Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Ως μουσουλμάνοι απορρίπτουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, απορρίπτουμε την δημοκρατία» λέει ο τζιχαντιστής Anjem Choudary



Φυσικά. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο Ισλάμ.

Αυτά τα ισχυρίζεται ο ίδιος ο Choudary, ο οποίος δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια «μικρή μειοψηφία εξτρεμιστών» - όπως προσπαθούν να πείσουν τον βρετανικό λαό οι ελαφρόμυαλοι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας - ο ίδιος πιστεύει ότι μιλάει εκ μέρους της πλειοψηφίας των μουσουλμάνων. Και δεδομένου ότι ποτέ δεν έχουμε δει αυτή την πλειοψηφία των Μουσουλμάνων να βγει και να καταγγείλει τον Choudrey και τους συνεργούς του, μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στη δυσάρεστη διαπίστωση ότι η πλειοψηφία τον συμπαθεί.
Ακολουθούν αποσπάσματα από μια συνέντευξη του ισλαμιστή και συνιδρυτή της  τρομοκρατικής ισλαμικής ομάδας «Αλ Μουχατζιρούν», Anjem Choudary, που προβλήθηκε στο Press TV, μέσω του Διαδικτύου, στις 11 Απριλίου του 2013.

Anjem Choudary: Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: ως Μουσουλμάνοι, απορρίπτουμε τη δημοκρατία, απορρίπτουμε την εκκοσμίκευση και την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Απορρίπτουμε όλα τα πράγματα που εσείς ασπάζεστε ως ιδανικά.

Άλλος προσκεκλημένος στην εκπομπή: Απορρίπτετε τα ανθρώπινα δικαιώματα; Σας πιστεύω.

Anjem Choudary: Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πράγμα που να ονομάζεται δημοκρατία στο Ισλάμ. Όταν μιλάμε για τη Σαρία, μιλάμε για μόνο τη Σαρία. Μιλάμε για την απόρριψη του ΟΗΕ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.


Στο μεταξύ ο Choudary δήλωσε στο BBC ότι "σοκαρίστηκε" μεν από τη δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη στο Woolwich, αλλά αρνήθηκε να καταδικάσει την επίθεση.

Ο Drummer Lee Rigby σκοτώθηκε στο φως της ημέρας την Τετάρτη από δύο άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια πυροβολήθηκαν από την αστυνομία. Οι δράστες, που τώρα είναι γνωστό ότι είναι ο Michael Adebolajo και ο Michael Adebowale, ήταν γνωστοί στις υπηρεσίες ασφαλείας.
 
 
Ο Choudary δήλωσε στην εκπομπή Newsnight του BBC ότι συνάντησε τον Adebolajo σε μια σειρά από διαδηλώσεις ισλαμιστών.

"Όταν είδα το τι έγινε σοκαρίστηκα ... αλλά αυτά που είπε στο βίντεο, δεν νομίζω ότι πολλοί μουσουλμάνοι μπορεί να διαφωνήσουν μαζί του", πρόσθεσε.

  

Σχ. ΚΟ: Σκεφτείτε ότι αυτόν τον άνθρωπο που έχει ως "όνειρο" να δει την μαύρη σημαία της Αλ Κάιντα να κυματίζει στην Downing Street και θέλει να επιβληθεί ο νόμος της Σαρία, δέχεται να τον φιλοξενεί η «δημοκρατική» Βρετανία, να μιλάει στο BBC και τον αφήνει ελεύθερα να διασπείρει το μίσος κατά των «απίστων». Και όχι μόνο αυτό αλλά ο «Βρετανός» Choudary λάμβανε κρατική χρηματοδότηση από το επίσημο Αγγλικό κράτος, που του χρηματοδοτούσε ακόμα και την πολυτελή οικία που διαμένει, αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun!
Αυτό είναι ένα δείγμα της μεγάλης κοροϊδίας των διαφόρων «δημοκρατικών κρατών» της διεφθαρμένης Δύσης και των απανταχού θιασωτών των «συνταγματικών τόξων» και άλλων ποιημάτων, που δεν βλέπουν πουθενά αλλού την «απειλή για τη δημοκρατία» παρά μόνο στα εθνικιστικά «ξενοφοβικά» κόμματα. Προκειμένου να δέσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς στα σιδερένια δεσμά της πολυπολιτισμικότητας (που λειτουργεί ως απαραίτητος τροφοδότης της παγκοσμιοποίησης) δεν διστάζουν να χαϊδεύουν τις πιο ακραίες ιδεολογίες και να αποδέχονται να σφάζονται στους δρόμους σαν αρνιά οι «άπιστοι» Ευρωπαίοι. Μετά δε τις σφαγές και την αγανάκτηση του κόσμου, το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην δημιουργηθεί κλίμα «ισλαμοφοβίας» και «ρατσισμού» στους αυτόχθονες πληθυσμούς της Ευρώπης και ανέβουν τα ποσοστά των «ξενοφοβικών» κομμάτων. Για αυτό βιάζονται για τους διάφορους «αντιρατσιστικούς νόμους». Για να γίνουν τα δεσμά ακόμα πιο σφιχτά. Είναι ένα ξεκάθαρο μαφιόζικο σχέδιο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

konion είπε...

Τὶ νὰ πῶ, ὁ ἄνθρωπος αὐτὸς εἶναι εἰλικρινέστατος.
Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν, ἀκουέτω.

Ανώνυμος είπε...

Ἀφ,οὗ δὲν πιστεύουν στὴν Δημοκρατία καὶ στὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα γιατὶ δὲν τοὺς συμπεριφερόμεθα ἀναλόγως;
Γιατὶ νὰ μὴ τοὺς σερβίρουμε ὅ,τι πιστεύουν;

Δηλαδή,νά τὸν κλείσουμε μέσα τὸν Choudary,τὸν δὲ φονιᾶ τοῦ ἄτυχου Ἄγγλου,νὰ τὸν ἀποκεφαλίσουμε,μιὰ ποὺ ὅπως εἶπε ὁ ἄλλος ισλαμοκανίβαλος,"ὁφθαλμὸν ἀντί ὀφθαλμοῦ",καὶ νὰ δῆτε γιὰ πότε φεύγουν
οἱ γενναῖοι τοῦ Ἰσλάμ.

Ὅσον ἀφορᾶ τὸν ἀντιρατσιστικὸ νόμο;
Δὲν ἔχω πρόθεσι νὰ κρατήσω τὴν γλῶσσα μου.
Ἐλεύθερη γεννήθηκα καὶ ἐλεύθερη θὰ πεθάνω.
Ἄν δὲν τοὺς ἀρέση ἄς μέ βάλουν μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Την Βρεττανια ανεκαθεν την κυβερνουσαν αυτοι:
The Board of Deputies of British Jews
http://www.bod.org.uk
οπως εξαλλου εχουν τους πρακτορες τους σε ΚΑΘΕ κυβερνηση της Δυσης.
Σε ΚΑΘΕ. ΚΑΙ στην Ελλαδα. Αυτοι αφανως εξαγοραζουν/εκβιαζουν πολιτικαντηδες να περασουν τους μεταναστευτικους νομους σε καθε κρατος με αποτελεσα να εχη γεμιση η Ευρωπη με ολα αυτα τα ανθρωπινα σκουπιδια.
Αυτα που γινονται λοιπον σε Ευρωπη, Αμερικανικη Ηπειρο και Ωκεανια ειναι προπετασμα καπνου ωστε να επισπευσουν ενα θρησκευτικο πολεμο μεταξυ Χριστιανοσυνης και Ισλαμισμου (το κανουν ηδη στον αραβικο κοσμο εδω και μια 70ετια) ωστε να εφαρμοστουν τα Πρωτοκολλα τους γρηγοροτερα.

Μην πρασυρομεθα λοιπον με εβραϊκα εργαλεια, οπως το ΜΕΜΡΙ, αλλα ουτε με μεμονομενα συμβαντα σαν το προσφατο στην Αγγλια.
Δειτε το δασος και οχι το δενδρο. Οι πρακτορες των εβραιων βρισκονται παντου. Αποδυναμωστε τους και ΜΟΝΟΝ τοτε ο καθε βρωμιαρης θα επιστρεψη στην πατριδα του θελοντας και μη.

ΜΟΝΟ τοτε οι Λαοι θα εχουν την αυτοδιαθεση τους.



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες βάφουν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών της Συρίας

Η Ευρώπη αποφάσισε να τροφοδοτήσει με οπλισμό τους "αντικαθεστωτικούς" και τους μισθοφόρους που σφάζουν ομαδικά αμάχους Σύριους πολίτες. Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με εικόνες ανείπωτης βαρβαρότητας, κανιβαλισμό νεκρών στρατιωτών, αποκεφαλισμούς και ευνουχισμούς, για τους οποίους ευθύνονται οι ευνοούμενοι των ευρωπαίων ηγετών. Η θλιβερή συγκυβέρνηση είπε και αυτή "Ναι" στην απόφαση του αίσχους, που βάφει με αίμα τα χέρια των ευρωπαίων ηγετών. Την ίδια ώρα χιλιάδες Σύριοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δολοφονούνται και κακοποιούνται, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη των δύο Χριστιανών Ορθοδόξων Μητροπολιτών.

Η Ελλάς σύρεται σε μία ακόμη επαίσχυντη και απάνθρωπη συμμαχία της Ευρώπης με τούρκους, εβραίους και αμερικανούς, που με όπλα, χρήμα και πράκτορες χτυπούν τη νόμιμη συριακή κυβέρνηση. Ο Άσαντ θεωρείται ο τελευταίος στόχος, πρωτού ο διεθνής σιωνισμός στρέψει τα πυρά του προς το Ιράν. Η Ελλάς δεν έχει απολύτως καμία θέση σε αυτή τη διαμάχη, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πυρηνικό πόλεμο.