Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Βλάσφημη ταινία για την Παναγία θα κυκλοφορήσει η Sony Pictures τη Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών

ΚΟ: Έχει γίνει «θεσμός» πλέον την Μεγάλη Εβδομάδα να βγαίνουν ταινίες, βιβλία «ντοκιμαντέρ» και αρχαιολογικές «ανακαλύψεις» που βάλλουν κατά της χριστιανικής πίστης. Δεν υπάρχει παρόμοιο φαινόμενο σε καμία άλλη θρησκεία.

 LifeSiteNews / ΚΟ

Καθώς το timing δεν είναι καθόλου τυχαίο, η Sony Pictures κυκλοφορεί μια νέα ταινία τη Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών, που βλασφημεί σοβαρά την Παρθένο Μαρία, απεικονίζοντάς ως ένα διαβολικό ον.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του James Herbert «Shrine», η ταινία «The Unholy» (Η Ανίερος) – σε σκηνοθεσία του ελληνικής καταγωγής Evan Spiliotopoulos - απεικονίζει ένα νεαρό κορίτσι που «μετά από μια υποτιθέμενη επίσκεψη από την Παναγία βρίσκεται ανεξήγητα σε θέση να ακούσει, να μιλήσει και να θεραπεύσει ασθενείς».

Στο τρέιλερ απεικονίζεται αυτό που υποτίθεται ότι είναι η Παναγία ως μια δαιμονική φιγούρα με αίμα, μαύρα δάκρυα και κενά μάτια στα αγάλματά της.

Το κορίτσι που υποτίθεται ότι βλέπει τη Παναγία απεικονίζεται επίσης με μαύρα μάτια, ένα άλλο χαρακτηριστικό της δαιμονικής απεικόνισης.

ΚΟ: Στο trailer πάντως παρουσιάζεται ένας καθολικός ιερέας να λέει «αυτή δεν είναι η Παναγία».

Οι παρευρισκόμενες στα υποτιθέμενα οράματά της δείχνουν να προσεύχονται με τρόπο που χλευάζει τις παραδοσιακές καθολικές προσευχές στη Παρθένο Μαρία ενώ παρουσιάζονται σταυροί και ροζάρια να καίγονται.

Το "The Unholy" έχει καθυστερήσει στην κυκλοφορία του λόγω των περιορισμών που σχετίζονται με το COVID-19, και η Sony Pictures αποφάσισε τώρα να κυκλοφορήσει την ταινία στις 2 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών.

Η ίδια η Sony σημείωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, σχολιάζοντας ότι «Στο πιο ιερό Σαββατοκύριακο της χρονιάς έρχεται το The Unholy».

Φαίνεται ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο προσβλητική, γιατί την ημέρα που οι καθολικοί Χριστιανοί τιμούν το πάθος και το θάνατο του Χριστού και τον πόνο της μητέρας Του σε αυτά τα παθήματα, η Sony κυκλοφορεί μια ταινία που βλασφημεί τόσο τον Χριστό όσο και τη μητέρα Του.

Η Sony συνεργάστηκε με τον παραγωγό Sam Raimi, ο οποίος είναι γνωστός για τα έργα τρόμου του, έχοντας δημιουργήσει τη σειρά τρόμου Evil Dead και είναι επίσης εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο του κινηματογράφου, έχοντας σκηνοθετήσει την τριλογία του Spiderman από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

ΚΟ / πηγή

2 σχόλια:

Dimitris D είπε...

Είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στους προτεστάντες και παπικούς γιατί διέστρεψαν τον χριστιανισμό ως εκεί που δεν πάει, κάποιοι "ιερείς" τους κάνουν μαγικές-σατανιστικές τελετές, πάρα πολλοί έχουν συμπεριφερθεί στον κόσμο σαν δαίμονες, πχ οι προτεστάντες ιεραπόστολοι στην Αφρική που "βοηθάνε" και μετά ζητάνε το 10% του μισθού ως εισφορά προς την οργάνωση, οι παπικοί ιεραπόστολοι στην Ιαπωνία οργάνωσαν επανάσταση ενάντια στον αυτοκράτορα και για αυτό η Ιαπωνία απομονώθηκε δυο αιώνες από τον κόσμο.
Ο σατανισμός στην ροκ/μέταλ μουσική υπάρχει ως αντίδραση στον διεστραμμένο χριστιανισμό τους.

Ως Ορθόδοξοι θα πρέπει να πούμε σε αυτούς που αντιδράνε ότι σωστά κάνουν γιατί οι άλλοι "βάφτισαν" τα πάθη τους και τις ιδεολογίες τους ως χριστιανισμό. Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς, πχ αναμάρτητοι και αλάνθαστοι, πρέπει να μάθουν τον αληθινό Χριστιανισμό από εμάς. Ο Θεός και οι Άγιοι του είναι αυτό που είναι, δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον Θεό για τα λάθη των ανθρώπων. Οπότε είναι παράξενο να υπάρχουν Έλληνες ενάντια στον Χριστιανισμό.

Τέλος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε ότι ο διάβολος είναι υπεύθυνος για το μίσος και την κακία ανάμεσα στους ανθρώπους και ιδιαίτερα για την πονηριά, όταν ονομάζουμε το κακό καλό. Αυτός όταν συνεργαστεί με τον άνθρωπο προκαλεί κοινωνική ανισότητα, τον ρατσισμό, τους πολέμους, την διάλυση των οικογενειών, την καταστροφή της φύσης, τα ναρκωτικά, τις δολοφονίες, την βία, τα ψυχολογικά προβλήματα, τα ατυχήματα, την φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση στην εργασία, τις αυτοκτονίες... και για να μας σώσει ο διάβολος από όλα αυτά που μας έκανε προτείνει ως λύση να λατρέψουν αυτόν ως θεό σε μια πλήρως ολοκληρωτική κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Ενας αγιος ειχε πει αν βρισεις την μανα μου θα σε συγχωρεσο αν βρισεις την παναγια δεν προκειται να σε συγχωρεσο Υ/Γ και πριν απο αυτο το βλασφημο εργο εχουν βγαλει και το ναν που δειχνει ενα δαιμονα σε μορφη καλογριας.