Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Μια από τις πλουσιότερες ηθοποιούς του Χόλυγουντ, με συνολική περιουσία 50 εκατομμύρια δολάρια, αγόρασε δώρα στους «πρόσφυγες». Ποιος δεν συγκλονίζεται;

Η Σάραντον άφησε το αξίας 1.750.000 $ ρετιρέ της στο Μανχάταν και αποφάσισε να αγοράσει δώρα στους «πρόσφυγες». Όλως τυχαίως, μπροστά στα media.

Είμαι συγκλονισμένος. Τρέμω στην ιδέα το πόσο μπορεί να μειώθηκε η συνολικής αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία της Σάραντον.

Δεν μπορώ να μην ανατριχιάσω στην γλαφυρή περιγραφή της είδησης:

«Άφησε τις υπέρλαμπρες τουαλέτες της στη ντουλάπα, φύλαξε τα διαμάντια και τα ζαφείρια της στην μπιζουτιέρα, αποχαιρέτησε τις  γόβες της… έβαλε γαλότσες και φόρμα και ταξίδεψε για τη Λέσβο»

Είχα την εντύπωση ότι τα διαμάντια της και τα ζαφείρια της δεν θα τα άφηνε στην μπιζουτιέρα της, αλλά θα τα έπαιρνε μαζί της…… Αδυνατώ να αφουγκραστώ τον πόνο της ψυχής της.

Όμως, μπορεί να μην άνοιξε την μπιζουτιέρα της, αλλά κάτι άνοιξε. Και μάλιστα διάπλατα.

«Εκεί άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της για να κρύψει μέσα της τα πονεμένα προσφυγόπουλα που έπαιξαν κορώνα γράμματα τη ζωή τους κατά τον διάπλου του Αιγαίου. Χάρισε απλόχερα την αγάπη της, γιατί αυτή η γυναίκα έχει περίσσευμα για να χαρίσει…»

Αυτή η «απλοχεριά» με συγκλονίζει συθέμελα. Τι είναι μια μπιζουτιέρα διαμάντια στα πονεμένα προσφυγόπουλα μπροστά σε μια διάπλατη αγκαλιά; Και μάλιστα μιας σταρ; Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Μην είμαστε και πλεονέκτες.


Για να σοβαρευτούμε.

Η Σάραντον είναι αριστερή (λίμπεραλ). Τρανή απόδειξη το κόκκινο μπουφανάκι της.

Η Σάραντον είναι αριστερή. Τρανή απόδειξη η τεράστια περιουσία της.

Η Σάραντον θεωρείται μια από τις πλουσιότερες ηθοποιούς στο Χόλυγουντ.

Η Σάραντον ανήκει στους λεγόμενους limousine liberals(αριστερούς της λιμουζίνας), ένας όρος που επινοήθηκε στα τέλη του 1960 για να καταδείξει την υποκρισία των πλούσιων λίμπεραλς (αριστερών στις ΗΠΑ), οι οποίοι απαιτούν ο κοσμάκης να κάνει χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, γιατί έχουν, λέει, «περιβαλλοντική συνείδηση», ενώ οι ίδιοι συχνά χρησιμοποιούν λιμουζίνες και ιδιωτικά τζετ για τις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης στηρίζουν δήθεν την δημόσια εκπαίδευση, ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία.

Κλασσική περίπτωση αριστερού.  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

15 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Κλασσικότατη περίπτωση αριστερής, αλλά και κλασσική περίπτωση Μάρθας-Κλάψας-Δημοσιογράφου που κάνει την γλαφυρή περιγραφή. Χωρίς βεβαίως να καταλαβαίνει ότι απευθυνόμενη στους αναγνώστες-θεατές του Σταρ (επιπέδου Ρομάντσου-Θησαυρού-Φαντάζιου των δεκαετιών 60 και 70) ουσιαστικά ξεφτιλίζει και το Σταρ και την σταρ. Δυστυχώς πλην της προπαγάνδας και της Σόου-Μπιζ, έχουμε να κάνουμε και με ηλιθίους. Και δεν ξέρω ποιοι είναι οι χειρότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Οτι καλυτερο εχει γραφτει για την Σουζανα. Μονο που δεν ιδρωνει καθολου και πουθενα, ανηκει στην εξουσια και ο μηχανισμος που την ταξιδεψε ειναι πολυ πιο μπροστα και ψηλα ακομα και απο την θεωρητικα καλλιτεχνικη της διαφημιση. Ισως [παραπλευρα] να ετοιμαζουν και ταινιες για την ισλαμο~προσφυγια.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ νομίζουν οτι απευθύνονται σε ηλίθιους. (και έχουν δίκιο)

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζει να ξεβρακώνεται στο χολή-γουντ η βρωμόγρια.

Ανώνυμος είπε...

H Elit ενδιαφερεται για την δυστυχια που η ιδια προκαλει?
Κυρια Σουζαν δειτε πρωτα την δυστυχια στην χωρα σας,για δειτε ποσοι αμερικανοι εχουν καστραφει και απο αρχοντες εγιναν ζητιανοι,πηγαινετε τα βραδυα στα παρκα της Νεας Υορκης να δειτε τους αστεγους,κατεβειτε στους υπονομους της Νεας Υορκης να δειτε ποσοι ανθρωποι ζουν εκει σαν τους αρουραιους,δειτε πρωτα το σπιτι σας γιατι θα πεσει και θα σας πλακωσει,και αυτα που σας λεω σας τα λεω με πολη ευγενεια αλλα και αγαπη,ας ξεφυγουμε πια απο την υποκρισα των βασανιστων μας ας αφησουμε το φως να μπει στην ψυχη μας,και θα δειτε ποσο ομορφος θα γινει ο καοσμος μας παλι,οπως οταν στην δεκαετια του 50,που ειμαστε ολοι ευτιχισμενοι και χαρουμενοι,τι εγινε και κοπηκε αυτη η καλη διαδρομη κυρια Σουζαν??

Orthodox True είπε...

Δεν θα σταθώ στο άρθρο καθώς είναι γιά τα πανηγύρια. Θα σταθώ στην πράξη της ηθοποιού καί θα πώ το εξής.
Αυτή η ενέργεια της Σούζαν, έχει δύο ειδών ελατήρια που μπορεί να προέρχεται. Τό της ανιδιοτέλειας το ένα, ή της φαρισαικής προβολής το άλλο. Τρίτο ελατήριο δεν υπάρχει.
Εάν η ηθοποιός το κάνει από αληθινή εσωτερική ανάγκη γιά να ανακουφίσει λίγο τον πόνο αυτών των ανθρώπων, τότε πολύ μεγάλη ωφέλεια και ευλογία πλημμυρίζει την καρδιά της, την ψυχή της, καί ολόκληρο το είναι της.
Εάν είναι της αυτοπροβολής, τότε όχι μόνο δεν έχει κέρδος αλλά καί ζημιά θεωρώ ότι έχει.
Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός είναι Καρδιογνώστης και γνωρίζει τα ελατήρια της Κυρίας καί τού καθενός μας.
Σε εμάς από την πορεία της ηθοποιού στο μέλλον, θα φανεί ως ενδειξη, εάν είναι της αγάπης η εργασία αυτή που προβάλλεται.
Η αγάπη πάντως, φέρνει πολύ μεγάλους πνευματικούς καρπούς στό μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Ουρανόπτη πιάσε:

http://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς για εμάς που τα χολιγουντιανά αμερικανάκια ακολούθου κατά γράμμα τα διαφημιστικά κόλπα που συγκινούν και παραμυθιάζουν ΜΟΝΟ τους αμερικανούς.
Στους Έλληνες προξενεί τα αντίθετα ακριβώς συναισθήματα με έναν επί πλέον παραλληλισμό που θα γυρίσει μπούμερανγκ στους αριστερούς liberal παγκσομιοποιητες τύραννους εξουσιαστές.
Οι Έλληνες αγάπησαν την αριστερά διότι αντιπροσωπευόταν στην χωρά μας από τους φτωχούς και έτσι οι φτωχοί ταυτίστηκαν μαζί της, λογικό είναι.
Ο φτωχός να ενδιαφέρεται για τον φτωχό.
Τώρα που παγκόσμια όλο και περισσότερο συνδέονται οι πλούσιοι με την αριστερά οι φτωχοί σιχαίνονται και αυτούς και την διεθνιστική αριστερή ιδεολογία που διαλύει και προκαλεί την γενοκτονία των εθνών!
Την δε γενοκτονία των εθνών οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι την έχουν συνδέσει με τους ναζί ότι πιο μισητό δηλαδή και εδώ ακριβώς είναι που θα αρχίσει η αποκαθήλωση της διεθνιστικής μαρξιστικής ιδεολογίας ταυτίζοντας την ιδεολογία τους με τον ναζισμό!

Ουδέν κακόν αμιγές καλού!

Ναζισμός-Κομμουνισμός είναι το ίδιο πράγμα στην πραγματικότητα

https://www.youtube.com/watch?v=9P6JdlX9vJ4

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΧΑΙΛ- ΣΤΑΛΙΝ!!

https://www.youtube.com/watch?v=Ji1qdY_aroc

Ανώνυμος είπε...

λίγο πρίν τήν κρίση στή χώρα μας είδα διαφήμιση μέ ένα 'λίνκ' στό ιντερνέτ γιά νά βοηθήσουμε τή φτώχεια στήν Ευρώπη....
Τούς έστειλα 'μέϊλ' λέγοντας τους, σταματήστε τή πολιτική πού φτωχοποιεί τόν κόσμο γιά νά σταματήσει ή φτώχεια στήν Ευρώπη.
Μού απάντησαν, τό μήνυμα σας ελήφθη διά τά περαιτέρω....
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...

ΠΑΟΚ Χαμένες Πατρίδες είπε...

Κακεντρεχέστατο σχόλιο. Η Σαραντον εχει αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον την αξια της ως πολιτικο ον. Δεν διστασε ποτε να καταδικασει τις ΗΠΑ για τις επεμβασεις της στην Μ.Ανατολη. Και τωρα, αντι να κατσει στον καναπε της και να κατακρινει (οπως κανει ο αρθρογραφος αλλα και η αφεντια μου) ηρθε σε μια γωνια της Ελλαδας, διοτι ενοιωσε οτι ηταν το ελαχιστο που μπορει να κανει ως ανθρωπος. Και επιτελους, τι κομπλεξ με το χρημα ειναι αυτο. Και εγω δεν ειμαι πλουσιος, αλλα δεν μισω τον καθε ενα επειδη εχει λεφτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΖΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥΣ.
Η ΣΑΡΑΝΤΟΝ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΣΤΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ,ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΝΕΟΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ?NEVER MIND.
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΖΩΟΝ Η ΣΟΥΖΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ?
Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΗΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΖΩΟΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΖΑΝ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΣΟΥΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΤΑΣΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ZΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΝ ΣΟΥΖΑΝ NEVER MIND
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΟΥΖΑΝ ΟΤΙ Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΛΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΖΑΝ
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΣΟΥΖΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Και επιτελους, τι κομπλεξ με το χρημα ειναι αυτο. Και εγω δεν ειμαι πλουσιος, αλλα δεν μισω τον καθε ενα επειδη εχει λεφτα.


Έτσι μας έμαθε η κυρίαρχη αριστερά για να γίνει κυρίαρχη παγκόσμια!
Αλλο τρόπο δεν είχε!
Κανείς δεν θα ασπαζόταν στην Χριστιανική Ευρώπη τις άθεες εθνομηδενιστικες ιδέες της μαρξιστικής αριστεράς εάν δεν έβαζε μπροστά αυτό το πρόταγμα
Τώρα που γέμισαν οι αριστεροί λεφτά και εξουσία δεν την συμφέρει η ίδια η ιδεολογία της;
Ταξικός αγώνας κύριε !
Έχει ο καιρός γυρίσματα!

Και εγώ δεν συμφωνώ με τον ταξικό αγώνα αλλά…
έπεσε η ίδια η αριστερά μέσα στον λάκκο …που την εξέθρεψε και σε συνδυασμό με τον ολοφάνερο πια άθεο εθνομηδενισμό της (κάτι που επιμελώς όλα αυτά τα χρόνια για να γίνει κυρίαρχη έκρυβε κάτω από το ο αγώνας είναι ταξικός, ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός φονιάδες των λαών αμερικανοί κλπ. ) ,
ο αγώνας θα γυρίσει σε εθνικοαπελευθερωτικό με ότι αυτό συνεπάγεται για …την κυρίαρχη αριστερή παγκοσμιοποιητικη ιδεολογία της νέας τάξης που εκπροσωπεί η εν λογω “κυρία” που μοιράζει χάντρες σε ιθαγενείς.

Εάν θέλεις να δείξεις την πραγματική σου αγάπη παρατάς όλα τα επίγεια αγαθά σου τα μοιράζεις στους φτωχούς , όπως έκαναν οι Άγιοι μας που τώρα όλοι αυτοί λοιδορούν εκ τους ασφαλούς και ζεις ανάμεσα τους ως όση προς ισους!

Κόλπα που έπιασαν και πιάνουν μόνο σε “ιθαγενείς”

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ που ξέρουν καλά – ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ – τι έκαναν οι Άγιοι μας για να γίνουν πραγματικά Άγιοι και ΟΧΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ χολιγουντιανοί ψεύτο άγιο βασίληδες!

Ανώνυμος είπε...

Οι Μαύρες επιχειρήσεις της CIA στην Ελλάδα... Η εν λόγω κυρία είναι στρατευμένη από την CIA...

Diaggeleas

ΠΑΟΚ Χαμένες Πατρίδες είπε...

Συμφωνω οτι η Δυση και ηπαγκοσμια ελιτ ειναι υπευθυνη αποκλειστικα για την "αραβικη ανοιξη" και τα τραγικα επακολουθα της, αλλα διαφωνω απολυτα με το κυνηγι μαγγισων ειδικα σε ανθρωπους που προσπαθουν να βοηθησουν.
Οσον αφορα τις "θεολογικες" αναφορες, λυπαμαι αλλα εγω δεν βλεπω πουθενα στα παραπανω σχολια τον Χριστο. Διακρινω ομως πολυ καθαρα τον διαβολο, ή στην καλυτερη περιπτωση τον Αμβροσιο..

Ανώνυμος είπε...

Στον αγαπητό Μαρίνο του υπενθυμίζω τι είχε πει ο Αινστάιν,δυο πράγματα είναι άπειρα στον κόσμο το σύμπαν και η βλακεία.Για το πρώτο είχε πει δεν είμαι σίγουρος.