Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τα εγκλήματα μίσους εναντίον χριστιανών σε άνοδο στη Γερμανία



ΚΟ: Στα 10 χρόνια ζωής του ο ΚΟ έχει παρουσιάσει δεκάδες περιπτώσεις εγκλημάτων μίσους κατά χριστιανών και χριστιανικών τόπων λατρείας, όχι μόνο σε περιοχές του κόσμου όπου οι χριστιανοί είναι μειοψηφία και υπό διωγμό, αλλά και μέσα στην «ανεκτική», «ευαίσθητη», ιέρεια του «δικαιωματισμού» και κατά πλειοψηφία χριστιανική Δύση (Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Ακόμα την λέξη χριστιανοφοβία δεν την έχω δει να γράφεται και να ακούγεται από «μεγάλα» ενημερωτικά ΜΜΕ και να προφέρεται από «επίσημα» χείλη. Ούτε καν των μεγάλων ή μικρών ηγετών του χριστιανικού κόσμου (Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Πάπες, Καρδινάλιοι, θεολόγοι κλπ). Οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να καταγγέλλουν την «ισλαμοφοβία» και τον «αντισημιτισμό». Μάλιστα και να διοργανώνουν ομιλίες, συνέδρια και συμπόσια δείχνοντας την «ευαισθησία» τους. Τις περισσότερες φορές τα περιστατικά «ισλαμοφοβίας» και «αντισημιτισμού» εξαντλούνται σε «κακά» σχόλια στο διαδίκτυο, κάποιες «κακές» κουβέντες στον δρόμο ή σε κανένα λεωφορείο ή το πολύ - πολύ κανένα σύνθημα σε κάποια συναγωγή ή καμία γουρονοκεφαλή σε κανένα τζαμί. Στις επιθέσεις δε κατά χριστιανών, που τις πλείστες φορές είναι αιματηρές (πολλές φορές με εκατόμβες νεκρών), αρκούνται να καταδικάσουν το «μίσος», άντε το πολύ - πολύ το «θρησκευτικό μίσος», χωρίς περεταίρω προσδιορισμούς θρησκευτικής ταυτότητας θύτη και θύματος. Με την μαζική παράνομη είσοδο - εισβολή λαθρομεταναστών και «προσφύγων» τα τελευταία χρόνια, τα περιστατικά αυτά αυξήθηκαν εντός Δύσης και μάλιστα έχοντας στόχο χριστιανούς «αποστάτες» του Ισλάμ. Και μάλιστα πολλές φορές μέσα σε «δομές» ή "hot spot" όπου κάνουν κουμάντο οι ΜΚΟ και όλο το έμμισθο νεοταξικό τσίρκο των «ανθρωπιστών». Η συνεχιζόμενη εκκωφαντική σιωπή τους (ούτε ένα συνέδριο για την χριστιανοφοβία δεν έχει γίνει, ούτε μια πορεία δεν έχει οργανωθεί, ούτε μια αφίσα δεν έχει κολληθεί) αποδεικνύει (για μια ακόμη φορά) την υποκρισία των «δικαιωματιστών» και την εμετική προδοτική στάση των χριστιανών ομοϊδεατών τους. Συνένοχοι όλοι όσοι εκ του χριστιανικού ποιμνίου άκριτα υιοθέτησαν και στήριξαν την μόδα “welcome refugees”, “open borders” και λοιπά νεοταξικά δολώματα πασπαλισμένα με άφθονη ενοχή και «χριστιανική αγάπη». Και εκείνοι που δεν στήριξαν, αλλά σιώπησαν για να μην τους πουν "ακραίους" ή "ρατσιστές" και χαλάσει το χριστιανικό τους image.  
Η είδηση από το CBN NEWS : Γερμανοί πολιτικοί εκφράζουν το σοκ τους για μια νέα έκθεση της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας που δείχνει ότι υπήρχαν σχεδόν 100 εγκλήματα αντιχριστιανικού μίσους στη Γερμανία πέρυσι.

Η Deutsche Welle, αναφέρει ότι το ένα τέταρτο των 97 υποθέσεων ήταν επιθέσεις σε εκκλησίες και χριστιανικά σύμβολα και υπήρχαν 14 περιπτώσεις βίαιων «αντιχριστιανικών εγκλημάτων» μεταξύ αιτούντων άσυλο ή προσφύγων.

Ένας εκπρόσωπος του κόμματος Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε τα στοιχεία αυτά «ανησυχητικά» και είπε ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο που «ορθώς αντιμετωπίζονται οι αντισημιτικές επιθέσεις αυτή τη στιγμή».

Η χριστιανική ομάδα “Open Doors”, υποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που δείχνει αυτή η έκθεση:

Η Open Doors, που ασχολείται με τους διωγμούς των χριστιανών παγκοσμίως, κατέγραψε 743 περιπτώσεις αντιχριστιανικών επιθέσεων σε γερμανικές δομές προσφύγων σε διάστημα οκτώ μηνών το 2016, έτος που αρκετοί χιλιάδες πρόσφυγες ήρθαν στη Γερμανία από τη Συρία και το Ιράκ και αναγκάστηκαν να ζήσουν μαζί σε μαζικά κέντρα για πρόσφυγες. 

Η Open Doors της Γερμανίας δήλωσε στην Deutsche Welle: «Τα θύματα μας είπαν ότι οι επιτιθέμενοι τους έλεγαν πράγματα όπως: «Θα σου κόψω το κεφάλι, εσύ που είσαι άπιστος», «μολύνεις την κουζίνα», ή «βρωμίζεις το ψυγείο».

Υπήρξε ακόμη μια Αφγανή πρόσφυγας «αποστάτρια» του Ισλάμ που δολοφονήθηκε σε πόλη της Βαυαρίας από έναν συμπατριώτη της Αφγανό αιτούντα άσυλο, μετά την μεταστροφή της στο χριστιανισμό. Την έστησε έξω από το σούπερ μάρκετ που συχνάζει η 38χρονη και όταν εκείνη έφτασε, την μαχαίρωσε επανειλημμένα μπροστά στα δύο παιδιά της. Βεβαίως, ο δράστης ισχυρίζεται ότι ο χριστιανισμός της δεν είχε καμία σχέση με αυτό, αλλά η εισαγγελία λέει ότι ακριβώς γι’ αυτό το έκανε.

ΚΟ / Πηγή

4 σχόλια:

Orthodox True είπε...

Η γνώμη μου πως όλα αυτά τα μαζεμένα δημοσιεύματα, ίσως έχουν και την έντονη προπαγανδιστική σκοπιμότητα να σπέρνουν φοβίες στους χλιαρούς Χριστιανούς σαν και εμάς.
Είναι και αυτό μιά τακτική επέλασης του Μουσουλμανισμού.
.

Ανώνυμος είπε...

Το Ισραηλ βαζει φορους στις Χριστιανικες Εκκλησιες και σε ακινητα του ΟΗΕ.

https://israelpalestinenews.org/israel-imposes-taxes-church-un-properties-jerusalem/

ikonsgr είπε...

Και ενώ το Ισραηλ βαζει φορους στις Χριστιανικες Εκκλησιες, στο ελλαδιστάν, το Κ.Ι.Σ. (κεντρικό ισραηλιτκό συμβούλιο) που έχει την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία, είναι... "νομικό πρόσωπο ΔΗΜΟΣΙΟΥ δικαίου" και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ!!!!!
"ΑΠΟ ΣΠΟΥ ΚΙ'ΩΣΠΟΥ" ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ;

Οταν είσαι σατανόδουλος, οβριόδουλος, ανθέλληνας και αντίΧριστος, ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΑΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ikonsgr
Μην φωνασκείς και σ' ακούσει ο κ. Κουβέλης


Νένα Μακρή