Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Έρευνα: Μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση "να τους σώσει"

Σχεδόν τα τρία τέταρτα θέλουν μια «υπερεθνική οργάνωση να λαμβάνει εκτελεστικές αποφάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο»

Μια σημαντική νέα έρευνα διαπίστωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη είναι έτοιμη να αποδεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με την ελπίδα ότι θα σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή και μεγάλες απειλές.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την ComRes εξ ονόματος του Ομίλου Παγκόσμιων Προκλήσεων της Στοκχόλμης, διαπίστωσε ότι κατά μέσο όρο σχεδόν τα τρία τέταρτα (71%) του κοινού επιθυμούν να δημιουργηθεί ένας νέος «υπερεθνικός οργανισμός που θα λαμβάνει εκτελεστικές αποφάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο» για τις μεγάλες απειλές στην ανθρωπότητα.

Σε κάθε χώρα, πάνω από το 60% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι επιθυμούν να δουν μια παγκόσμια κυβέρνηση για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες των ασθενειών, η τεχνητή νοημοσύνη που στρέφεται κατά της ανθρωπότητας, τα όπλα μαζικής καταστροφής, η φυσική καταστροφή και οι αστεροειδείς.

Η διατύπωση της συγκεκριμένης ερώτησης στην έρευνα ήταν η ακόλουθη:

Ένας υπερεθνικός οργανισμός είναι ένας διεθνής οργανισμός που αποτελείται από διαφορετικά κράτη μέλη. Δεν αντικαθιστά τις εθνικές κυβερνήσεις, αλλά θέτει τα παγκόσμια συμφέροντα πάνω από εκείνα των εθνικών κρατών. Παραδείγματα υπερεθνικών οργανώσεων περιλαμβάνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τα Ηνωμένα Έθνη.

Πιστεύετε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας νέος υπερεθνικός οργανισμός για να καταστήσει εκτελεστές παγκόσμιες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων κινδύνων;

Όπως αναφέρει η Independent του Λονδίνου, σχεδόν το 70% των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστήριξε την ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενώ το 62% δήλωσε ότι θεωρεί ότι είναι "παγκόσμιος πολίτης".

Ένα ακόμη 54% των Βρετανών δήλωσε ότι θα εγκαταλείψει με ευχαρίστηση την εθνική κυριαρχία, ώστε οι παγκόσμιες απειλές να αντιμετωπιστούν ευκολότερα από ένα παγκόσμιο όργανο.

Η έρευνα συγκέντρωσε πληροφορίες από 8.100 άτομα σε οκτώ χώρες, καλύπτοντας το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτές οι χώρες ήταν η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Κίνα, η Γερμανία, η Ινδία, η Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Διαπίστωσε ότι η στήριξη για μια «υπερεθνική οργάνωση» ήταν μεγάλη σε όλα τα παραπάνω κράτη, με την μεγαλύτερη υποστήριξη να έρχεται από την Ινδία (84%), την Κίνα (78%) και τη Νότια Αφρική (76%).

Στις ΗΠΑ, το 67% δήλωσε ότι θα υποστήριζε τη δημιουργία ενός παγκόσμιου φορέα για την αντιμετώπιση απειλών. Η χαμηλότερη στήριξη μετρήθηκε στη Γερμανία, ωστόσο το ποσοστό ήταν ακόμη μια σημαντική πλειοψηφία της τάξης του 62%.

Πάνω από το 60% σε κάθε χώρα δήλωσαν ότι θεωρούν τον εαυτό τους «παγκόσμιο πολίτη». Στις ΗΠΑ το ποσοστό ήταν 67%.
Συγκεκριμένα, στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, ένα τεράστιο 88% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήθελαν να αλλάξουν το βιοτικό τους επίπεδο προκειμένου να αντισταθμίσουν τις καταστροφικές μελλοντικές κλιματικές αλλαγές.

"Καθώς οι ηγέτες του κόσμου συναντώνται για τη Σύνοδο Κορυφής της Ομάδας των 7, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πολίτες σε ολόκληρο τον πλανήτη επιθυμούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σκληρότερα για να βρουν λύσεις για αυτές τις κρίσιμες απειλές για την ανθρωπότητα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Mats Andersson. "Τα επόμενα 50 χρόνια θα διαμορφώσουν το μακρινό μέλλον μας για τα επόμενα 10.000 χρόνια και πέρα", είπε.

Η έρευνα ανατέθηκε στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για νέες προτάσεις για την «επανεμφάνιση της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την καλύτερη αντιμετώπιση των κινδύνων του 21ου αιώνα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ομίλου.

Ζητά από τους συμμετέχοντες να "συμμετάσχουν στην παγκόσμια συζήτηση. Βοηθήστε να αλλάξετε τη μορφή των μελλοντικών θεμάτων".

Το Ίδρυμα Global Challenges ιδρύθηκε από έναν πρώην έμπορο χρηματιστηριακών συναλλαγών, τον ουγγρικής καταγωγής Σουηδό δισεκατομμυριούχο Laszlo Szombatfalvy πριν από πέντε χρόνια.

Η έκθεση παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα για την κλιματική αλλαγή, εστιάζοντας στην άποψη ότι η μέση παγκόσμια θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά ένα έως τρεις βαθμούς Κελσίου στο προσεχές μέλλον.


"Ακόμα και σε μεσαίας κλίμακας σενάρια, ολόκληρα οικοσυστήματα θα καταρρεύσουν, θα χαθούν πολλά αγροτικά εδάφη, όπως και οι πιο αξιόπιστες πηγές γλυκού νερού, οδηγώντας σε μεγάλης κλίμακας ταλαιπωρία και αστάθεια", δηλώνει.

"Μεγάλες παράκτιες πόλεις - η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη και η Βομβάη - θα βρεθούν σε μεγάλο βαθμό κάτω από το νερό και οι πληθυσμοί των παράκτιων περιοχών που βρίσκονται σε χαμηλά ύδατα - σήμερα περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι - ενδεχομένως να χρειαστεί να μετεγκατασταθούν.

"Σε σενάρια υψηλού επιπέδου, η κλίμακα καταστροφής είναι πέρα από την ικανότητά μας να λειτουργούμε με μεγάλη πιθανότητα να τελειώσει ο ανθρώπινος πολιτισμός", καταλήγει η έκθεση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

10 σχόλια:

konion είπε...

Παίζει μεγάλο ρόλο σὲ ποιὰ ἐρώτησι ἀπαντᾶ ὁ ἐρωτώμενος.
Ὅλοι θέλουν τὸν παράδεισο ἐπὶ γῆς, ἀλλὰ ξέρουμε τί ζητᾶμε;

Ὅταν στὸν ἄλλο κάνεις ἐρωτήσεις θρησκευτικοῦ καὶ μεταφυσικοῦ περιεχομένου, τί ἀπάντησι περιμένεις νὰ πάρεις; Προφανῶς ἀντίστοιχη.

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόβατα χρειάζονται τσοπάνη.

Ανώνυμος είπε...

"Σουηδός" δισεκατομμυριούχος ονόματι Laszlo Szombatfalvy ????????
Χμμμμμμμ σαν να λεμε "αμερικανα" ......Barbara Specter....που ενδιαφερεται να γεμισει την Ευρωπη με λαθροπιθηκια.Πατρικιος Στετσωνης

Dimitris D είπε...

Ξέχασαν να τους πουν ότι παγκόσμια κυβέρνηση σημαίνει ισοπέδωση προς τα κάτω, δηλαδή μισθούς Αιθιοπίας για όλους!
Εγώ πιστεύω πως η ερώτηση για την παγκόσμια κυβέρνηση ήταν παραπλανητικη, πχ Αν ρωτούσαν τους Κινέζους αν ήθελαν παγκόσμια κυβέρνηση και να τους κυβερνάνε οι Άγγλοι με τους Ιάπωνες, δεν θα απαντούσαν, θα έπαιρναν τα παλούκια και θα τους κυνηγούσαν!
Όλοι θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση αρκεί να κυβερνούν οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Πάμε στοίχημα ότι η "έρευνα" ήταν στημένη απάτη γιά να επηρεάσει τα πρόβατα, αλλά και για να δικαιολογήσει όσα φρικτα θέλουν να επιβάλουν οι σιωνιστές στην γή;
Καλύτερα λοιπόν τις έρευνες να μη τις αναρτάτε σαν θέσφατο και γνήσιο κείμενο, γιατι διευκολυνονται οι σατανιστες εβραιομασώνοι.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ νεοταξιτες γινατε στο Σαιτ σας , και μας δουλευετε χοντρο γαζι

Ανώνυμος είπε...

@28 Μαΐου 2017 - 5:52 μ.μ.

“Τα επόμενα 50 χρόνια θα διαμορφώσουν το μακρινό μέλλον μας για τα επόμενα 10.000 χρόνια και πέρα", είπε.”

Ο ιστότοπος απευθύνεται ακριβώς σε αυτούς τους Ανθρώπους που καταλαβαίνουν πως

Και μόνο αυτή η φράση είναι αρκετή για να καταδείξει το μέγεθος της παραφροσύνης των “ερευνητών” χαλκευτών,
ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΘΕΟΊ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!

Αυτά τα πιστεύουν μόνο αυτοί που ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν στην …πανεπιστημιακή , ανώτερη πάσης υπΕΡοψιας
και σκοπιμότητας έρευνα!
Η οποία διενεργήθηκε σε ένα τρομερά “αξιόπιστο δείγμα” , και ως εκ τούτου προλειαίνεται το έδαφος για την επιθυμία 6,000,000,000 Ανθρώπων ,
οι οποίοι άνευ καμιάς αμφιβολίας επιθυμούν δια στόματος
8,000 ορθίων διπόδων μία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ* ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


*Όπως π.χ. λέμε δημοκρατικός στρατός .

Ούτως η άλλως τώρα ΠΑΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο!
Το Ελλάδος είναι φασιστικό ναζιστικό να αναφέρεται και να αναγράφεται.
Η αρχή έγινε με τις τράπεζες – τον “μεγάλο εχθρό” των κομμουνιστών- όπου από Εθνική τράπεζα Ελλάδος έγινε σκέτο εθνική τράπεζα!
Σιγά τώρα μην γίνουμε και φασίστες ναζιστές και τα χαλάσουμε στο έθνος που ακολουθεί την εθνική …καταστροφή!
Το αφήνουμε σκέτο και όπου βγει…

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11,29
Χοντροδουλεμα μας πλασαρει το σαιτ.Οταν πχ η νεοταξικη εβραϊκή Γκαρντιαν προσπαθεί να μας πείσει οτι οι Εγγλέζοι με το ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΤΘΕΡΩΤΙΚΟ brexit θέλουν να μπλεξουν μετα την ΕΕ με μια ακομη νεοταξική εβραικη παγκοσμια δικτατορία .Δεν λεω ειναι οινΑγγλοι χαζοί αλλά οχι .και τοσο,,,

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκοπήσεις κάλλιστα μπορούν να είναι στημένες . Γνωρίζω περίπτωση κομπάρσου επαγγελματία φανατικού οπαδού συγκεκριμένου κόμματος που σε κάποια στημένη δημοσκόπηση " ψήφισε " το αντίπαλο κόμμα , σαν ένα άχαρο καθήκον μέρος του βιοποριστικού του επαγγέλματος . Φυσικά επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ΝΤΠ σκορπά αφειδώς το χρήμα , προκειμένου να πετύχει τους στόχους της , όπως αυτό του εποικισμού και εξισλαμισμού της Δύσης και της αντικατάστασης πληθυσμού καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άλλη μία στημένη δημοσκόπηση που προωθεί τα συμφέροντα των Παγκόσμιων Εξουσιαστών . Δεν γνωρίζουμε καν την εθνικότητα και τις ηλικίες των συμμετεχόντων .Ας μην είμαστε λοιπόν εύπιστοι γιατί εδώ και δεκαετίες κάποιοι σκόπιμα προσπαθούν να εξαπατήσουν την αθώα μάζα και να δημιουργήσουν καταστάσεις εικονικής πραγματικότητας που εξυπηρετούν τα σχέδια τους για Παγκόσμια Κυριαρχία .

Μιχαήλ Παλαιοπάνος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Όταν ο Αξελ Τσιπραχ ήταν γύρω στο 3,5% τον παρέλαβαν οι δημοσκοπικές εταιρείες και του το έκαναν 16-18% και μετα στις εκλογές 30 τόσο τοις εκατό.
Αυτές είναι οι δημοσκοπικές αυτουνών είναι οι δημοσκοπικές τι άλλο θέλουμε να βγάζουν οι δημοσκοπικές, παρά μόνο ό,τι θέλουν αυτοί, δηλαδή μόνο ψέματα. Αυτά.