Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Shulamith Firestone: Πέθανε η μαρξίστρια φεμινίστρια που ήθελε να επιβληθεί μία τυραννία που θα τερμάτιζε την διαφορά των δύο φύλωνΗ Shulamith Firestone, μια διανοητικά διαταραγμένη Εβραιο-Αμερικάνα, επιτέθηκε στη βάση της ανθρώπινης ζωής και της αγάπης, με το να υποστηρίζει την τεχνητή αναπαραγωγή και να αρνείται τα δύο φύλα.

"Ο τελικός στόχος της φεμινιστικής επανάστασης πρέπει να είναι ... όχι μόνο η εξάλειψη των ανδρικών προνομίων, αλλά η ίδια η διάκριση των φύλων: Οι διαφορές των γεννητικών οργάνων μεταξύ των ανθρώπων δεν θα ενδιαφέρουν πλέον πολιτισμικά".

Του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχ. ΚΟ 1 : Η Shulamith Firestone γεννήθηκε το 1945 στον Καναδά ως Shulamith Bath Shmuel Ben Ari Feuerstein.
Σχ. ΚΟ 2: Η μόνη ελληνική ιστοσελίδα που είχε αναφορά στην Firestone ήταν της γνωστής κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό». Εκεί διαβάζουμε: «….η Φάιερστοουν επηρέασε έντονα το αμερικανικό φεμινιστικό κίνημα των ετών του ’70, μετά τη δημοσίευση σε ηλικία 25 ετών του κλασσικού πλέον στη φεμινιστική βιβλιογραφία έργου της, που αντλούσε έμπνευση από τη μαρξιστική ιδεολογία και τη σκέψη της Σιμόν ντε Μποβουάρ…..το βιβλίο της αποτελεί ένα από τα κεφαλαιώδη έργα της δεκαετίας του ’70, ενώ ακόμη διδάσκεται ως βασικό εγχειρίδιο σε πολλά πανεπιστήμια. Η ίδια υποστήριζε ανυποχώρητα την κατάργηση της διάκρισης των φύλων….υποστήριζε πως η καταπίεση των γυναικών προέρχεται από την αναπαραγωγική τους ικανότητα και υποστήριζε την ανάπτυξη τεχνικών για την εξωσωματική κυοφορία…..κήρυττε πως η γυναικεία απελευθέρωση θα έλθει μόνον όταν το γυναικείο φύλο απαλλαγεί από τον ζυγό της κυοφορίας….’Η τυραννία της βιολογικής οικογένειας θα πρέπει να καταρρεύσει’, τόνιζε αφοριστικά».

Η ιδεολόγος και ‘είδωλο’ των φεμινιστριών, Shulamith Firestone, η οποία πέθανε τον περασμένο μήνα, ήταν μια παρανοϊκή σχιζοφρενής που είχε νοσηλευθεί πολλές φορές και ζούσε σαν ερημίτης για τριάντα χρόνια.

Ένας γείτονας έγραψε: "Η Shulamith ήταν μια βασανισμένη γυναίκα που ζούσε με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, και έζησα με τις κραυγές και τον πόνο της για πολλά χρόνια. Η απομόνωση είναι ένα φοβερό πράγμα.".

Μια φεμινίστρια τελειώνει η ζωή της άρρωστη, απομονωμένη και μόνη; Πώς στο καλό έγινε αυτό;

Η Firestone απέκτησε φήμη το 1970 με το βιβλίο της «Η Διαλεκτική του Σεξ», στο οποίο προβλέπει ότι το φύλο, ο γάμος και η οικογένεια θα εξαφανιστούν. Η αναπαραγωγή θα πρέπει να διαχωριστεί από το φύλο. Η σύλληψη θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της τεχνητής γονιμοποίησης και η κύηση να λαμβάνει χώρα έξω από το σώμα σε μια τεχνητή μήτρα.

Εφάρμοζε τις μαρξιστικές αρχές της επανάστασης και προέβλεπε την επιβολή μίας βίαιης μαρξιστικής τυραννίας:

"... Ακριβώς όπως η εξάλειψη των οικονομικών τάξεων απαιτεί την εξέγερση της κατώτερης τάξης (το προλεταριάτο), και, σε μια προσωρινή δικτατορία, την κατάληψη των μέσων παραγωγής, έτσι ... η εξάλειψη των σεξουαλικών τάξεων (δηλαδή των δύο φύλλων) απαιτεί την εξέγερση της κατώτερης τάξης (γυναίκες) και την κατάληψη του ελέγχου της αναπαραγωγής ....

Η αναπαραγωγή του είδους από το ένα φύλο, προς όφελος και των δύο θα αντικατασταθεί από (τουλάχιστον την επιλογή της) τεχνητής αναπαραγωγής: ... Η εξάρτηση του παιδιού από τη μητέρα (και αντίστροφα) θα δώσουν τη θέση τους σε μια πολύ μικρότερη εξάρτηση από μια μικρή ομάδα από άλλους γενικότερα ... . Ο καταμερισμός της εργασίας θα πρέπει να τερματιστεί, με την κατάργηση της εργασίας συνολικά (μέσω κυβερνητικής). Η τυραννία της βιολογικής οικογένειας θα πρέπει να σπάσει. "

Όμως, ενώ η Firestone επιτέθηκε στη βάση της ανθρώπινης ευτυχίας και επιβίωσης, γνώρισε δόξες. Είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς οι Μαρξιστές (Illuminati) Εβραίοι βρίσκονται σε πόλεμο με τη φύση, αλλά αν το επισημάνεις, είσαι ένας «αντισημίτης».

Τι γίνεται όμως, με το μίσος του κατά του ανθρωπίνου γένους: τον τερματισμό της αγάπης – των συζύγων και των παιδιών;

Πότε οι Εβραίοι και άλλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι οι εωσφοριστές (μασόνοι) Εβραίοι τους υπονομεύουν και υπονομεύουν την ανθρωπότητα γενικότερα; Αυτή η αναγνώριση θα σηματοδοτήσει την έναρξη της απελευθέρωσής τους.

Η λογική «Diana Κ», σχολίασε για το θάνατο της Firestone στην εφημερίδα Village Voice:

"Έχοντας διαβάσει το βιβλίο της, δεν μπορώ παρά να υποθέσω ότι ήταν ένα πρώιμο σύμπτωμα της τραγικής της αρρώστιας. Η αποξένωσή της από το σώμα της είναι μια θλιβερή ιστορία. Το να δεις τη βιολογία ως τυραννία, όταν δεν είναι παρά ένα απλό γεγονός, δεν έδινε την εντύπωση σε μερικούς ότι βρισκόταν σε αντίθεση με τον ίδιο της τον εαυτό; "

Και συνεχίζει η Diana Κ:

"Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, βρίσκω επίσης θλιβερό το γεγονός ότι κάποιος ο οποίος υποστήριξε, «μια προσωρινή δικτατορία», με εγκυμοσύνη με έμμεση βία και δολοφονίες των αντιπάλων, να εξυμνείται. Όποιος επιθυμεί να ανακτήσει τον έλεγχο του πληθυσμού μέσα από την ιδεατή και πραγματική βία μιας δικτατορίας φλερτάρει με τον κρυπτο-φασισμό. Από την άλλη, ίσως τέτοιες φαντασιώσεις εξουσίας ήταν ένα σύμπτωμα. Όπως και να έχει το πράγμα, είναι ένας τραγικός τρόπος για να πεθάνει το οποιοδήποτε ανθρώπινο ον. "

Η Firestone υποστήριζε μια τυραννία, βίαιη όσο το πογκρόμ των Κοζάκων. Παρίστανε τον "Θεό", και οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι την αντιμετωπίζουν ακόμα ως τέτοια. Η Firestone εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς σε χιλιάδες μαθήματα γυναικείων σπουδών.

Για παράδειγμα, ένας άλλος σχολιαστής της Village Voice, ο John Warnock, πολιτικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Saskatchewan, έγραψε:

"Η Διαλεκτική του σεξ είναι ένα δυνατό βιβλίο. Είχε μια σημαντική επίδραση πάνω μου ως κοινωνικό επιστήμονα. Είναι λυπηρό να ακούμε για την μακροχρόνια ασθένειά της... Ο γάμος και η ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για την πλήρη ανάπτυξη των γυναικών και εξακολουθεί να είναι. Δυστυχώς, τα δικαιώματα που μετά από αγώνες κέρδισαν οι γυναίκες, τα τελευταία 40 χρόνια, δέχονται τώρα επίθεση από την πατριαρχία, με τη βοήθεια θρησκευτικών φονταμενταλιστών παντού. "

Ο γάμος και η οικογένεια είναι μέρος της ολοκλήρωσης μιας γυναίκας. Η πατριαρχία δεν είναι κάτι ‘αφύσικο’ και ‘άρρωστο’, αλλά υγιεινό και φυσικό. Πώς τολμούν κάποιοι παρανοϊκοί σαν την Firestone και τον Warnock να θέλουν να νομοθετήσουν για τον καθένα;

Ενώ όλοι αυτοί δουλεύουν για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, κάποιοι θα τους φερθούν σαν να είναι "προφήτες" και θα δώσουν κύρος στις θέσεις τους, ένα σημάδι ότι η κοινωνία μας έχει φάει το δηλητηριασμένο μήλο και βρίσκεται κάτω από σατανική επιρροή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Σ' αὐτὸν τὸν κόσμο ὅτι θέλεις βρίσκεις.