕΕ για τους (λαθρο)μετανάστες. Σύμφωνα με την ίδια, είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτική των μαζικών μετακινήσεων των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη να συνεχιστεί.

«Η μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο που θα συνεχιστεί», είπε.

«Ξέρω ότι είναι κάτι που μερικοί από εσάς δεν θέλουν να ακούσουν, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη και όλο και περισσότερες ανισότητες. Αν η μετανάστευση είναι καλά ελεγχόμενη μπορεί να φέρει απίστευτες ευκαιρίες για εκείνους που εγκαταλείπουν τη χώρα τους και για εκείνους που τους υποδέχονται. Ας είμαστε ρεαλιστές. Μπορείτε να δείτε τις δημογραφικές τάσεις στην Ευρώπη.

Έτσι δεν είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να αναχαιτισθεί, το αντίθετο μάλιστα. Θα συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε την μετανάστευση με αποτελεσματικό τρόπο τηρώντας με κάθε σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα. (Η μετανάστευση) πρέπει να είναι επωφελής για όλους». 

Δες το βίντεο:

Η "μετανάστευση" είναι επωφελής για την ελίτ, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τους αρχιτέκτονες της Νέας Τάξης. Ικανοποιεί ταυτόχρονα τα διεθνιστικά wet dreams των πρώην κομμουνιστών που από «επαναστάτες» έγιναν βασικοί μοχλοί της καπιταλιστικής νεοφιλελεύθερης κιμαδομηχανής και σκυλάκια του Soros. Το πόσο η μετανάστευση είναι «καλά ελεγχόμενη» το γνωρίζει πλέον καλά ο τελευταίος κάτοικος κάθε ευρωπαϊκής χώρας και ιδιαίτερα όσοι ζουν σε εκείνα τα μέρη που στενάζουν εξ αιτίας του «καλού ελέγχου» της (βλ. νησιά Αιγαίου, Καλαί Γαλλίας κλπ) και όχι ο κάθε χρυσοκάνθαρος των Βρυξελλών που ζει ασφαλής στο γυάλινο παλατάκ του.   

Το σχέδιο των ελίτ είναι η κατάργηση των συνόρων της Ευρώπης και πιστοί στο όραμα-σχέδιο Coudenhove-Kalergi, η πληθυσμιακή αλλοίωση και τελικά πλήρης αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της Ευρώπης με αλλόφυλους, ταυτόχρονα με την καταστροφή κάθε «παλιάς» εθνικής, θρησκευτικής, πολιτισμικής ταυτότητας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα οι στόχοι της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας κυβέρνησης. Το χάος που ήδη εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά εδάφη και το αίμα το οποίο χύνεται, όχι μόνο δεν αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδιά τους, αλλά είναι το ζητούμενο, καθώς είναι γνωστό το μασονικό σύνθημα «Τάξη μέσα από το Χάος».

Η 43χρονη Ιταλίδα ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Ύπατη Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας στις 1η Νοεμβρίου 2014, ύστερα από πρόταση του «καλού παιδιού» της Bilderberg, Matteo Renzi.

Πίσω στο 1988, η Mogherini είχε γίνει μέλος της ιταλικής κομμουνιστικής ομοσπονδίας νέων (Federazione Giovanile Comunista Italiana) της νεολαίας δηλαδή, του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος (Partito Comunista Italiano, PCI, επισήμως διαλύθηκε το 1991) και το 2001 εντάχθηκε στο συμβούλιο των Δημοκρατών της Αριστεράς. Το 2007 έγινε κεντρικό μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ρέντσι και τον Φεβρουάριο του 2014 εντάχθηκε στην κυβέρνηση τους ως Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας.

Η Federica Mogherini είναι αυτή που συνέταξε το σχέδιο «Παγκόσμια Στρατηγική για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας», δημιουργίας δηλαδή, στρατού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο δημιουργίας ευρωστρατού κρατήθηκε κρυφό - εντελώς δημοκρατικά - από τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας για το Brexit, για ευνόητους λόγους.

Η πρώην κομμουνίστρια Mogherini δηλώνει θαυμάστρια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 2014, δήλωσε στο Reuters ότι μια μέρα θα ήθελε να εργαστεί εκεί.

Η Mogherini έχει δηλώσει δημοσίως ότι το Ισλάμ είναι «μέρος της ιστορίας και του μέλλοντος της Ευρώπης». Σε ομιλία της στις Βρυξέλλες στις 24 Ιουνίου 2015, είπε:


«Το Ισλάμ κατέχει μια θέση στις δυτικές κοινωνίες μας. Το Ισλάμ ανήκει στην Ευρώπη. Κατέχει μια θέση στην ιστορία της Ευρώπης, στον πολιτισμό μας, στην τροφή μας και, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στο παρόν και το μέλλον της Ευρώπης. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Η Mogherini συμμετέχει στο Istituto Affari Internazionali (ΙΑΙ) (Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων), μία οργάνωση που ιδρύθηκε το 1965 από τον Altiero Spinelli.

Ο Altiero] Spinelli (1907-1986), υπήρξε Ιταλός κομμουνιστής και θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της ΕΕ, ο οποίος σχεδίασε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη (δες εδώ).
Πριν περίπου ένα μήνα οι τρεις ηγέτες των πλουσιότερων χωρών της ΕΕ, Άνγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ και Ματέο Ρέντσι βρέθηκαν στο νησί Βεντοτένε της Ιταλίας, κοντά στη Νάπολη, σε μια συνάντηση που είχε ως στόχο την «επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής ιδέας», αλλά στην ουσία ήταν μια προσπάθεια να εξωραϊστεί ο πανικός που προκάλεσε το Brexit του βρετανικού δημοψηφίσματος. Η επιλογή του Βεντοτένε υπήρξε συμβολική μιας και στο νησί αυτό ο, φυλακισμένος τότε από το καθεστώς Μουσολίνι, Σπινέλι και άλλοι δύο συγκρατούμενοί του, συνέταξαν το 1941 το «Μανιφέστο για μια ελεύθερη και ενωμένη Ευρώπη», γνωστό ως «Μανιφέστο του Βεντοτένε»

Στο κείμενο αυτό, αφού καταδικάσθηκε η «εθνικιστική ιδεολογία», προτάθηκε για πρώτη φορά η συγκρότηση μιας υπερεθνικής ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και έγινε αναφορά στην ανάγκη δημιουργίας μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης ομοσπονδιακού τύπου, με ένα ενιαίο νόμισμα, ένα ενιαίο ευρωπαϊκό στρατό και μια ενιαία ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική. Για τους λόγους αυτούς το «Μανιφέστο» θεωρείται ιδρυτικό κείμενο της ΕΕ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ, εδώ,εδώ, εδώ κι εδώ)

10 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Βλέποντας τις φωτογραφίες της, για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι η μούρη του καθενός είναι προβολή της ψυχής του, άρρωστος ψυχικά άνθρωπος, άρρωστη φάτσα (στην προκειμένη περίπτωση θυμίζει κάτι από κακάσχημη τραβεστί)...

Ανώνυμος είπε...

Με την Μοργκερίνι μπορούμε σχεδόν να συμφωνήσουμε στο ότι υπάρχουν επί της Γης 7 δισεκατ. πληθυσμός. Αυτό ίσχυε το 2011, σήμερα έχουμε 7,5.
Επειδή τα φαινόμενα των «μεταναστευτικών & προσφυγικών ροών» σχετίζονται με την ραγδαία αύξηση των τριτοκοσμικών πληθυσμών καλόν είναι να ανατρέξουμε στα δημογραφικά δεδομένα των τελευταίων πέντε αιώνων.
Εκτιμήσεις παγκοσμίου πληθυσμού 1500/458εκατ.--1600/580--1700/682
1880/978.
Το 1804 αγγίζουμε το 1 δις μετά παρουσία σχεδόν διακοσίων χιλ. του είδους μας , του Homo Sapiens, η συνέχεια:
Το 1927 συμπληρώνουμε τα 2 δισ.έτη 127, ακολουθούν 1960/3, έτη 33--
1974/4, 14 έτη--1987/5,13 έτη---1999/6, 12 έτη--2011/7, 12 έτη. Η πρόβλεψη για τα 8 δις ήταν για το 2023 αλλά μάλλον θα φθάσουμε αυτόν τον(υπερ)πληθυσμό μία διετία ενωρίτερα.
Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι εντός δύο γενεών ο ανθρώπινος πληθυσμός της Γης υπερδιπλασιάστηκε. Σε αυτή την αύξηση συμμετείχαν και οι Λευκοί (ευρωπαϊκοί) πληθυσμοί σε μικρότερη κλίμακα, με αποτέλεσμα το ποσοστό τους στον γενικό παγκόσμιο πληθυσμό να μειωθεί μέχρι να φτάσουμε στις τελευταίες δεκαετίες σε καθαρή μείωση των Λευκών.
Αίτία: Επιγραμματικώς ηθική σήψη και καταστροφή των χρηστών ηθών με αποτἐλεσμα να μην υπαρχει η έμφυτη επιθυμία για οικογένεια και διαιώνηση των εαυτών μας, ως των προηγμένων μελών της ανθρωπότητος.

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσω κάτι από κάποιον πιο σχετικό από μένα;
Ο ευρωπαίος επίτροπος μετανάστευσης, ο Αβραμό, κάνει κάτι ουσιαστικό στα θέματα αρμοδιότητάς του ή κοροϊδεύει την κοινωνία (όπως κάνει σε ολόκληρη την πολιτική του καριέρα μέχρι σήμερα);;;
μάνος

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούω ανοησίες...
Ο ευρωπαίος επίτροπος κάνει πολύ καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται...

Απολλωνιακός είπε...

Εν τω μεταξύ στην Αμερική τα αντι-Τραμπ τρολ έχουν σαλτάρει. Δείτε το νέο φρούτο.

https://www.youtube.com/watch?v=nRp1CK_X_Yw

Ανώνυμος είπε...


Αυτή η μεγάλη των κομμουνιστών σχολή μόνο καπιταλιστές και νεοφιλελεύθερους τυράννους παράγει.
Λογικά οι προλετάριοι θα έπρεπε να απαιτήσουν να κλείσει να μην τιμωρούνται από τα αφεντικά που παράγονται με το τσουβάλι από την αριστερά!
Λογικά...

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον ενδιαφέρεται για ντοκουμέντα: Σύνδεσμος με το σπάνιο βιβλίο του R.N von Coudenhove-Kallergi "Prakstiher Idealismus" (ολόκληρο το βιβλίο) όπου προαναγγέλλεται η πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης όπως -τελικά- αυτή υλοποιείται μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης την οποία οραματίστηκε και προώθησε ο συγγραφέας. Έκδοση paneuropa verlag / wien-leipzig 1925

πηγή: βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου


https://www.dropbox.com/sh/rnve9w7bf448j2j/AABzQyNuLRvdALli8mfk14Bja?dl=0

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τον προηγούμενο Ανώνυμο για τις χρήσιμες αναφορές,
Ο Καλλέργη με πατέρα Αυστριακό και μητέρα Ιαπωνέζα
Richard von Coudenhove-Kalergi

είχε πατέρα τον Heinrich von Coudenhove-Kalergi και μητέρα την Mitsuko Aoyama κόρη Ιάπωνα γαιοκτήμονα,έμπορου και εμπόρου έργων τέχνης.
Ο Heinrich Johann Maria von Coudenhove-Kalergi (1859 – 1906), γνωστός και ως Heinrich Coudenhove-Kalergi και μέχρι το 1903 γνωστός ως Graf von Coudenhove ήταν Αυστριακός Διπλωμάτης και ταξιδευτής της οικογένειας Coudenhove-Kalergi οικογένειας από την Βοημία είχε πατέρα τον Franz Karl Coudenhove (1825-1893) και την Μαρί Καλλέργη Marie Kalergi (1840–1877).
Η Marie Kalergi ήταν κόρη των Jan Kalergi και της πιανίστριας Marie Nesselrode
H Marie Nesselrode γνωστή και ως Maria Kalergis (Maria Kalergis-Muchanow, née Maria Nesselrode; Warsaw, 7 August 1822 – 22 May 1874, Warsaw έλκει την καταγωγή της από την γνωστή Οικογένεια Καλλέργη από την Κρήτη και το Βυζάντιο.
Από την Οικογένεια αυτή κατάγεται και η Βιργινία Τσουδερού όπως φαίνεται και στο παρακάτω λινκ.

Στο λινκ των Πανεπιστημιακών σημειώσεων του Νότη Μαριά
ftp://ftp.soc.uoc.gr/students/eolm517/EU-HISTORY-INSTITUTIONS-LAW.pdf
Μπορεί να βρει κανείς την Ιστορία της Ευρώπης με αναφορές στον Καλλέργη και την Κίνηση Πανευρώπη της οποίας ήταν πολλά χρόνια πρόεδρος του.

Οικογένεια Καλλέργη
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B7

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi
https://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Kalergi_(1840%E2%80%931877)
https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Kalergis
https://en.wikipedia.org/wiki/Coudenhove-Kalergi
https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_von_Coudenhove-Kalergi

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο του Kalergi

Pan-Europa, der Jugend Europas gewidmet

Σε μορφή pdf στα Γερμανικά μπορεί να βρεθεί στο λινκ
http://politik.brunner-architekt.ch/wp-content/uploads/coudenhove_paneuropa.pdf

Ανώνυμος είπε...

Στην παρακάτω διεύθυνση υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για τους σημερινούς "ηγέτες" της Δύσης, πρώην κομμουνιστές και υπηρέτες του Πολιτιστικού Μαρξισμού. Όχι πως δεν τα ξέραμε, αλλά συνήθως τα ξεχνάμε: https://hellenicaffairs.wordpress.com/2016/09/18/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83/