Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: Καταδρομική επιχείρηση στο αρχηγείο των Πρασίνων στο Γκρατς από την Γενιά της Ταυτότητας (video)

Ακτιβιστές της αυστριακής Γενιάς της Ταυτότητας (Generation Identitaire) πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επιδρομή στο αρχηγείο του Κόμματος των Πρασίνων στο Γκρατς αυτή την εβδομάδα, απλώνοντας ένα τεράστιο πανό στην οροφή που έλεγε «η ισλαμοποίηση σκοτώνει» και στη συνέχεια ρίχνοντας πάνω σε αυτό και στα κεραμίδια, κόκκινη μπογιά που συμβόλιζε το αίμα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικοδόμηση ενός τεράστιου τζαμιού στο Γκρατς που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία μετά από τη Βιέννη και πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Στυρίας.


Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Sezession ("απόσχιση") στη Γερμανία, ο αρχηγός του αυστριακού ταυτοτικού κινήματος (IB), Patrick Lenart (φωτο) εξήγησε τι συνέβη-και γιατί.

SECESSION: Τραβήξατε την προσοχή των Πρασίνων στο Γκρατς με την αναρρίχησή σας στη στέγη - τι σήμαινε όλο αυτό;

PATRICK Lenart: Ο προεδρικός υποψήφιος των Πρασίνων, Alexander Van der Bellen, ρήμαξε το Γκρατς με την παρουσία του χθες. [Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου]

PATRICK LENART: Πήραμε την ευκαιρία να τονίσουμε τη σχέση μεταξύ της πολιτικής των Πρασίνων και του ισλαμισμού και να το φέρουμε στη συνείδηση ​​του κόσμου.

Περισσότεροι από 25 IB ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν με ένα τρόπο "flash mob" με φωτοβολίδες και πανό στο δρόμο μπροστά από το αρχηγείο του Πράσινου Κόμματος, ενώ επτά ακτιβιστές αναρριχήθηκαν στην οροφή. Ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε «η ισλαμοποίηση σκοτώνει» και το περιέλουσαν με ψεύτικο αίμα.

SECESSION: Γιατί τους Πράσινους;

PATRICK Lenart: Οι Πράσινοι έχουν σημαντική συμμετοχή στο άνοιγμα των θυρών της χώρας σε δολοφόνους. Υπάρχει αίμα στα χέρια τους.

Το μήνυμα έφθασε σε εκείνους που επιθυμούσαμε, επειδή στο εσωτερικό του κτιρίου υπήρχε μια συνάντηση των ανώτερων αξιωματούχων των Πρασίνων που αμέσως τους κόπηκε ο βήχας. Η κατάληψη στέγης τερματίστηκε μόνο μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

SECESSION: Ποια αποτελέσματα έφερε η ενέργεια αυτή;

PATRICK Lenart: Η ενέργεια αυτή τράβηξε την προσοχή των media τόσο που ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας. Όλα τα σημαντικά διαδικτυακά μέσα έκαναν αναφορές, όπως έκανε και το ραδιόφωνο και άλλα μέσα ενημέρωσης. Σε όλο το Γκρατς μιλούσαν για την "κατάληψη της στέγης".

Ο κύριος λόγος για αυτό δεν ήταν μόνο η θεαματική φύση της ίδιας της δράσης, αλλά και ο πανικός των ίδιων των Πρασίνων.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διένειμαν επίσης την είδηση της δράσης έξω από τα σύνορα της Αυστρίας.

Τέλος, ελπίζαμε ότι η δράση θα χρησιμεύσει ως κίνητρο για να γίνουν οι πατριώτες πιο ενεργοί.

* Πέντε από τους ακτιβιστές αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την δράσης και η IB ζητάει βοήθεια για την κάλυψη των εξόδων της νομικής βοήθειας. Η ιστοσελίδα τους είναι εδώ.

ΚΟ: Όταν έγραφε ο ΚΟ πριν λίγε ημέρες, για «κλεφτοπόλεμο» κάποιοι κατάλαβαν να πάρουμε τα κουμπούρια….   


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

polycmike είπε...

Προσωικά:
(εν βρασμώ ψυχής)
Το ό,τι δεν έχει βρεθεί ΈΝΑΣ να "ζητήσει εξηγήσεις" από ένα αλληλέγγυο μ..πανο, είναι κατάντια για το Έθνος ολόκληρο (να τα γ..μίσω τα μπράτσα και τις ένοπλες δυνάμεις -καταδρομείς- σας)!!!

(εν τη ρύμη του λόγου)

Γ..μώ και τον κάθε οπαδικό σύνδεσμο του ποδοσφαίρου σας, τα οποία έχουν γεμίσει με χασικλίδες-αλκοολικούς. Τον κάθε καραβανά, που βλέπει να χάνεται η πατρίδα του και δεν αντιδρά. Τον κάθε μπάτσο και ασφαλίτη, που έναντι των εισβολέων, αντί να προστατεύουν τους πολίτες της χώρας τους, τους ξυλοφορτώνουν. Τον κάθε πεοσκυνημένο κληρικό, που φτάνει στο σημείο να πλένει και φηλάει τα πόδια των αλλόθρησκων, ενώ για τους ομόδοξούς του δεκάρα δεν δίνει. Την κάθε "νομπελίστρια" γριά, που πρασπερνάει τους άστεγους γείτονές της για να πάρει βοήθεια στους εισβολείς της γειτονιάς...

Μια Χώρα γεμάτη συντρίμμια και σάπιους από άκρη σε άκρη. Ελπίζω μόνο σε ένα θαύμα, από αυτά που το ελληνικό Έθνος ξέρει πολύ καλά!!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στα παλληκάρια!
Δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα ο ξεπεσμός του ελλαδίτη.
Σίγουρα, το σύνολο του ευρωπαϊκό πληθυσμού είναι ναρκωμένο από τα νοσηρά φαρμάκια του συστήματος (βλέπε "ανθρωπισμός","αντιρατσισμός", "ανεκτικότητα") μα, τουλάχιστον, βλέπουμε μια κάποια αντίδραση. Άνθρωποι σε Γερμανία, Γαλλία και κυρίως σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης καθαρίζουν το μυαλό τους, έστω και επιφανιακά, και κινητοποιούνται.
Στην Ελλάδα οι συνθήκες ήταν και είναι τέτοιες, ώστε να διαγράφεται ξεκάθαρα η φαυλότητα του συστήματος σε όλα του τα επίπεδα.
Στον οικονομικό, τον πνευματικό, τον πολιτιστικό και, εν τέλει, στον βιολογικό τομέα οι συνέπειες του φιλελευθερισμού και της "ανεκτικότητας" έχουν αποδειχθεί ολέθριες και εθνοκτόνες. Εντός 40 ετών επέτυχαν, διότι αυτός ήταν και ο στόχος τους, να φθείρουν το Έθνος περισσότερα από ότι οι τουρκοι σε 400!
Και όμως ο θλιβερός ελλαδιτης, όχι απλώς δεν ταράζεται απ'τον λήθαργο, μα εξελίσσεται και σε κερκόπορτα όλης της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΙΝ 5 ΑΙΩΝΕΣ;
ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ(1492 ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑΒΕΛΛΑ...)
ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ...
ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ..
ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟΣ..



Ανώνυμος είπε...

το πολυπολιτισμικό Γκρατς-γεμάτο Τούρκους,Αφρικανούς,Ρουμάνους με 3-4 παιδιά ο καθένας(300€ το μήνα το επίδομα και όλα τους Αυστριακοί πολίτες βέβαια)και επιπλέον οι "πρόσφυγες"(Αφγανοί,Σομαλοί,Μαροκινοί,),με ένα μεγάλο μέρος της πόλης να έχει μετετραπεί στο "γκέτο" τους με φασαρίες,ακαθαρσίες και σπασμένα μπουκάλια-θα τα βρουν όλα μπροστά τους οι φιλεύσπλαχνοι Αυστριακοί-όσοι διαβάζετε τα αρθρα για εισβολή της Ευρώπης δεν έχετε ιδέα...

Ανώνυμος είπε...

Ηρακλειτος
Εχουν βρεθει πολλοι που και πανο κατεβαζουμε και δρασεις κανουμε δυστηχως ομως κανεις δεν τους στηριζει ας μην το παιζουν καποιοι οσιες παρθενες που ανακαλυψαν εχθες την Ελληνικη πραγματικοτητα εθνικιστικο κινημα υπαρχει και δρα με αυτες τις μικρες του δυναμεις...Ο λαος μας ομως ενα μεγαλο μερος του και μιλω για αυτους που εχουν ακομα Ελλαδα μεσα τους και οχι τους γραικυλους ραγιαδες δεν τους αγκαλιασε μονο γκρινιαζει στα πληκτρολογια...Χωρις δρασεις αγαπητοι φιλοι οι ιδεες δεν αξιζουν μια !!Ισχυει και στην ορθοδοξη Πιστη μας..
Κοκκινε ουρανε κραταμε το ''κλεφτοπολεμος''μετα τις τοσες φυλακισεις και διωξεις ειναι μια πολυ καλη τακτικη...