Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Έρευνα - κόλαφος στην φεμινιστική προπαγάνδα: Πολύ πιο ευτυχισμένες οι νοικοκυρές από τις γυναίκες καριέρας

Relampago Furioso (The New Modern Man) / ΚΟ

Μόλις έσκασε μια βόμβα πάνω στις φεμινίστριες. Ερευνητές βρήκαν ότι οι νοικοκυρές είναι πολύ πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι «ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες» με εκπαιδεύσεις και επαγγελματικές σταδιοδρομίες που τις έχουν μετατρέψει σε σκλάβες χρέους, επιχειρηματικά γρανάζια  και φορολογούμενες δούλες.

Αυτή η βρετανική μελέτη είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να «καθορίζονται» από το φεμινισμό ώστε να μπορούν να γίνουν σαν... άνδρες.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι είναι πιο ευτυχισμένες από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα είναι γροθιά στο πρόσωπο της 50ετούς φεμινιστικής προπαγάνδας που λέει στις γυναίκες ότι πρέπει να κυνηγούν το «τα θέλω όλα» lifestyle και χλευάζουν χρόνια το πρότυπο της νοικοκυράς γυναίκας.

Η φεμινιστική ιδέα είναι ότι το να είσαι νοικοκυρά δεν είναι μια δουλειά, ή είναι κάτι το "καταπιεστικό", και οι νοικοκυρές είναι "δούλες", μια ιδέα που στην πραγματικότητα κάνει διακρίσεις εις βάρος των γυναικών που βλέπουν θετικά τους παραδοσιακούς ρόλους των δύο φύλων.

Η έρευνα Liverpool Victoria, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, έδειξε ότι τα πιο ευτυχισμένα επαγγέλματα είναι αυτά που ιστορικά ήταν γεμάτα από γυναίκες υπαλλήλους:

Νοικοκυρές - 87,2% ευτυχισμένες
Επαγγέλματα σχετικά με την φιλοξενία και τη διαχείριση εκδηλώσεων - 86,3% ευτυχισμένες
Δημιουργικές τέχνες και σχεδιασμός - 84,4% ευτυχισμένες
Φιλανθρωπικό έργο - 83,9% ευτυχισμένες
Επαγγέλματα σχετικά με αναψυχή, αθλητισμό και τουρισμό - 83,7% ευτυχισμένες

Η Daily Mail πέταξε επίσης μια άλλη βόμβα, καθώς ανέφερε ότι τα κορίτσια καριέρας είναι συνήθως πολύ λιγότερα ευτυχισμένα από τις γυναίκες σε παραδοσιακά γυναικείους τομείς, και ένας μεγάλος αριθμός κοριτσιών καριέρας θα ήθελε να δώσει τη ζωή του στις «εταιρικές φυτείες» για να επιστρέψουν στην διαμονή στο σπίτι ως σύζυγοι και μητέρες. Τα ευρήματα αυτά είναι ενάντια στα 50 χρόνια φεμινιστικής προπαγάνδας:

Οι λιγότερο ικανοποιημένες εργάζονταν στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, με βαθμολογία ευτυχίας 53,8%. Κρατικές έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των μητέρων που πηγαίνουν στη δουλειά θα ήθελαν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και να μείνουν στο σπίτι με τα παιδιά τους. Αλλά οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι για να φροντίσουν την οικογένειά τους βρίσκονται κάτω από τη βαριά πίεση των δυτικών κυβερνήσεων για να βρουν δουλειά και να στείλουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς ή νταντάδες.

Οι νοικοκυρές δαπανούν περίπου 1 1/2 ώρα την ημέρα για να κάνουν την μπουγάδα, αλλά είναι πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι καριερίστες.

Η έρευνα περιγράφει λεπτομερώς τη σημασία και την ποσότητα των εργασιών που εκτελούνται από τις γυναίκες που επιλέγουν να ασχολούνται με τα οικιακά. Παρακάτω το πώς ο διαιρείται η μέση ημέρα για μια νοικοκυρά, που δείχνει ότι οι εργασίες που κάνει κάθε άλλο παρά εύκολες είναι:

Φροντίδα παιδιών: 2 ώρες & 7 λεπτά
Καθαριότητα: 1 ώρα & 47 λεπτά
Αγορές: 1 ώρα & 20 λεπτά
Κηπουρική: 1 ώρα & 2 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα & 44 λεπτά
Πλυντήριο ρούχων: 1 ώρα & 28 λεπτά
Διάβασμα παιδιών: 1 ώρα & 1 λεπτό
Οδήγηση: 56 λεπτά
Άλλο: 1 ώρα & 46 λεπτά

Ο φεμινισμός είναι ένας Δούρειος Ίππος για τους πραγματικούς στόχους του Πολιτιστικού Μαρξισμού. Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της μακιαβελικής πολιτικής, χρησιμοποιώντας την υποκρισία και την πονηριά προκειμένου να αποκρύψει τους πραγματικούς στόχους των εξουσιαστών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ
παρακαλώ κάνε ένα tag για τον Πολιτιστικό Μαρξισμό στη θεματολογία σου...
Δεν υπάρχει.
Δεν μπορώ να βρω τα άρθρα με αυτό το θέμα που πολύ σωστά έχεις αναδείξει.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Και που να ρωτήσουν τις καθαρίστριες στους κρατικούς δρόμους η στα κολχόζ.
Εκεί θα βλέπαμε τον πραγματικό βαθμό ευτυχίας των φεμινιστριών “με το κατακόκκινο νύχι και την γόβα στιλέτο”.
Το αυτό για τους άνδρες με το “φουλάρι και το σκουλαρικάκι”.
Η ίδια τύχη επιφυλάσσεται και για τους πολυαγαπημένους τους παράτυπους, που τους υπεραγαπά ΣΗΜΕΡΑ το παγκόσμιο σύστημα , “οι γόβες και τα φουλάρια”, σε αντίθεση με τους κακούς ρατσιστές δεξιούς που τους “μισούμε” και θέλουμε να τους βλέπουμε να υποφέρουν στην πατρίδα τους!
Aνάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους που έχουν τον ίδιο πολιτισμό με τους ιδίους, με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλλίτερο η χειρότερο από τον δικό μας δεν έχει καμία σημασία. Είναι δικός τους! Την δική τους γη ,την γη των προγόνων τους , τις δικές τους συνήθειες…

Παράσιτα – με ότι αυτό συνεπαγόταν για τους ανυπάκουους η φοροφυγάδες - ονόμαζε ο Λένιν όσους ΔΕΝ εργάζονταν για την οικοδόμηση του σοσιαλιστικού παραδείσου. Αυτά για όσους (ες) γηγενείς η μη , πιστεύουν πως θα απολαμβάνουν εσαεί τον ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ – ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ - κρατικό μισθό τους από τις σφραγίδες σε άχρηστα κ@λόχαρτα, η τα επιδόματα αλληλεγγύης ζώντας εις βάρος του …επίγειου παραδείσου!

Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με το ντύσιμο κανενός. Με την υποκρισία όμως πολλά…

Ανώνυμος είπε...

Εγω ως γυναικα θεωρω οτι ο πιο ευτυχισμενος συνδυασμος (και για νοικοκυρες δλδ), ειναι οταν εχουν μια part-time δουλεια (ειδικα αν υπαρχουν παιδια), κ μπορουν να βγαζουν το εισοδημα για τα προσωπικα τους εξοδα ή οταν δουλευουν απο το σπιτι κι ετσι ουτε στους αντρες τους χρειαζεται να βασιζονται (γτ μη δουλευομαστε κ οι αντρες αλλο που δε θελουν να εξαρτομαστε απο αυτους οικονομικα για να μας εχουν στο χερι σε καθε ενδεχομενο), κ δεν θα χρειαζεται να τη βλεπει πιο πολυ μια εταιρεια απ' οτι η οικογενεια της.

Νομιζω οτι ειναι ο ιδανικος συνδυασμος. Κι οι πιο παλιες γυναικες που ξερω κ που ποτε δν εμαθαν σε φεμινισμο και μοντερνισμους παντα λεγανε οτι μια γυναικα πρεπει παντα αυτο που βαζει στη τσεπη της να προερχεται απο δικα της λεφτα, και για να εξασφαλιζει την ασφαλεια της σε περιπτωση που ο αντρας αποδειχθει καφρος και για να ειναι κ αυτη πιο σιγουρη και επικοδομητικη για τον εαυτο της.

Δεν πιστευω στο νοικοκυρα vs καριεριστρια γτ κ οι 2 περιπτωσεις ειναι στο ακρο. Μια μεση λυση ειναι παντα καλυτερη. Ουτε νομιζω οτι υπαρχει καμια λογικη γυναικα εκει εξω που θεωρει οτι ειναι σωστο να ξεστραβωνεται για χρονια στο διαβασμα για να καταληξει να κανει παρεα με τη σφουγγαριστρα οσο κι αν καποιοι αντρες θελουν να σκεφτονται ετσι.

Συμφωνω ομως οτι ειδικα οταν υπαρχουν παιδια, δεν χωρανε καριερες στη μεση, αλλιως ας μεινει ο καθενας μονος του, τα παιδια δε χρωστανε τιποτα να μεγαλωνουν με ντανταδες. Σαν τη θαλπωρη της μητερας δεν υπαρχει τιποτα στον κοσμο.

Κ επειδη βλεπω γενικα οτι τελευταια ολα τα ιδεολογικα κινηματα ''κοπτονται'' για την ευτυχια της γυναικας και για το ποιες γυναικες κ απο ποιες ιδεολογιες ειναι πιο χαρουμενες, κ.λπ..η πιο ευτυχισμενη γυναικα ειναι αυτη που εχει καταφερει να ειναι αληθινη κ πιστη στον εαυτο της και στον Θεο..ασχετα απο τις προσωπικες κι επαγγελματικες της επιλογες. ΑΥΤΗ η γυναικα ειναι η πιο ευτυχισμενη. Ειτε ειναι μονη της ειτε με συντροφο ειτε με ολοκληρη οικογενεια, δεν προσδιοριζει το σχεσιακο/σεξουαλικο θεμα την ευτυχια ενος ατομου, εκτος αν το παμε απο καθαρα επιφανειακους παραγοντες.

Εχουν κανει ολες οι εταιρειες κι ολες οι ερευνες τις γυναικες λαβαρο για τα συμφεροντα και τις ιδεολογιες τους. ''Ποιες γυναικες ειναι πιο ομορφες, οι συντηρητικες ή οι liberals'', ''ποιες γυναικες ειναι πιο ευτυχισμενες? Οι νοικοκυρες ή οι καριεριστριες?'', ''Αυτη η χοντρη πρεπει να ειναι φεμινιστρια, ολες οι φεμινιστριες ειναι χοντρες κ ασχημες''..Ποσο πιο χαμηλα θα πεσει ο κοσμος..

Ανώνυμος είπε...

Η γνώση είναι δύναμη. Εάν φροντίζαμε και να μεταδίδεται…
Το θέμα είναι ποιος έχει όρεξη να διαβάζει !
Βγαίνουν πολλοί “δημοκράτες” τώρα τελευταία να δηλώσουν πως δεν είναι αριστεροί , δεν είναι κομμουνιστές , δεν είναι σταλινικοί!
Μέχρι και ο Παπαδημούλης όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή για τα εγκλήματα του Στάλιν απάντησε ευθαρσώς …ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ!
Για τα εγκλήματα του Λένιν είχε άγνοια και αυτός και οι “τυχαίοι” προσκεκλημένοι.
(Για τους αστούς οικοδεσπότες των “ενημερωτικών εκπομπών” τα λόγια είναι περιττά. Τα ξέρουν όλα…τα λένε ΟΛΑ …ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ που ψηφίζουν όπως ψηφίζουν…)

Ωσάν το μοναδικό πρόβλημα να είναι ο Στάλιν και όχι η ίδια η “δημοκρατική” αριστερή μαρξιστική “φιλοσοφία” που εφαρμόζεται κατά γράμμα και αναζητούν τον κακό ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ!
Εμφανίστηκε και ο μπαμπούλας!
Χωρίς αυτόν, χωρίς εχθρό , ΔΕΝ επιβιώνει καμία δικτατορία, δεξιά η αριστερή!
Εφαρμόζεται παγκόσμια μια αριστερότατη πολιτική , για την Ελλάδα μας ούτε συζήτηση ΑΛΛΑ επειδή δεν είναι καλή , την ονομάζουμε δεξιά , νεοφιλελεύθερη και ξεμπερδέψαμε με τον …ΚΑΚΟ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ.Ο. ,
Αυτά και άλλα πολλά…


Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013
Μία εισαγωγή στον Πολιτιστικό Μαρξισμό (video)
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/11/video_26.html


Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012
Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’


Η Σχολή της Φρανκφούρτης

Ο Weil απάντησε χρησιμοποιώντας κάποια από τα χρήματά του για να δημιουργήσει μια νέα ‘δεξαμενή σκέψης’ (think tank) στο πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Αρχικά προορίζονταν να ονομαστεί «Ινστιτούτο για τον Μαρξισμό». Αλλά οι πολιτιστικοί μαρξιστές συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο αποτελεσματική αν κρύβονταν η πραγματική φύση και οι στόχοι τους. Έπεισαν τον Weil να δώσει στο νέο ινστιτούτο ένα ‘ουδέτερο’ όνομα, το «Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών». Σε σύντομο χρονικό διάστημα η γνωστή ως «Σχολή της Φρανκφούρτης», (Frankfurter Schule) το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών θα γίνει ο τόπος όπου η πολιτική ορθότητα, όπως την ξέρουμε σήμερα , θα αναπτυχθεί. Η βασική απάντηση στο ερώτημα «Ποιος έκλεψε τον πολιτισμό μας;» είναι : οι πολιτιστικοί μαρξιστές της Σχολής της Φρανκφούρτης.

http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/blog-post_20.html

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
«Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»...

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_90.html

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
Πολιτιστικός Μαρξισμός: Η καρδιά του ηθικού ξεπεσμού μας
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/12/blog-post_2.html

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016
Η επίθεση στο Φύλο και στην Οικογένεια: Η κληρονομιά της Σχολής της Φρανκφούρτης
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/01/blog-post_8.html

22 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:45 π.μ.
SkyWatcher είπε...
Έχεις δίκιο. Το άρθρο είναι παλιό. Από το 2009. Δες το εδώ και
εδώ


Our Cultural Decay Mirrors Frankfurt School Program - See more at: https://www.henrymakow.com/frankfurt-school-satanic-judaism-in-action.html#sthash.7IMGcgsB.dpuf

The Frankfurt School: Conspiracy to corrupt
http://www.whale.to/c/frankfurt_school1.html

Ανώνυμος είπε...

Και συνεχίζουμε με το δελτίο τρέλας. Μις Ελσίνκι 2017.

http://www.eglimatikotita.gr/2017/01/2017.html

sta είπε...

Προς ανωνυμη 9 Ιανουαρίου 2017 - 11:42 π.μ.: Δεν σχολιαζω το σχόλιο σου. Κυρίως διαφωνώ με αυτό αλλά είναι απόλυτα ΣΕΒΑΣΤΟ.
Είσαι όμως απολυτα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για τα : κ , γτ, δν, δλδ .
Δεν έχεις "δικαίωμα" να διατηρεις ,διαδιδοντας δημόσια , την γραπτη , πληκτρολογιακη τεμπελια .
Το θεωρώ χειρότερο ακόμη και απο τα greeklish..

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τα επαγγελματικά και τα οικοκυρικά,βλέπουμε όλοι πως κυκλοφορούν ορισμένες,αν όχι οι περισσότερες ''Ελλεινίδες''.Είτε πάνε βόλτα,είτε για καφέ,είτε για να ψωνίσουν,είτε για να ακούσουν ανατολίτικα μπουζουκοσκυλάδικα.Δεν είναι να απορεί κανείς που οι περισσότεροι άντρες τις αντιμετωπίζουν ως σκεύος ηδονής.Για μένα το ηθικό κομμάτι παίζει τεράστιο ρόλο.Σαφώς και η άποψη μου είναι ότι η γυναίκα πρέπει να φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά.Είναι η συντονίστρια του οικογένειας και του οίκου γενικότερα.Αυτό θα έπρεπε να γίνεται,ώστε να γίνει μια ομαλή μετάβαση προς τις Ευρωπαϊκές και ιδιαίτερα,στις Ελληνικές αξίες,και στην ελληνική θέαση της ζωής.Τώρα,αν υπάρχει σαφές οικονομικό πρόβλημα,τότε,βάσει και της ''σύγχρονης'' εποχής που ζούμε,αν η γυναίκα εργάζεται,δεν είναι από μόνο του κακό.Αρκεί να διατηρεί την ηθική της υπόσταση και να μην καταντήσει σαν μία ''Ελλεινίδα'',όπως ανέφερα παραπάνω.Δηλαδή,να τα έχει όλα έξω,να κάνει σχέσεις της μιας βραδιάς και να έχει πάει με το 1/4 του πληθυσμού της Δυτικής Αττικής.Φυσικά πλέον καμία από αυτές δεν θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στην οικογένεια μας ως σοβαρή κοπέλα που σκοπεύουμε να ανοίξουμε σπίτι.Και φυσικά,έμμεσα βέβαια,αυτή η κατάσταση επιδρά και στην υπογεννητικότητα.Πόσες πραγματικές κοπέλες-γυναίκες να υπάρχουν άραγε εκεί έξω,που είναι Ελληνίδες,και όχι ''Ελεεινίδες''...Είμαι απαισιόδοξος ως προς αυτό το θέμα.Θυμηθείτε,ότι το σύνθημα μας πρέπει να είναι ''Εξέγερση ενάντια στο σύγχρονο κόσμο'',δανειζόμενος τον τίτλο από το τιτάνιο έργο του μεγάλου φιλοσόφου Ιούλιου Έβολα.Εξέγερση προς αυτά που μας ''πασάρουν''ως μοντέρνα,είτε με το πέπλο του φεμινισμού είτε με οτιδήποτε άλλο παρακμιακό και αντεθνικό.
Γιώργος ο Νότιος

Vivika είπε...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας για να βοηθήσει οικονομικά και για να ξεφύγει από την οικονομική κατάχρηση δύναμης που συχνά εξασκουσε ο σύζυγος σαν το μόνο πορτοφόλι στο σπίτι. Δεν υπάρχει σοβαρή οικονομική υποστήριξη για μια γυναίκα που βρίσκεται σπίτι και αυτό σαφως επιδεινωνει την οποια οικονομική δυσπραγια, πράγμα που την κάνει να νιώθει ανεπαρκής και ότι δεν συνεισφέρει στα του οικογενειακου προϋπολογισμου. Γίνεται και θύμα από τον σύζυγό σε περιπτωσεις κακων σχεσεων αφου είναι αυτός "που φέρνει τα λεφτά στο σπιτι", και φυσικά τις εργαζόμενες γυναίκες που την θεωρούν...τεμπελα και οτι...κάθεται. Μην τα βλέπουμε όλα τόσο απλά. Αν το κράτος εξασφαλιζε ένα αξιοπρεπές εισόδημα στις ίδιες, πολύ λιγότερες θα δούλευαν, να είστε σίγουροι.

Ανώνυμος είπε...

Προς Sta που σχολιασε για το τροπο που πληκτρολογησα ορισμενες λεξεις..πας καλα? Σχολιασες για να μου πεις οτι ειμαι ''απαραδεκτη'' επειδη σε καποιες λεξεις πληκτρολογησα με συντομια? 1) Απαραδεκτοι ειναι αυτοι που κανουν εγκληματα οχι αυτοι που πληκτρολογουν με τροπο που δε σ'αρεσει οποτε χαλαρωσε το υφακι και τη τρελα σου και 2) Το πως πληκτρολογω ειναι δικο μου θεμα και δε σε αφορα ουτε στο ελαχιστο και αν καποιος ειναι να μου κανει παρατηρηση αυτος/αυτη θα ειναι καποιος απο την ιστοσελιδα κι οχι μια ασχετη. Κοιτα τη δουλεια σου κ μη κανεις τη δασκαλιτσα σε αλλους που ηρθες και με υφος να μου πεις οτι ειμαι απαραδεκτη.

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ είπε...

"YOU TUBE" - "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ": ΠΑΣΥΑ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1845 ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΤΟ VIDEO ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - ΠΑ.ΣΥ.Α. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ VIDEO ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150) ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1845 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

http://proboleus.pa-sy-a.gr/2016/01/26/00-00/pa-sy-a_proboleus_2016-01-26_00-00.htm#plohgos_03

ikonsgr είπε...

Άλλο ένα άρθρο -γροθιά στο στομάχι- της "προοδευτικότητας" και του εγωπαθή, ωχαδερφιστή καταναλωτή- πολίτη του κόσμου που αυτή ευαγγελίζεται....
Το γεγονός και μόνον ότι όλο αυτό το κίνημα της χειραφέτησης και "δικαιωμάτων" των γυναικών (όπου στη πράξη κατέληξε σε κίνημα izngoud : θέλω να γίνω χαλίφης=άντρας στη θέση του χαλίφη=άντρα) χρηματοδοτήθηκε και ενισχύθηκε σχεδόν αποκλειστικά από ΜΚΟ και "ευαγή" ιδρύματα της γνωστής-άγνωστης σατανοσυμορίας περιούσιων παρασίτων, "Ροτσιλιντ και σια", νομίζω τα λέει όλα....
https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA
Δύο οι κύριοι στόχοι:
- Να βάλουν στο "τριπάκι" της υποδούλωσης (μέσω χρέους και εργασίας-δουλειάς=δουλείας) ΚΑΙ τις γυναίκες που μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ήταν "ανενεργός" πληθυσμός
- Να πάρουν τα παιδιά από τις γυναίκες-μάνες και να τα μεγαλώνουν ως "κτηνοτροφικό προϊον" σε "παιδικούς σταθμούς", χωρίς ΚΑΜΙΑ πνευματικότητα, ΚΑΜΙΑ πίστη πέραν του ΕΓΩ τους και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ λόγο ύπαρξης: "καταναλώνω άρα υπάρχω".....

Και τα "ευεργετικά" αποτελέσματα του φεμινισμού και της χειραφέτησης στις δυτικές "προοδευτικές" κοινωνίες τα ζούμε σήμερα....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
polycmike είπε...

Αγαπητή Nessie Dot,

1. Όταν θελετε να κάνετε αντικειμενικό σχόλιο, δεν υπάρχει το "οι άντρες" και το ... "φύλο μου"!!

2. "Ταμπέλες" έχουμε όλοι π.χ. αυτοαποκαλούμαι "εθνικιστής", με λένε "Μιχαήλ". Με πρώτη και καλύτερη "ταμπέλα", αυτή της ταυτότητας. Το θέμα θα μπορούσε να είναι, οι άλλοι να ΜΗΝ μας φοράνε τις "ταμπέλες" π.χ. αυτός είναι "φασίστας", τον λένε "Μιχαλάκη".

3. Ο διαχωρισμός υπέρ/κατά φεμινισμού, υπάρχει για να ξεχωρίζει ...η ήρα από το σιτάρι. Δεν θέλουμε να κατακρίνουμε τις γυναίκες, που είναι στην αντιφεμινιστική κοσμοθεωρία και για αυτό γίνεται η διάκριση. Ωστόσο, θα συμφωνήσω πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την πολυτέλεια, να πάρουν θέση σε ένα θέμα "υπέρ ή κατά του φεμινισμού" και για αυτόν τον λόγο αποκαλούνται "η μάζα". "Η μάζα", είναι το σύνολο του πληθυσμού που προσπαθούν να επηρεάσουν οι φεμινιστές και οι αντιφεμινιστές. Οι δε "άνθρωποι με ξεχωριστές προσωπικότητες", είναι το αντίστροφο της "μάζας"(εάν σας εννόησα ορθά). Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει ήδη ...

4. Το να έχω μια κοσμοθεωρία/γνώμη/ιδέα/αξία/ιδανικά ΔΕΝ με υποβιβάζει σε προϊόν, τουναντίον με ξεχωρίζει από την καταναλωτική (και μόνο) μάζα.

5. Αυτό με το "...απο την εφηβεια μου κιολας ειχα καταλαβει οτι κατα πασα πιθανοτητα ελεγχεται απο μισογυνηδες αντρες", τί τό θελετε? Έχετε στοιχεία? Εγώ μπορώ, στο αντίποδα, να σας φέρω πολλά παραδείγματα μουνόδουλων σκλάβων (με συγχωρείτε για την λέξη), που βιώνουμε καθημερινά στο περιβάλλον μας!

5. Για το θέμα των στερεοτύπων, είναι μεγάλο θέμα της ψυχολογίας και δεν προτίθεμαι να σας το αναλύσω στις 2 τα ξημερώματα... απλά θα σας πω γενικά, πώς όλες οι αντιλήψεις μας είναι βασισμένες σε στερεότυπα!

6. Ο άνθρωπος με τις δικές του ιδέες: Οι "ιδέες" είναι καλό να υπάρχουν, φτάνει να μην μας οδηγούν σε ιδεοληψίες!!

7. Πιστεύω πως οι σοβαροί σχολιαστές, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη θέση στα θέματα που σχολιάζουν. Διαφορετικά μπορούν να ρωτήσουν, να μάθουν!!

8. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αντιληφθώ την ομάδα ατόμων, με την οποία έτυχε να συνομιλήσετε ... μου είναι δύσκολο να σας καταλάβω!!

9. Και τέλος το "ιδεολογικό μητρώο". Το οποίο επικαλείσται, καλό είναι να υπάρχει, για να εντοπίζονται οι "ιδεολογοι-χαμελέωντες" και οι καιροσκόποι!!!

Υ.Γ. Αυτό με τις "ταμπέλες", να το κοιτάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς Polyc Mike: Mike πρωτον τα σχολια μου αν προσεξες κι εσυ ο ιδιος ειναι σε λαθος αναρτηση, κατα λαθος τα γραψα εδω, τα σχολια ειναι για αλλη δημοσιευση αλλα δεν εχει και πολλη σημασια.

1. Πουθενα στο σχολιο μου δεν δηλωσα οτι σκοπευω να κανω καποιο ''αντικειμενικο'' σχολιο..καταρχας δεν υπαρχουν αντικειμενικα σχολια γιατι τα σχολια ειναι γνωμες και οι γνωμες ειναι παντα υποκειμενικες. Επομενως σε παρακαλω πολυ να μη βγαζεις δικα σου συμπερασματα που δεν εχουν σχεση με αυτα που ειπα και μη μου βαζεις λογια που δεν χρησιμοποιησα στο σχολιο μου.

2. ''Δεν υπαρχει το οι αντρες και το φυλο μου''...αληθεια? Περιεργο γιατι εγω νομιζα οτι στο κοσμο υπαρχουν οι γυναικες (δηλαδη το φυλο μου) και οι αντρες, δηλαδη το δικο σας φυλο. Εκτος αν εννοεις οτι υπαρχουν κι αλλα φυλα οποτε δε θα πρεπε να χρησιμοποιω την ορολογια για τα δυο φυλα..λιγο μπερδεμενο μου φαινεται αυτο που ειπες εδω. Επισης καλο ειναι να αποφευγεις τις προσπαθειες λογοκρισιας..η φραση ''δεν υπαρχει το..'', αναφερομενος στο σχολιο αλλου δειχνει τη προθεση σου να ΄΄μονιταρεις'' το τι γραφει ο αλλος ενω δεν εχεις ουτε τετοια ιδιοτητα ουτε τετοιο δικαιωμα.

3.Προφανως η αναφορα μου στις ταμπελες σε μπερδεψε λιγο. Ειναι αλλο πραγμα να προσδιοριζεσαι εσυ ο ιδιος ως κατι κι αλλο να σε κατατασσουν σε μια κατηγορια χωρις καν να σε ξερουν, σε αυτο αναφερομουν δε χρειαζεται τοσο πολυ κοσκινισμα οσο του εκανες εσυ. Ειναι απλα τα πραγματα. Δεν ειμαι υπερ της γενικης και αοριστης ταμπελας για τους ανθρωπους.

4. Αυτο που ειπα για την εφηβεια αν προσεξες αναφεροταν στο πως εγω η ιδια στο μυαλο μου σκεφτομουν τοτε. Και τοτε ασχετα απο στοιχεια ή οχι, (καθαρα απο απλη λογικη), ειχα υποψιαστει οτι ενα τετοιο κινημα οπως ο φεμινισμος που ξεφτιλιζει, ντροπιαζει και υποβιβαζει τις γυναικες ΛΟΓΙΚΑ δε θα ελεγχοταν απο υγιεις γυναικες που ενδιαφερονται πραγματικα για το φυλο τους αλλα απο μισογυνηδες αντρες με συγκεκριμενη ατζεντα. Το αν τοτε ειχε στοιχεια ή οχι ειναι αλλο θεμα. Το οτι μετα απο χρονια εχω βρει στοιχεια για την υποψια μου αυτο ναι ισχυει. Φυσικα κι εχω στοιχεια..θελεις να κατσω να σου γραφω μια μια πηγες που το δειχνουν αυτο? Το σχολιο μου δεν αφορουσε αποδειξεις για το συγκεκριμενο θεμα, μια αναφορα εκανα σε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

5.''Ο άνθρωπος με τις δικές του ιδέες: Οι "ιδέες" είναι καλό να υπάρχουν, φτάνει να μην μας οδηγούν σε ιδεοληψίες!!'' Παλι λιγο μπερδεμενο μου φαινεται αυτο. Δε καταλαβαινω σε τι κολλησες στο συγκεκριμενο κομματι.

6. '' Πιστεύω πως οι σοβαροί σχολιαστές, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη θέση στα θέματα που σχολιάζουν. Διαφορετικά μπορούν να ρωτήσουν, να μάθουν!!'' Καταρχας αυτο σου το σχολιο δηλωνει οτι εσυ για καποιο λογο θεωρεις τον εαυτο σου ''σοβαρο'' σχολιαστη και μαλιστα σε τετοιο βαθμο που νομιζεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις τους αλλους σχολιαστες και τα σχολια τους.

Δεν θελω να σε απογοητευσω Mike, αλλα πρωτον δεν γραφουμε εκθεση στο πανεπιστημιο εδω ουτε κανουμε αγωνες για το ποιος εχει το καλυτερο σχολιο, αυτα ειναι για τα παιδακια στο youtube. Ο καθενας γραφει το σχολιο του αναλογα με την αποψη του οχι αναλογα με το αν οπως λες ειναι ''σοβαρος σχολιαστης''. Επισης το οτι εσυ μπορει να νομιζεις οτι γραφεις σοβαρα σχολια (αναλογα παντα με τα δικα σου κριτηρια), δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας ή οτι οι υπολοιποι συμφωνουν και βρισκω το συγκεκριμενο σου σχολιο λιγο αλαζονικο. Και για να τελειωνουμε, δεν γραφω σχολια για να εντυπωσιασω ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον επομενως το τι γραφω ειναι δικο μου θεμα και δεν σε αφορα, οποτε αν δε σου αρεσουν τα σχολια μου απλα δε τους δινεις σημασια και πας παρακατω. Υποδειξεις για το πως θα γραφω τη γνωμη μου, αν θα ρωτησω κατι για να μαθω, κ.λπ. δε δεχομαι. Αν θες τις υποδειξεις για υποκειμενικα θεματα κρατα τες για τον εαυτο σου.

Δε θα σου αναλυσω ουτε θα σου απολογηθω για το πως αποφασισα να διατυπωσω τη γνωμη μου.

''Υ.Γ. Αυτό με τις "ταμπέλες", να το κοιτάξεις.'' Εγω παλι θα σου ελεγα να κοιταξεις το θεματακι που εχεις με την αλαζονεια σου λιγο γιατι σε κοβω να το παιζεις πολυ δασκαλος στο διαδικτυο και δε κολλαει.

polycmike είπε...

Πάντως είναι από τις λίγες φορές που μετάνιωσα που μπήκα σε αντίλογο .... εκτέθηκε και αναγκάστηκε από μόνη της να σβήσει τα σχόλιά της!!

(...ας είναι, δεν πειράζει) ... τουλάχιστον κατάλαβε το λάθος!!

Υ.Γ. Εννοείται πως ότι και να γράψει, δεν πρόκειται να επανέλθω στον αντίλογο!!

Ανώνυμος είπε...

Polyc Mike. Δεν πας καλα ανθρωπε μου. Πρωτον οπως σου εγραψα και στην αρχη τα δυο εκεινα σχολια πηγαιναν για αλλη αναρτηση και βρισκονταν απο λαθος εδω γι'αυτο και διαγραφηκαν και οχι για δικο σου χατιρι, συγνωμη που σε απογοητευω. Δευτερον οταν λες "το λαθος της" εννοεις το οτι διαφωνησα μαζι σου? Τοσο φαντασμενος εισαι που νομιζεις οτι οποιος διαφωνει μαζι σου κανει λαθος? Και τριτον αν οπως λες τα εσβησα γιατι καταλαβα το "λαθος" μου..ποιο το νοημα να αφησω τα σχολια στα οποια απαντουσα σε σενα?? Αν θες λοιπον να δεις τα σχολια εκεινα, βρισκονται κατω απο την αναρτηση:"Γραμμα γυναικας προς αντρες. Στασου σαν αντρας σε εναν θηλυκοποιημενο κοσμο". Πολυ καλα κανεις και δεν ξαναμπαινεις στον αντιλογο,αλλα δε χρειαζεται να μονολογεις στα σχολια..αντε γεια σου.