Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

O "φιλάνθρωπος" George Soros θέλει να χτίσει σπίτια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα


Την κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα τα οποία θα λειτουργούν ως κοινοτικά κέντρα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και θα παρέχουν τρόφιμα και στέγη σε μετανάστες ανήγγειλε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros.

Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η κίνηση του Soros θα ενταχθεί στο πλαίσιο του ταμείου Open Society Initiative for Europe (OSIFE) το οποίο ίδρυσε πρόσφατα με στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης στην Ευρώπη.

Στην ομιλία του ο Soros επισήμανε οι δοκιμασίες των μεταναστών δεν μπορούν να διαχωριστούν από αυτές των Ελλήνων και συνεπώς η πρωτοβουλία δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο για τους πρώτους καθώς θα ενισχυόταν η "ξενοφοβία".


Ο μεγαλοεπενδυτής κατέθεσε ήδη ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο το οποίο εδρεύει στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

«Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε, «πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».
 
Όπως τόνισε ο Σόρος, η χώρα μας είναι «αιχμάλωτη» του Συμφώνου Δουβλίνου 2, με το οποίο ο παράνομος μετανάστες που εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας, είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Ελλάδα χωρίς να έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλη χώρα της Κοινότητας. Έτσι, συμπλήρωσε ο Τζορτζ Σόρος πως προκαλείται με αυτόν τον τρόπο ένας συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος.


Με τα χρήματα λοιπόν αυτά του ταμείου θα χτιστούν σπίτια για αυτούς τους ανθρώπους ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα στα οποία θα μπορούν να μείνουν σε αυτά.

Την πρότασή του για την αντιμετώπιση της στήριξης των μεταναστών στην Ελλάδα, έκανε ο George Soros στην συνάντηση του "Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης", που διοργανώνει το Ινστιτούτο για τη Διακυβέρνηση της Ευρώπης του επιχειρηματία Nicola Megriev στο Βερολίνο. "Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα του ασύλου έχει καταρρεύσει και η Ελλάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βοηθήσει" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Soros και προτείνει τη δημιουργία οίκων αλληλεγγύης, σε άδεια δημόσια κτίρια, τα οποία θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από ΜΚΟ – ιδρύματα, όπως το δικό του το γνωστό OSIFE.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι o κ.Soros προτιμάει να φτιάξει στην Ελλάδα οίκους αλληλεγγύης αντί στη Τουρκία, προκαλώντας την αντίδραση πολλών Ελλήνων πολιτών, που βλέπουν τη δημιουργία τέτοιων οίκων στην Ελλάδα σαν πόλους έλξης μεταναστών.Ο George Soros γεννήθηκε το 1930 στην Ουγγαρία και το κανονικό του όνομα είναι György Schwartz. Η οικογένειά του το άλλαξε από Schwartz σε Soros το 1936 για να αποφύγει τον αντισημιτισμό. Ο George Soros έχει δηλώσει ότι «μεγάλωσε σε ένα ιουδαϊκό αντισημιτικό σπίτι», και ότι οι γονείς του δεν αισθάνονταν με τις θρησκευτικές τους ρίζες. Ο Soros είναι άθεος. 

Πηγές : Εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NO WAY SOROS!! -

DROP DEAD !!!!

You & the the other primates of Islam & Africa

Drop dead Soros and stay away for Hellas!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει άλλο!!!
Έχουν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων και εμείς δεν κάνουμε τίποτα.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει και με αυτούς τους οίκους...
Όλοι εδώ θα έρθουν!
Εμάς μας ρώτησε κανείς;;;

Ιωάννα