Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Τσέχοι πολιτικοί θέλουν να απαγορευθεί πλήρως το Ισλάμ καθώς είναι "βίαιη ιδεολογία" και "αποικίζει την κοινωνία"



Πολιτικοί ηγέτες στην Τσεχική Δημοκρατία έχουν ήδη καταδικάσει έντονα το Ισλάμ. Τώρα, πολιτικοί στο Τσεχικό Κοινοβούλιο συζητούν την πλήρη απαγόρευση της μωαμεθανικής θρησκείας.

Αν κάποιος ζητάει τη δολοφονία των «άπιστων» και των Εβραίων, τότε δεν είναι θρησκεία ειρήνης, λέει ο βουλευτής Jiri Kobza.

Ο ίδιος και το κόμμα του Ελευθερία και Άμεση Δημοκρατία, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο κοινοβούλιο, πιστεύουν ότι το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία αλλά και μια βίαιη ιδεολογία που πρέπει να απαγορευτεί.

Έχουμε προτείνει να απαγορευτούν όλες οι ιδεολογίες που προωθούν το μίσος και τη βία και μία από τις ιδεολογίες αυτές είναι το Ισλάμ.

Επισημαίνει ότι οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν ούτε θα ενταχθούν σε μη μουσουλμανικές κοινωνίες. Δεν είναι μετανάστευση - είναι αποικισμός.

Μια ισχυρή δυσπιστία του Ισλάμ υπάρχει σε όλο το πολιτικό φάσμα στην Τσεχική Δημοκρατία, όπου μόνο το 0,5% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι.

Δεν θέλουμε περισσότερους μουσουλμάνους στην Τσεχική Δημοκρατία, όπως σημείωσε ο Σοσιαλδημοκράτης πρώην πρωθυπουργός Bohuslav Sobotka σε συνέντευξή του πέρυσι.

Ακόμη και ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, ο οποίος είναι επίσης σοσιαλδημοκράτης, καταδίκασε έντονα τη θρησκεία από την Μέση Ανατολή.

Μεταξύ άλλων, έχει πει ότι το Ισλάμ απλά δεν ανήκει στην Ευρώπη.

Σε σχέση με το χάος του ασύλου το 2015, ο Zeman σημείωσε κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης κατά του ισλάμ ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες που κατέφθασαν στην Ευρώπη προέρχονταν από μια «κουλτούρα δολοφόνων και θρησκευτικού μίσους».

ΚΟ / από εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς με 500 χρόνια ισλαμικού χαλιφάτου θα έπρεπε να είχαμε βάλει μυαλό, αλλά...βραχύβια μνήμη, πρισματική αντίληψη, επιπόλαια κρίση και ως εκ τούτων πολύ κακή σχέση με την πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Φιλτατε 4:41 το πρόβλημα δεν είναι το Ισλάμ ,στη Θράκη ζω δίπλα σε Μουλσουμάνους σε έναν νομό (της Ροδόπης) που οι μουσουλμάνοι είναι η πλειοψηφία του νομού και περισσότεροι από τους χριστιανους.Δεν είχα πρόβλημα με αυτούς τους μουσουλμάνους.Το πρόβλημα είναι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και ο αποχριστοανισμος που ισοπέδωσε όλη τη δυτική Ευρώπη από το Διαφωτισμό και έπειτα.Και για το θέμα μας η Τσεχία είναι η πιο Αθεη χώρα της Ευρώπης με πάνω από τα 3/4 του πληθυσμού της να δηλώνουν άθεοι ή τεκωσπαντων άθρησκοι και τις εκκλησίες της χώρας να είναι άδειες και να λειτουργούν βασικά ως μουσεία.Τέτοια Ευρώπη δεν έχει μέλλον.

π. Γ. Θ. είπε...

Η ΥΠΑΡΞΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (ΧΡΟΝΟΣ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ!)
Δευτ. 32,8 ὅτε διεμέριζεν ὁ Ὕψιστος ἔθνη, ὡς διέσπειρεν υἱοὺς
Ἀδάμ, ἔστησεν ὅρια ἐθνῶν κατὰ ἀριθμὸν ἀγγέλων Θεοῦ,
Οτε ο Θεός διεμέριζε τα έθνη εις τα διάφορα μέρη της γης και ώριζε τας
περιοχάς όπου θα μένουν, όταν διέσπειρε τους απογόνους του Αδάμ εις
τα διάφορα σημεία της γης, καθώριζε και τα σύνορα των εθνών σύμφωνα
με τον αριθμόν των αγγέλων, που θα ήσαν οι φύλακές των.
When God Most High divided up the nations—when he divided up
humankind—he decided the people’s boundaries based on the
number of the gods.
Πραξ. 17,26 ἐποίησέ τε ἐξ ἑνὸς αἵματος πᾶν ἔθνος ἀνθρώπων κατοικεῖν ἐπὶ πᾶν τὸ πρόσωπον τῆς γῆς, ὁρίσας προστεταγμένους καιροὺς καὶ τὰς ὁροθεσίας τῆς κατοικίας αὐτῶν.
ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΠΟ ΕΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΝ ΖΕΥΓΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΙΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΝ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΡΙΣΕ ΔΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ. (ΜΕΤ. ΤΡΕΜΠΕΛΑ)
Αυτός έκαμε από ένα αίμα όλα τα έθνη των ανθρώπων, να κατοικούν στο πρόσωπον της γης και ώρισε δια τον καθένα από αυτά προσδιωρισμένους καιρούς εμφανίσεως και ζωής, όπως επίσης και τα σύνορα της κατοικίας των. (Μεταφρασι Κολιτσάρα)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΑΝΩ Σ΄ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. (Μεταφρασι Καθηγητων, Βιβλικη Εταιρεία)
26 From one person God created every human nation to live on the whole earth, having determined their appointed times and the boundaries of their lands.

δύο ερμηνειες των ανωτέρω
1. ορισμένοι μπορουν να επικαλεστουν τα ανωτέρω χωρία, για να υπερασπιστουν την πατρίδα τους, τις παραδόσεις τους, τα σύνορά τους, τον πολιτισμό τους.
2. άλλοι πάλι μπορουν να πουν ότι "αφου ο Θεός έβαλε ημερομηνία λήξεως σε ορισμένα έθνη, γιατί να μην όρισε και το τέλος όλων των εθνων με το ανακάτωμα που γίνεται στις μέρες μας;"

τα έθνη μπορουν να ζήσουν αρμονικά μέσα στην Εκκλησία:
Κοντάκιον ,Ἦχος πλ. δ'
Ὅτε καταβὰς τὰς γλώσσας συνέχεε, διεμέριζεν ἔθνη ὁ Ὕψιστος· ὅτε τοῦ πυρὸς τὰς γλώσσας διένειμεν, εἰς ἑνότητα πάντας ἐκάλεσε, καὶ συμφώνως δοξάζομεν τὸ πανάγιον Πνεῦμα.
Όταν (στη Βαβέλ κάποτε) κατέβηκε προκάλεσε σύγχυση στις γλώσσες και διαχώρισε τους ανθρώπους σε έθνη ο Θεός. Όταν, οµως (την ημέρα της Πεντηκοστής), µοίρασε τις πύρινες γλώσσες (του Αγίου Πνεύµατος) προσκάλεσε όλους τους ανθρώπους σε ενότητα. Γι’ αυτό όλοι µαζί δοξάζουµετο Πανάγιο Πνεύµα.
https://apologhtika.blogspot.com/search?q=%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B9+%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%89%CE%BD

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Υπάρχει ένα βιντεάκι που περιγράφει την συμπεριφορά των ισλαμικών κρατών ανάλογα με το ποσοστό μουσουλμάνων που κατοικούν σ΄αυτά.
Το γνωρίζει κανένας να μας ενημερώσει;
Η το έχουν εξαφανίσει από το διαδίκτυο;

Dimitris D είπε...

Στο imdleo έχει την προφητεία για την επιστροφή για 50 χρόνια των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, στο 7ο χρόνο στην Κωνσταντινούπολη ο αυτοκράτορας θα διατάξει τους Έλληνες να «καθαρίσουν» το Ισλάμ από εδώ ως την Ινδία. Αντίστοιχα υπάρχει στο Ισλάμ προφητεία που λέει ο φτωχός βασιλιάς θα καταστρέψει το ισλάμ.
Οι σημερινοί Έλληνες δεν μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιο πόλεμο, χρειάζεται να αποικιστεί η Ελλάδα με το σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ με 3.000.000 μουσουλμάνους, να ζήσουν με την «γλύκα» του Ισλάμ 5-10 χρόνια για να καταλάβουν τι σήμαινε 400 ως 600 χρόνια σκλαβιά στους Τούρκους.