Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Obama: ένας "Μεσσίας" για όλους (2)


"Πολύ σύντομα θ' αντιληφθούμε ότι ζει τώρα ανάμεσά μας ένας άνθρωπος που ενσαρκώνει στο πρόσωπό του την ελπίδα και τα ιδανικά των θρησκευτικών ομάδων, αλλά ταυτόχρονα και τις πρακτικές επιδιώξεις των πολιτικών και οικονομικών στοχαστών για μια καλύτερη ζωή για όλους.

Θα δείξει στην ανθρωπότητα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσει για ν' αναγεννηθεί και να δημιουργήσει έναν πολιτισμό βασισμένο στη συμμοιρασιά, τη συνεργασία και την καλή θέληση, που αναπόφευκτα θα οδηγήσουν στην παγκόσμια αδελφοσύνη".


Τάδε έφη Μπέντζαμιν Κρεμ, (Benjamin Creme, Βρετανός εσωτεριστής, αποκρυφιστής, ο οποίος προετοιμάζει τον κόσμο για να υποδεχτεί την εμφάνιση του Μειτρέγια - "Maitreya", του "Μεγάλου Διδασκάλου" -φωτο) .


Συνεχίζουμε το οδοιπορικό στην εκπληκτική μεταφυσικής χροιάς Obama-mania και στην πρωτοφανή προβολή της οικουμενικής "μεσσιανικότητας" του νέου προέδρου των ΗΠΑ.


---μπάμα: ο πρώτος Ιουδαίος πρόεδρος!


Τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας του Σικάγο δεν εκπλήσσονται.

Απλά ανακάλυψαν αυτό που γνώριζαν χρόνια.


Ο Obama ζει κοντά στην συναγωγή στην γειτονιά του Hyde Park του Chicago, μία περιοχή στην οποία ζουν πολλοί Εβραίοι.


Ο Alan Solow, (φωτο) δικηγόρος από το Chicago, και ηγετικό στέλεχος της Εβραϊκής κοινότητας καθώς και ένας από τους βετεράνους υποστηρικτές του Obama, ήταν ένας από τους λίγους που μπόρεσε να πλησιάσει τον Πρόεδρο μετά την ομιλία του στο Grant Park του Chicago.

"Μετά την ομιλία του την ημέρα των εκλογών, μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ήταν ο ίδιος Ομπάμα που γνωρίζω".


Ο Solow έμενε στην γειτονιά του Obama και βεβαιώνει ότι ο Obama είχε πάντοτε άριστες σχέσεις με την εβραϊκή κοινότητα."

"Σαν τοπικός γερουσιαστής βοηθούσε πολύ και υποστήριζε αυτό που λέμε «εβραϊκή ατζέντα», τα θέματα και τις αξίες της κοινότητας. Πάντοτε είχε βαθιά κατανόηση για την ανάγκη του Ισραήλ για ασφάλεια".


Και συνεχίζει: "Πήγα μαζί του στο Ισραήλ τον Ιανουάριο του 2006 και μόλις ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία δεν υπήρχε μέσα μου καμία αμφιβολία για το ποιον θα υποστηρίξω. Είχα πει από τότε χαμογελώντας, ότι αυτός θα είναι ο πρώτος Ιουδαίος πρόεδρος"!


Ο Abner Mikva, 82 ετών, (φωτο) είναι ένας ηλικιωμένος Αμερικανός πολιτικός που μένει στη γειτονιά του Ομπάμα, στο Νότιο Σικάγο. Έχει γεννηθεί στο Ουισκόνσιν και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Θήτευσε στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Ιλλινόις και στο αμερικανικό Κογκρέσο από το 1969 μέχρι το 1979.

Απεσύρθη όταν ο τότε πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ τον διόρισε στο αμερικανικό Εφετείο της Κολούμπια, όπου υπηρέτησε έως το 1994.

Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος του Λευκού Οίκου υπό την προεδρία του Μπιλ Κλίντον έως το 1995.


Ο Mikva ήταν δάσκαλος (μέντορας) για τον Ομπάμα, τότε που ο γερουσιαστής του Ιλλινόις έκανε τα πρώτα του βήματα στην αμερικανική πολιτική το 2000.


Αναφερόμενος στις ανησυχίες του Ισραήλ σχετικά με την προοπτική προεδρίας του Ομπάμα, ο Mikva είπε ότι ο «Μπαράκ θα είναι ο πρώτος Εβραίος πρόεδρος των ΗΠΑ. Έχει yiddeshe nishama (εβραϊκή ψυχή)...

Είναι αφοσιωμένος στο Ισραήλ και στα προβλήματα ασφαλείας του και κατανοεί ότι ο εκδημοκρατισμός δεν επιβάλλεται με τη βία αλλά με το παράδειγμα, και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα στη Μέση Ανατολή από το Ισραήλ».


Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά το 2000, όταν ο Mikva υποστήριξε την εκστρατεία για το Κογκρέσο του Ομπάμα στο Σικάγο.


Ο Ομπάμα δεν κατάφερε να εκλεγεί και ο Mikva είπε ότι ένας από τους λόγους ήταν πως δεν ήξερε τον τρόπο να μιλά σε ακροατήρια μαύρων! Επιπλέον, συνεργάστηκε ως ανεπίσημος σύμβουλος του στην εκστρατεία του για το προεδρικό αξίωμα το 2008.


---- Προεκλογικά ο Ομπάμα αισθάνθηκε την ανάγκη όχι μόνο να δηλώσει υποταγή στο πανίσχυρο Ισραηλινό λόμπι, την Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων (AIPAC), αλλά έφθασε στο σημείο, κατά τον χαιρετισμό του στο ετήσιο συνέδριό της, να υπερακοντίσει την πολιτική όλων των προηγούμενων αμερικανικών κυβερνήσεων - για να μη μιλήσουμε για διεθνές δίκαιο- χαρακτηρίζοντας την Ιερουσαλήμ “αιώνια και αδιαίρετη πρωτεύουσα” του εβραϊκού κράτους και έγινε οπρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που κάνει τέτοια δήλωση!


----Όσοι δε Εβραίοι (ή και φιλοσιωνιστές χριστιανοί!) φοβόντουσαν ότι υπήρχαν «κίνδυνοι φιλοπαλαιστινιακής εκτροπής» της πολιτικής του προέδρου Ομπάμα, αυτός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να διορίσει προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, θέση εξαιρετικής σημασίας στις ΗΠΑ, τον Εμάνιουελ Ραμ, (πλήρες όνομα: Emanuel Israel Rahm -φωτο), έναν ακραίο και σκληρό Αμερικανοεβραίο, φανατικό σιωνιστή εκ πεποιθήσεως που πήγε οικειοθελώς και υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό χωρίς να έχει καμία υποχρέωση.


---- Ο πρώτος ξάδελφος της «πρώτης κυρίας», Michelle Obama, είναι ο Ραββίνος Capers Funnye, πνευματικός ηγέτης σε μία συναγωγή μαύρων στο νότιο Chicago.

Η μητέρα του Funnye, Verdelle Robinson Funnye, και ο παππούς (από την πλευρά του πατέρα) της Michelle Obama, Frasier Robinson Jr., ήταν αδέλφια.

Ενω ο Μπάρακ Ομπάμα έχει αγωνιστεί ωστε να κερδίσει την ψήφο των Εβραίων στην Αμερική(την οποία πήρε τελικά σε ποσοστό σχεδόν 80%!!!), έρχεται στο προσκήνιο ότι ένας απο τους εξάδελφους της συζύγου του είναι ο πιο διαπρεπής ραβίνος των ΗΠΑ.


Ο Φάνι είναι ο αρχιραβίνος του Beth Shalom B’nai Zaken της Εβραϊκής Αιθιοπικής Κοινότητας στο νοτιοδυτικό Σικάγο και είναι γνωστός για την δράση του στην έρευνα για τους απογόνους των «χαμένων φυλών του Ισραήλ» (βλέπε σχετικό άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ), ενώ έχει ωθήσει πολλές φορές τις εβραϊκές κοινότητες στο να είναι πιο δεκτικές σε Εβραίους που δεν είναι λευκοί.

---Πάντως αρκετοί Ιουδαίοι έχουν αρχίσει να κάνουν... συνειρμούς, μήπως ο Ομπάμα είναι ο «Μεσσίας» των Ιουδαίων (Σ.Σ. το κώλυμα με το χρώμα φαίνεται μάλλον πλέον, ξεπερασμένο αφού και μαύροι θεωρούνται όχι μόνο Ιουδαίοι, αλλά και απόγονοι των «χαμένων φυλών») και για αυτό έχει ήδη ξεκινήσει αντι-ομπαμική πληροφόρηση από φονταμενταλιστές Ιουδαίους που θέλουν να ξεκολλήσουν τις καρδιές των ομόθρησκών τους από τον φίλο των αράβων (κατ΄αυτούς) Μπαράκ ΧΟΥΣΕΙΝ (όπως εσκεμμένα το τονίζουν) Ομπάμα...

Βλέπε το άρθρο "Ο Ομπάμα δεν είναι ο Μεσσίας!" από το jewjewsjewish.blogspot.com, αλλά και το blog με το χαρακτηριστικό τίτλο jew against obama!

--την φωτογραφία ο Ομπάμα με το "κιππά" ή "yarmulke", το παραδοσιακό εβραικό καπελάκι, προσεύχεται στο τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ, κατά την επίσκεψή του τον Ιούλιο του 2008.

Ο Ομπάμα τοποθέτησε, κατά την παράδοση, ένα χαρτάκι με μία μικρή προσευχή.

( Κάπου διάβασα ότι αυτό δεν επιτρέπται σε μή Ιουδαίο, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει και νομίζω ότι δεν ευσταθεί τέτοιος ισχυρισμός. Άλλωστε πριν από μερικά χρόνια κατά την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, είχε προσευχηθεί στο Τείχος των δακρύων και ο Δαλάι Λάμα).

Το χαρτάκι με την προσευχή ξετρύπωσε ένας μαθητής Ιουδαικής Σχολής, κάτι που πολλοί είπαν ότι δεν επιτρέπεται γιατί έτσι παραβιάζεται η ιδιωτικότητα, αλλά ο ραββίνος Shmuel Rabinovitz, ότι η προσευχή φανερώνει την σχέση του Ομπάμα με τον Θεό.

Στην προσευχή ο Ομπάμα ζητάει "προστασία από τον Θεό για αυτόν και την οικογένειά του", "σοφία για να κάνει το σωστό" και καταλήγει "κάνε με όργανο του δικού Σου θελήματος".
Το γραφείο τουΟμπάμα δεν επιβεβαίωσε ούτε και διέψεύσε ότι το χαρτάκι με την προσευχή ήταν πράγματι του προέδρου.

- Είναι ο Ομπάμα
μουσουλμάνος; -

--- Είναι γνωστή η προσπάθεια των αντιπάλων του Ομπάμα προεκλογικά να τον παρουσιάσουν στους αμερικάνους ψηφοφόρους ως Μουσουλμάνο και όχι ως "κλασσικό" και κυρίως - Προτεστάντη χριστιανό !


Η επιρροή που αναμφίβολα είχε όχι τόσο από τον βιολογικό Κενυάτη πατέρα του, (Μπαράκ Χουσείν Ομπάμ ο πρεσβύτερος), ο οποίος ενώ ήταν αρχικά καθολικός στην συνέχεια εξισλαμίστηκε, (και ο οποίος εγκατέλειψε τον Ομπάμα και την μητέρα του, το 1963, όταν ο Ομπάμα ήταν δύο χρονών), αλλά από τον πατριό του, τον Ινδονήσιο Μουσουλμάνο, Λόλο Σοετόρο δίνει τροφή σε σχόλια και συνομωσίες.


(Σ.Σ. Ήδη από φίλη του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ στις ΗΠΑ, έμαθα ότι "παραδοσιακοί", "συντηρητικοί", "πατριώτες", "δεξιοί", "φονταμενταλιστές χριστιανοί" ή όπως θέλετε πείτε τους - δύσκολο πράγμα η ταμπελοποίηση- , αμερικάνοι έχουν αρχίσει συγκεντρώσεις σε σπίτια, (το λεγόμενο Tea Party), όπου συντονίζουν την δράση κατά του "έθνους του Ομπάμα" - Obama Nation, όπως αποκαλούν το κράτος υπό την προεδρία του Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα... Βλ. το βιβλίο "The Obama Nation" και μία από τις πολλές ιστοσελίδες http://www.anobamanation.net/).


Ο νεαρός Ομπάμα φοίτησε σε ισλαμικό δημόσιο σχολείο στην Ινδονησία. To Besuki Primary School στην πρωτεύσουσα την Τζακάρτα.


Στο σχολείο, όπως ομολογεί και ο ίδιος ο Ομπάμα στο βιβλίο του "Γράμματα από τον πατέρα μου" ο νεαρός Barry Soetoro (όπως τον έλεγαν) μάθαινε εδάφια από το Κοράνι, προσευχές, να γράφει στα αραβικά κλπ. Τα ΜΜΕ της Ινδονησίας τον περιέγραψαν σαν έναν "καλό μουσουλμάνο μαθητή", ενώ ένας πρώην συμμαθητής του ο Rony Amir, τον θυμάται σαν έναν πολύ θρησκευόμενο μουσουλμάνο...


Ο Ομπάμα βέβαια, μετά το "όργιο φημών", βγήκε και δήλωσε δημόσια:"Είμαι χριστιανός"..


---Μάλιστα στον Ομπάμα οι "εχθροί" του καταλογίζουν ότι «προδόθηκε» μόνος του, σχετικά με την κρυφή "μουσουλμανική" του πίστη, όταν σε συνέντευξή του προεκλογικά, στον «δικό μας» George Stephanopoulos, όταν θέλοντας να πει ότι ο αντίπαλός του McCain επίτηδες δεν μιλάει για την χριστιανική του πίστη, κατά λάθος είπε την «μουσουλμανική μου πίστη» (“…my muslim faith”) . Ο George τον διόρθωσε...


H δε φωτογραφία πάνω αριστερά, με τον Ομπάμα να ΜΗΝ βάζει το χέρι στην καρδιά στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, (όπως συνηθίζουν οι αμερικάνοι), αλλά να δείχνει εντελώς "χαλαρός", έκανε όλους τους "παραδοσιακούς"αμερικάνους να "φρικάρουν"...


---Πρόσφατα ο γνωστός "Κάρλος το τσακάλι" απηύθυνε, από την φυλακή όπου βρίσκεται καταδικασμένος σε ισόβια, επιστολή προς τον Μπαράκ Ομπάμα με την οποία απαιτεί την απελευθέρωση του Ελβετού συντρόφου του, Μπρουνό Μπρεγκέτ.


Η επιστολή στην οποία "το τσακάλι" επαινεί τον Ομπάμα για την απόφασή του να κλείσει το Γκουαντανάμο, καταλήγει ως εξής: "Και όπως θα έλεγε ο παππούς σας "Allahu Akbar!" δηλ. "ο Αλλαχ είναι Μεγάλος"! (Ο βενεζουελικής καταγωγής Κάρλος έχει εξισλαμισθεί).


---Ο ηγέτης της οργάνωσης των μαύρων μουσουλμάνων των ΗΠΑ «Έθνος του Ισλάμ» (Nation of Islam), Λούις Φάρακαν (Louis Farrakhan- φωτο) είχε προεκλογικά χαρακτηρίσει τον Ομπάμα ως "αγγελιοφόρο του Μεσσία" και ότι μέσα από τον Ομπάμα ο Μεσσίας μιλάει!!!


Πρόσφατα ο ηγέτης του «Έθνους του Ισλάμ» ζήτησε από τους οπαδούς του να μην αφήσουν την "ενέργεια" που εκπέμπει ο Ομπάμα να σβήσει...


"Υπάρχει μία ενέργεια ανάμεσα στον λαό μας (εννοεί τους μαύρους μουσουλμάνους) η οποία δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν, και την οποία δεν κατάφερε να δημιουργήσει κανένας άνθρωπος ή οργάνωση. Και αυτή δεν πρέπει να την αφήσουμε να πεθάνει." είπε ο Farrakhan μπροστά σε 14.000 οπαδούς του πριν λίγες ημέρες.

"Αλλά δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον λαό μας ζει στον κόσμο της ευφορίας " συνέχισε.


Ο Farrakhan και το «Έθνος του Ισλάμ» είχαν υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις τους την εκλογή του Obama, ακόμα και όταν η καμπάνια του Obama προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις από τον 75χρονο Farrakhan.


Μάλιστα ο Farrakhan παρέβλεψε μία προεκλογική δήλωση από το επιτελείο του Ομπάμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβλητική, προκειμένου να μην ανακοπεί η πορεία του Obama προς την προεδρία....

Ο Farrakhan είπε επίσης τους πιστούς του να προετοιμαστούν να «κάνουν θυσίες» καθώς ο πρόεδρος θα ξεκινήσει να ασχολείται με την παραπαίουσα οικονομία.


Δείτε το βίντεο με την αναφορά του Φάρακαν στην "ενέργεια" του Ομπάμα και προσέξτε ότι τον αποκαλεί "αδελφό", "brother", κάτι που δεν συνηθίζεται για αλλόθρησκο!




--ια τον Ομπάμα ρωτήθηκε και ο Μεγάλος Μουφτής της Βοσνίας, ο Mustafa Ceric, ο οποίος δήλωσε: «Οι Αμερικάνοι νομίζουν ότι αυτοί τον έκλεξαν, αλλά εγώ πιστεύω ότι τον έκλεξε ο Θεός!»


“Ο Barack Obama είναι ό, τι καλύτερο για την εποχή μας και τον πολιτισμό μας και για αυτό λέω ότι είναι «δώρο Θεού» είπε. Τώρα όλοι νιώθουμε να υπάρχει μία διάθεση για αλλαγή. Θα το δείξει ο καιρός όμως» πρόσθεσε.


...to be continued

5 σχόλια:

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

iperoxh ergasiase evala fto ligk.
afta prepei na akoystoyn.
sinxaritiria.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή δουλειά και μπράβο σου για την προσπάθεια που κάνεις!! Μερικές μικρές διορθώσεις θα ήθελα να κάνω. Όταν αναφέρεσαι στο ραββίνο Funnye λες ότι ο παππούς της Michelle και η μητέρα του ήταν αδέρφια. Άρα αυτός είναι θείος της Michelle ουσιαστικά και όχι πρώτος ξάδερφος! Επίσης,για το Βόσνιο Μουσουλμάνο χρησιμοποιείς το ρήμα "έκλεξε" ενώ το σωστό είναι "εξέλεξε". Αυτά και κάτι τελευταίο,εγώ πιστεύω ότι ο Μπαράκ απλά τους δούλευε όλους προεκλογικά για τις ψήφους!! Δε νομίζω ότι είναι ο Αντίχριστος,δεν έχει έρθει ακόμη τουλάχιστον όχι προς το παρόν...Θα τον κρίνουμε από τις πράξεις του. Πάντως εγώ πιστεύω ότι ένα άτομο το οποίο γνωρίζει την καθολική αποδοχή από τον κόσμο και μπορεί να συνεγείρει με τέτοια ένταση τα πλήθη,είναι επικίνδυνος και μόνο αν το δούμε από καθαρά πολιτική σκοπιά! Δεν είναι και πολύ δύσκολο να επιβάλλει ένας τέτοιος άνθρωπος δικτατορία από τη μια στιγμή στην άλλη,με τη συγκέντρωση όλων των εξουσιών στα χέρια του!! Ίδωμεν...

SkyWatcher είπε...

--- vizantine nome σε ευχαριστώ. Αν σου είναι εύκολο, γράφεις στα ελληνικά;

---Ανώνυμε για τον ραββίνο και την συγγένειά του με την Michelle έχεις δίκιο. Αλλά όμως έτσι έγραφε το άρθρο που μετέφρασα: "The Obamas Have a Rabbi in the Family
Cousin of Candidate’s Wife Leads Synagogue on Chicago’s South Side" από το http://www.forward.com/articles/14148/
Πάντως το οικογενειακό δέντρο της οικογένειας της συζύγου του Ομπαμα δείχνει ότι είναι θείος... http://en.wikipedia.org/wiki/Family_of_Barack_Obama#Fraser_Robinson_III

Για το "εξέλεξε" και όχι "έκλεξε" έτσι είναι το σωστό γραμματικά, αλλά έχουμε συνηθίσει να το χρησιμοποιούμε και αλλιώς.. Πάντως ευχαριστώ για τις διορθώσεις. Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν λάθη λόγω έλλειψης χρόνου...

Δεν είπα ότι ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος. Θα πω τις σκέψεις μου αφού ολοκληρωθεί το "οδοιπορικό". Πάντως είναι καραμπινάτο "σημείο των καιρών" (για όσους είναι παρατηρητικοί). Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που γράφεις: "Δεν είναι και πολύ δύσκολο να επιβάλλει ένας τέτοιος άνθρωπος δικτατορία από τη μια στιγμή στην άλλη,με τη συγκέντρωση όλων των εξουσιών στα χέρια του!!"
Και ΕΚΕΙ είναι όλο το "ζουμί".
Αλλά φίλε μου αυτό το "ζουμί" δεν είναι μόνο "...από καθαρά πολιτική σκοπιά"..
Ίδωμεν λοιπόν......

Υ.Γ. Και κάνε μία χάρη. Γράψε κάποιο - οποιοδήποτε - όνομα, για να μην μιλάω απλά με τον "ανώνυμο". Άσε που άμα πλακώσουν εδώ μέσα τριάντα "ανώνυμοι" με σχόλια, θα μπερδευτούμε τελείως.

Theoprovlitos είπε...

Ο Ομπαμα ειναι οντως η ιδανικη ερμαφροδιτη προσωπικοτητα, και δεν αποκλειεται να επελεγη ως υποψηφιος μεσω... υπολογιστη.

Ειναι ασπρος, μαυρος, ασιατης, χριστιανος, μουσουλμανος, Εβραιος.

Αλλ εχω την ενυπωση οτι αυτος ειναι απλα προδρομος, ανοιγει τον δρομο αυτου που θα ερθει μετα.

Γενικα εχω την πεποιθηση -απλα δεν εχω τον χρονο να το παρουσιασω- πως η συστηματική προβολή και επικρατηση των μαυρων στην Αμερικη απο θεσεις κλειδια μεχρι και τα σηριαλ στην τηλεοραση, ειναι υποπτη. Σχεδον μιλαμε για παθητικη μαυροκρατια την οποια δεν επιδιωξαν ουτε επεβαλαν οι ιδιοι οι μαυροι (πως θα μπορουσαν άλλωστε).

Δεν εννοω οτι με ενοχλει που οι μαυροι πηραν επιτελους και καποια αξιωματα, αλλα διαβλεπω πως αυτο εγινε με συστημα και προσχεδιασμενα και καποιοι το προωθησαν συτηματικα τα τελευταια 15 χρονια. Ποιοι; Αυτοι που ελεγχουν την πολιτικη και τα ΜΜΕ. Δηλαδη η Εβραιοι, οι οποιοι εχουν μετατρεψει τους μαυρους σε πολιορκητικο κριο για να σπασουν το κατεστημενο στις ΗΠΑ με απωτερο στοχο "αφου δεν πειραζει πλεον να εχουν οι ΗΠΑ εναν μαυρο για Πλανηταρχη, ε, τι πειραζει αν ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Πλανηταρχης θα ειναι Εβραιος;"

SkyWatcher είπε...

"Αλλ εχω την ενυπωση οτι αυτος ειναι απλα προδρομος, ανοιγει τον δρομο αυτου που θα ερθει μετα."

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ και Θεού θέλοντος θα το αναπτύξω στη συνέχεια (είπαμε to be continued...).

Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο "μαύρος" είναι ο Ομπάμα...
Γράφω στο άρθρο μου: "... το 2000... ο (εβραίος) Mikva υποστήριξε την εκστρατεία του Ομπάμα στο Σικάγο για το Κογκρέσο.
Ο Ομπάμα δεν κατάφερε να εκλεγεί και ο Mikva είπε ότι ένας από τους λόγους ήταν πως δεν ήξερε τον τρόπο να μιλά σε ακροατήρια μαύρων!...."

Και βέβαια κάθε σύγκριση με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αγγίζει τα όρια της βλασφημίας. Το είπε και η κόρη του Κινγκ: "ο πατέρας μου δεν δούλεψε μέσα στο σύστημα. Ο Ομπάμα είναι μέρος του συστήματος..."