Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Φοιτητής ακτιβιστής υπέρ των «ανοιχτών συνόρων» και των «δικαιωμάτων των μεταναστών» δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη από ομάδα Αράβων σε αριστερή γειτονιά και δήλωσε «πολύ λυπημένος» για το περιστατικό

Ένας ακτιβιστής που υπερασπίζεται τα «ανοιχτά σύνορα» και τους μετανάστες δήλωσε «πολύ λυπημένος», επειδή μαχαιρώθηκε δύο φορές στην πλάτη από μια συμμορία «Αράβων», την ώρα που στεκόταν έξω από μια πιτσαρία στη Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας.

Ο 29χρονος ‘Julius G.’, είναι ενεργός πολιτικός ακτιβιστής, ενώ διαβάζει για το πτυχίο του στη βιομηχανική μηχανική στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης. Τώρα μπορεί να έχει πέσει θύμα της ίδιας της πολιτικής του, καθώς δέχθηκε επίθεση, ενώ περίμενε φίλους του στο Neustadt της Δρέσδης, γνωστή «αριστερή» ή «εναλλακτική» περιοχή της πόλης.

Η γερμανική Bild Zeitung, αναφέρει ότι κλήθηκε η αστυνομία στην Pizza 5 στην  Alaunstraße το Σάββατο όταν μια ομάδα έξι έως οκτώ ανδρών όρμησε στον φοιτητή τις πρώτες πρωινές ώρες και τον μαχαίρωσε δύο φορές στην πλάτη, αφήνοντάς τον σε σοβαρή κατάσταση. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Αρκετές αστυνομικές κλούβες έψαξαν τη γύρω περιοχή, δυστυχώς όμως χωρίς επιτυχία. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι δράστες είχαν πει ότι είναι Βορειοαφρικανοί».


Ο ‘Julius G.’,  δήλωσε στην Bild: «Δεν ξέρω γιατί μου επιτέθηκαν».

«Περίμενα απέναντι από την πιτσαρία δύο φίλους που πήγαν να αγοράσουν κάτι να φάνε, αφότου είχαμε φύγει από την παμπ και πηγαίναμε για το σπίτι μας».

Ο φοιτητής δεν πιστεύει ότι το κίνητρο ήταν ληστεία, καθώς δεν του αφαιρέθηκε τίποτα μετά το μαχαίρωμα. Εξηγώντας ότι ο ίδιος αγωνίζεται για τα δικαιώματα των προσφύγων, είπε: «Με λυπεί πολύ το γεγονός ότι δέχθηκα επίθεση από ακριβώς αυτή την ομάδα».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

8 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Πάλι καλά που δεν δήλωσε ότι φταίει ο "κοινωνικός αποκλεισμός" των μεταναστών που γεννά ο "ρατσισμός" των συμπατριωτών του...

Ανώνυμος είπε...

Οπως λέει και η "ρατσιστική" παροιμία τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.Αυτό ισχύει για τα λοβοτομημένα πιόνια της αριστεράς και της προόδου.

Ανώνυμος είπε...

Ο φοιτητής είπε ότι έκανε καμπάνια εναντίον του κινήματος Patriotic Europeans Against the Islamisation of Europe movement (PEGIDA), το οποίο ιδρύθηκε και έχει τη βάση του στη συντηρητική Δρέσδη.
Προσωπικά λυπάμαι για αυτό που του έτυχε. Αλλά μήπως είναι ώρα να ονομάσουμε αυτά τα μαχαιρώματα ρατστιστικά;

Ανώνυμος είπε...

προς Αριστείδη:
αυτήν ακριβώς την ερμηνεία θα έδιναν τα δικά μας ΜΜΕ, εφόσον ήταν αναγκασμένα να προβάλουν την είδηση. Και λέω "αναγκασμένα" για την περίπτωση που υπήρχε φόνος και δεν θα μπορούσε να κρυφτεί το θέμα
Μάνος

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το περιστατικό είναι ο ορισμός του κωμικοτραγικού...

Unknown είπε...

Προβλέπω οσονούπω τούς Γερμαναράδες, να παίρνουν ανάποδες και θα τούς ξεσκίσουν τα κ_ _ _ φάρδουλα τούς ισλαμιστές.

Συγχρόνως πετάνε έξω και τους Τούρκους, Κούρδους, κλπ.

Αφορμή οι ισλαμιστές, αιτία οι Τούρκοι-Κούρδοι, για το ξεσηκωμό τους.

Μυρίζει αίμα και μ' αρέσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

ο αμπελοφιλοσοφος εγραψε και μια τελευταια παραγραφο που εκρινες περιττο να διαβασεις και να σχολιασεις.....
ρουφα τη μυξα σου και υποδειξεις - παραινεσεις κει που σε παιρνει.
Την καταγγελια ποιανου ειδες και σε ποιον;; γνωριζεις την διαφορα της λεξης διαπιστωση απο τη λεξη καταγγελια;;;

geoskolikas είπε...

you tube ..τη δεν είναι το ισλάμ