Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

#BoycottStarWarsVII

 
Το hashtag στο Twitter #BoycottStarWarsVII έχει καταφέρει να τραβήξει τεράστια προσοχή από mainstream μέσα ενημέρωσης, από είναι το BBC, το CNN, The Guardian, USAToday και πολλά άλλα.


Μάλιστα ήταν τέτοια η φασαρία που έχει ξεσπάσει ώστε αναγκάστηκε να δώσει μια απάντηση ο ίδιος ο παραγωγός – σκηνοθέτης, JJ Abrams.

Όλα, σύμφωνα με τα mainstream media, ξεκίνησαν από «μια ομάδα ρατσιστικών trolls του διαδικτύου» που έκαναν έκκληση για μποϊκοτάζ της επερχόμενης ταινίας Star Wars, επειδή είναι «αντι-λευκή», λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση του τελικού τρέιλερ της ταινίας.

Χρησιμοποιώντας το #BoycottStarWarsVII hashtag, υποστηρίζουν ότι η πολυαναμενόμενη ταινία αποτελεί μια ακόμα πολιτικά ορθή αντι-λευκή προπαγάνδα.

Αυτή η ομάδα ανθρώπων, γράφουν, σχεδιάζει να μποϊκοτάρει την επερχόμενη ταινία Star Wars VII, επειδή το καστ του περιλαμβάνει μια γυναίκα και έναν μαύρο άνδρα. Το γεγονός ότι το cast δεν είναι λευκό και ανδροκρατούμενο όπως και οι προηγούμενες επαναλήψεις της διαστημικής σειράς περιπέτειας, αυτό δείχνει υποστηρίζουν, ότι υποστηρίζεται μια «Λευκή γενοκτονία».

Πολλοί συνδέουν αυτό το hashtag με το #WhiteGenocide – Λευκή Γενοκτονία, καθώς θεωρούν, ότι η νέα ταινία Star Wars συμμετάσχει σε μια πολύ μεγαλύτερη αντι-Λευκή ατζέντα. (Η αλήθεια είναι ότι πλήθος λευκών ηρώων σε κινηματογραφικές ταινίες τα τελευταία χρόνια, έχουν… αλλάξει χρώμα, χάριν ενίσχυσης της λεγόμενης «διαφορετικότητας»).

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν κάποιοι άνθρωποι μιλούν για έλλειψη "διαφορετικότητας" στις δυτικές κοινωνίες, εννοούν ότι μια περιοχή έχει πάρα πολλούς λευκούς. Όταν ζητούν «διαφορετικότητα» στην ουσία καλούν να πάνε μη-λευκοί σε μια περιοχή μέχρι που οι λευκοί να μην είναι πλέον η πλειοψηφία. . . Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ζητά «διαφορετικότητα» σε κάποια περιοχή που δεν ζουν Λευκοί.

Αυτό εννοούν κάποιοι όταν μιλάνε για ‘Λευκή γενοκτονία’.

Σκόπιμα προσπαθούν να αλλάξουν τα δημογραφικά στοιχεία μιας χώρας, μίας πόλης ή κωμόπολης. Δεν έχει σημασία αν τον κάνουν με μη-βίαιες μεθόδους - η γενοκτονία δεν πρέπει να είναι βίαιη για να είναι γενοκτονία.

Ο παραγωγός της νέας ταινίας Star Wars, J.J. Abrams (εβραϊκής καταγωγής), έχει παραδεχθεί ότι υποστηρίζει αυτή την ατζέντα της «διαφορετικότητας», για την ταινία τουλάχιστον.




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι ξεκαθαρη η "αντι-λευκη προπαγανδα σε ολες τις τελευταιες σειρες και ταινιες:στο 90‰ αυτων των παραγωγων οι λευκοι παρουσιαζονται παντα ως αρνητικα προτυπα ανθρωπων:ψυχοπαθεις δολοφονοι,κακοβουλοι,μακιαβελιστες,ρατσιστες ,αδυναμοι νοητικα η σωματικα,υπερβαροι,αμορφωτοι,θυληπρεπεις και γενικα "ελατωμματικοι",ενω συνηθως απουσιαζει το προτευων λευκο αρσενικο(alpha-male) απο τους πρωταγωνιστικους ρολους και στη θεση του εμφανιζεται η λευκη γυναικα(φεμινισμος) σε ρολους σεριφη,πρακτορα του FBI η της CIA μεχρι και ηρωα στρατιωτη.η επιζησαντα σε ταινια τρομου-η καποιος μαυρος η μιγας(Βιν Ντιζελ,Δε Ροκ κτλπ)-.οι μαυροι βεβαια παρουσιαζονται παντα μορφωμενοι και πετυχημενοι(δικαστες,δικηγοροι,γιατροι,καθηγητες,εφευρετες και αν μη τι αλλο προεδροι των ΗΠΑ αλλα σπανια ως εγκληματιες,εμπροι ναρκωτικων,βιαστες οι ψυχοπαθεις...αυτο λεγεται social engineering(κοινωνικος επαναπρογραμματισμος)-κοινως πλυση εγκεφαλου για να αρχισουμε να βλεπουμε τον κοσμο οχι οπως πραγματικα ειναι αλλα οπως θελουν οι προγραμματιστες μας να το αντιλαμβανομαστε.

ikonsgr είπε...

Είναι λάθος να εστιάζετε στο χρώμα του δέρματος, γιατί ΔΕΝ είναι αυτό το "ζητούμενο"!
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ζητούμενο ΔΕΝ είναι η "αντιλευκή" προπαγάνδα αλλά η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ!
Το έχω γράψει πολλές φορές:
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
ΑΝΙΘΕΤΩΣ,
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΛΕΥΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος τους λοιπόν είναι η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!
Λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι Χριστιανοί είναι σχεδόν αποκλειστικά της λευκής φυλής, και οι ΜΗ λευκοί είναι ΜΗ χριστιανοί, είναι πολύ εύκολο να "μετατοπήσεις" την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διαμάχη που είναι Θρησκευτική-πνευματική σε... φυλετική! Και αυτό είναι κάτι που ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ οι Νεοταξίτες αντίχριστοι και οι στρατιές των "mindless ork" που τους ακολουθούν (λόγω "προοδευτισμού" και... "ανθρωπισμού")!

Και εδώ τώρα, υπάρχει μία ακόμα "κλασσική περίπτωση" του πόσο "μάστορας" είναι ο άρχοντας του σκότους στην εξαπάτηση και το ψέμα!
Αν ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που αντιτιθέμεθα σ'αυτή την δαιμονική επιβολή στην ανθρωπότητα, ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΣΤΟΧΟ", ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΚΟΛΛΑΝΕ" ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ "ΡΑΤΣΙΣΤΗ" ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ-ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Είδα την ταινία και τα περί αντιλευκής προπαγάνδας είναι μπούρδες. Ο μαύρος που μας δείχνουν συνέχεια είναι συμπρωταγωνιστής και επί πλέον ενίοτε δίνει την εντύπωση του κωμικού χαρακτήρα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/270848/mayri-i-nea-ermioni-toy-hari-poter-salos-stin-agglia-eikones