Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Τα ΜΜΕ επιτίθενται στους «ρατσιστές» και «white supremacists» Proud Boys (οι οποίοι έχουν ηγέτη τους ένα Αφρο-Κουβανό!)

 

Και ξαφνικά σύσσωμα τα ΜΜΕ, που είτε τηρούν σιγή ιχθύος για τα συνεχιζόμενα πογκρόμ βίας και καταστροφών από τους αριστερούς «αντίφα» στις ΗΠΑ, είτε ωραιοποιούν την εικόνα τους αποκρύβοντας την βία και μιλώντας «για ιδεολογία» και «ειρηνικούς διαδηλωτές», ανακάλυψαν τους Proud Boys και βάλθηκαν να μας ενημερώσουν για το πόσο «βίαιοι» και «επικίνδυνοι» είναι και φυσικά πόσο «ρατσιστές» και οπαδοί της «λευκής υπεροχής».

Μόνο που επικεφαλής της οργάνωσης είναι ο Enrique Tarrio, ένας Αφρο-κουβανός, ο οποίος, όπως λέει, αγαπά την Αμερική, αλλά μισεί την πολιτική ορθότητα και έχει καταδικάσει δημοσίως τον ρατσισμό και την λευκή υπεροχή.

 

«Εντάξει, οπότε θα στο πω. Θα στο πω κοφτά. Καταγγέλλω τη λευκή υπεροχή. Καταγγέλλω τον αντισημιτισμό. Καταγγέλλω τον ρατσισμό. Καταγγέλλω τον φασισμό. Καταγγέλλω τον κομμουνισμό και οποιονδήποτε άλλο –ισμό που προκαλεί προκατάληψη στους ανθρώπους λόγω της φυλής, της θρησκείας, του πολιτισμού, του τόνου του δέρματος», δήλωσε ο Tarrio σε συνέντευξή του στο WSVN την Τετάρτη.

 

Οι Proud Boys, που ξεκίνησαν το 2016 από τον συν-ιδρυτή του Vice (!), Gavin McInnes (φώτο), έχουν γίνει ένα από τα πιο συζητημένα θέματα από τότε που αναφέρθηκαν στο debate μεταξύ του προέδρου Donald Trump και του υποψηφίου για προεδρικές εκλογές Joe Biden την Τρίτη το βράδυ.

 

 

 

 

 

Ο συντονιστής του debate και παρουσιαστής του "Fox News Sunday", Chris Wallace, ρώτησε τον Τραμπ αν ήταν «πρόθυμος απόψε να καταδικάσει τους white supremacists και τις ομάδες πολιτοφυλακής και να πει ότι πρέπει να “stand down (να αποσυρθούν, να αποχωρήσουν) και να μην προσθέσουν βία σε ορισμένες από αυτές τις πόλεις όπως είδαμε» στην Kenosha και έχουμε δει στο Πόρτλαντ.

Ο Πρόεδρος Τραμπ απάντησε «σίγουρα» ήταν «πρόθυμος να το κάνει», αλλά σημείωσε ότι «σχεδόν ό, τι βλέπω προέρχεται από την αριστερά».

Ο Μπάιντεν ανέφερε στη συνέχεια τους Proud Boys, για να απαντήσει ο Τραμπ ως εξής: "The Proud Boys. Stand back and stand by", που ερμηνεύεται «κάντε πίσω, αλλά να είστε έτοιμοι». Και συνέχισε: "Αλλά θα σας πω κάτι, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για την Antifa και την αριστερά, γιατί αυτό δεν είναι πρόβλημα της δεξιάς."

Μαύρος καθηγητής στο μεταξύ, βγήκε δημόσια να υποστηρίξει ότι οι Proud Boys (που συνήθως φοράνε μαύρα μπλουζάκια Fred Perry με κίτρινες γραμμές - η εταιρία έσπευσε πανικόβλητη να τα αποσύρει μήπως ταυτιστεί με τους "ρατσιστές") δεν είναι white supremacists.

Ο Wilfred Reilly (φώτο), αναπληρωτής καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, δήλωσε την Τετάρτη ότι «οι Proud Boys δεν είναι white supremacists», περιγράφοντας τις πεποιθήσεις της ομάδας ως “Western chauvinist” «Δυτικοί σοβινιστές» και επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος τους, ο Enrique Tarrio, είναι Μαύρος.

 

«Πρέπει να πούμε: οι Proud Boys δεν είναι white supremacists», έγραψε ο Reilly, συγγραφέας του «Hate Crime Hoax».

Ο Reilly είπε ότι περίπου το 10% έως το 20% των ακτιβιστών των Proud Boys είναι άνθρωποι του χρώματος, μια διαφορετική φυλετική σύνθεση που είναι «εξαιρετικά γνωστή στην αστυνομία», με βάση την έρευνά του.

«Ο Enrique Tarrio, ο ηγέτης τους, είναι ένας Μαύρος Κουβανέζος. Οι Proud Boys λένε ρητά ότι δεν είναι ρατσιστές», δήλωσε ο Reilly στους Washington Times. «Είναι μια ανοιχτά δεξιά ομάδα και θα σε πολεμήσουν ανοιχτά - δεν το αρνούνται αυτό - αλλά αρνούνται ότι είναι White supremacist: Αν μιλάς για μια ομάδα ανθρώπων στην οποία πάνω από 10% είναι άτομα χρώματος και έχουν επικεφαλής έναν άντρα Αφρο-Λατίνο, αυτό δεν έχει νόημα. "

 

 

 

 

Η μαύρη υποστηρίκτρια του Trump, Melissa Tate, αμφισβήτησε επίσης την ταμπέλα του “white supremacist” , δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο αυτή και η Beverly Beatty είπαν ότι οι Proud Boys τις βοήθησαν με τον τους παρέχουν προστασία σε μια εκδήλωση χριστιανικής προσευχής στην αριστερο-αντιφακρατούμενη "αυτόνομη'' περιοχή “Chaz.

«STOP THE LIES», έγραψε στο tweeter η Tate, η οποία έχει 440.700 ακόλουθους. «Οι Proud Boys ΔΕΝ είναι White Supremacist. Είναι χριστιανοί άνδρες, πολλοί από αυτούς ισπανόφωνοι και μερικοί μαύροι». 

Τον περασμένο Οκτώβριο δικαστήριο στο Μανχάταν είχε καταδικάσει δύο μέλη της «ρατσιστικής» ομάδας Proud Boys, τον Maxwell Hare και τον John Kinsman, σε τέσσερα χρόνια φυλακή τον καθένα, επειδή έλαβαν μέρος σε “πολιτική βία στο δρόμο”.

Παρακάτω βλέπετε την γυναίκα του «ρατσιστή» και «υπέρμαχου της λευκής ανωτερότητας» John Kinsman και το παιδί του. 

ΚΟ / από εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά υπάρχουν πολλοί στις τάξεις των "proud boys" όπως για παράδειγμα ένας από τη Σαμόα με το ψευδώνυμο "Tiny" (που δεν είναι καν..."tiny")
υπάρχουν ορισμένα βίντεο του στο youtube

Ανώνυμος είπε...

Τα βοθρομμε τους παρουσιαζουν τους τραμπάκουλες ως ρατσιστές ενώ είναι μουλτικούλτι και πολιτικά ορθοί ,αναμενόμενο.