Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΗΠΑ: Σερίφης του Milwaukee : «Προσεύχομαι να δω τον Τραμπ πρόεδρο των ΗΠΑ»

Την Παρασκευή στο Fox News Channel και στην εκπομπή «Fox & Friends», ο Σερίφης της κομητείας του Milwaukee (πολιτείας του Wisconsin) David Clarke, είπε στον απόηχο της δολοφονίας των πέντε αστυνομικών στο Ντάλας, ότι ελπίζει ο Ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος Donald Trump να νικήσει την Δημοκρατική προεδρική υποψήφιο Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του τρέχοντος Νοεμβρίου.



«Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2017, όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο για τελευταία φορά», δήλωσε ο Clarke. «Και ελπίζω και προσεύχομαι ο Donald J. Trump να γίνει ο επόμενος ανώτατος άρχοντας, γιατί χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο, ο οποίος θα σταθεί δίπλα μας και θα μας υποστηρίξει σε όλη τη χώρα και ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα από την κα Κλίντον. Νομίζω ότι η πιο θλιβερή ημέρα για τις αστυνομικές αρχές θα είναι αν γίνει αυτή πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Στην ίδια συνέντευξη έδωσε ιδιαίτερο φταίξιμο στον Ομπάμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

"Θέλω να ξέρω - έχουμε ακούσει τίποτα γι’ αυτό από τον επικεφαλής μισητή των αστυνομικών;

Ακούσαμε από την κα Κλίντον, που πέταξε χθες το hashtag #BlackLivesMatter;"

Ο Σερίφης του Milwaukee έχει γίνει η φωνή των «συντηρητικών» Αμερικάνων που επιζητούν την τάξη και την εφαρμογή του νόμου. 

Ο Clarke που κατέβηκε στις εκλογές για το γραφείο του Σερίφη ως Δημοκρατικός (!) μιλάει έντονα συχνά, εναντίον του κινήματος «Black Lives Matter», σημειώνοντας ότι καθοδηγείται από φανατικούς μαύρους ρατσιστές και έχει μια διεστραμμένη ατζέντα, υποστηρίζοντας ακόμα και τη μαζική σφαγή των Λευκών, ιδιαίτερα των Λευκών αστυνομικών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο ΟΗΕ, αντί να καταδικάσει τις δολοφονίες, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ χαρακτηρίζονται από "υψηλό επίπεδο δομικού και θεσμικού ρατσισμού” (“a high level of structural and institutional racism.”).
Όσοι ξέρερε αγγλικά
διαβάστε αυτό το άρθρο για να δείτε τι σημαίνει ΟΗΕ.
Τελικά οι ζωές των λευκών ή αν θέλετε των ευρωπαϊκής καταγωγής ανθρώπων δεν έχουν σημασία.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ τον σερίφη σε αρκετές εμφανίσεις του. Δεν έχω νιώσει ποτέ μεγαλύτερο σεβασμό για μαύρο όσο για αυτό τον άνθρωπο. Σοβαρός, μεστός λόγος, ευθυτενής στάση και επιχειρήματα σε κάθε του τοποθέτηση. Σε αντίθεση με το προωθούμενο thug style έχεις έναν έξυπνο, σκληρά εργαζόμενο και μορφωμένο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον σεριφη ευγε επιτελους ενας ανθρωπος που λεει κατι λογικο στην λαιλαπα του μισους των ερπετων που διοικουν υπογειως τις ΗΠΑ,ειθε να φωτισθουν και αλλοι πολλοι ακομα,ειθε να επικρατησει η λογικη η αγαπη το δικαιο να ξαναγινουμε οπως παλια ολοι αγαπημενοι χωρις τον καρκινο των ψυχοπαθων που εχουν εμβολιασει την ανθρωποτητα με μιση και δολιοτητα,τα ορια ειναι πια στο τελος, παντου σε ολο τον κοσμο δεν αντεχουμε να ζουμε ετσι,δεν αξιζει τετοια ζωη σε κανεναν μας.