Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

«Αντιφασίστας» και «αντιρατσιστής» ο παιδεραστής – προπονητής της Κρήτης



Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά απέρριψε ομόφωνα την χορήγηση ελαφρυντικού πρότερου έντιμου βίου στον καταδικασθέντα Νίκο Σειραγάκη, επικυρώνοντας έτσι την πρωτόδικη απόφαση, βάσει της οποίας καταδικάστηκε σε 401 έτη φυλάκισης.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για τις πράξεις του σε βάρος 36 παιδιών. Τον Μάιο του 2013, έπειτα από μία μαραθώνια διαδικασία, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, επέβαλε στον πρώην προπονητή ποινή κάθειρξης 401 ετών, που κατά συγχώνευση γίνονται 220 και από αυτά, θα εκτίσει τα 25.

Ο εγκληματίας εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας ότι δεν έκανε κάτι που «δεν ήθελαν τα παιδιά», ενώ δήλωσε ότι «σε 10 χρόνια οι ποινές του δεν θα έχουν καμία αξία», γιατί όπως είπε, «θα είναι έτσι τα ήθη της κοινωνίας» και αυτό που έχει κάνει, δεν θα έχει καμία σημασία.

Κρατήστε το αυτό. Το έχουμε πει και το έχουμε δείξει με αρκετά άρθρα. Το επόμενο βήμα της θρησκείας του «προοδευτισμού» είναι η φυσιολογικοποίηση της παιδεραστίας.


Το ότι δίνεται "φωνή" σε τέτοια άτομα από τις διάφορες τατιάνες, φωνάζει το πόσο κοντά είναι τελικά, αυτά τα.. "10 χρόνια".

ΚΟ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φυσιογνωμία...Σαν...αρχαιοελληνική προτομή...
Θα ακουστεί κάπως,αλλά ίσως είχαν δίκιο οι αρχαίοι στο ''καλός καγαθός''.
Με τέτοια φάτσα,δεν μπορεί να έχει κάτι το καλό και ηθικό.
Εύχομαι τα χειρότερα στους παιδεραστές από τα βάθη της ψυχής μου.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σε περίπου 20 χρόνια βγαίνει έξω λες και δε τρέχει τίποτα !!!! Πως τα 401 γίνονται 25 ; θα κάνει και κανένα μεροκάματο στη φυλακή και με καλή διαγωγή θα βγει στα 10 χρόνια. Ωραία δικαιοσύνη....

Γιάννης είπε...

Το "αντιφασίστας" και "αντιρατσιστής" δεν κολλάει πουθενά βέβαια, αλλά λεπτομέρειες..θα μου πείτε.

Ανώνυμος είπε...

οποιος θυμαται....κατι φωνες που προπαγανδιζαν για φασιστα χρυσαυγιτη

Ανώνυμος είπε...

Πώς ειναι ετσι αυτός ρε; σαν το χαμένο παιδί του γιέτι

Ανώνυμος είπε...

Μα πώς τα 401 έτη γίνονται 220 και από αυτά, θα εκτίσει τα 25; Τι είδους νομικό σύστημα εκπτώσεων έχουμε;
Το μόνο που λείπει είναι να ασκήσει έφεση και να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι δεν γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Μερικα απο τα σχολια αναφερονται στην εξωτερικη του εμφανιση ? ρε , ειστε σοβαροι ?

SkyWatcher είπε...

- Δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση. Την άσκησε ήδη. Το δικαστήριο (Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά ή ΜΟΕ) είναι το εφετείο και επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση. Δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο η ποινή του, ούτε του αναγνωρίστηκε κάποιο ελαφρυντικό.
- Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Βαγγέλης Μουνδριανάκης, μετά την πρωτόδικη απόφαση είχε δηλώσει: «Η ποινή της κάθειρξης 401 ετών και κατά συγχώνευση 220 ετών, είναι η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί ποτέ από Ελληνικό Δικαστήριο σε μία υπόθεση. Αποτυπώνει το μέγεθος, τη βαρύτητα και την απαξία που έκρινε η Ελληνική Δικαιοσύνη ότι έχει η αποκρουστική εγκληματική συμπεριφορά του δράστη. Ο παιδεραστής εξακολούθησε να εμφανίζεται στην δίκη αμετανόητος, προκλητικός και θρασύς, και δεν ζήτησε συγνώμη από τα ανήλικα θύματά του. Αντίθετα, προσπάθησε να τους επιρρίψει τις δικές του ευθύνες. Αυτός, κατά την άποψή μου, ήταν και ο λόγος που του επιβλήθηκε αυτή η βαριά ποινή».
- Τα 25 έτη, δεν τα αποφάσισε το Δικαστήριο, αλλά τα ορίζει ο νόμος.
- Το πρωτόδικο δικαστήριο, το ΜΟΔ Πειραιά, κήρυξε ένοχο τον παιδεραστή, επιβάλλοντάς του ομόφωνα (τακτικοί δικαστές και ένορκοι) 401 έτη πρόσκαιρης κάθειρξης (Η κάθειρξη διακρίνεται σε πρόσκαιρη και ισόβια). Στη συνέχεια το Δικαστήριο συγχώνευσε τις ποινές και επέβαλλε συνολική ποινή 220 ετών. Αυτή είναι η δικαστική απόφαση για τον παιδεραστή Σειραγάκη.
- Από δω και πέρα έρχεται η πολιτεία, έρχεται η νομοθεσία που λέει ότι όσα χρόνια κι αν δικαστεί κάποιος για κακουργηματικές πράξεις δεν επιτρέπεται να εκτίσει ποινή πάνω από 25 έτη. Το άρθρο 94, παρ.1 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπει ότι: «Δεν μπορεί η συνολική ποινή να ξεπερνάει τα 25 έτη όταν πρόκειται για κάθειρξη, τα 10 έτη όταν πρόκειται για φυλάκιση, και τους 6 μήνες όταν πρόκειται για κράτηση». Από το νόμο, δεν εξαιρείται κανένας εγκληματίας, όσο επικίνδυνος κι αν είναι.
- Να σημειωθεί ότι όταν ο κατάδικος κλείσει τα 65 χρόνια του, κάθε ημέρα στη φυλακή μετράει για 2.
- Υπόψιν ότι τα ισόβια (υψηλότερη μεμονωμένη ποινή) είναι το ανώτατο 20 χρόνια. Στις ΗΠΑ, από όσο ξέρω, ισόβια σημαίνει ισόβια.

Ανώνυμος είπε...

προς "Γιάννης",
δες το βίντεο και θα καταλάβεις γιατί είναι αντιφασίστας.
άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι από τα συστημικά ΜΜΕ δεν μάθαμε τίποτε θα έπρεπε να σε έχει υποψιάσει...........

Ανώνυμος είπε...

Θα τον "περιποιηθούν" μιά χαρά οι παλιοί μέσα στη φυλακή.....

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Skywatcher και στην Ελλάδα τα ισόβια σημαίνουν ισόβια, αλλά μόνο για τον Ν. Ντερτιλή...

ACUNIN είπε...

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ...

Γιάννης είπε...

Προς Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 10.25 π.μ.
Α μάλιστα, προφανώς εννοείς "αυτοαποκαλούμενος" αντιφασίστας. Φυσικά οι αντιφασίστες δεν ενοχοποιούνται από το συγκεκριμένο γεγονός, οπότε η αναφορά είναι τουλάχιστον "ατυχής". Τώρα η περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα, ειδικά όταν αφορά μια μικρή κοινωνία, μάλλον εις βάρος των θυμάτων θα απέβαινε.

Ανώνυμος είπε...

Σοκ στα τοπικά ΜΜΕ γιατί επέλεξε για δικηγόρο του τον Νίκο Κωνσταντόπουλο

Στον γνωστό ποινικολόγο και πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ, Νίκο Κωνσταντόπουλο, στράφηκε ο παιδεραστής-προπονητής Νίκος Σειραγάκης,

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος είναι γεμάτος ψευτογιατρούς και πούστηδες. Και αυτός ο αλήτης είχαι δίκιο για αυτά τα "προδευτικά" ψέματα. Μετά την αλλαγή φύλλου, αύτα τα αίσχη θα'ρθουν από τον ίδιο τον διάολο. Πρώτα θα έρθουν οι σοδομικοί "γάμοι" και μετά οι trannies και τέλος οι διεστραμμένοι παιδεραστές. Και όλα για την σατανιασμένη "ισότητα".