Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Απίστευτη είδηση από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αριστεροί «αντίφα» αρνούνται να παραδώσουν τον υπό κατάληψη χώρο που μένουν για να μείνουν μέσα «πρόσφυγες»! (video)



Η είδηση δεν είναι φάρσα. Είναι άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας που είναι συνώνυμο της αριστεράς σε κάθε της μορφή. ​Από την κοινοβουλευτική / κυβερνητική, έως την εξωκοινοβουλευτική / «εξτρεμιστική».

Υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, αυτοί οι αριστεροί στο Βερολίνο θα βρίσκονταν έξω από αυτό τον χώρο και θα διαμαρτύρονταν για λογαριασμό των μεταναστών, διακηρύσσοντας ότι οι μετανάστες έχουν «δικαίωμα διαμονής και φροντίδας» εις βάρος του Γερμανού φορολογούμενου και θα κατήγγειλαν όποιον αντιδρούσε ως «φασίστα» και «ρατσιστή». Και θα έριχναν ίσως και μερικές μολότοφ στους αστυνομικούς.

Αλλά όχι αυτή τη φορά. Βλέπετε, ο χώρος που έχει προγραμματιστεί να γίνει «κέντρο ασύλου», τελεί υπό κατάληψη μιας ομάδας αναρχικών-‘αντίφα’. Και τώρα διαδηλώνουν μπροστά από το δημαρχείο με το σύνθημα της «Όχι στην αυλή μου!» ζητώντας να μην παραδοθεί ο αγαπημένος τους χώρος στους «ταξικούς αδελφούς».

Δείτε το βίντεο (Russia Today) :

Λέει το βίντεο: Οι πρόσφυγες δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτοι (Refugees not so welcome). Κανονικά οι αριστεροί είναι στην πρώτη γραμμή στη Γερμανία, όταν πρόκειται για διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των «προσφύγων». Εδώ στο Kiefholzstrasse στο Berlin-Neukölln τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Το ακίνητο που μπορείτε να δείτε εδώ στο παρασκήνιο έχει καταληφθεί από τους «Αριστερούς-Εναλλακτικούς» του Wagenburg, χωρίς φυσικά κάποιο συμβόλαιο και τώρα πλέον πρέπει να εκκενωθεί για να δημιουργηθεί χώρος για νέα καταλύματα ασύλου. Το ακίνητο είναι έκτασης 8000 τετραγωνικών μέτρων, και ζουν σε αυτό είκοσι κάτοικοι με το όνομα "Schwarzer Kanal" (Μαύρο Κανάλι). Στους ένοικους, όμως, δεν αρέσουν καθόλου αυτά τα σχέδια και την Τετάρτη διαδήλωσαν μπροστά από το δημαρχείο του Neukölln εναντίον αυτής της εκκένωσης. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι αυτό αποτελεί πρόσχημα για να εκκενωθεί το κτίριο. Η δήμαρχος του Neukölln εξακολουθεί να ελπίζει για μια ειρηνική λύση.

ΚΟ: Να σημειώσουμε ότι “Der Schwarze Kanal” ήταν μια σειρά από πολιτικές εκπομπές προπαγάνδας που μετέδιδε σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ 1960 και 1989 η τηλεόραση της Ανατολικής Γερμανίας! Επίσης σύμφωνα με την wikipedia, ο χώρος αυτός, στον οποίον έχουν τοποθετηθεί τροχόσπιτα και βαγόνια, τελεί υπό κατάληψη “queer”, που σημαίνει ομοφυλόφιλων γυναικών (κυρίως).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ είχε πολύ ενδιαφέρον η συγκατοίκηση των σκουπιδοαντίφα με κουσούρι και των μουσουλμάνων ταξικών αδερφών τους!

Ανώνυμος είπε...

Στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας, στον χώρο του παλαιού Ορφανοτροφείου Μέγας Αλέξανδρος, υπάρχει κατάληψη από άπλυτους "αντιφα" που έχουν βάλει ένας Θεός ξέρει πόσους λαθρομετανάστες εκεί μέσα ως "φιλοξενούμενους".

Το θράσος τους είναι τέτοιο που όχι μόνο το διατυμπανίζουν με τεράστια πανό κλπ, αλλά και όποιος τολμήσει από την περιοχή να πει κουβέντα, δέχεται απειλές, βρισιές, χαρακτηρίζεται άμεσα ως φασίστας, νεοναζί, κτλ κτλ...

Ψάξτε το λίγο... Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και δυστυχώς ουδείς μιλάει!

Χρόνια κρατά αυτή η κατάντια...

Thales είπε...

Αν και κατανοητη στους εχεφρονες ειναι ταυτοχρονα και εξοργιστικη η ταυτιση αποψεων σε μειζονα πολιτικα θεματα μεταξυ των υποτιθεμενων αντεξουσιαστων ακτιβιστων και των εκπροσωπων του μεγαλου κεφαλαιου και ιδιως των διεθνων τραπεζιτων.Η αξιοπεριεργη αν και τερατωδης αυτη ταυτιση ερχεται απο πολυ παλια και ο ομφαλιος λωρος περιγραφεται ξεκαθαρα στα λεγομενα πρωτοκολλα RAKOVSKI η Κοκκινη Συμφωνια της εποχης του Μεσοπολεμου. Εξοργιστικη, εξωφρενικη και εν πολλοις υποπτη ειναι επισης και η σιωπη του καθεστωτικου τυπου κυριως, αλλα και του κατα τεκμηριο πιο ανεξαρτητου της λεγομενης μπλοκοσφαιρας.Το φαινομενο της ΤΑΥΤΙΣΗΣ πολιτικων θεσεων μεταξυ τοσο υποτιθεται αντιτιθεμενων πολιτικων οντοτητων ειναι ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ (χτυπαει καμπανες απο μονο του) και οφειλουμε χαριν της αληθειας να το ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ!!Να πουμε δηλαδη στον κοσμο το προφανες οτι οι αντεξουσιαστες αριστεροι απο την μια πλευρα και η παρεα των RODTCHILD,ROCKFELER,SOROS κλπ εχουν ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ αποψεις σε ολα τα μειζονα αλλα και επι μερους προβληματα που ταλανιζουν τον πλανητη.Ειναι βεβαιο οτι οι δυο αυτες πλευρες συνδεονται μεταξυ τους με σχεσεις εξαρτησης και εξωνησης. Ιδιως και λογω της θηριωδους οικονομικης δυνατοτητας των αρχιερεων του χρηματοπιστωτικου συστηματος.Λαθρομεταναστευση,ανοιχτα συνορα,ασυλο,υπερθερμανση πλανητη,οικολογια,νεοκομμουνιστικες και νεοεποχιτικες θεωριες καθε ειδους,piersing-tatoo, πανομοιοτυπες(πατρον) μεθοδοι ιδεολογικης τρομοκρατιας, ειναι μερικες μονο απο τις ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ αποψεις των δυο μερων.

polycmike είπε...

Στην Γερμανία υπάρχει γενικά μια περίεργη αντίληψη για τον "ανθρωπισμό". Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην άκρα αριστερά/δεξιά. Οι Γερμανοί γενικά είναι ψυχρός λαός και η ιδιότυπη αντίληψη του ανθρωπισμού τους πηγάζει από εκεί. Επιπλέον ρόλο, έχει διαδραματήσει και η "πολιτική ορθότητα",αλλά δεν είναι αυτή η κύρια αιτία.