Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Σόου με τραβεστί φαντάρους σε αεροπορική βάση των αμερικάνων στην Ιαπωνία



Στην Αεροπορική Βάση Kadena στην Ιαπωνία, έξι αμερικάνοι στρατιώτες ντύθηκαν ‘drag’ και τραγούδησαν σε αυτό που χαρακτηρίστηκε «η πρώτη παράσταση τραβεστί σε αμερικανική στρατιωτική βάση».

Η παράσταση ήταν για «φιλανθρωπικό σκοπό» για την υποστήριξη της ομάδας υπεράσπισης του ομοφυλοφιλικού στρατιωτικού προσωπικού, με το όνομα ‘OutServe – SLDN’.

Όπως αναφέρει η Week, η υποπλοίαρχος Marissa Greene είπε ότι περίμενε να πουλήσει 75 εισιτήρια για το σόου, αλλά τελικά πούλησε περισσότερα από 400 σε δέκα ημέρες. Η εκδήλωση είχε την ίδια διαδικασία έγκρισης που έχουν άλλοι έρανοι της στρατιωτικής βάσης, με τη μόνη προειδοποίηση να μην επιτραπεί να ονομαστεί "drag show" δημόσια. Η παράσταση έτυχε θερμής υποδοχής από τους θεατές.

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, τέτοιες εκδηλώσεις, θα ήταν αφορμή για εκδίωξη από το σώμα, αλλά τώρα με την κατάργηση της πολιτικής ‘Dont Ask, Dont Tell’, από τον Ομπάμα τέτοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ανεμπόδιστα.

Το βίντεο εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι θα νικήσουν το ρωσικό στρατό!

BILL-KILL είπε...

Αμα τους αρχίσουν τα κλαρίνα μπορεί!