Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ηθοποιός του Χόλιγουντ που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό: «Το σπουδαίο με την θρησκεία μου είναι ότι οι αμβλώσεις είναι cool…»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στις 26 Μαΐου, ο Conan O'Brien κάλεσε την ηθοποιό που ασπάστηκε πρόσφατα τον Ιουδαϊσμό, Natasha Leggero. Η Leggero εξήρε τη νέα θρησκεία της για το ότι αντιμετωπίζει την άμβλωση ως κάτι τόσο "cool" που μπορείς  να έχεις σε "κάθε εβραϊκή γιορτή". 

Εκτός από εμφανίσεις της ως stand-up κωμικός, η 42χρονη έπαιξε στις ταινίες "Let’s Be Cops", "Neighbors" και "Απλώς δεν σε Γουστάρει". Συζητώντας για τον  πρόσφατο γάμο της, η Leggero ενημέρωσε τον Conan ότι είχε ασπαστεί πρόσφατα τον Ιουδαϊσμό αφού έκανε 19 μαθήματα τεσσάρων ωρών.

Μεγαλωμένη ως Καθολική, η Leggero επιτέθηκε στο πρώην καθολικό σχολείο της, που διοικείται από «κακές» καλόγριες.
«Ίσως μισούν τις γυναίκες, επειδή οι καλόγριες ήταν τόσο κακές σε μένα».

Βρήκε στον Ιουδαϊσμό, από την άλλη πλευρά, μια "όμορφη θρησκεία".

Στη μέση της εμφάνισής της, η Leggero αποκάλυψε ακριβώς για ποιο λόγο ήταν οπαδός της θρησκείας του Ιουδαϊσμού: η έκτρωση.
«Είσαι μέρος αυτής της όμορφης θρησκείας που έχει διαρρεύσει στην κουλτούρα», είπε, πριν προσθέσει, "Οι αμβλώσεις είναι cool".

Καθώς το ακροατήριο γέλασε (!), ο Κόναν διαφώνησε.

"Δεν νομίζω ότι κολλάει το cool στις αμβλώσεις", είπε.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

polycmike είπε...

Καταρχάς οι Εβραίοι, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, θα πρέπει της κάνουν μήνυση.
Δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στους Εβραίους, αλλά η συγκεκριμένη είναι ο ορισμός του ... SLUT!!

Ανώνυμος είπε...

θα το γραψω ΚΟ και συ σβηστο.

Ακου φιλε μου Polyc Mike μια ψωλα και μιση ειναι η "κυρια" που εκανε μια προσπαθεια επαγγελματικη, μπας και της δινουν οι οβριοι τακτικα ρολακια στα τσοντοεργα που γυριζουν και κονομαει. Τιποτε αλλο.
Το μονο που εχει το κωλο της και τα βυζια της πεταμενα εξω στην πορνο εκπομπη του Κοναν (αααλλο λαμογιο αυτο) τα λεει ολα.


Πατρικιος

polycmike είπε...

Αγαπητέ Πατρίκιε,

βρίσκω ολίγον πεζό τον λόγον σας...

Η δεσποινίδα διακρίνεται λόγω της χυδαιοτάτης συμπεριφοράς, δια του ρηχοτάτου πνευματικού και ηθικού επιπέδου, το οποίο σε αντίθεση με τις διευρυμένες οπές της, της δημιουργούν το σύνδρομο της άνευ λόγου φλυαρίας - παράλληλα με την ανεκδιήγητη και πρόστυχη τάση της για γέλωτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι δεσποινις.
Ειναι "κυρια", παντρεμενη με το .....περιουσιο, κ. Moshe Kasher, τουτεστιν "shiksa".
Ειπαμε: Ουδεμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Ακομα και αυτη, της εγγαμης πορνης.


Πατρικιος