Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

ΗΠΑ: Οι αρχές "προστασίας του παιδιού" πήραν δια της βίας ένα 14χρονο κορίτσι για να κάνει «μετάβαση» φύλου, παρά την θέληση των γονέων

LifeSiteNews/ ΚΟ

Οι Υπηρεσίες Προστασίας του Παιδιού (Child Protective Services / CPS)  της Μοντάνα αφαίρεσαν ένα 14χρονο κορίτσι από την οικογένειά του, μεταφέροντάς το στο Ουαϊόμινγκ για να κάνει «θεραπεία μετάβασης του φύλου», παρά τις επιθυμίες των γονιών της, κάτι το οποίο σημαίνει πλήρη ανάκληση της επιμέλειάς τους.

             

Ο Mattie Watkins, μιλώντας για την οικογένεια Kolstad (Κόλσταντ), στο The Gateway Pundit, ανέφερε ότι ο Todd και η Krista Kolstad έχουν εμπλακεί σε έναν οδυνηρό νομικό αγώνα για τη 14χρονη κόρη τους, αφού το CPS ανέλαβε δραστικά μέτρα που ισοδυναμούν με «απαγωγή».

Τον Απρίλιο του 2023, το νομοθετικό σώμα της Μοντάνα ψήφισε το νομοσχέδιο 99 (State Bill 99), το οποίο απαγόρευε την ιατρική (φυλο)μετάβαση των ανηλίκων. Ωστόσο, μια σειρά γεγονότων εκτυλίχθηκε τον Αύγουστο που επηρέασε σημαντικά την οικογένεια Κόλσταντ.

Η κόρη τους μεταφέρθηκε στο Ουαϊόμινγκ, μια πολιτεία με διαφορετικούς νόμους σχετικά με την ιατρική μετάβαση των ανηλίκων, από το CPS της Μοντάνα για τη θεραπεία της αιφνίδιας έναρξης της «δυσφορίας φύλου» (“gender dysphoria”), παρά τη ρητή αποδοκιμασία των γονέων.

Τον Αύγουστο του 2023, η αστυνομία ενημέρωσε τους Κόλσταντ για ένα μήνυμα κειμένου από την κόρη τους που ισχυριζόταν ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας. Ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι η κόρη τους φέρεται να είχε καταπιεί καθαριστικό αποχέτευσης και είχε πάρει υπερβολική δόση ιβουπροφαίνης.

Ο Τοντ Κόλσταντ, βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, είπε σε ένα βίντεο: «Η 14χρονη κόρη μας υπέφερε για αρκετό καιρό στο σχολείο από εκφοβισμό. Είχαμε πολλές συναντήσεις όλα αυτά τα χρόνια με τους σχολικούς αρμόδιους προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα.

Μετακομίσαμε μάλιστα από την κομητεία Flathead στη δυτική Μοντάνα σε μια πολύ μικρότερη πόλη στην κομητεία Valley στην ανατολική Μοντάνα, ελπίζοντας ότι αυτό θα δώσει στην κόρη μας μια νέα αρχή σε ένα νέο σχολείο και ένα νέο περιβάλλον. Στις 18 Αυγούστου 2023, λάβαμε μια κλήση από την τοπική αστυνομία της πόλης μας. Πληροφορηθήκαμε ότι η 14χρονη κόρη μας έστελνε μήνυμα σε μια φίλη της που είχε γνωρίσει σε μια συνάντηση στίβου του σχολείου, που έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κόρη μας είχε βρεθεί από κοντά με αυτό το κορίτσι μόνο μία φορά, αρκετούς μήνες πριν και έκτοτε είχε μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες μαζί του. Λάβαμε αυτή την απειλή στα σοβαρά και μιλήσαμε με την κόρη μας. Ωστόσο, ξέραμε ότι πάλευε με το άγχος μιας και το σχολείο επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα. Ήταν επίσης πολύ θυμωμένη μαζί μας γιατί της είπαμε ότι έπρεπε να κόψει λίγο από την καλοκαιρινή της δουλειά, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην έναρξη της 9ης τάξης.

Το νοσοκομείο δεν βρήκε κανένα στοιχείο για καθαριστικό αποχέτευσης και ιβουπροφαίνη, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα από μια αρνητική τοξικολογική έκθεση. Παρόλα αυτά, το κορίτσι, που τώρα θέλει να λέγεται “Leo” και να χρησιμοποιεί αρσενικές αντωνυμίες, έγινε δεκτό για παρακολούθηση, κατά την οποία το προσωπικό αγνόησε τις αντιρρήσεις των Κόλσταντ με βάση την πίστη και τις αξίες τους.

                  

Η Krista (η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού) είπε σε ένα βίντεο, «Το νοσοκομείο συνέχισε να αποκαλεί την κόρη μας ‘Leo’, παρόλο που είναι ανήλικη και αφού δήλωσα ότι είναι ενάντια στις επιθυμίες μας, τη θρησκεία μας και τις βασικές οικογενειακές μας αξίες, το νοσοκομείο μου είπε να καλέσω τον δικηγόρο τους εάν έχουν ένα πρόβλημα, καθώς θα κάνουν ό,τι τους πει ο ‘ασθενής’».

«Τους είπα, ότι δεν μπορούν βάσει του νόμου (State Bill 99) να παρέχουν «τρανς ιατρική φροντίδα», ούτε να μεταφέρουν το παιδί μας. Η απάντησή τους ήταν ότι δεν παρέχουν χειρουργική επέμβαση ή ορμόνες, επομένως λειτουργούν στη γκρίζα ζώνη του νόμου. Εξήγησα περαιτέρω ότι η αντίληψή μου για το νόμο ήταν ότι η ανήλικη είναι ανήλικη και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας τετράχρονης και μιας 14χρονης και προτιμούμε να την αποκαλούν με το όνομά της».

Περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο το θέμα, ένας βοηθός του νοσοκομείου συζήτησε με την κοπέλα την «κορυφαία χειρουργική επέμβαση» (εκλεκτική διπλή μαστεκτομή), κάτι που οδήγησε  την Krista Kolstad να καταγγείλει ότι το νοσοκομείο έθεσε το κορίτσι σε 24ωρη επίβλεψη και τοποθέτησε έναν βοηθό έξω από την πόρτα της, ο οποίος άρχισε να μιλά για την κορυφαία χειρουργική επέμβαση και για το πώς θεωρείται nonbinary”/«μη δυαδική».

Το CPS και το προσωπικό του νοσοκομείου απέρριπταν συνεχώς τις ανησυχίες και την εξουσία των Kolstads ως γονιών και παρά την προθυμία τους να παρέχουν φροντίδα ψυχικής υγείας, η κόρη τους τελικά μεταφέρθηκε στο Wyoming για «θεραπεία».

Μόλις έγινε γνωστό ότι υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι στο Ουαϊόμινγκ, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων, το CPS και η αστυνομία υπέβαλαν δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του κοριτσιού, επικαλούμενη την άρνηση των γονέων να παράσχουν «ιατρική περίθαλψη». Η επικοινωνία με την κόρη τους διακόπηκε.

Μετά τη μεταφορά της στο Ουαϊόμινγκ, το κορίτσι υποβλήθηκε σε κοινωνικά μεταβατικά μέτρα, όπως δέσιμο στο στήθος και τώρα βρίσκεται υπό διαβούλευση για έλεγχο γεννήσεων για να σταματήσει η έμμηνος ρύση της, ενέργειες που ευθυγραμμίζονται με ένα μοντέλο που επικρίνεται ως fast track μοντέλο από την κοινωνική στην ιατρική «μετάβαση».

«Στις 27 Σεπτεμβρίου, ένας δικαστής μπλόκαρε προσωρινά το νόμο SB 99 εν αναμονή μήνυσης που υποβλήθηκε από ασθενείς και επαγγελματίες υγείας. Έκτοτε, της έχει χορηγηθεί ένα συνδετικό στήθους, το οποίο μπορεί να περιορίσει την αναπνοή, να σπάσει το δέρμα και να μελανιάσει ή να σπάσει τα πλευρά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαβούλευση για αντισυλληπτική «εμμηνορροϊκή θεραπεία» για να σταματήσει τον εμμηνορροϊκό της κύκλο», είπε ο Watkins.

Η υπόθεση παίρνει μια περαιτέρω διεθνή τροπή καθώς το κορίτσι μπορεί να σταλεί να ζήσει με τη βιολογική της μητέρα στον Καναδά, η οποία ήταν τα τελευταία επτά χρόνια ήταν απούσα ως μητέρα, εκεί που βρίσκεται ο Δρ Wallace Wong, ένας ψυχίατρος με αμφιλεγόμενη στάση ως προς την «τρανς» θεραπεία παιδιών σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο Wong ενθαρρύνει τους γονείς να χρησιμοποιήσουν «δραστικά μέτρα» για να συντομεύσουν τους χρόνους αναμονής για «θεραπείες μετάβασης του φύλου».

               

Ο Δρ Wallace Wong – ένα επικίνδυνο άτομο ως προς την αντιμετώπιση μπερδεμένων με το φύλο παιδιών που βρίσκονται υπό κρατική φροντίδα, που έχει παραδεχθεί ότι συμβουλεύει τα παιδιά να κάνουν fake απόπειρες αυτοκτονίας για να συντομεύσουν την «μετάβαση»! - είναι υπεύθυνος για παιδιά που βρίσκονται υπό την φροντίδα του Υπουργείου Οικογένειας και Παιδικής Ανάπτυξης, όπως λέει ο Watkins.

Σε μια απομαγνητοφώνηση από μια δικαστική υπόθεση του 2019, ο Wong ακούγεται να καυχιέται ότι υπάρχει αύξηση της τάξης του 125% στα «τρανς» παιδιά που βρίσκονται σε καθεστώς ανάδοχης φροντίδας από το 2010, ανεβάζοντας το σύνολο από 4 σε 500 [ΚΟ: Για τον Wong διάβασε και: ΚΑΝΑΔΑΣ: Πατέρας φυλακίστηκε επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίρρησή του που η ανήλικη κόρη του λαμβάνει τεστοστερόνη για να γίνει«άντρας»].

«Ο Τοντ κι εγώ αγαπάμε την κόρη μας πέρα από λόγια. Δεν είμαστε αφελείς και καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ένα έφηβο κορίτσι που έχει παλέψει με προβλήματα ψυχικής υγείας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στα χέρια μας. Το σύστημα δεν έχει βοηθήσει την κόρη μας. Αντίθετα, το σύστημα της έχει μάθει πώς να οπλίζει το ίδιο το σύστημα για να λάβει αυτό που θέλει», λέει η Krista.

«Δεν πιστεύουμε ότι το σύστημα έχει προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ψυχικής της υγείας. Αντίθετα, έχει επικεντρωθεί δυναμικά στο στοιχείο των τρανς και στο να μας αναγκάζει να κάνουμε πράγματα ενάντια στις οικογενειακές αξίες, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τις βασικές ηθικές πεποιθήσεις μας. Έχει ήδη γίνει μεγάλη ζημιά στην οικογένειά μας. Πόσες οικογένειες θα καταστρέψει το σύστημα; Εδώ έχουμε μια ιατρική απαγωγή και αυτό πρέπει να σταματήσει», κατέληξε.

ΚΟ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: