Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Το λόμπι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης προωθεί τον Newt Gingrich



Του Michael Collins Piper (American Free Press) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία για κάτι τέτοιο, η ελίτ των media ανακοίνωσε το πόσες ελπίδες δίνει η προεδρική εκστρατεία του πρώην προέδρου της Βουλής Newt Gingrich. Αυτό δεν ήταν έκπληξη για όσους γνωρίζουν ότι ο Gingrich έχει μακροχρόνιους δεσμούς με ισχυρούς κύκλους έξω από τη σφαίρα των ψηφοφόρων.

Το 1968, όταν οι συντηρητικοί υποστήριζαν τον Ρίτσαρντ Νίξον και στη συνέχεια –τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Ρόναλντ Ρέιγκαν για την προεδρική υποψηφιότητα, ο Gingrich ήταν συντονιστής της εκστρατείας για τον φιλελεύθερο διεθνιστή Νέλσον Ροκφέλερ (φωτο), της Νέας Υόρκης.

Παρά το γεγονός ότι ο Gingrich διατυμπανίζει σήμερα ότι είναι συντηρητικός, παραμένει ένθερμος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και μακροχρόνιος συνήγορος του τυχοδιωκτισμού του στρατού των ΗΠΑ στο εξωτερικό και της καταστροφικής πολιτικής του. Στην πραγματικότητα, ήταν ο Gingrich που βοήθησε να μπει σε τροχιά η απαξιωμένη Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών μέσω του Κογκρέσου.

Μέλος του χρηματοδοτούμενου από τους Rockefeller Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, της θυγατρικής του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων στην Νέα Υόρκη, το όργανο πολιτικής της τραπεζικής αυτοκρατορίας των Rothschild, ο Gingrich είναι ιδιαίτερα κοντά στην σκληρή φιλο-ισραηλινή γραμμή.

Ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του για την εξωτερική πολιτική είναι ο Ilan Berman, συντάκτης του περιοδικού του Εβραϊκού Ιδρύματος για τις Υποθέσεις Εθνικής Ασφαλείας (National SecurityAffairs - JINSA), μιας επιχείρησης που έχει έδρα τις ΗΠΑ, και που, όπως δήλωσε ο καθηγητής Edward Hermann του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια είναι ένα "εικονικό υπουργείο της ισραηλινής κυβέρνησης. "

Ευρύτερα γνωστή για την υποστήριξη της στο φιάσκο του Ιράκ, τώρα συνεχίζει να φωνάζει για πόλεμο κατά του Ιράν, η JINSA με αρκετά πρόσωπα κλειδιά, - όπως ο ιδρυτής της JINSA , Stephen Bryen, και στενοί συνεργάτες του, όπως ο Richard Perle και ο Paul Wolfowitz – έχει ερευνηθεί από το FBI ως ύποπτη για τη διενέργεια κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ.

Ο Gingrich, ο οποίος επέβλεπε ένα δίκτυο πολιτικών επιχειρήσεων που έχουν φέρει κατ’ εκτίμηση 100 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία του, αφού έφυγε από το Κογκρέσο - έχει ευνοηθεί από έναν χορηγό και ειδικότερα: τον μεγιστάνα των τυχερών παιχνιδιών του Λας Βέγκας Sheldon Adelson, (φωτο), αφοσιωμένο υποστηρικτή του Ισραήλ, που κάποτε είχε περιγράψει τον εαυτό του ως "τον πιο πλούσιο Εβραίο στον κόσμο." Αυτή η σύγχρονη ενσάρκωση του ‘νονού’ Meyer Lansky, έχει χρηματοδοτήσει το Gingrich με το ποσό των τουλάχιστον 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ ήταν στο Κογκρέσο, ο Gingrich επωφελήθηκε από τις δραστηριότητες της (δεύτερης) συζύγου του, Μαριάν, που τότε ήταν στην κατάσταση μισθοδοσίας της Εταιρείας Ανάπτυξης Εξαγωγών του Ισραήλ (IEDCO), προωθώντας την εισαγωγή ισραηλινών προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες - ακόμη και όταν ο Gingrich χρησιμοποίησε την επιρροή του στην Κογκρέσο για την προώθηση των εμπορικών σχέσεων ΗΠΑ-Ισραήλ.

Η IEDCO ήταν το πνευματικό τέκνο του Larry Silverstein, (φώτο), του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη των Δίδυμων Πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου κατά τη στιγμή της τραγωδίας 9-11, περισσότερο γνωστή για την παρότρυνση, «τραβήξτε το» - σε σχέση με το κτίριο 7 του WTC, που σκοπίμως κατέρρευσε -όπως ερευνητές της 9-11 έχουν τεκμηριώσει αδυσώπητα (Δείτε βίντεο).

Ο Silverstein ακόμη παραδέχτηκε στη The Wall Street Journal ότι ο Gingrich ήταν ένας από τους πολλούς στο Κογκρέσο, που πίεσε για την υποστήριξη των επιχειρήσεων του Silverstein. Αυτό συνέβη σε μια εποχή που η γυναίκα του Gingrich ήταν στη μισθοδοτική κατάσταση του Silverstein.

Η συμφωνία της κυρίας Gingrich με την IDECO έκλεισε το 1994, όταν αυτή και ο Newt ταξίδεψαν στο Ισραήλ για λογαριασμό της Αμερικανικής Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Θεμάτων (της γνωστής AIPAC), ένα λόμπι για το Ισραήλ.

Αν και έπαιρνε μηνιαίο μισθό 2.500 δολάρια, συν "προμήθειες", η κα Gingrich αρνήθηκε να αποκαλύψει το μέγεθος των εν λόγω επιτροπών. Τα ποσά που έλαβε είναι στο επίπεδο που βλέπουμε σε πολλά σκάνδαλα δωροδοκίας.

Στις 25 Ιανουαρίου του 1985, ένα πρωτοσέλιδο στο The Spotlight ξεσκέπασε τον Gingrich- ένα τότε ελάχιστα γνωστό νέο μέλος της Βουλής και αρχηγό μιας κλίκας των Ρεπουμπλικανών, της Conservative Opportunity Society (COS), ως τη κινητήρια δύναμη πίσω από ένα σύστημα να καταργηθεί η ιστορική εθνικιστική στάση των ρεπουμπλικάνων για την εξωτερική πολιτική.

Το Spotlight αποκάλυψε ότι ο Gingrich και διάφορα άλλα μέλη της COS - συμπεριλαμβανομένων του τότε Vin Weber - είχε συμμετάσχει σε μια μυστική συνάντηση με τον Ντόναλντ Γκράχαμ, εκδότη της εφημερίδας Washington Post, όπου ο Gingrich και το COS συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να σπρώξουν τους ρεπουμπλικάνους στο διεθνιστικό στρατόπεδο. Σε αντάλλαγμα, η Post, υποσχέθηκε να δώσει στον Gingrich και τους συνεργάτες του μεγάλη και θετική δημοσιότητα. Μέχρι τότε, τα μέσα ενημέρωσης είχαν υποβιβάσει τον Gingrich και τους παρουσίαζαν ως εξτρεμιστές.

Ο Gingrich είπε στην Post ότι η COS - θα έκανε (και το έκανε τελικά) πρόσκληση για επιβολή κυρώσεων ενάντια στην Νότια Αφρική που την κυβερνούσαν λευκοί -, μια αντιστροφή της παραδοσιακής συντηρητικής στάσης, μια κίνηση που βοήθησε να πέσει η κυβέρνηση και η οποία κατέληξε η Νότια Αφρική να γυρίσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο για το Ισραήλ-ένα ελάχιστα γνωστό μυστικό τότε και τώρα.

Σύντομα-όπως υποσχέθηκε - η Post δημοσίευσε ένα εγκωμιαστικό προφίλ του Gingrich.

Στη συνέχεια, ο συνάδελφός του Gingrich, Weber, έγραψε ένα άρθρο στη Post ζητώντας ανοιχτά οι ρεπουμπλικάνοι να γίνουν το «νέο διεθνιστικό κόμμα της Αμερικής».

Το Spotlight άρχισε να φωνάζει επηρεασμένο από συντηρητικούς που ξεγελάστηκαν από τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την ότι «ηγετική φυσιογνωμία» του Gingrich. Τελικά, όμως, η μυστική συνάντηση Post-Gingrich επιβεβαιώθηκε από τη Post-αλλά μόνο μετά που ο Gingrich είχε φτάσει σε θέση επιρροής. Η "θεωρία συνωμοσίας" του Spotlight -όπως ορισμένοι αποκάλεσαν-αποδείχθηκε ότι ήταν ένα γεγονός συνωμοσίας.

Στις 3 του Σεπτεμβρίου 1995 η Post τόνισε ότι "για την ακροδεξιά, ο Gingrich είναι απλώς ένα εργαλείο του σχεδίου για την παγκόσμια κυβέρνηση."

Σύμφωνα με τη Post: "Εκείνοι που έχουν μια παρανοϊκή κλίση, είναι πεπεισμένοι ότι ο Gingrich τα έχει κάνει πλακάκια με τον Πρόεδρο Κλίντον, τους Ροκφέλερ, τους Μασόνους, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων για να καταργήσει το Σύνταγμα και να σφυρηλατήσει μια νέα παγκόσμια τάξη κάτω από τον αντίχειρα των εβραϊκών κεντρικών τραπεζιτών και των Ηνωμένων Εθνών.

Περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, αυτή η σαρκαστική αξιολόγηση του Gingrich στέκεται ίσως πιο αληθινή από ποτέ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γυναικα του παντως πρεπει αν παιξει σε ταινιες τρομου,εχει γνησια τρελο βλεμμα

Ανώνυμος είπε...

Όμορφος κόσμος ηθικός,αγγελικά πλασμένος.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Παντού Εβραίοι που κινούν τα νήματα