Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: Δυναμική κίνηση του κράτους για την αποτροπή μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μοιράζει «σφυρίχτρες βιασμού» στις γυναίκες



Η αστυνομία της Βιέννης θα διανείμει 6.000 "σφυρίχτρες βιασμού" στις Αυστριακές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ως προσπάθεια αποτροπής άλλου ενός περιστατικού μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων από «μετανάστες» όπως αυτό που συνέβη το περασμένο έτος, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η τυπική liberal απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα προβλέπει τους αστυνομικούς να εφοδιάζουν με σφυρίχτρες προειδοποίησης βιασμού τις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στην ετήσια γιορτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης της Βιέννης.

«Είναι μια εθνική εκστρατεία που απευθύνεται κυρίως (;) σε γυναίκες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Karl-Heinz Grundboeck στο AFP.

Όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή χειρός εκπέμπει έναν διαπεραστικό ήχο συναγερμού, ο οποίος υποτίθεται ότι θα «διώξει μακριά πιθανούς δράστες», δήλωσε ο Grundboeck. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν και άλλες πόλεις θα λάβουν τέτοιες σφυρίχτρες «αντι-βιασμού» για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι αρχές στην Αυστρία και τη Γερμανία ανησυχούν ότι «μετανάστες» και «πρόσφυγες» θα προκαλέσουν νέες μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως συνέβη και πέρυσι. Στη γερμανική πόλη της Κολωνίας, 1.231 γυναίκες ανέφεραν επιθέσεις από όχλους τριτοκοσμικών.

Στην Κολωνία, η αστυνομία ανακοίνωσε την ανάπτυξη εκατοντάδων επιπλέον αστυνομικών, ελικοπτέρων, ενισχυμένη επιτήρηση με CCTV κάμερες και περιφραγμένες εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης.

Εκτός από τη Γερμανία, ανάλογες μαζικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στη Σουηδία, την Αυστρία, τη Φινλανδία και την Ελβετία το περασμένο έτος.

Πάντως η Σουηδία έχει δείξει πολύ πιο αποφασιστική στάση από την Αυστρία στο θέμα αυτό. Είχε μοιράσει στις γυναίκες... λουράκια που έγραφαν «μην με αγγίζεις»!! 


ΚΟ / πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οισφυρίχτρες είναι για τους διαιτητές και του τροχονόμους..... Στείλτε τους από κει πούρθανε να ησυχάσει η Ευρώπη....

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα από αυτά δε δημιουργεί ο Πούτιν.Ο ίδιος ο Πούτιν έχει καταδικάσει τον εθνικισμό δηλώνοντας ''Όποιος ισχυρίζεται ότι η Ρωσία ανήκει στους Ρώσους, είναι ή ηλίθιος ή προβοκάτορας, η Ρωσία είναι μια πολυπολιτισμική, πολυεθνική χώρα''.Αυτό νομίζω λέει πολλά και διαλύει αυταπάτες.Ο ίδιος ο Πούτιν είχε,επίσης,δηλώσει:''Είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε το σύνολο της Ρωσικής νεολαίας από το ιό του Εθνικισμού''
Χωρίς λόγια...Νομίζω είναι άνευ ουσίας ένας Ευρωπαίος Εθνικιστής να ταυτίζεται με τον Πούτιν και τον συντηρητισμό του.
Κλείνοντας,μα καλά,τι κάνει σε αυτή την φωτογραφία ο ...Βλαδίμηρος;

http://4.bp.blogspot.com/-qlGLxM9CV18/VSFBEZtfpEI/AAAAAAAAN2A/H2HSdTRuTkM/s1600/putin-jew-puppet.jpg

Το ότι είναι Ορθόδοξος,δε λέει τίποτα μα τίποτα απολύτως...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

“Η αστυνομία της Βιέννης θα διανείμει 6.000 σφυρίχτρες βιασμού”

Να οδηγηθεί στα κάτεργα η “φασιστική νεοναζιστική” ηγεσία της Αυστρίας ως ξενοφοβική! Σπέρνει τον φόβο και ως εκ τούτο το μίσος ανάμεσα στα ταξικά αδέλφια που δεν έχουν …τίποτα να μοιράσουν!

sta είπε...

Ένα τουιτ προειδοποίησης βιασμου θα ήταν πιο αποτρεπτικό .. ! Μας δουλεύουνε; Ας επιτρέψουν στον κόσμο να αμυνθεί επιτέλους με τα κατάλληλα εργαλεία διότι προφανώς δεν θέλουν να το κάνουν οι ίδιοι .

Ανώνυμος είπε...

Είναι στην ίδια λογική με τις εκδηλώσεις με τραγούδια και κιθάρες μετά τη σφαγή στη Νίκαια. "Ευτυχισμένη μέρα", "Δώστε στην ειρήνη μια ευκαιρία" και όλα αυτά τα γλυκούλικα των εκθηλυσμένων ευρωπαίων.
Είναι ήδη νεκροί και δεν το ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν σκέφτηκαν το αποτελεσματικότερο όλων των μεσων;Απλα να τους κάθονται ειρηνικά, και έτσι δεν θα υπάρχει βιασμός,. Απλά πράγματα.