Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ραβίνος υποψήφιος με το UKIP καίει την Αγία Γραφή και δεν του απαγγέλλεται καμία κατηγορία για έγκλημα «μίσους»

Ένας Ορθόδοξος Ιουδαίος ραβίνος, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δήμαρχος με το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε φωτογραφίες στο Twitter με τον ίδιο να καίει μια Αγία Γραφή, αλλά, σε αντίθεση με μη-Εβραίους που συνελήφθησαν επειδή έκαψαν ένα Κοράνι διαδικτυακά ή επειδή τοποθέτησαν σάντουιτς με μπέικον έξω από ένα τζαμί , δεν αντιμετωπίζει καμία αστυνομική έρευνα ή κατηγορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, υποψήφιος δήμαρχος του UKIP στο Μάντσεστερ, Shneur Odze, δημοσίευσε μια φωτογραφία της καμένης Βίβλου την περασμένη Δευτέρα.
«Είμαι ευγνώμων σε όποιον έβαλε μια προσηλυτιστική Βίβλο ανάμεσα στα βιβλία της συναγωγής μας. Αναρωτιόμουν με τι κάψω το Chametz μου», (Chametz = το ψωμί με προζύμι που καταστρέφεται την παραμονή της γιορτής του Ιουδαϊκού Πάσχα).

Ο Odze ισχυρίστηκε ότι το βιβλίο περιείχε όχι μόνο την Παλαιά Διαθήκη, την οποία οι Ορθόδοξοι Εβραίοι θεωρούν ιερή, αλλά και τη χριστιανική Καινή Διαθήκη.

Είπε ότι δεν είχε «καμία άλλη επιλογή παρά να το κάψει», δεδομένου ότι παρήχθη από «μια ακραία προσηλυτιστική χριστιανική αίρεση πρώην Ιουδαίων Εβραίων που προσπαθούν να προσηλυτίσουν Εβραίους στο να πιστέψουν ότι ο Χριστός είναι ο προφητευμένος Μεσσίας».

Εάν την πέταγε μακριά, είπε, η «δόλια» Αγία Γραφή θα πήγαινε σε κάποιον άλλο, επιδεινώνοντας το πρόβλημα.

Ένας εκπρόσωπος του UKIP, δήλωσε αργότερα ότι «Αν και κατανοούμε την πράξη, θα ήταν λάθος να βάλει μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που ήταν επίσης προκλητικό και είναι πιθανό να παρεξηγηθεί».

Μέχρι στιγμής, πάνω από μία εβδομάδα μετά την πράξη, κανείς από το βρετανικό κατεστημένο δεν έχει πει τίποτα για το περιστατικό, μια σιωπή που έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία που πάντα παραγγέλνεται για οποιονδήποτε ποστάρει στο Διαδίκτυο μία εικόνα με ένα καμένο Κοράνι ή οτιδήποτε, ακόμη και αόριστα θεωρηθεί ως «αντισημιτικό».

Για παράδειγμα, το 2010, η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε ένα πανεθνικό ανθρωποκυνηγητό για έξι Βρετανούς που εμφανίστηκαν σε βίντεο να ρίχνουν βενζίνη σε κάτι που έμοιαζαν αντίγραφα του Κορανίου και να τους βάζουν φωτιά, για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία σάρωσε τη χώρα έως ότου τελικά συνέλαβε έξι άνδρες και τους κατηγόρησε για έγκλημα με «ρατσιστικό υπόβαθρο». Οι κατηγορίες τελικά αποσύρθηκαν, επειδή οι αρχές δεν μπορούσαν «να εντοπίσει ποιος είχε καταγράψει και δημοσιεύσει το βίντεο στο διαδίκτυο, και δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι χρησιμοποιήθηκε απειλητική συμπεριφορά, ούτε υπήρχε απόδειξη ότι κάποιος ενοχλήθηκε από αυτό που είδε».

Δεν ήταν τόσο τυχερός ο Kevin Crehan, ένα 35χρονος από το Μπρίστολ, που καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλακή επειδή έβαλε σάντουιτς με μπέικον στο κατώφλι του τζαμιού Jamia της πόλης. Η φάρσα, που η οποία αστυνομία και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιέγραψαν ως μια «επίθεση» στο τζαμί – είχε ως αποτέλεσμα ο Crehan και τρεις άλλοι να φυλακιστούν με τον Crehan να πεθάνει (!...) στη φυλακή, αφότου εξέτισε έξι μήνες από την ποινή του.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του ως προς την διαφορετική αντιμετώπιση από την αστυνομία.

* Ο Odze είναι μέλος της υπερ-ορθόδοξης Χασιδικής αίρεσης Χαμπάντ (Chabad Lubavitch) και πρόεδρος της ομάδας "Φίλοι του Ισραήλ" του UKIP.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Unknown είπε...



Στις χώρες που βρίσκονται υπο κατοχή απο την παγκόσμια σιωνιστική αυτοκρατορία όπως είναι για παράδειγμα η αγγλία, εκτός απο την γενοκτονία που εφαρμόζεται στην λευκή φυλή τα εγκλήματα "μίσους", "ρατσισμός", "φασισμός" και "τρομοκρατία" ασκούνται μόνο απο χριστιανούς, ανθρώπους που πιστευουν στο Έθνος και θέλουν τις πατρίδες τους ελευθερες με προστατευόμενα σύνορα, οικογενειάρχες και γενικά όσοι θέλουν μια φυσιολογική πατροπαράδοτη οικογένεια...

Το σκοτάδι έχει απλωθεί παντού και έχει σκεπάσει τις περισσότερες χώρες, οι ελάχιστες ελευθερες (ακόμα) χώρες όπως η Συρία είναι σε πόλεμο αρνούμενες να υποταχθούν στο κακό που φοράει ένα δήθεν δημοκρατικό και δήθεν ανθρωπιστικό "προσωπείο" για να κρύψει την απαίσια όψη του. Δυστηχώς ακόμα δεν είδαμε τίποτα, η ανθρωπότητα είναι στο κατώφλι ενός μεσαίωνα τόσο σκοτεινού που μπροστά του ο προηγούμενος μεσαίωνας ήταν παιδική χαρά...

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

αυτος ειναι γνησιος απογονος των φονιαδων ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ αλλα οτι και να λεει ο δυστυχης Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο αληθινος μεσιας Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ .ΡΕΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

και μιας και το θέμα έχει να κάνει με Εβραίους.. ρίξτε μια ματιά (εάν θέλετε) στο παρακάτω βίντεο.. για να δείτε πως προβάλλουν μέσα από τον κινηματογράφο (ταινία Hobbit 3) την φυλή τους αλλά και τον ίδιο τον (ψευτο)Μεσσία τους, που θέλουν να μας φέρουν.. τον David..

NWO HOBBIT3- ILLUMINATI (2018-2025)
https://www.youtube.com/watch?v=X2lKhSMbig4&list=PLkJaIP47zokjF7X3ONr66rjPOzJvbe7uQ

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας αυτό το "πράγμα" καταλαβαίνουμε αμέσως γιατί ο γιαχβέ επέλεξε τους εβραίους για να είναι ο εκλεκτός λαός του. Τέτοια ομορφιά και αρμονία είναι δυνατόν να συναντήσεις σε άλλη φυλή;

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Θα έρθει καιρός που θα κηρύξει Ευαγγέλιο