Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

«Γιατί ο Ιησούς να βοηθήσει έναν μουσουλμάνο;» Το συγκλονιστικό ταξίδι του Ιρανού Afshin προς τον Χριστό



Ο Afshin Javid γεννήθηκε το 1972 στο Ιράν, μέσα σε μια οικογένεια σιιτών μουσουλμάνων στο Ιράν.

Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να εκπληρώνει τα θρησκευτικά του καθήκοντα προς τον Αλλάχ: προσευχή, νηστεία και ανάγνωση του Κορανίου κάθε μέρα. Στην εφηβεία του, εντάχθηκε στην Χεζμπολάχ και τρία χρόνια αργότερα, έφυγε από το Ιράν.

Σε ηλικία 17 χρονών, βρέθηκε στη Μαλαισία, όπου και συνελήφθη για κατοχή 30 πλαστών διαβατηρίων. Φυλακίστηκε και οι Σουνίτες συγκρατούμενοί του του ζήτησαν να διδάσκει το Κοράνι, και να γίνει ο ηγέτης των σιιτών μουσουλμάνων μέσα στη φυλακή.

Δείτε την συνέχεια σε αυτά τα δύο συγκλονιστικά βίντεο.
Υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/AntonTasos
Το βρήκα στο http://neataksi.blogspot.com/


Ο Afshin ζει σήμερα στον Καναδά, παντρεμένος με τρία παιδιά. Είναι πάστορας σε μία συνάθροιση στο Vancouver με το όνομα ‘Vancouver Christian Fellowship’.

 Δείτε το ΕΔΩ!

7 σχόλια:

mnk είπε...

Συγκλονιστικό!

Αυτό εδώ φαντάζομαι θα το έχεις διαβάσει:

http://2mnka.wordpress.com/taftotita/empeiries-enos-voudisti/

SkyWatcher είπε...

Το έχω διαβάσει. Έχω το βιβλίο "Από τον Βουδισμό στον Χριστό", όπου περιέχει και αυτήν την μαρτυρία, μαζί με άλλες. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αρκετά μεγάλο για δημοσίευση. Θα δούμε.

mnk είπε...

Μπορείς να μου δώσεις λίγα στοιχεία γι' αυτό το βιβλίο; Μ' ενδιαφέρει το θέμα.

SkyWatcher είπε...

Πρόκειται για ενδιαφέρον βιβλίο που περιέχει πέντε ομολογίες μεταστροφής από τον Βουδισμό στην Ορθοδοξία μαζί με δύο κείμενα του Γέροντος Πορφυρίου. Είναι από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ.
Περιεχόμενα: Ευχαριστίες / Πρόλογος / Δια της Ανατολικής Πύλης, του Nilus Stryker / Αναρρίχηση στα Ιμαλάια προς τον Χριστό. Του ρασοφόρου μοναχού Αδριανού / Από τους Μπαχάϊ στην Ορθοδοξία. Του Ιερεμία Ντέϊβις / Από τον απρόσωπο στον προσωπικό Θεό. Του Ιερομονάχου Δαμασκηνού / Από τον Βραχμανισμό στον Χριστό. Του Ραβί Μαχαράτζ / Το Πνεύμα το Oρθόδοξον είναι το αληθές. Του Γέροντος Πορφυρίου, Καυσοκαλυβίτου / Ο Χριστός είναι το Παν. Του Γέροντος Πορφυρίου, Καυσοκαλυβίτου / Ανακοινωθέν και πορίσματα της ΙΘ' Πανορθοδόξου Συνδιασκέψεως των εντεταλμένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μη­τροπόλεων δια θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας.
Για περισσότερες πληροφορίες - παραγγελίες κοίτα ΕΔΩ
ή και γενικότερα
ΕΔΩ

mnk είπε...

Σ' ευχαριστώ παρατηρητή.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ LINK?

SkyWatcher είπε...

Για κοίτα τώρα.