Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

«Μετενσάρκωση του Ιωνάθαν είναι ο Νετανιάχου. Θα βοηθήσει να έρθει ο Μεσσίας», λέει ραββίνος


Breaking Israel News / KO

Ο ραββίνος Levi Sudri, ένας βραβευμένος εμπειρογνώμονας της Εβραϊκής Βίβλου, δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, είναι η μετενσάρκωση του Ιωνάθαν, του γιου του βασιλιά Σαούλ, ο οποίος «επέστρεψε» στον κόσμο για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του να βοηθήσει τον Δαβίδ φέρνοντας τον «Μεσσία».

Μεταξύ των πολλών επιτευγμάτων του, ο Rabbi Sudri στέφθηκε «Chatan Hatanach» (νυμφίος της Τορά), κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Ισραηλινό Εθνικό Βιβλικό Κουίζ για ενήλικες το 2015. Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί την βαθιά του κατανόηση της Εβραϊκής Βίβλου (Τανάκ) για να καταλάβει τα τρέχοντα γεγονότα.

«Η Βίβλος έχει τα πάντα και περιέχει όχι μόνο το παρελθόν, αλλά και το παρόν και το μέλλον», δήλωσε ο Rabbi Sudri στο Breaking Israel News. "Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να το γράψω για τις επόμενες γενιές".

Για παράδειγμα, ο ραβίνος Sudri επεσήμανε ότι ο Ιωνάθαν είχε ήδη αναγνωρίσει ότι δεν θα κληρονομήσει την βασιλεία και ότι ο Δαβίδ θα είναι ο βασιλιάς.

Του είπε: "Μη φοβάσαι: το χέρι του πατέρα μου Σαούλ δεν θα σε αγγίξει ποτέ. Θα είσαι βασιλιάς στον Ισραήλ και θα είμαι δεύτερος μετά από σένα. Και ο πατέρας μου Σαούλ το ξέρει αυτό". Α΄ Σαμουήλ 23:17

«Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», επισημαίνει ο ραβίνος Sudri. "Ο Ιωάνθαν δεν υπηρέτησε ποτέ ως δεύτερος του Δαβίδ. Είναι αδύνατον να γραφτεί κάτι στη Βίβλο και να μην συμβεί. Έτσι, αν ο Ιωνάθαν είπε ότι θα υπηρετούσε ως δεύτερος, θα πρέπει να είναι κάτι που προορίζεται να συμβεί στο μέλλον".

Ο ραβίνος ανέφερε το "Shem M'Shmuel", ένα βιβλίο ερμηνειών της Τορά από τον ραββίνο Shmuel Bornsztain, τον δεύτερο ραββίνο - πνευματικό ηγέτη της χασιδικής δυναστείας  των Sochatchov από το 1910-1926. Το βιβλίο των διδασκαλιών του δημοσιεύθηκε μετά τον θάνατό του.

Το Shem MShmuel συζητά την εβραϊκή παράδοση για την διαδικασία των «δύο σταδίων» για τον ερχομό του Μεσσία. Το πρώτο στάδιο, που αναφέρεται ως Moshiach ben Yosef, είναι μια πρακτική, εγκόσμια διαδικασία που περιλαμβάνει την συγκέντρωση των Εβραίων της Διασποράς και την οικοδόμηση του κράτους του Ισραήλ. Το δεύτερο στάδιο είναι μια θαυματουργή διαδικασία που περιλαμβάνει την αποκατάσταση της Δαβιδικής Δυναστείας και την ολοκλήρωση του Τρίτου Ναού.

"Είναι γραμμένο στο Shem M'Shmuel ότι στο μέλλον, ο Ιωνάθαν θα έρθει ως μετενσάρκωση του Moshiach ben Yosef (Μεσσία από τον Οίκο του Ιωσήφ), και είναι στις τελευταίες ημέρες που θα υπηρετήσει ως δεύτερος μετά από τον Moshiach Ben David (Μεσσία από τον Οίκο του Δαβίδ), που θα είναι η μετενσάρκωση του Δαβίδ. Εκείνη την εποχή θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του να υπηρετήσει ως δεύτερος μετά τον Δαβίδ στην διοίκηση».

"Ακόμη και μέσα στον Moshiach ben Yosef, υπάρχουν δύο τμήματα", δήλωσε ο Rabbi Sudri. "Υπάρχει ένας ηγέτης στον υλικό κόσμο. Ο Netanyahu εκπληρώνει σαφώς αυτή τη λειτουργία. Επιπλέον, υπάρχει και ένας αντίστοιχος πνευματικός Moshiach ben Yosef, του οποίου η λειτουργία είναι να προετοιμάσει το πνευματικό υπόβαθρο, να κάνει τον κόσμο έτοιμο να δεχθεί το πολύ ισχυρότερο φως του Moshiach ben David».

Ο Yonathan Netanyahu, ο αδελφός του "Bibi" Netanyahu.

"Είναι ξεκάθαρο ότι βλέπουμε στον Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου ότι εκπληρώνει το πεπρωμένο του ως Moshiach ben Yosef, δηλαδή τη μετενσάρκωση του Ιωνάθαν. Το όνομα «Netanyahu» (נתניהו) αποτελείται από τα ίδια γράμματα με το όνομα «Jonathan (יהונתן)». Είναι επίσης σημαντικό ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του πρωθυπουργού, ο οποίος σκοτώθηκε πολεμώντας τους εχθρούς του Ισραήλ (κατά την "Επιχείρηση Έντεμπε"), ονομάστηκε "Jonathan".

Ο Rabbi Sudri δήλωσε ότι ως πρωθυπουργός, ο Netanyahu εκτελεί όλες τις πρακτικές λειτουργίες που αναμένονται από τον Moshiach ben Yosef. Ως πρώην διοικητής, ο Νετανιάχου προσωποποιεί τον βιβλικό Ιωνάθαν επίσης.

«Όπως ο Ιωνάθαν πολέμησε τους Αμαληκίτες ενώπιον του Δαβίδ, στις μέρες μας θα είναι η λειτουργία του Moshiach ben Yosef ή η μετενσάρκωση του Ιωνάθαν που θα πολεμήσει τον Αμαλήκ μπροστά ενώπιον του Moshiach ben David», είπε ο Rabbi Sudri

"Ο Νετανιάχου εκπληρώνει αυτόν τον ρόλο πολεμώντας τους εχθρούς του Ισραήλ. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η μάχη, θα περάσει το σκήπτρο στο Moshiach ben David".

Ο Rabbi Sudri αναφέρθηκε στη στενή σχέση του Netanyahu με τον Rabbi Menachem Mendel Schneerson, τον τελευταίο ραβίνο του κινήματος Lubabitch Hasidic που γνωρίζουν οι οπαδοί του απλώς ως “the Rebbe”.  Το 1990, ενώ υπηρετούσε ως μέλος της Κνεσέτ, ο Netanyahu επισκέφθηκε το "Rebbe" και ζήτησε μια ευλογία. Ο Rebbe προειδοποίησε τον Νετανιάχου, λέγοντας: "Ο Μεσσίας δεν έχει έρθει ακόμα. Κάνε κάτι για να επιταχυνθεί ο ερχομός του".

Διάβασε το σχετικό άρθρο του ΚΟ εδώ

"Ο ραβίνος Schneerson είπε στον Netanyahu ότι θα έδινε το σκήπτρο στο Melech HaMoshiach (Μεσσιανικό βασιλιά, δηλαδή Moshiach ben David)", δήλωσε ο Rabbi Sudri.

"Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να τιμούμε τους ηγέτες ως την ενσάρκωση του έθνους", δήλωσε ο Rabbi Sudri. "Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν πριν γίνουν ηγέτες ή τι σκέφτεστε για αυτούς προσωπικά. Μόλις γίνουν ηγέτες, προσωποποιούν τη σχέση μεταξύ έθνους και Θεού και εκπληρώνουν υψηλή λειτουργία».

Ο ραβίνος ανέφερε τα Παροιμίες για να απεικονίσει το θεϊκό στοιχείο που υπονοείται στην εθνική ηγεσία.

Όπως το νερό είναι το μυαλό του βασιλιά στα χέρια του Κυρίου. Το κατευθύνει σε ό, τι θέλει. Παροιμίες 21: 1

Ο Rabbi Sudri υπογράμμισε ότι αυτή η αναγνώριση του Netanyahu ως Ιωνάθαν είναι θέμα εικασίας.

"Περιμένουμε να δούμε αν θα εκπληρώσει αυτό το ρόλο", δήλωσε ο Rabbi Sudri.

ΚΟ: Σχόλιο 1: Η ιστοσελίδα από όπου προέρχεται η είδηση είναι χριστιανοσιωνιστικού προσανατολισμού. 
Σχόλιο 2 : Λυπάμαι που θα σοκάρω πολλούς χριστιανούς που  κάπως "ρομαντικά" πιστεύουν στον "βιβλικό" ιουδαϊσμό, αλλά ο βαθιά επηρεασμένος από την Καμπάλα (Ταλμουδικός) Ιουδαϊσμός πιστεύει στην μετενσάρκωση.

ΚΟ / πηγή

13 σχόλια:

Eagle1 είπε...

Προς το παρον ΚΟ θα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι ρομαντισμος ο χριστιανικος σιωνισμος αλλα ενα χριστιανικο δογμα το οποιο εχει αυξηθει τοσο πολυ,με αναγεννημενους Εβραιους,που για να τους φτασουν οι Ελληνες θα χρειαστουν παρα μα παρα πολλα χρονια.Επισης στο Ισραηλ υπαρχουν παρα μα παρα πολλες αναγεννημενες χριστιανικες εκκλησιες που εχουν ξεπερασει κατα πολυ τις αντοιστιχες στην Ελλαδα.Εσυ λοιπον ακομα πιστευεις οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν θα σωθουν;Πιστευεις οτι δεν Θα Τους Οδηγησει και Σωσει Ο Κυριος που πιστευουν σε Αυτον;Τον Μεσσια;Και κατι αλλο γιατι εσυ μιλας για μετενσαρκωσεις.Στην αποκαλυψη δεν πιστευεις εσυ λοιπον σαν γνησιος χριστιανος οτι θα ξαναεμφανιστει Ο Ηλιας μαζι με τον Ενωχ και θα κυρητουν στην ιερουσαλημ;Μην πω και για τον αντιχριστο παραπερα.Γιατι τετοιο μενος για τον λαο Ισραηλ;Δεν βλεπεις οτι αυτην την στιγμη δεν ειμαστε εχθροι αλλα οι καλυτεροι συμμαχοι;Γιατι λοιπον;Και μην ξεχνας οτι με τους Εβραιους εχουμε πολλα κοινα ιδανικα.Πρωτα απο'ολα Ο Θεος μας ειναι Εβραιος.Αυτο οσο και να θελεις να το αλλαξεις δεν γινεται.Δευτερον ηταν οι καλυτεροι συμμαχοι με τους Σπαρτιατες και τους αποκαλουσαν αδελφους απο εκεινα τα χρονια.Τριτον εχουμε τοσα πολλα κοινα ιδανικα και πιστευω που δεν ειναι τυχαιο ,οπου υπηρξαμε σκλαβοι σε αλλους λαους με την οικονομικη και εμπορικη ευστροφια μας καταφεραμε και εγιναν οι αλλοι σκλαβοι σε εμας.Βλεπε σχετικα με τους Ελληνες πως κυριαρχησαν στην Μικρα Ασια και αντοιστιχα με τους Εβραιους στην Γερμανια.Το αποτελεσμα;Οι Γερμανοι θελησαν να μας εξωντωσουν.Στην τουρκια ο Γρμανος αξιωματικος Λημαν Φων Σαντερς μαζι με το γερμανικο επιτελειο του ελεγε στους τουρκους τους οποιους εκπαιδευε:Πρεπει να απαλαχτουμε απο αυτα τα μιασματα τους Ελληνες,πρεπει να τους πεταξουμε στην θαλασσα.Τα βασανιστηρια που εκαναν σε βαρος Των Ελληνων πειραματιστηκαν και τα εκαναν σε βαρος των Εβραιων αργοτερα.Υπηρχε μεγαλη γενοκτονια Ελληνων και Εβραιων απο τους Γερμανους γιατι εβλεπαν οτι θα κυριαρχουσαν στην Ευρωπη και ηταν αντιθετοι με τα συμφεροντα τους.Για το εργακι αυτο για τους Ελληνες χρησιμοποιησαν για δουρειο ιππο τους νεοτουρκους.Τωρα δεν βλεπεις ποιος μας επιτιθεται ακομη;Ποιος μας αναγκασε να παρουμε το κατοχικο δανειο το οποιο δεν εχει ξεχρεωθει ακομη;Δεν βλεπεις οτι η γερμανοι δεν βλεπουν με καλο ματι την συμμαχια μας με τους Αμερικανους και τους Εβραιους και πωλουν στους Τουρκους οπλα;Εσυ λοιπον γιατι επιτιθεσαι ακομη και σε χριστιανους Εβραιους;Θεωρεις οτι εσυ εισαι Αγιος;Θεωρω οτι εισαι ατομο-α διαβασμενα.Δεν θα εβγαζα τοσο μα τοσο ευκολα συμπερασματα αλλα και ουτε θα εκανα ομως και επιθεση στους καλυτερους συμμαχους μας.Δεν θα ηθελα να ξανασχολιασω στο σαιτ αυτο.Δεν μου το επιτρεπει η συνειδηση μου.Ευχαριστω για την πλοηγηση που μου χαρισες για καποια ενδιαφεροντα θεματα τα προηγουμενα χρονια.EAGLE.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ξανασχολιάσεις;Μην μας το κάνεις αυτό.Πήγαινε να ανάψεις τη λυχνία σου και άσε μας εμάς να είμαστε αντισημίτες, όπως αντισημίτες ήταν οι αρχαίοι λαοί της Ευρώπης,πριν την έλευση του Χριστιανισμού.Ο αντισημιτισμός εντάθηκε με την έλευση του Χριστιανισμού και τον σχηματισμό της Ορθοδοξίας και του Καθολικισμού.Ανατρέξε σε πηγές για να διαπιστώσεις τον τότε αντισημιτισμό.Μόνο μία πηγή θα σου δώσω:Διάβασε το Πάρσιφαλ ή το έπος του Γκράαλ, που ονομάζει τους εβραίους καταραμένους, που σταύρωσαν τον Χριστό και ότι πρέπει να εξοντωθούν.Σε 3 σημεία του έπους,αν θυμάμαι καλά,ίσως είναι και περισσότερα, αναφέρονται κατάρες για τους εβραίους. Δείγμα ότι ο αντισημιτισμός,είναι...πολύ πιο παλιός από τον Κ.Ο,που κατηγορείς.
Στο καλό σιωνιστή,και να μη μας γράφεις!

Ανώνυμος είπε...

Και τι σχεση εχει η Βιβλος που λεει την ιστορια των εβραιον που τους οδηγουσε ο θεος με το ταλμουδ που ειναι ενα βιβλιο μισους για ολους τους μη εβραιους ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα ΚΟ
Που πας και τα βρισκεις κατι τετοια αρθρα/μαργαριταρια και διασκεδαζουμε λιγακι;
Αυτοι .....οι ανθρωποι ειναι ψυχοπαθεις, μα εντελως ΓΤΠ λεμε.
Ειναι και κεινο το "Το Αιμα Αυτου σε μας και στα παιδια μας" που δε λεει να εξαφανιστει.

Και δυστυχως μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καποιος να τους μαζεψει.
Αλλα θα βρεθει καποιος, δεν μπορει.











Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας και ο Ενώχ δεν έχουν κοιμηθεί εν Κυρίω οπότε δεν θα μετενσαρκωθούν ,απλά θα επιστρέψουν για να ελέγξουν τον αντίχριστο , τον Μεσσία που περιμένετε οι Εβραίοι. Ο Μεσσίας ήρθε πριν 2018 χρόνια και τον σταυρώσατε. Οπότε δεν μας συνδέει τίποτα και φυσικά δεν θα σωθείτε μακριά από την ορθόδοξη εκκλησία του Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος μας ειναι Εβραιος;;; Τι πατάτα ηταν αυτή Παναγία μου;

Εθνική Χριστιανική Άμυνα είπε...

Ρε EAGLE,αφού είσαι Εβραίος σιωνιστής,τι έρχεσαι και σχολιάζεις σε ένα χριστιανικό αντι-σιωνιστικό μπλογκ?Στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις!Γιατί επιμένεις στην πονηρία σου να προσπαθείς να μας αποδείξεις οτι οι Εβραίοι είναι καλοί και πιστεύουν στον ίδιο Θεό με εμάς?Οι Εβραίοι έχουν απορρίψει τον Χριστό ως σωτήρα τους,τον έχουν σταυρώσει και τώρα περιμένουν τον αντίχριστο!Δίχως τον Χριστό και την ορθόδοξη χριστιανική πίστη δεν υπάρχει σωτηρία,ούτε για τους Εβραίους,ούτε για κανέναν!Επομένως,όχι,δεν θα σωθούν!Οι "σιωνιστές χριστιανοί",οι "μεσσιανικοί Ιουδαίοι" και όλες αυτές οι ψευδο-ομολογίες/σέκτες είναι απλά προσωπεία του ίδιου αντίχριστου ιουδαϊκού σιωνισμού!Πράγματι στην αποκάλυψη θα εμφανιστεί Ηλίας με τον Ενωχ(δεν θα μετενσαρκωθούν!) για να ελέγξουν τον αντίχριστο που περιμένετε και να κηρύξουν την αληθινή πίστη!Τότε πράγματι κάποιοι θα πιστέψουν.Αυτό όμως θα γίνει αφού οι Εβραίοι έχουν υποδεχθεί τον αντίχριστο Μεσσία τους και έχουν υποδουλώσει τον κόσμο!Επίσης,κατα τρόπο πονηρό ξεχνάς να αναφέρεις πως στην Αποκάλυψη οι Εβραίοι ονομάζονται ως "Συναγωγή του Σατανά" και η Ιερουσαλήμ ως "Σόδομα και Αίγυπτος"!Ας μην συνεχίσω καλύτερα...Οσο για τα άλλα πονηρά που γράφεις σου απαντώ:Καμία σχέση δεν έχει ο ξεριζωμός των Ελλήνων της Ιωνίας απο τους Τούρκους κατακτητές (υπο τον Εβραιο-ντονμέ Κεμάλ) με τους διωγμούς που υπέστησαν οι Εβραίοι απο τους Γερμανούς(και όχι μόνο).Οι Έλληνες ζούσαν και κυριαρχούσαν στην Ιωνία,στις πόλεις που έχτισαν,χιλιάδες χρόνια πριν τον ερχομό των Τούρκων κατακτητών.Οι δε Εβραίοι,ως κατακτητές,ήρθαν απρόσκλητοι στην Ευρώπη και προκάλεσαν το μίσος των Ευρωπαίων έχοντας κυριαρχήσει με την απάνθρωπη τοκογλυφία,με τις τράπεζες,με τις παρανομίες και τις εκφυλιστικές δραστηριότητες,με τις συνωμοτικές οργανώσεις και με τα διάφορα εγκληματικά κινήματα που κατά καιρούς δημιουργούσαν!Και παρά την σκληρή αντίδραση των ευρωπαϊκών λαών,δεν πήρανε το μάθημά τους και εξακολουθούν να κυριαρχούν με τα ίδια ύπουλα,δόλια και εγκληματικά μέσα σε βάρος της φυλής μας,της θρησκείας μας,των ηθών και των παραδόσεων μας,με σκοπό να υποδουλώσουν όλο τον κόσμο και να τον κάνουν να προσκυνήσει αυτούς αντί του Χριστού!Δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα άλλο...


ΥΣ Αυτή η δήθεν προτροπή του Λίμαν Φον Σάντερς για τον μελλοντικό ξεριζωμό των Ελλήνων είναι μια αναπόδεικτη θεωρία που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά,όπως και η δήθεν σύνδεση μεταξύ...Κεμάλ-Χιτλερ,απο κάτι γραφικούς ψευδο-ερευνητές,δίχως απολύτως κανένα ιστορικό στοιχείο.Το μόνο εξακριβωμένο στοιχείο που υπάρχει σ'αυτή την περίπτωση,το οποίο και δολίως απέκρυψες, είναι οτι ο Λίμαν φον Σάντερς δεν ήταν Γερμανός,αλλά ΕΒΡΑΙΟΣ της Πομερανίας,του οποίου το αληθινό όνομα ήταν Liepmann.Ο πατέρας του ήταν ένας πλούσιος Εβραίος τραπεζίτης απο το Halberstadt ονόματι Isaac Liepmann.Κοίτα σύμπτωση ...


Ε.Χ.Α.

SkyWatcher είπε...

Προς Εagle 1: Το αν θα ξαναγράψεις είναι δικό σου θέμα. Όπως και το ΠΩΣ διαβάζεις ένα άρθρο. Το κακό με τους χριστιανούς σιωνιστές είναι ότι ως προς το κεφάλαιο Ισραήλ, μπερδεύουν τα πνευματικά θέματα με τα πολιτικά παιχνίδια (προς όφελος των δευτέρων) και ως προς τον θρησκευτικό ζήλο και την λατρεία, τον Χριστό με την Σιών (προς όφελος της δεύτερης). Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι άγιος για να το καταλάβεις.

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Σωστά Κο ,πότε είχαν ιστορία οι Εβραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Ε.Χ.Α.
Μην χαλας το καιρο σου με δαυτους. Με τα σχολια τους μολυνουν το διαδικτυο μεσω του "υπουργειου εξωτερικων τους" που τους χρηματοδοτει. Τωρα που βρισκει τα κονδυλια το "ΥΠΕΞ τους" ειναι αλλουνου ραβινου το ταλμουδοαναγνωσμα. Γιατι αυτοι χαλανε παντα τα λεφτα των αλλων και οχι τα δικα τους.

Δες τον κατωθι συνδεσμο που προτρεπουν τους φοιτητες τους σε ΟΠΟΙΟ πανεπιστημιο κι αν φοιτουν, πως να "χωνονται" σε ιντερνετικους διαλογους και να υπερασπιζονται το ισραηλ τους, ετσι ....αθωα χωρις να φαινονται οτι ειναι εβραιοι.

http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf



Νενα Μακρη

Ahoy είπε...

Αυτα ελεγε ενας Παπας

https://uploads.disquscdn.com/images/10b27cfe8db78b3bf84bbffe93bc84659d9a558141c80717f31ff092e16f93e8.jpg
συνεχιζεται

Ahoy είπε...

Αυτο το βιβλιο ισως ενδιαφερει καποιους φιλους του Κ.Ο. Μια εικονα του Βαθεος Κρατους των ΗΠΑ το οποιον καλουμε, λανθασμενα, Αμερικη. Η ανελεητη προπαγανδα το εχει συνδεση με δημοκρατια, ελευθερια του λογου και αλλες τετοιες μπουρδες.

https://www.amazon.com/dp/1615776397/?tag=unco037-20

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο Ahoy.
"Απο τους Κεννεντυ μεχρι την 11η Σεπ. 2001". Ενα βιβλιο που τα λεει ΟΛΑ.

Και ενα πιο προσφατο, με τιτλο "Bush and Cheney, How They Ruined America and the World" του συγγραφεα David Ray Griffin που περιγραφει λεπτομερως ΠΩΣ αυτοι οι δυο προδοτες/εγκληματιες συνομωτησαν με τους συνεργατες/sayanim του ισραηλ* το 2001, ωστε να ζουμε σημερα παγκοσμιως στο χαλι το οποιον ζουμε, συμπεριλαμβανομενης και της οικονομικης, πολιτικης, πολιτισμικης, θρησκευτικης, ηθικης, κλπ, κλπ, εξαθλιωσης, της Πατριδας μας.


* Μη ανεγνωρισμενο "κρατος" απο την ολομελεια του ΟΗΕ



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης