Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Άλλαξε γνώμη ο ντε Νίρο και τελικά δεν... θα ρίξει γροθιά στον Τραμπ



Εντυπωσιακή κολοτούμπα έκανε ο πολλά βαρύς Robert De Niro όσον αφορά τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump, τον οποίο προηγουμένως είπε ότι θα ήθελε να "του ρίξει γροθιά ... στο πρόσωπο".

"Θα ήθελα να πω μόνο ότι όλοι ελπίζουμε, περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει τη χώρα με έναν τρόπο που θα ωφελήσει τους πάντες και θα επωφεληθούν οι γείτονές μας σε όλο τον κόσμο", είπε ο De Niro, όταν ρωτήθηκε στο ITK τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον Trump.
 
«Αυτό είναι όλο», είπε το αστέρι του "Νονού ΙΙ".

«Περιμένουμε και ελπίζουμε, και θα δούμε».


Ο 73χρονος ηθοποιός είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει τον Trump «κατάφωρα ηλίθιο», ένα «γουρούνι», έναν «μα…α καλλιτέχνη», «εθνική καταστροφή», «ντροπή για το έθνος», ότι «δεν ξέρει τι του γίνεται» και άλλα. Τώρα δηλώνει ότι το σχόλιο για την "γροθιά" που έκανε στο βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα - ήταν «περισσότερο συμβολικό».

«Μετά τα πράγματα που είπε, ο καθένας θα ήθελε να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο», δήλωσε ο De Niro στους δημοσιογράφους..

Ο Ντε Νίρο πρόσθεσε: «Τώρα είναι εκλεγμένος πρόεδρος και να δούμε τι πρόκειται να κάνει».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το "σύστημα" με όλα τα μέσα & τους ανθρώπους του θα προσπαθήσει να προσεταιριστή τον Τράμπ & την συμμορία του. Θα προσπαθήσει να τον πάρη με το μέρος του, να τον καθοδηγήση με ήπιες μεθόδους, να κάνη αυτά που πρέπει... και όχι ό,τι θέλει αυτός και η συμμορία του..!
Οι δηλώσεις του ηθοποιού καθρεπτίζουν αυτή την τακτική.

Αυτή είναι η πρώτης επιλογής κίνηση, αν αποτύχη.. ακολουθούν άλλα...

Ανώνυμος είπε...

Κόψε φάτσα και βγάλε συμππέρασμα.

Ανώνυμος είπε...

Εαν το πόπολο όμως σταματούσε να υποστηρίζει τέτοιου είδους "καλιτέχνες" με τον όβολο του στις κινηματογραφικές αίθουσες, να βλέπαμε κατά πόσο εύκολα ο κάθε προσκυνημένος οθοποιός θα έκανε κάποια αντίστοιχη δήλωση.

Ανώνυμος είπε...

Οπως και πολλοι αλλοι "αστερες" του Χολυγουντ ετσι και αυτος καταπιε την γλωσσα του φοβουμενος νομικες συνεπειες,την πατησε και τωρα τα "μασαει".Ρεζιλικι ετσι το λεμε εμεις εδω.....

Ανώνυμος είπε...

Και πήρε , από τον Ομπάμα , την ανώτατη τιμητική διάκριση του αμερικανικού κράτους , το μετάλλιο της ελευθερίας! Μέχρι και στην γνωστή ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια με το κοντό μαλλί το απένειμε ο Ομπάμα. Οποία Ξεφτύλα. Για μένα μόνο η Νταιανα Ρός και ο Τζαμπάρ το άξιζαν το μετάλλιο.

polycmike είπε...

(Αν και εξ αρχής, παραμένω ουδέτερος, ως προς τον Τραμπ)

1. Στην αρχή σε αγνοούν
2. Μετά σε πολεμούν
3. Μετά σε ικετεύουν για οίκτο (σε αυτήν την φάση είμαστε)
4. (Μένει να το δούμε) ... στο τέλος τους νικάς!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΝΤΕ ΝΙΡΟ: MORON.