Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Δεν έχει χρήματα για τους ηλικιωμένους της, αλλά ξοδεύει 93 δισ. για τους μετανάστες

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες από ηλικιωμένους της Γερμανίας. Κάποιοι πρέπει να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ ετησίως για την υγειονομική τους περίθαλψη, ποσά που είτε δεν μπορούν να πληρώσουν είτε ποσά που οδηγούν σε οικογενειακές θυσίες.

Αποτελεί ντροπή το πώς η Γερμανία αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που ανοικοδόμησαν την χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο παρακάτω βίντεο μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα για το πώς η χώρα αντιμετωπίζει τους ηλικιωμένους της:
Εν τω μεταξύ, η χώρα έχει μεγάλο προϋπολογισμό για τους μετανάστες. Ήδη το 2016 ο προϋπολογισμός των 93 δισ. ευρώ διατηρήθηκε μέχρι το 2020.

Καθώς γνωρίζουμε η χώρα δέχτηκε περισσότερους μετανάστες μετά, στο πλαίσιο της «οικογενειακής επανένωσης» για παράδειγμα. Δεν είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι ο προϋπολογισμός έφτασε τα 100 δισεκατομμύρια στο μεταξύ.

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Γερμανοί μάλλον θέλουν φθηνό εργατικό δυναμικό. Και εν τω μεταξύ αλλοιώνεται ο συνεκτικός κοινωνικός ιστός στο όνομα του κέρδους...
Πρέπει να διασφαλιστεί η Γερμανική βιομηχανία μεν, αλλά είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς πως οι βιομηχανίες και το χρήμα πρέπει να είναι αγαθό και όχι αυτοσκπός

ikonsgr είπε...

Ποιο "φθηνό εργατικό δυναμικό" ρε φίλε...
Καλές οι νεοφιλελε θεωρίες να δούμε όμως λίγο και την.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Σε ρωτάω λοιπόν:
ΠΟΙΟΣ 3ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΣ ΙΣΛΑΜΟΘΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ 99% ΤΟΥ... "ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ") ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;
Δεν βλέπεις με τι ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ συμπεριφέρονται ακόμα και απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας;ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ;;;
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ, ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συνέβει και με τις ορδες γυφταριού από αλβανία, βουλγαρία, τουρκία, σκόπια που μπουκάρουν κατά χιλιάδες στην ελλάδα! Είδες εσύ πολλούς τέτοιους να "εντάσσονται" και να "ενσωματώνονται" ως.... "φτηνό εργατικό δυναμικό"; ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!!!

BASSstarlet είπε...

@ikonsgr
Είναι απλό.
Και θα δουλεύουν (αν όχι όλοι, οι γυναίκες τους σίγουρα) και θα οργανώνουν συμμορίες.
Ποιός θα τους εμποδίσει;

Ανώνυμος είπε...

@ikonsgr

Τώρα τους χρειάζονται όπως όλα τα λούμπεν στοιχεία στις "επαναστάσεις" του προλεταριάτου!
Όταν θα έχουν κάνει την δουλειά που πρέπει , τότε θα τους φερθούν αναλόγως. ¨όπως ακριβώς φέρθηκαν και στους άλλους προλεταρίους στις πρώην κομμουνιστικές χώρες!!!

Δυστυχισμένοι είναι οι λαθρομετανάστες , έρμαιο στα χέρια των κομμουνιστών που ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ όλους όσους στέκονται εμπόδιο στα άνομα σχέδια τους.
Το θέμα είναι να μπορούσαμε να ενημερώσουμε όλους αυτούς τους δύστυχους εν Χριστώ αδελφούς μας για το τι σχεδιάζουν και για εμάς αλλά και για αυτούς, όταν θα έρθει η ώρα της ολοκληρωτικής επικράτησης του σταλινικού κομμουνισμού!
Η ώρα αυτή θα έρθει όταν θα είμαστε ΟΛΟΙ ελεγχόμενοι με τα τσιπάκια όπως τώρα τα ζώα!!!
Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν οι λευκοί που ξέρουν καλά τι σημαίνει κομμουνισμός , πόσο μάλλον οι έγχρωμοι που δεν έχουν ιδεά...

Ανώνυμος είπε...

Η συστημική αριστερά δλδ ο μαρξισμος κέρδισε τον Β παγκόσμιο πόλεμο, όσο αυτή η ιστορική αλήθεια δεν γίνεται συνείδηση, θα είμαστε απλοί θεατές. Ο σεβασμός προς τους γέροντες λοιπει γενικώς, η εποχή είναι ατομιστικη και υποκριτική,.