Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη Nigel Farage στην ΝΕΤ


Ο Nigel Farage (πρόεδρος του Βρετανικού κόμματος UKIP) στην εκπομπή "Ανταποκριτές" για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Για άλλη μια φορά ΦΟΒΕΡΟΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πονηρός ο Nigel, και ψεύτης ταυτοχρόνως. Ισχυρίζεται ότι η ΕΕ είχε κύριο στόχο τον περιορισμό της δύναμης της Γερμανίας για να μην είναι κυρίαρχη χώρα όπως ήταν τα προηγούμενα 150 χρόνια. Βεβαίως η ιστορία δεν είναι καθόλου έτσι. Τρεις πολέμους ξεκίνησαν οι αγγλο-γάλλοι εναντίον της Γερμανίας:
1. Τον Γαλλο-πρωσσικό πόλεμο
2. Τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο
3. Τον 2ο παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Γερμανία των τελευταίων 150 χρόνων ήταν πράγματι κυρίαρχη δύναμη που απειλούσε την ηγεμονία των αγγλο-γάλλων νεοταξιτών στην Ευρώπη. Τρεις πολέμους εξαπέλυσαν εναντίον της για να την σταματήσουν, όπως ακριβώς κάνουν τώρα με Ιράκ, Ιράν, Λιβύη, Συρία. Οι ιστορίες για παρανοϊκούς δικτάτορες που ήθελαν να κατακτήσουν τον κόσμο απλά δεν αποδεικνύονται ιστορικά. Ας είναι καλά το Hollywood. Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι εγκληματίες πολεμοχαρείς σύμμαχοι αποφάσισαν ότι αντί να κάνουν συνεχώς πολέμους στην Γερμανία είναι καλύτερο να την έχουν σύμμαχο. Καταστράφηκαν χιλιάδες τίτλοι βιβλίων από τους υπερδημοκράτες, άλλαξαν τα βιβλία ιστορίας και προχώρησε ο "εκδημοκρατισμός" της χώρας κατά τον ίδιο τρόπο που προωθείται σε Ιράν, Ιράκ και λοιπές χώρες. Οι Γερμανοί πλέον έπρεπε να μισούν τον Χίτλερ γιατί ήταν τρελός και δολοφόνος, παρ' όλο που επέτρεψε στους συμμάχους να φύγουν σαν κύριοι από την Ευρώπη μέσω Δουνκέρκης. Μισούν τον Χίτλερ επειδή σκότωσε, λένε, τους Εβραίους αλλά απαγορεύεται να αναφέρεις ότι η Τελική Λύση ήταν τελικά η απομάκρυνση των Εβραίων της Γερμανίας, όπως αντικατοπτριζόταν στην Haavara.
Η Γερμανία της ΕΕ είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει ο πολυδιαφημισμένος Nigel. Η Γερμανία της ΕΕ είναι δημιούργημα της χώρας τους στην προσπάθεια συστρατεύσεως συμμάχων προς επιβολήν των σχεδίων των παγκοσμίων εξουσιαστών, τα οποία πριν το 1945 εκπορεύοντο μέσω Αγγλίας, Γαλλίας και ΗΠΑ.
Ας σταματήσει να κατηγορεί άλλες χώρες και να κοιτάξει τα εγκλήματα και τις ευθύνες της Βρετανίας για το ευρωχάος.

Ανώνυμος είπε...

Όταν υποτιμηθεί η δραχμή κατά 50 με 60% τότε οι τιμές θα είναι καλές και αυτός μαζί με εκατομμύρια άλλους θα έρθουν για διακοπές , λέει .
Μας έχουν για τη Φλόριδα της ΕΕ .
Ελπίζω να μην την αντιγράψουμε και στα ποσοστά παρανομίας του κοινού ποινικού δικαίου .
Πέραν αυτού εκεί καταντήσαμε . Να είμαστε άξιοι μόνον ως ο χώρος διακοπών της ΕΕ .

Ζητείται ένας σύγχρονος Κολοκοτρώνης να αφυπνίσει εμάς τους νεοέλληνες χλεχλέδες .

Τόσο επιρρεπή είναι πια τα ρημάδια τα γονίδιά μας στον καταναλωτισμό ;
Τόσο που επισκιάζουν την υπερηφάνειά μας και την αξιοπρέπειά μας ως ανθρώπινα όντα ;

Ανώνυμος είπε...

http://papaioannou.wordpress.com/2012/02/16/%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B5%CE%B5%CE%B8%CE%B1-vs-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE/