Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Χένρι Κίσινγκερ : «Στον Λευκό Οίκο μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ Εβραίων και μη Εβραίων»

Από την (Jewish) Forward:  

Ένα νέο βιβλίο από τον πολιτικό δημοσιογράφο Michael Wolff μπορεί να περιέχει πληροφορίες σχετικά με την εσωτερική λειτουργία του Λευκού Οίκου επί Trump. Τουλάχιστον, θα έχει πολλά ζουμερά αποσπάσματα.

"Ο στόχος μου δεν ήταν να γράψω ως κάποιος από έξω που κοιτάζει μέσα, αλλά να μάθω τι πραγματικά σκέφτονταν και αισθάνονταν οι από μέσα", δήλωσε ο Wolff στον Guardian. Ο Wolff αναφέρθηκε σε καθοριστικές στιγμές στην πρώιμη προεδρία, όπως όταν ο Τράμπ απέλυσε τον πρώην διευθυντή του FBI James Comey.

Το φάντασμα των ερευνών για την Ρωσία φαίνεται να είναι μεγάλο στο βιβλίο.

….. .
Ένα άλλο μεγάλο θέμα του βιβλίου είναι η έχθρα μεταξύ του Bannon και των μελών της οικογένειας του προέδρου, Jared Kushner και Ivanka Trump.

"Είναι ένας πόλεμος μεταξύ των Εβραίων και των μη Εβραίων" (“It is a war between the Jews and the non-Jews”), δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσινγκερ, για τον Λευκό Οίκο.

Σχόλιο του OccidentalDissent:

Ο Χένρι Κίσινγκερ λέει ότι οι Εβραίοι υπονομεύουν τη διοίκηση του Τραμπ. Είναι εκπληκτικό αυτό καθώς ο Steve Bannon είναι ακραίος φιλοσημίτης (όπως και η ιστοσελίδα του Breitbart) που έριξε τον Paul Nehlen κάτω από το λεωφορείο λόγω αντισημιτισμού. Ο Bannon υποστηρίζει επίσης την προσπάθεια του Διεθνούς Σιωνισμού να προκαλέσει έναν πόλεμο με το Ιράν. Τόσο χάλια είναι τα πράγματα που οι Εβραίοι δεν μπορούν καν να συμβιώσουν με τους μεγαλύτερους υποστηρικτές τους;


ΚΟ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα εδω που τα λεμε υπαρχει και κατι το θετικο με την δηλωση του γκαγκουρα Κισιγκερ που ειπε ο'τι ....στον Λευκο Οικο μαινεται πολεμος μεταξυ οβριων και μη. Που σημανινει οτι με την ελευση Τραμπ στον Λευκο Οικο μπηκαν και μερικοι ΜΗ οβριοι.
Αλιωτικα αν εβγαινε η Χιλαρυ ή οποιος αλλος υποψηφιος δεν θα γινοταν αυτο, καθοτι οι οβριοι εχουν πιασει επισημο-ανεπισημα στασιδι στον Λευκο Οικο και λυνουν και δενουν εδω και 10ετιες.

Και ο νοων νωειτω για τα εδω κι εκει "φτερουγισματα" του Τραμπ δημοσιως.




ΣΟΥΛΑ η επονομαζομενη και Λαϊς

Ανώνυμος είπε...

Στάχτη στα μάτια του κόσμου οι βλακείες του αρχιδολοφόνου Κίσινγκερ. Ο μόνος πόλεμος που μαίνεται είναι μεταξύ εβραίων και ιουδαίων.

Ahoy είπε...

Jackson and Jeferson στοιχιωνουν το Λευκο Οικο.

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Πόλεμος των τάξεων παλαιάς και νέας...

Unknown είπε...

Το ότι ο Trump θα υπαναχωρήσει σε πολλά από αυτά που υποσχέθηκε, και που έπεισαν τον μέσο Αμερικανό να τον ψηφίσει, το είχαμε υποψιαστεί, καθόσον πάντα το βαθύ κράτος των ΗΠΑ βρίσκει τον τρόπο... Το μόνο θετικό είναι ότι δημιουργήθηκε και εκεί ένα πατριωτικό μέτωπο, έστω και απροσδιορηστης μορφής. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μέτωπο θα βρει κάποιον πιο αποτελεσματικό τρόπο έκφρασης...

Pious Atheist είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον "Ανώνυμο" για το : "Στάχτη στα μάτια του κόσμου οι βλακείες του αρχιδολοφόνου Κίσινγκερ. Ο μόνος πόλεμος που μαίνεται είναι μεταξύ εβραίων και ιουδαίων."
Το είχα επισημάνει από την εποχή που εξελέγην ο Τραμπ και οι "πανηγυρισμοί" για το γεγονός αγνοούσαν βασικά στοιχεία του τρόπου λειτουργίας του αμερικανικού κατεστημένου αλλά και των τρόπων αντιδράσεώς του (βλ. λόγοι δολοφονίας του Τζον Κέννεντυ).
Επί του προκειμένου, υπάρχει μια "ισραηλιτκη" παροιμία που λέει χαρακτηριστικά πως όταν βρεθούν τρεις εβραίοι σε θέση ισχύος, οι δύο γίνονται (αντιμαχόμενοι) "πρωθυπουργοί" και ο τρίτος αρχηγός της "αντιπολίτευσης". Αντίπαλοι, βεβαίως, αλλά εβραίοι πρώτα και πάνω απ' όλα. Συγκρίνετέ το αυτό με την κατάντια των ισχυρών οικονομικώς και κοινωνικώς, αλλά ανυπάρκτων ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, ελληνικών "Λόμπυ".

Lonewolf είπε...

Αυτό που εννοεί μάλλον, σίγουρα δηλαδή, είναι ότι δεν προσκυνούν αρκετά γρήγορα και αρκετά χαμηλά!