Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Μαρξιστές τρελάθηκαν όταν άκουσαν ότι πρέπει να πληρώσουν για να δουν τον τάφο του Μαρξ


The People’s Cube / ΚΟ

Σύντροφοι !! Δεν ξέρω πώς να εκφράσω τα συναισθήματα που με έχουν κυριεύσει αφότου διάβασα αυτό το άρθρο!  
Τον καταλαβαίνω αυτόν τον σύντροφο που λέει:

Να τι λέει ένας μαρξιστής επισκέπτης, ο Ben Gliniecki, στην Wall Street Journal: "Προσωπικά, νομίζω ότι είναι αηδιαστικό", δήλωσε ο 24χρονος πολιτικός ακτιβιστής. "Δεν έχει  πάτο η ειρωνεία ή η κακή γεύση, στην οποία οι καπιταλιστές δεν θα βυθιστούν αν πιστεύουν ότι από εκεί μπορούν να βγάλουν λεφτά".

Ή αυτός ο Αμερικάνος σύντροφος που ήρθε μόνο για να προσκυνήσει αυτόν που κατήγγειλε «τον φετιχικό χαρακτήρα του καπιταλιστικού κέρδους»:

"Είναι ένα τόσο μπουρζουά μνημείο", δήλωσε ένας Αμερικανός επισκέπτης στο The Journal. "Γύρισα [και το είδα] και είπα "Ω, έλα, τώρα".

KO / από εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμα Ευρωπαίοι λευκοί "χρήσιμοι ηλίθιοι", που πιστεύουν στις βλακείες του;

Ανώνυμος είπε...

Μαρξ - φούσκα

http://www.dw.com/ru/%D0%B2-%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%81%D0%B0/a-40414964