Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΚΑΝΑΔΑΣ: Πατέρας φυλακίστηκε επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίρρησή του που η ανήλικη κόρη του λαμβάνει τεστοστερόνη για να γίνει «άντρας»

Στην φυλακή οδηγήθηκε, για «περιφρόνηση δικαστηρίου», ένας Καναδός πατέρας που έχει από καιρό αντιταχθεί στη λήψη τεστοστερόνης από την μικρή του κόρη του ως μέρος μιας πειραματικής «μετάβασης φύλου».

Ο Robert Hoogland (Ρόμπερτ Χόγκλαντ) συνελήφθη την Τρίτη μετά την έκδοση εντάλματος από δικαστή νωρίτερα αυτό το μήνα επειδή είπε δημόσια το όνομα του κοριτσιού και έδειξε το πρόσωπό του, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει υπό κράτηση της αστυνομίας εν αναμονή απόφασης σχετικά με την απελευθέρωσή του από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολομβίας στο Βανκούβερ.

Όπως αναφέρει το Christian Post, ο δικηγόρος του Χόγκλαντ θα ζητήσει την ακύρωση του εντάλματος σύλληψης και την απελευθέρωσή του με την αιτιολογία ότι η κράτηση είναι παράνομη.

Ο Χόγκλαντ έχει εκφράσει την αντίθεσή του σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως ιατρική περίθαλψη «που επιβεβαιώνει το φύλο» (“gender-affirming”) με την ελπίδα να αποτρέψει την κόρη του να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη. Η πρώην σύζυγος του Χόγκλαντ, η οποία υποστηρίζεται από το καναδικό ιατρικό και νομικό σύστημα, προχωρά με τη μετάβαση του παιδιού τους ενάντια στις επιθυμίες του.

Ο πατέρας ανακάλυψε ότι το σχολείο της κόρης του έδειχνε εκπαιδευτικό υλικό για την ταυτότητα φύλου που ονομάζεται SOGI 123.

Η κόρη του είχε πολλά περίπλοκα προβλήματα, αλλά αποδόθηκαν σε δυσφορία φύλου. Όταν η κόρη του ήταν στην έβδομη τάξη, της άλλαξαν το όνομα, καθώς ο σύμβουλος του σχολείου άλλαξε το όνομά της χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της.

   

Το σχολείο αποφάσισε να το πράξει μόνο του αφού έλαβε συμβουλές από τον ψυχολόγο Wallace Wong (φώτο), έναν γνωστό υποστηρικτή της θεωρίας του φύλου, σύμφωνα με την Post Millenial.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Wong συμβούλεψε την κόρη του Χόγκλαντ να πάρει τεστοστερόνη και την παρέπεμψε σε μονάδα ενδοκρινολογίας σε κοντινό νοσοκομείο. Όταν ο Χόγκλαντ αμφισβήτησε το ζήτημα στο δικαστήριο, ο δικαστής εκείνη την εποχή έκρινε ότι δεν χρειαζόταν η συγκατάθεσή του και ότι εάν δεν αναγνώριζε την κόρη του ως "άντρα", θα μπορούσε να κατηγορηθεί για το αδίκημα της «ενδοοικογενειακής βίας».

«Είχα ένα τέλεια υγιές παιδί πριν από ένα χρόνο, και αυτό το απόλυτα υγιές παιδί έχει αλλάξει και έχει καταστραφεί χωρίς να υπάρχει κανείς απολύτως σοβαρός λόγος», δήλωσε ο Χόγκλαντ σε συνέντευξή του στον Federalist, τον Φεβρουάριο του 2020, καταγγέλλοντας ένα «κράτος- χορηγό της παιδικής κακοποίησης».

«Δεν μπορεί ποτέ να επιστρέψει στο να είναι ένα κορίτσι σε ένα υγιές σώμα. Θα έχει για πάντα χοντρή φωνή. Θα πρέπει για πάντα να ξυρίζεται λόγω της τριχοφυΐας του προσώπου. Δεν θα μπορεί να κάνει παιδιά… »

     

Ο Χόγκλαντ δήλωσε ότι μερικές φορές θέλει να "ουρλιάξει, ώστε άλλοι γονείς και άνθρωποι ... να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει".

«Υπάρχει ένα παιδί - και όχι μόνο το δικό μου – του οποίου η ζωή καταστρέφεται», είπε.

ΚΟ / πηγή

4 σχόλια:

GeorgeD είπε...

Ωραία ακούγονται όλα αυτά.
Πότε θα τα φέρει και στην Ελλάδα η επιτροπή Εθνικής στρατηγικής ΛΟΤΑΤΚΙ-- που ίδρυσε πριν λίγες ημέρες ο κούλις;
Να προτείνω να ανοίξουν δίπλα στα κέντρα εμβολιασμού και κέντρα εμβολιασμού με ορμόνες για τα παιδιά που θέλουν να αλλάξουν φύλο.
Δεν πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις;Τόσα παιδιά με δυσφορία φύλου στην Ελλάδα υποφέρουν...Είναι απάνθρωπο...
Ευτυχώς ο σοφός λαός όπως πάντα θα ψηφίσει το σωστό.
Ζήτω η δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Μνησθητί μου Κύριε! Τι διαβάζουν τα μάτια μου; Είναι δυνατόν;
Τάσος.

Ανώνυμος είπε...

Το πλήκτρο της αυτοκαταστροφής έχει ήδη πατηθεί και ο όποιος τρέχων πολιτισμός, οδεύει προς το τέλος του. Όπως είπε ο Ιωάννης Τσάτσαρης, "... οι Άτλαντες καταστράφηκαν από τα ίδια τους τα λάθη...".

Ανώνυμος είπε...

Μὲ κάτι τέτοια ἀναρωτῶμαι ποῦ βρίσκεται τελικῶς ἡ αὐτοκρατορία τῆς «πολιτικῆς ὀρθότητος» (κοινωνικῆς πανούκλας), στὸν Καναδὰ ἢ στὴν Σουηδία;

Θὰ παρακαλοῦσα κάποιος νὰ μοῦ ἐξηγήσῃ, ἂν γνωρίζῃ ἀσφαλῶς, ποιὰ εἶναι ἡ διαφορὰ μεταξὺ ΛΟΑΤΚΙ καὶ ΛΟΑΤΚΙ+. Στοὺς ΛΟΑΤΚΙ+ περιλαμβάνονται οἱ ζωόφιλοι; Οἱ ἐρωτευμένοι μὲ γέφυρες; Μὲ σιδηροδρομικοὺς σταθμούς;

ΚΟ, συνέχιζε νὰ ξεστραβώνῃς τὶς μάζες.