Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

«Όλα ήταν σχεδιασμένα», λέει ο πρώην επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού. «Επεδίωξαν την δημογραφική κατάρρευση για να έλθει η οικονομική κρίση και να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα παγκόσμια τάξη»


LifeSiteNews / KO

Η δημογραφική κατάρρευση της Δύσης τις τελευταίες δεκαετίες σχεδιάστηκε για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τεθεί σε λειτουργία μια νέα παγκόσμια τάξη και οι συντάκτες αυτής της κατάρρευσης επηρεάζουν τώρα την εκκλησία, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας του Βατικανού.

Μιλώντας στο πρώτο διεθνές συνέδριο της ακαδημίας του Ιωάννη Παύλου ΙΙ για την ανθρώπινη ζωή και την οικογένεια, ο Ιταλός οικονομολόγος και τραπεζίτης Ettore Gotti Tedeschi δήλωσε ότι οι προσπάθειες για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τις παγκόσμιες ελίτ έχουν θέσει σε κίνηση μια σειρά προβλέψιμων και επιδιωκόμενων οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών καταστροφών που αποσκοπούν να «πείσουν» τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αποδεχθούν ένα παγκόσμιο «πολιτικό όραμα» που θα εξαλείψει την εθνική κυριαρχία και θα καθιερώσει τον «γνωστικό περιβαλλοντισμό» ως την «παγκόσμια θρησκεία».

Τα θέματα που συνεχώς επαναλαμβάνονται από τους Πάπες είναι η φτώχεια, η μετανάστευση και το περιβάλλον και μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι αυτά προκαλούνται από την «απληστία των τραπεζιτών», τον πόλεμο και τον άνθρωπο, τον «καρκίνο της φύσης», είπε. Αλλά όλο αυτό είναι fake news σύμφωνα με τον Gotti Tedeschi (Γκότι Τεντέσι). Για αυτόν, η αιτία πίσω από όλες αυτές τις μάστιγες είναι η «κατάρρευση των γεννήσεων».

Τα πρόσωπα που προωθούν αυτά τα ψεύτικα νέα, είπε, είναι «γνωστικοί προφήτες» όπως οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού, Paul Ehrlich, Jeffrey Sachs (φώτο) και Ban Ki-moon, οι οποίοι απορρίπτοντας τον φυσικό νόμο και τη θεία τάξη της δημιουργίας, προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο με την "αντι-εκκλησιαστική Γνώση" τους.

Σύμφωνα με τον Gotti Tedeschi, ο «μεγαλύτερος εχθρός» της νέας παγκόσμιας τάξης είναι η οικογένεια, επειδή η οικογένεια παρέχει «εκπαίδευση, αυτονομία και ανεξαρτησία» από το κράτος. Ο δεύτερος εχθρός του είναι η Εκκλησία (εννοώντας την Καθολική) είπε, και παρόλα αυτά αυτοί οι γνωστικοί προφήτες «ξαναγράφουν τη Γένεση στις αίθουσες του Βατικανού».

"Η δημογραφική κατάρρευση σχεδιάστηκε χωρίς καμία αμφιβολία", δήλωσε ο Gotti Tedeschi. "Είναι αδιανόητο οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο να μην γνωρίζουν τι θα είχαν δημιουργήσει με το να αρνούνται τη ζωή και τον φυσικό νόμο".

Ο Tedeschi είπε ότι η οικονομική κατάρρευση έχει προκληθεί από μια «κατάρρευση των γεννήσεων», όχι επειδή τα ζευγάρια δεν κάνουν παιδιά, αλλά επειδή δεν έχουν τα επαρκή για οικονομική ανάπτυξη. "Η μηδενική ανάπτυξη είναι δύο παιδιά για ένα ζευγάρι", είπε. «Η μηδενική ανάπτυξη είναι υποκατάστατο», με αποτέλεσμα «το ΑΕΠ να σταματάει να αυξάνεται». Οι κυβερνήσεις έχουν «λύσει» αυτό το πρόβλημα με την «αύξηση του καταναλωτισμού» και την εξωτερική ανάθεση της παραγωγής, κυρίως στην Ασία.

Όμως, καθώς η δημογραφική κατάρρευση έχει ως αποτέλεσμα έναν ολοένα και μεγαλύτερο γερασμένο πληθυσμό, οι κυβερνήσεις πρέπει να αυξήσουν τους φόρους για να απορροφήσουν το κόστος εκείνων που ζουν από τις συντάξεις, εξήγησε, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά το ΑΕΠ και οι οικονομίες των εθνών. "Μπορεί να φανεί να μεγαλώνει, αλλά είναι μια μεγάλη μπλόφα που εφευρέθηκε τα τελευταία 30 χρόνια", είπε.

Ο Tedeschi πιστεύει ότι τίποτα από αυτά δεν συνέβη τυχαία και ότι η μείωση του πληθυσμού ήταν αναγκαία για να προκληθεί μια κρίση στην παγκόσμια οικονομία και έτσι να διευκολυνθεί η προσέλκυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. «Η οικονομία είναι ένα τρομερό μέσο πειθούς», είπε. "Είναι η καλύτερη δικαιολογία για να κάνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δεχτούν ένα συμπέρασμα."
Αναφέρθηκε στην «Έκθεση Κίσινγκερ» (Kissinger Report) (1974) η οποία δήλωσε ήταν εν μέρει μια προσπάθεια να «ομογενοποιηθεί ο πολιτισμός» με τη συσχέτιση της θρησκείας και «ει δυνατόν με τη δημιουργία του θρησκευτικού συγκρητισμού». Αυτόν τον στόχο βοηθά η μετανάστευση, οδηγώντας σε ένα δυνητικά επικίνδυνο μίγμα θρησκευτικών δογμάτων που θα μπορούσε να "προκαλέσει πόλεμο".

Το κίνημα ελέγχου του πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες χρονολογείται από την ιδρύτρια της Planned Parenthood, Margaret Sanger. Το 1969, ο Πρόεδρος Richard Nixon επέκρινε την αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο, ένα πρόβλημα το οποίο εξέτασε αργότερα η Επιτροπή για την Ανάπτυξη του Πληθυσμού και το Αμερικάνικο Μέλλον το 1972, το οποίο σχεδιάστηκε από τον J.D. Rockefeller III. Εκείνη την εποχή, οι αμερικανοί αναλυτές της γεωστρατηγικής πίστευαν ότι η αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο αποτελούσε απειλή για τα διεθνή συμφέροντα των ΗΠΑ.

Αυτό οδήγησε στο Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200 (NSSM 200), το οποίο δημοσίευσε ο Henry Kissinger δύο χρόνια αργότερα, το 1974. Η έκθεση 200 σελίδων δηλώνει συγκεκριμένα ότι η αύξηση του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο αποτελεί απειλή για τα διεθνή συμφέροντα των ΗΠΑ επειδή ο αυξανόμενος πληθυσμός χρειάζεται πάρα πολλούς πόρους και το δυτικό βιομηχανικό σύστημα, για παράδειγμα, χρειάζεται τους πόρους της Αφρικής. Η έκθεση ζητούσε επίσης να δοθεί αυξημένη χρηματοδότηση στην Planned Parenthood.

"Όλα ήταν σχεδιασμένα", πιστεύει ο Gotti Tedeschi, θρηνώντας το γεγονός ότι έγγραφα όπως η έκθεση Kissinger δεν είναι γνωστά σε μεγάλο βαθμό.
Είπε ότι η απειλή περιβαλλοντικής καταστροφής, την οποία θεωρεί «ψεύτικα νέα», χρησιμοποιείται πλέον ως μοχλός πίεσης για να μικρύνει το χάσμα του πληθυσμού μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το αυξανόμενο χάσμα ανάμεσα σε «πάρα πολλούς πλούσιους και γέρους» ανθρώπους και «πάρα πολλούς νέους που είναι άνεργοι» χρησιμοποιείται για να «δημιουργηθεί ένα πνεύμα αποδοχής της ευθανασίας». Μια τέτοια νοοτροπία είναι «εγκληματική», καθώς θυμήθηκε ότι ο  Πρωθυπουργός της Ιταλίας (δεν είπε ποιος), του είπε ότι θα μπορούσε να μειώσει το κόστος των κρατικών δαπανών "μέσα σε ένα δευτερόλεπτο "μέσω της ευθανασίας που θα "έκοβε το 25% του πληθυσμού ηλικίας άνω των 60 ετών".

Ο Tedeschi επέστησε επίσης την προσοχή στην τρέχουσα ένταση ανάμεσα στην παγκοσμιοποίηση και τον εθνικισμό: εκείνων που επιθυμούν μια Ευρώπη που θα βοηθήσει τις μεμονωμένες χώρες να αναπτυχθούν σε αντίθεση με τους παγκοσμιοποιητές που προτιμούν μια Ευρώπη που θα κυβερνά όλες τις χώρες και θα εξαλείψει την εθνική κυριαρχία.

Τι μπορεί να κάνει η Εκκλησία; «Η Εκκλησία είτε θα συγκρουστεί είτε θα απομονωθεί», είπε. Αλλά "έχει συμβεί κάτι που πρέπει να ανησυχεί πολλούς ανθρώπους", πρόσθεσε αναφερόμενος στις πρόσφατες ενέργειες που έγιναν, ιδίως, από την Ποντιφική Ακαδημία Επιστημών.

Εκείνοι που συμβουλεύουν αυτήν την ώρα την "κορυφή της Εκκλησίας" είναι υποστηρικτές της μείωσης του πληθυσμού, όπως ο Paul Ehrlich, ο Jeffrey Sachs και ο πρώην Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-moon - άνθρωποι που ονομάζει «γνωστικούς προφήτες», οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την «θεϊκή γένεση σε γνωστική γένεση».

«Είμαστε κοντά» αυτό να συμβεί, πρόσθεσε. "Αυτό θα πρέπει να ανησυχεί όλους".

ΚΟ / πηγή

4 σχόλια:

Χριστιανοκομμουνιστής είπε...

Αυτό το άρθρο είναι παραπλανητικό. Φυσικό κι επόμενο αφού έχει γραφτεί από μεγαλοτραπεζίτη, και μάλιστα του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, δηλαδή μιλάμε για πολύ βρωμιά και μαφία για όσους ξέρουν πέντε πράγματα...

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε πως η κατάπτωση των ηθών και των αξιών είναι μέγα πρόβλημα, όπως και η δημογραφική κατάρρευση στη Δύση. Και σίγουρα έχει συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αλλά αυτό το άρθρο προσπαθεί να βγάλει λάδι τον Καπιταλισμό, τη παγκοσμιοποίηση, και τη βρωμιά που λέγεται χρηματοπιστωτικό σύστημα. Καθόλου παράξενο, αφού ο στόχος τους είναι ο κόσμος να κατηγορεί τα πάντα εκτός από τα πραγματικά αίτια του προβλήματος...

Η οικονομική κατάρρευση προκαλείται από το πολύ απλό γεγονός πως η παγκόσμια παραγωγή έχει μεταφερθεί στην Ασία ΚΑΙ υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή από τις μεγάλες εταιρείες και τις πολυεθνικές. Αυτό δεν έγινε γιατί δεν υπήρχαν νέοι να δουλέψουν στη παραγωγή από τη δεκαετία του 70 κι έπειτα. Υπήρχαν, και ήταν και μορφωμένοι... Αυτό έγινε γιατί έτσι κονομάνε περισσότερο οι καπιταλιστές.

Ακόμη και η πτώση των αξιών έγινε για να κονομάνε οι καπιταλιστές. Μια γυναίκα που δεν μπαίνει στην αγορά εργασίας να εργαστεί και ασχολείται με την οικογένειά της, είναι 2 εργατικά χέρια από τα οποία ο καπιταλιστής δε λαμβάνει υπεραξία. Και άνθρωποι οι οποίοι ξοδεύουν τα χρήματά τους στην οικογένειά τους ή αποταμιεύουν, δε τα ξοδεύουν για να αγοράζουν τα υπερτιμημένα σκουπίδια που τους διαφημίζει η τηλεόραση. Άμα 2 νέοι έχουν οικογένεια τότε δε θα ξοδεύουν τις νύχτες τους στις υπερτιμημένες κατασκότεινες αποθήκες με τα φωτορυθμικά και την απαίσια μουσική, κι αυτοί πως θα κονομήσουν; Πως θα φυσάει το χρήμα ο ΛΕΠΑ και ο Νότης άμα κάθεσαι σπίτι σου με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου; Άμα δε χτυπάς τατού να κάνεις το σώμα σου κώλο πως θα κονομήσει ο άεργος "τατού άρτιστ"; Και η λίστα δεν έχει τελειωμό...

Όσο για τη λαθρομετανάστευση, γίνεται για 2 λόγους. Ο πρώτος που καταλαβαίνουν όλοι, είναι για να ρίχνουν το βιωτικό επίπεδο των ντόπιων με το να ρίχνουν τα μεροκάματα. Αλλά υπάρχει κι ένας δεύτερος λόγος, πολύ πιο απλός και πιο συμβατός με αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ. Ναι, να καταναλώνουν. Βλέπετε με την υπογεννητικότητα έχουμε το πρόβλημα πως πέφτει δραματικά η κατανάλωση. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος καταναλώνει λιγότερα, είναι οι νέοι άνθρωποι που αγοράζουν περισσότερα πράγματα. Κι αν δεν υπάρχουν άνθρωποι να καταναλώνουν στη Δύση, που θα πουλήσουν τα προϊόντα που φτιάχνουν στη Κίνα; Για αυτό εισάγουν νέους καταναλωτές και τους κόβουν βαρβάτα επιδόματα για να κάθονται και να αγοράζουν...

Το πρόβλημα φίλοι είναι ο καπιταλισμός. Μην τσιμπάτε από άρθρα που προσπαθούν να σας πείσουν πως το πρόβλημα είναι οτιδήποτε άλλο από αυτό. Ο καπιταλισμός ιστορικά ΠΑΝΤΑ δημιουργεί αυτά τα προβλήματα. Το κεντρικό πρόβλημα του καπιταλισμού από το οποίο δε μπορεί να ξεφύγει, είναι πως πάντα ο καπιταλιστής για να μεγιστοποιήσει το κέρδος του πρέπει να δίνει λιγότερα χρήματα στον εργαζόμενο, αλλά όταν ο εργαζόμενος δεν έχει χρήματα τότε δε μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του καπιταλιστή... Αυτό το θεμελιώδες πρόβλημα είναι που δημιουργεί τις κρίσεις. Και όχι σκοτεινές συνωμοσίες.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σου Χριστιανοκομμουνιστη για την πρωτη σου παραγραφο στο σχολιο σου, (12 Ιουλίου 2018 - 5:27 π.μ.) οτι δηλαδη ....το άρθρο είναι παραπλανητικό κλπ. ιδιως οταν ειναι γραμμενο απο εναν ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟ απ' τους ....κρατουντες, τραπεζιτη.

Εγω ομως θα συμπληρωνα οτι ο κος Ettore Gotti Tedeschi δεν θαχει διαβασει τα "Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων" τα οποια ξεδιπλωνονται και εφαρμοζονται καθημερινα μπρος στα ματια μας, εδω και μια τουλαχιστον 50ετια.
Βλεπω ομως, πολυ θολουρα και πολλες αοριστιες στο εν λογω αρθρο, π.χ. «Η οικονομία είναι ένα τρομερό μέσο πειθούς», ή «απληστία των τραπεζιτών» κ.λ.π. χωρις να μας εξηγει ΠΟΙΟΣ κρυβεται πισω απ' την "οικονομια" και τους "τραπεζιτες", την στιγμη που ο καθε "ψαγμενος" ξερει πολυ καλα ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ εχθρος της Ανθρωπωτητας και παραλληλα ο εχθρος Του Θεου.
Για να μη πολυλογω κι επειδη οι σφαγεις των λαων βασιζονται στην ασθενη μνημη των μαζων, ας δουμε την νεωτατη Ιστορια μας, αρχης γενομενης απ΄ την 11η Σεπ 2001. Οταν κατσουν στο σκαμνι οι πραγματικοι ενοχοι και ηθικοι αυτουργοι αυτου του εγκληματος, τοτε και μονον τοτε, θα ησυχασει ο κοσμος.
Τωρα, αν πεινανε στην υποσαχαρια Αφρικη, στην κεντρικη Ασια, ή αλλου θα το καταλαβουν μονοι τους και δεν θα κανουν 15 παιδια το ζευγαρι. Μην σου πω οτι ακομα και με τον σημερινο παγκοσμιο πληθυσμο, οι κεντρικες πολιτειες των ΗΠΑ (Κανσας-Νεμπρασκα-Οκλαχωμα, κλπ) αλλα και η Ρωσσια μπορει να γινουν ο σιτοβολωνας του Πλανητη.
Αλλα ειπαμε: Οι "τραπεζιτες" τα θελουν ολα δικα τους.



Υ.Γ.
Ουφ! πιαστηκα στην πολυλογια και θελω να παω στο σπιτι φιλης μου που εχασε ξαφνου το σκυλακι της να της απαλυνω λιγο τον πονο.

konion είπε...

Δώστε έμφαση στην λέξη γνωστικός. Η αριστερά έχει γνωστικές ρίζες, γι αυτό συμπλέει με την τρέχουσα κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον σχολιαστή Χριστιανοκομμουνιστή..

Υπάρχει ένα εκπληκτικό βιβλίο το "None Dare Call It Conspiracy" Paperback – Special Edition, January 30, 2013 by Gary Allen με ISBN-10: 1939438004 στο οποίο περιγράφεται επαρκώς το τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας..Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ο συγγραφέας δίνει τον δικό του ορισμό περί του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ "Communism: AN INTERNATIONAL, CONSPIRATORIAL DRIVE FOR POWER ON THE PART OF MEN IN HIGH PLACES WILLING TO USE ANY MEANS TO BRING ABOUT THEIR DESIRED AIM-GLOBAL CONQUEST." (Μια διεθνής συνομωτική κίνηση για απόκτηση Δύναμης (Κυριαρχίας) απο ανθρώπους σε αρκετά υψηλές θέσεις, με την χρησιμοποίηση ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΥ για την πραγματοποίηση του σκοπού των..της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ")..Αβίαστα λοιπόν συμπεραίνει κάποιος ότι "Καπιταλισμός" και "Κομμουνισμός" είναι οι δύο όψεις ένός σατανικού φιδιού που αποζητά την Καταστροφή του Ανθρώπου και Επιβολή της Χειρότερης μορφής Τυραννίας που γνώρισε ποτέ η Ανθρωπότης..