Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η Σίνθια αγάπησε τον Αχμέντ….


Η Cynthia ήταν Γερμανίδα. Ο Ahmed Τυνήσιος. Η Cynthia αγάπησε τον Ahmed. Φόρεσε και χιτζάμπ για χάρη του. Δυστυχώς για τον Ahmed, η αίτησή του για άσυλο στη Γερμανία απορρίφθηκε. Όταν τελικά συνελήφθη και επρόκειτο να απελαθεί, ζήτησε από τη Cynthia να έρθει μαζί του στην Τυνησία. Όταν εκείνη αρνήθηκε, τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα. Η Cynthia βρέθηκε στη συνέχεια μαχαιρωμένη και νεκρή. 

Το παρακάτω βίντεο αναφέρει το τι συνέβη στην εκκλησία, όπου έπρεπε να πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία της Cynthia. Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η λειτουργία, κάποιοι άνθρωποι που στέκονταν έξω από την εκκλησία άρχισαν να φωνάζουν πανικόβλητοι και καλούν την αστυνομία. Τι είχε γίνει; Κάποιος είχε σταθεί μπροστά στον βωμό της εκκλησίας με τα χέρια απλωμένα, και φώναζε δυνατά "Allahu Akhbar"…!  Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα εκατό μέτρα κάτω από το δρόμο. Ήταν αυτό κάποιο «κακό αστείο»; Η αστυνομία δεν έχει δώσει απάντηση ακόμα..

Σχετικά με το περιστατικό γράφει η Bild:

Worms - Ο θάνατός της μας αφήνει άφωνους! Περισσότεροι από 500 άνθρωποι συμμετείχαν στην πορεία της τελετής το Σαββατοκύριακο με λουλούδια και κεριά για την 21χρονη Cynthia R. που δολοφονήθηκε από τον φίλο της Ahmed T. (22 ετών) την περασμένη εβδομάδα.

Οι φίλοι της οικογένειας μιλούν για τη σχέση μεταξύ Ahmed και Cynthia. "Φορούσε το hijab για τον Ahmed," λέει ένας φίλος του πατέρα της Cynthia στην BILD, "και έμαθε να μιλάει αραβικά από την αγάπη της γι’ αυτόν."

Όταν οι δύο άρχισαν τη σχέση τους πριν από τέσσερις μήνες, ο Αχμέντ  γνώριζε ήδη ότι έπρεπε να απελαθεί. Η αίτησή του για άσυλο είχε απορριφθεί πολύ καιρό πριν.

Έτσι προσπάθησε να πείσει τη νέα φίλη του να πάει μαζί του στην Τυνησία. Αλλά οι φίλοι της οικογένειας λένε ότι αυτό φάνηκε πολύ δύσκολο για την Cynthia R.

Μπορεί αυτός να ήταν ο λόγος που την δολοφόνησε; Επειδή δεν ήθελε να πάει μαζί του στην Τυνησία; Την περασμένη Δευτέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το φίλο της προκειμένου να απελαθεί. Λιγότερο από 48 ώρες αργότερα η κατάσταση στο ζευγάρι ξέφυγε.

Ο Αχμέντ είχε εγγραφεί σε τρεις διαφορετικές ταυτότητες και είχε ως εκ τούτου χρεωθεί να παίρνει τρεις φορές το χρηματικό ποσό που δίνει η Γερμανία. Έκοψε τη νεαρή γυναίκα χτυπώντας με ένα μαχαίρι κουζίνας το λαιμό της, τους πνεύμονές της, τα χέρια της και την πλάτη της πάνω από δέκα φορές.

«Θα την κρατήσω στη μνήμη μου αυτό το διασκεδαστικό αγαπητό πρόσωπο που ποτέ δεν είχε τίποτα κακό να πει για κανέναν και που ήταν πολύ καλή με όλους», λέει ο ξάδελφος της Patrick Schopp στην BILD.

ΚΟ / από εδώ

10 σχόλια:

konion είπε...

Ἡ ἄγνοια σκοτώνει!!!

BookClub Arcadia είπε...

Αν γράψω "ξυνόταν στην γκλίτσα του τοσομπάνη" θα σ'αρεσει;

Ανώνυμος είπε...

Καμια συμπαθεια. Ηξερε που εμπλεκε, απλα αρνουταν να το πιστεψει.

Ανώνυμος είπε...

Οι μουσουλμανοι "σημαδευουν" με τη μανδηλα τις γυναικες τους μη τυχον και τις κοιταξει καποιος κι αυτοι κανουν γλυκες στα δικα μας κοριτσοπουλα.

Χρονια τωρα βλεπω στην Αριστοτελους-Λευκο Πυργο τους εγχρωμους να παρενοχλουν,με το προσχημα πως πωλουν καλαισθητα καρπιαια κορδονακια,μεγαλα εως μικρα ανηλικα κοριτσια.

Τους ιδιους(βεβαιως)θα τους δει κανεις το σουρουπο στη πανεπιστημιουπολ να πωλουν ουσιες.
Ολους αυτους πρεπει καποιος κρατικος φορεας να τους πει τι θα πει σεβασμος,ρατσισμος,παρενοχληση...νομοι,φυλακη και απελαση.

Ο Περικλης κι οι αλλοι αρχαιοι αν βγαιναν απο τους ταφους τους και βλεπανε αυτα θρασιμια τα μουσουλμανια,τα πακιστανια και τους Μαο-Μαο της Αφρικης να καταχραζονται προκλητικα τη φιλοξενια μας θα μας λιθοβολουσαν.

Unknown είπε...

αν και οι τρεις ανωθεν με καλυψαν πληρως ,θα πω αριστεροστροφη θα ηταν ,αν και γερμανιδα ...αριστερα...καρκινος παγκοσμιως

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πολύ έχετε αποκτηνωθεί, ώστε να μιλάτε έτσι για το θάνατο μια αθώας που παραπλανήθηκε; Πώς καταντήσατε έτσι;


"Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε... γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε.
Μάνος Χατζιδάκις"

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραπλανηθηκε. Ζουμε στην κοινωνια της πληροφοριας, καλλιστα μπορουσε να βρει τι πρεσβευει το Ισλαμ. Απλα δεν ηθελε να πιστεψει πως ολες οι φημες ηταν τελικα αληθεια.

Εθνική Χριστιανική Άμυνα είπε...

"Πόσο πολύ έχετε αποκτηνωθεί, ώστε να μιλάτε έτσι για το θάνατο μια αθώας που παραπλανήθηκε; Πώς καταντήσατε έτσι;"

Ρώτα καλύτερα τον εαυτό σου πόσο έχετε αποκτηνωθεί ΕΣΕΙΣ οι ψευτοευαίσθητοι "προοδευτικοί" που, μόνο και μόνο για να αποδείξετε την δήθεν "ηθική υπεροχή σας" έναντι φανταστικών εχθρών, γεμάτοι εμπάθεια, εγωισμό και υποκρισία, αφήσατε τα παιδιά της Ευρώπης στο έλεος των τεράτων της νεωτερικότητος, δηλαδή του αιμοβόρου Ισλάμ, της κτηνώδους ομοφιλοφιλίας, του οικογενειοκτόνου φεμινισμού, της εγκληματικής σεξουαλικής απελευθέρωσης και του άθεου και εθνοκτόνου μπολσεβικισμού!!!

Εύγε στον διαχειριστή που διαδίδει αυτές τις ειδήσεις, μήπως και κάποιο κοριτσάκι σαν την Cynthia τις διαβάσει και αποφύγει κάποιο από όλα δεινά που επιφυλάσσουν οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες -ζούγκλες- που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε!!!


ΕΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Παραπλανημένη; Τι εννοείς; Όπως λέμε ηθικό πλεονέκτημα;

https://4.bp.blogspot.com/-dae_9HVGFJo/XI1yJ7w6_wI/AAAAAAADCVE/8xrGh7xFiAQASkzr8t2-flqy6VVvh_4oACLcBGAs/s1600/54524245_10218453474189636_2550284557400145920_n%25CE%25B7.jpg

Ανώνυμος είπε...

Τους κομμουνιστές που κυβερνούν την Γερμανία όπως και την χώρα μας και πολλές άλλες , ποσώς τους ενδιαφέρει ο θάνατος όχι μόνο μίας Χριστιανής αλλά εκατοντάδων εκατομμυρίων Λευκών Χριστιανών.
Για τους αριστερούς οι λευκοί Χριστιανοί πρέπει να εξαφανιστούμε από την γη των προγόνων μας.
Θέλουν να την κάνουν δική τους και τους έγχρωμους σκλάβους τους!
Αυτός είναι ο σκοπός τους και για τους αριστερούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Μην πιστεύεται στα κροκοδείλια δάκρυα τους. Πληρωμένα τρόλ είναι που τα παίρνουν από το κεφάλαιο και δη τους τραπεζίτες!

Φτηνά δουλικά όπως κάθε αριστερός αντίχριστος ανθέλληνας που το μόνο που νοιώθει είναι ένα απέραντο μίσος για όλην την ανθρωπότητα , γιατί δεν κατάφερε ποτέ του να αγαπήσει οτιδήποτε άλλο εκτός από τον μίζερο εαυτούλη του και την ύλη τα λεφτά τα τριάντα αργύρια!

Βλέπει πως απειλείται η ύπαρξη του από τους λευκούς Χριστιανούς που είναι εκατομμύρια σκαλιά ανώτεροι από τον οποιοδήποτε κομμουνιστή και το μόνο που κάνει είναι να βάζει τώρα πια άλλους λαούς αλλόθρησκους να μας δολοφονούν αργά και σταθερά!

ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ Μ ΕΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ η ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΘΝΩΝ!

ΧΡΕΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!
ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ!

Κανονικά τα σταλινικά ΜΜΕ δεν θα έπρεπε να δώσουν καμία δημοσιότητα στο θέμα, όπως κάνουν και με χιλιάδες άλλες δολοφονίες Λευκών Χριστιανών.
Γιατί έδωσαν δημοσιότητα;
Γιατί έσφαξε, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και όχι ο μουσουλμάνος , την άτυχη λευκή Χριστιανή;
Για να μας δείξουν πως
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ!
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΚΟΠΕΛΑ!
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!
ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!