Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

"Μοχάμεντ,καλέ Μοχάμεντ άνοιξε!"
Συναντήσαμε τη Χουάνα, 70 ετών, στο σπίτι της φίλης της και γειτόνισσάς της Nieves, στο Jerez de la Frontera στην Ανδαλουσία. Επειδή δεν έχει την δυνατότητα να εισέλθει στην δική της οικία για πέντε μήνες. Έχει αποξενωθεί από αυτήν, σύμφωνα με καταγγελία που κατέθεσε στην αστυνομία, από τον ίδιο άνδρα που καλωσόρισε, ώστε να μην είναι άστεγος πριν από δύο χρόνια. Η κυρία Χουάνα συνάντησε τον Μοχάμεντ σε ένα κοινωνικό δείπνο. Του έδωσε ένα δωμάτιο ώστε να μην βρίσκεται στο δρόμο και προκειμένου η ίδια να αισθάνεται πιο ασφαλής (!), επειδή ζούσε μόνη της. "Μου φάνηκε καλό άτομο. Δεν πίστευα ότι θα ενεργήσει κατά αυτόν τον τρόπο", λέει. Αλλά σύντομα, συνεχίζει η Χουάνα, "άρχισε να με ρωτάει για χρήματα, για το διαδίκτυο ... και δεν είχα. Λοιπόν, είχα λίγα λεφτά στην άκρη που μου τα πήρε, λίγο - λίγο μου τα πήρε όλα".

Η Nieves, η γειτόνισσά της, λέει ότι η χειρονομία της κυρίας Χουάνα της κόστισε πολύ ακριβά από τη στιγμή που άφησε τον άντρα να μπει μέσα. "Απέκτησε τον έλεγχο όλων όσων ήταν δικά της, του τηλεφώνου της, των χρημάτων της, την απομόνωσε από τους λίγους φίλους που είχε και την οικογένειά της. Επωφελήθηκε από την ηλικία και την ευάλωτη κατάσταση της Χουάνα".

Η Nieves δέχτηκε την Χουάνα στο σπίτι της και αφιερώνει όλο το χρόνο της σε αυτήν, ενώ η κατάστασή της υγείας της έχει βελτιωθεί. Η Χουάνα της είπε ότι είχε επιστρέψει πριν από πέντε μήνες από μακρά ανάρρωση από μια σπασμένη κλείδα, για την οποία για ένα σχεδόν χρόνο πήγαινε σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης. Αλλά ο Μοχάμεντ δεν της άνοιξε την πόρτα και της είπε από το τηλέφωνο ότι δεν ήταν εκεί.

ΚΟ / πηγή 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

konion είπε...

Ἐὰν σκεπτότανε οἱ ἄνθρωποι, ὁ κόσμος θὰ ἦταν τέλειος.

Παρεμπιπτόντως, συνδέομαι στὸ δωρεὰν wifi τῆς Πειραιῶς, τὸ πολυδιαφημισμένο στὴν τηλεόρασι. Ὁ Κόκκινος Οὐρανὸς κομμένος, δὲν συμβαδίζει μὲ τὴν πολιτικῆς τῆς Τραπέζης Πειραιῶς λέει. Δωρεὰν λογοκριμένο wifi ἔπρεπε νὰ λέγη στὴν διαφήμισι τῆς τηλεοράσεως.
Ἄντε Κόκκινε Οὐρανέ, πῆρες καὶ τὰ εὔσημα γιὰ τὴν δουλειὰ ποὺ κάνεις!
Μπράβο, γιὰ νὰ σὲ λογοκρίνουν σημαίνει κάνεις δουλειά!

Ανώνυμος είπε...


Ωρα 11,27 μ.μ 17/8/2017,

58 Ανθρωποι συνδεδεμένοι;

Μέγιστο που έχω εως τώρα παρατηρήσει αν θυμάμαι καλά 21.

Φαίνεται πως οι Ελληνες βαρέθηκαν να είναι μονίμως τα θύματα της "προοδευτικής" μεταπολίτευσης και των κομμουνιστών που "δεν κυβέρνησαν" και αποφάσισαν να ενημερώνονται αναλόγως...

Στα χίλια βγάζουμε κυβέρνηση ...

Συγχαρητήρια και να τα εκατομμύριάσεις...

Προσοχή στους γενίτσαρους!
Οι ξένοι είναι άβλαβείς.

Ανώνυμος είπε...

Αμάν κυρία μου.
Να μην τον έχωνες στο σπίτι σου!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να διατυπώσω λίγο διαφορετικά τον τίτλο του άρθρου παραφράζοντάς τον: '' Γνωρίστε την Ευρώπη. Η Ευρώπη λυπήθηκε τους μουσουλμάνους που δεν είχαν σπίτι στη χώρα τους και τους έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα οι μουσουλμάνοι έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι της την Ευρώπη και η Ευρώπη δεν έχει σπίτι''