Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

«Απελάστε τους αμέσως!» Μετανάστες στην Γερμανία είναι πυρ και μανία με τους «πρόσφυγες» και την κυβέρνηση και ψηφίζουν εθνικιστές! (video)

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει μια σειρά από συνεντεύξεις με μετανάστες στο Βερολίνο οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη Γερμανία για δεκαετίες. Το σοκ για τους λίμπεραλ και «αντιρατσιστές» είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί αποδοκιμάζουν πλήρως τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που εισρέουν στη χώρα υπό το πρόσχημα ότι είναι «πρόσφυγες». 

Διαμαρτύρονται ότι το νέο κύμα των παράνομων μεταναστών ανταγωνίζεται όχι μόνο τους Γερμανούς, αλλά δημιουργεί προβλήματα στους μετανάστες σε θέματα στέγασης και απασχόλησης.

Η γυναίκα στην πρώτη συνέντευξη λέει ότι αυτό που γίνεται είναι μια "καταστροφή" και ότι θέλει όλοι οι πρόσφυγες να απελαθούν αμέσως, καθώς ούτε ένας δεν ανήκει στη Γερμανία. Ρωτά γιατί να τους δώσουν επιδόματα πρόνοιας, διαμερίσματα και οφέλη δωρεάν και λέει ότι τώρα είναι ψηφοφόρος του ακροδεξιού NPD (Εθνικιστικό Κόμμα)!

Ο πατέρας μιας οικογένειας που ζει και εργάζεται στη Γερμανία για 40 χρόνια λέει ότι οι νέοι μετανάστες που ήρθαν τα τελευταία 2-3 χρόνια, προκάλεσαν "τόσα πολλά σκ**α" στη Γερμανία και ότι αν ήταν δήμαρχος Βερολίνου, θα τους απέλαυνε, ακόμη και για τα πιο μικρά αδικήματα. Αναρωτιέται, επίσης, γιατί δεν έχει την άδεια να μιλήσει για αυτά, επειδή είναι «ελεύθερη χώρα» και υπάρχουν οι αξίες της «δημοκρατίας». Τι σημαίνει αυτό, αναρωτιέται;

Ένας έμπορος που πουλάει προϊόντα σε μια αγορά για 20 χρόνια λέει ότι δεν έχει πλέον δουλειά, καθώς οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τα αστικά κέντρα που τώρα έχουν γεμίσει μόνο με ξένους και πρόσφυγες, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι «καλοί άνθρωποι» όπως αυτοί τους οποίους γνώριζε από την δουλειά του.

Μια άλλη γυναίκα λέει ότι πρέπει να υπάρξει μια διαφορετική λύση για τους μετανάστες και πολλοί διαμαρτύρονται για τις εκτόξευση των τιμών ενοικίασης και την έλλειψη στέγης για τους εργαζόμενους πολίτες λόγω της παροχής στέγασης των προσφύγων από την κυβέρνηση.



ΚΟΚΚΙΝΣΟ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογικός Άνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος για να καταλάβει τα αυτονόητα.
ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΟΣ και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Δυστυχώς έως σήμερα οι Άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει την δύναμη τους έναντι των τερατόμορφων ζωών που εμφανίζονται είτε ως αγαθά ζωάκια είτε ως άνθρωποι.
Το μόνο που μένει να δούμε στο εν εξελίξει έργο είναι ο αριθμός των Ανθρωπίνων θυμάτων , όχι τον νικητή, που ήταν και θα είναι ο Λογικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο Λόγος!
Για τα τέρατα ουδόλως με απασχολεί.

Εάν αναλογίζονταν οι Άνθρωποι μόνο τα θύματα του τελευταίου αιώνα , συν τα αναπόφευκτα του δικού μας , θα έπρεπε να ανατριχιάζουν όλοι αυτοί που επικαλούνται την πρόοδο από την Γαλλική επανάσταση και έπειτα!
Όμως αυτά αφορούν άλλους , δεν “αφορούν αυτούς” ! Αυτοί θα την γλιτώσουν, έτσι τουλάχιστον φαντάζονται! Τα παιδιά τους;
Πόσο τέρας πρέπει αν είναι κάποιος για να σκέφτεται έτσι…

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν η δική μας η γενιά δεν θα γλιτώσει την συντριβή , παγκόσμια.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω , οι λογικές φωνές των Ανθρώπων!
Θεία δίκη!

Ίσως αυτό που θα έπρεπε να αρχίσει να απασχολεί τους Ανθρώπους που ασχολούνται με την ιστορία , είναι πως θα αποτρέψουν την επανεμφάνιση των χαμαιλεόντων τεράτων, σε μεταγενέστερο χρόνο προτού να αρχίσουν ξανά να κατασπαράζουν Ανθρώπους!

Η αέναη πάλη των δυνάμεων του καλού με το κακό…

ikonsgr είπε...

Το να ακους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ μετανάστες να μιλάνε έτσι, είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη για το "ποιόν" (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) των "νεοφώτιστων", σορο-"μεταναστών" και... σορο-"προσφύγων"....
ΟΡΔΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΑΝΤΡΩΝ,ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ 3ΚΟΣΜΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!

Αυτοκτονικός "ανθρωπισμός".....

Unknown είπε...

Γιὰ μιὰ φορὰ ἀκόμη ἔβγαλες λαβράκι ΚΟ! (Καὶ) μὲ κάτι τέτοια τοὺς πῆρες τὰ σώβρακα (ἢ μᾶλλον τὶς κιλότες). Βίντεο ποὺ πρέπει νὰ σταλῇ σὲ κάθε φορέα τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος.