Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Επίθεση των 'Anonymous' σε ιστοσελίδες εκκλησιών. Επιτίθενται σε κάθε θρησκεία που την ονομάζουν «ασθένεια» και ιδιαίτερα στον Χριστιανισμό.


Μέλη της ομάδας χάκερ " Anonymous" κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».

"Ας είμαστε σαφείς από την αρχή: κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν", έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.

Επίσης χαρακτηρίζει την θρησκεία, μαζί με τις κυβερνήσεις του κόσμου, ως την κύρια πηγή της καταπίεσης και μια δύναμη που κρατά τους περισσότερους ανθρώπους κάτω, ενώ δίνει δύναμη στους λίγους.

Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν οι επιτιθέμενοι ήταν πραγματικά από την ομάδα Anonymous, οι οποίοι δεν έχουν μια αναγνωρισμένη μορφή ηγεσίας και δεν τηρούν έναν κώδικα συμπεριφοράς των μελών. Η ομάδα έχει ήδη κλείσει τις ιστοσελίδες του FBI και της δισκογραφικής βιομηχανίας Association of America, ως υποστήριξη δικτυακών τόπων όπως το The Pirate Bay, και ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το κίνημα "Occupy".

Ένα διάρκειας 30 λεπτών βίντεο από το YouTube, με τίτλο : "Richard Dawkins: An Atheist's Call to Arms," στο οποίο ο Dawkins ενθαρρύνει τη μη-πιστούς να ενωθούν, δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες των εκκλησιών Bethel Outreach International Church, Charlotte International Church και Crossfire Ministries, όλες από τη Βόρεια Καρολίνα.

Σχ. ΚΟ: Δες σχετικό άρθρο όπου οι εν Ελλάδι ‘Anonymous’ θεωρούν «ρατσιστικό» να κουβαλάς την ελληνική σημαία.


Δείτε και την παρακάτω φωτογραφία τους από την Αθήνα με το χαρακτηριστικό αποκρυφιστικό σήμα των Illuminati.

«Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.». - Adam Weishaupt, ιδρυτής του Τάγματος των Illuminati (Πεφωτισμένων), 1776.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνε ένα τσεκ σε αυτό το web κόκκινε ουρανέ.
http://beginningandend.com/

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και λίγες ώρες η επίσημη ιστοσελίδα της "ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ" με τον τίτλο "Όρθρος" (http://www.orthros.eu/ ) δέχθηκε επίθεση απο επαγγελματίες μισθοφόρους δολιοφθορείς του διαδικτύου (hackers).

Ο στόχος τους δεν ήταν αυτή καθ΄εαυτή η ιστοσελίδα του "Όρθρου", αλλά εκείνο το τμήμα της που ασχολείται με την γνωστή πλέον πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών εναντίον της Κάρτας Του Πολίτη και της δικτατορίας της "Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".

Η ιστοσελίδα του "Όρθρου" έχει προσωρινά βγεί εκτός λειτουργίας μέχρις ότου "απολυμανθεί" από όσα κακόβουλα προγράμματα έχουν εγκαταστήσει οι μισθωμένοι δολιοφθορείς του διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα / read more...
http://orthodox-watch.blogspot.com/2012/03/hacker.html

Steve

Ανώνυμος είπε...

Αντι να επιτιθενται στον χριστιανισμο, καλυτερα να επιτιθονταν στον ισλαμισμο, αλλα η νεα ταξη τους χρειαζεται και οι ανόνυμους ανηκουν στην νεα ταξη.

konion είπε...

Ἡ βάσις τῆς θεωρίας τους πάσχει, μὲ τὴν ἔννοια ὅτι ἀπέχει μακρὰν τῆς πραγματικότητος.
Τὸ ἔθνος δύσκολα θὰ πεθάνη, γιατὶ βασίζεται σὲ ὑλικὴ βάσι, δὲν καταπολεμᾶται μὲ ἰδέες καλοπερασάκηδων, μόνο σὲ ὑλικὴ βάσι καταπολεμᾶται.
Ἐπίσης ὁ χριστιανισμὸς δὲν ἐκδίδει φετφᾶδες, ὅποιος ἀπὸ αὐτοὺς ἔχει τὰ κότσια ἂς τὰ βάλλη καὶ μὲ ἄλλες θρησκείες.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να κάνω μία ερώτηση; Όταν λέτε "φωτογραφία ... με το χαρακτηριστικό αποκρυφιστικό σήμα των Illuminati", τι εννοείτε;

Ευχαριστώ

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Επιτίθενται στις θρησκείες και ιδιαίτερα στο Χριστιανισμό. Δεν γνωρίζουν την Ορθοδοξία. Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία.

SkyWatcher είπε...

Το Μάτι - του θεού Ώρου - που τα βλέπει όλα - είναι γνωστό αποκρυφιστικό σύμβολο. Το χρησιμοποιούν οι Μασόνοι και οι Illuminati. Βρίσκεται και στο χαρτονόμισμα του 1 δολαρίου (η μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ)με τη φράση "Novus Ordo Seclorum" = Νέα Τάξη Αιώνων (ή Πραγμάτων).

Ανώνυμος είπε...

Παντως στη φωτογραφια τους απο την Αθηνα ακουγεται το τραγουδι για τους ιλλουμινατι απο την ομωνυμη αμερικανικη ταινια , το οποιο τραγουδι μιλαει καθαρα εναντιον των ιλλουμινατι. Εχουν επιτεθει με σφοδροτητα κατα των Σαηεντολογων και της παραεκκλησιας τους. Επισης ενανατιον καποιων προτεσταντικων περιθωριακων εκκλησιων που λεγεται οτι εκμεταλλευονται τα μελη τους.
Δε γνωριζω αν εχουν επιτεθει στις μεγαλες εκκλησιες οπως η Καθολικη και η Ορθοδοξη , δεν νομιζω απ'οσο ξερω.
Αχιλλεας Πατροκλος

Διογένης είπε...

Είμαι ο 4:41 μ.μ.
Ευχαριστώ για την απάντησή σας, αλλά δεν με καλύπτει. Με συγχωρείτε, μάλλον δεν ήμουν τόσο σαφής όσο θά ’πρεπε. Εννούσα μήπως υπάρχει κάτι στην όχι και τόσο ευδιάκριτη φωτογραφία (με το σκυλί) που να παραπέμπει στους Illuminati: κάποια χειρονομία, σχηματισμός με τα χέρια αυτών που εμφανίζονται ή κάτι τέτοιο.
Δηλαδή, θέλετε να πείτε ότι όλη η εικόνα, με τη φωτοραφία και τα σήματα των Anonymous εκατέρωθεν του Πανεπόπτη Οφθαλμού και το "ILLUMINATI", είναι δημιούργημα των Anonymous; Πού βρήκατε αυτήν την εικόνα; Ποιος μας λέει ότι είναι των Anonymous; Θα έφτιαχναν και θα διέδιδαν οι Anonymous τέτοια εικόνα;
Δεν θέλω να σας απασχολώ με τις ίσως περίεργες απορίες μου. Αν μπορείτε να μου απαντήσετε με συντομία, έχει καλώς. Ειδάλλως, να είστε καλά.

Υ.Γ. (μιας και πλέον γράφω "επωνύμως")
Σαφέστατα και δεν έχουν απόλυτο άδικο οι Anonymous που κατηγορούν τους χριστιανούς. Μόνο που, όπως και τόσοι άλλοι "ευαίσθητοι", "ξεχνούν" να μας πουν ότι αυτοί που φέρουν –σχεδόν αποκλειστικά– την ευθύνη για τα εγκλήματα του "Χριστιανισμού" ήταν και είναι μόνον κατ’ επίφασιν χριστιανοί. Ξεχνούν να μας πουν ότι οι ηθικοί, και όχι μόνον, αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων ανήκαν και ανήκουν στην ίδια συμμορία, την οποία και οι ίδιοι οι Anonymous υπηρετούν. Προ πολλού και για πολλούς λόγους υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι Anonymous είναι δημιούργημα και όργανο της εν λόγω συμμορίας. Πλεον, κι αυτοί έχουν αποκαλυφθεί.

Κόκκινε Ουρανέ, όποιος ή όποιοι κι αν είστε, σας ευχαριστώ για το έργο σας και εύχομαι να σας φυλάει ο Θεός και να σας δίνει δύναμη.

SkyWatcher είπε...

Την εικόνα αυτή ανέβασαν οι ίδιοι οι Anonymous όταν χάκαραν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στις 22 Φεβρουαρίου. Νόμιζα ότι το ήξερες. Κοίτα εδώ: http://news247.gr/health/Media-Internet/oi_anonymous_ksanaxtuphsan_to_ypoyrgeio_dikaiosunhs.1661669.html

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ αποφεύγει τις γενικεύσεις και τα γρήγορα συμεράσματα. Ο κάθε ένας ας σκεφτεί μόνος του κάποια πράγματα. Θα πω μόνο τούτο : Είσαι αντίθετος υποτίθεται, με τη Νέα Τάξη και τους Illuminati, αλλά προβάλεις το σύμβολό τους. Είσαι αντίθετος, υποτίθεται, με την ελίτ, αλλά επιτίθεσαι σε κάτι που αγγίζει και εκφράζει όχι την ελίτ βέβαια, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του λαού (εκκλησία, χριστινιακή πίστη). Σταματώ εδώ.

Διογένης είπε...

Μάλιστα... Μήπως ήθελαν να μας πουν ότι οι δυνάμεις των Anonymous έβαλαν στη μέση τούς Illuminati, για να τους συνθλίψουν; Ξέρω ’γώ;... Τί να πω! Αν δεν ισχύει κι αυτό, τότε είναι πολύ μεγάλοι καραγκιόζηδες! Ίσως όχι και τόσο μεγάλοι... Ίσως το κάνουν επίτηδες, για να καταναλώνουν χρόνο και φαιά ουσία κάποιοι μυστήριοι, σαν και του λόγου μου. Όμως, γίνεται για χάρη μερικών, να "καρφώνεσαι" στο σύνολο; Τέλος πάντων...
"Καρφωμάτων" συμπλήρωμα:
http://ageliaforos.wordpress.com/2012/03/07/%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%AC%CE%BE/

Υ.Γ. Αυτά τα "Click Ads" μπορεί να σας ενισχύουν οικονομικά, αλλά είναι ενοχλητικά. Καλοπροαίρετα το λέω.

SkyWatcher είπε...

Εγώ δεν βλέπω κανένα click ad! Καμία διάθεση δεν έχει ο Κ.Ο. για οικονομική ενίσχυση μέσω click ads._

Τάσος είπε...

Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε οποιαδήποτε σελίδα σου,εμένα σήμερα μου βγήκε popup,παρά τη θέλησή μου,η παρακάτω σελίδα

http://www.bet365.com/el/

Αυτό γίνεται κάθε φορά εδώ και χρόνια,από τότε που μπαίνω σε αυτό το blog.

Πριν χρόνια είχα αναλύσει τον κώδικα της σελίδας σου.Ο κώδικας εμφάνισης των click ads είναι μέσα στα addon που χρησιμοποιείς και ειδικότερα σε αυτά που αφορούν τους επισκέπτες σου.

SkyWatcher είπε...

Βοήθα Τάσο να ξεφύγω από αυτά. Δεν έχω ιδέα. Ούτε τα addon δεν ξέρω τι είναι.