Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Γαλλία «σκούρυναν» σε σχολική φωτογράφηση λευκούς μαθητές για να προωθεί η «ποικιλομορφία» και στη Νέα Υόρκη θα προτιμώνται μη λευκά παιδιά σε δημόσια σχολεία


Έκπληκτοι κάποιοι μαθητές στη Λυών της Γαλλίας που συμμετείχαν σε σχολική φωτογραφία είδαν το δέρμα τους σκουραίνει τεχνητά από μια διαφημιστική εταιρεία προκειμένου να προωθηθεί η "ποικιλομορφία" στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχεδιάζοντας να δημιουργήσει ένα υποκατάστημα στις Η.Π.Α., η σχολή Emile-Cohl δημοσίευσε μια φωτογραφία με χαμογελαστούς σπουδαστές στο Twitter.

Ωστόσο, οι ίδιοι οι σπουδαστές παρατήρησαν ότι σε κάποια πρόσωπα το δέρμα είχε γίνει πιο σκούρο με photoshop, και σε μερικές περιπτώσεις τους έκανε να φαίνονται εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.
Καθώς η σχολή άρχισε να δέχεται κριτική για την «επεξεργασμένη» εικόνα, κατηγόρησε την διαφημιστική εταιρεία που παρείχε τη φωτογραφία, και κατόπιν ανέστειλε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της, διέκοψε την συνεργασία με την εταιρία και προέβη σε δήλωση συγγνώμης.

Εκπρόσωπος της σχολής αρνήθηκε ότι υπήρχε "πρόθεση χειραγώγησης της πραγματικότητας" και έριξε το φταίξιμο στην διαφημιστική εταιρεία που θέλησε να δώσει ένα «μήνυμα διαφορετικότητας» για ένα αμερικανικό κοινό.

Πολλοί χρήστες του Twitter αντέδρασαν με περιφρόνηση.

"Η λευκή ενοχή και το αυτο-μίσος έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πρόκειται για ψυχική ασθένεια", έγραψε ένας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με άρθρο στην New York Post, με τίτλο "Τα σχολεία της Νέας Υόρκης θα δώσουν προτεραιότητα σε κυρίως μαύρα και ισπανόφωνα παιδιά", της δημοσιογράφου Susan Edelman, "η ποικιλομορφία κατευθύνει 78 σχολεία σε 14 από τις 32 κοινότητες της πόλης τα οποία θα δώσουν προτεραιότητα στην είσοδο κυρίως σε μαύρα και ισπανόφωνα παιδιά - και σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερα σχολεία».

Το «σχέδιο», αναφέρει η New York Post προβάλλεται ως το «μεγαλύτερο κίνημα κατά του φυλετικού διαχωρισμού στα σχολεία του Big Apple από την εποχή των πολιτικών δικαιωμάτων της δεκαετίας του 1950» - αλλά φυσικά δεν είναι κάτι τέτοιο. 

Το σχέδιο να «προτιμηθούν» τα μη λευκά παιδιά εις βάρος των λευκών στα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης είναι αυταρχικό και δηλώνει ανοιχτά μίσος και διακρίσεις κατά των λευκών και αποβλέπει στο να «καθαρίσει» από τους τελευταίους λευκούς την ήδη κατά μεγάλη πλειοψηφία μη λευκή πόλη.

Είναι επίσης μια ένδειξη για το τι μπορούν να περιμένουν οι λευκοί σε όλες τις περιοχές όταν γίνουν μειονότητα.

ΚΟ / από εδώ κι εδώ

5 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Όλη η ουσία βρίσκεται στην δήλωση του σπουδαστή:
"πρόκειται για ψυχική ασθένεια".
ΟΟΟΟΛΗ η φανατισμένα "προοδευτική","φιλάνθρωπη", "οικολογική",multiculti ιδεολογία και συμπεριφορά ("παιδιά" του "Αριστερού" πολιτισμικού μαρξισμού), που προωθείται λυσσωδώς από το σκυλολοϊ των αντίχριστων, μισάνθρωπων(αλλά φανατικά...φιλοϋπάνθρωπων) "Ροτσιλντ και σια",είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ!
Αυτό που θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να καταλάβουμε λοιπόν είναι, ότι οι άνθρωποι που διακατέχονται από τέτοιες ιδεοληψίες, δεν είναι απλά φανατισμένοι ή ξεροκέφαλοι με αυτά που πιστεύουν,αλλά πρωτίστως ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ,και ως τέτοιους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.


Ανώνυμος είπε...

Εγω θα σταθω στην λεπτομερεια του "αρθρου" της New York Post (ιδιοκτησιας εβραϊκων συμφεροντων φυσικα) για αυτην την προτιμηση σκουρων, και ημισκουρων μαθητων, στα σχολεια της ΝΥ.

Αυτο σε γενικες γραμμες ειναι μαλλον καλο, διοτι:

1) Αποκαλυπτονται, ακομα και στον πιο ηλιθιο παρατηρητη, οι πραγματικοι ρατσιστες οι οποιοι καλυπτοντω κατω απ' το χρωμα του δερματος τους, για χρονια.

2) Παραλληλα αποκαλυπτονται και οι συνοδοιποροι των ρατσιστων, σαν την φυλλαδα New York Post που ανακοινωνει θριαμβευτικα την αποφαση των σχολειων, χωρις καθολου να καταδικασει αναλυτικα αυτου του ειδους τον ρατσισμο, που ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ απο χρονια κοπτονται για ισοτητες, δικαιοσυνες, "ανθρωπινα" δικαιωματα και τετοια αλλα καλουδια. Ηθελα να ξερα ΤΙ θα εγραφαν αν γινοταν ακριβως το αντιθετο.

3) Το οτι οι λευκοι μαθητες που θα αναγκαστουν να εγγραφουν σε αλλα σχολεια αφ' ενος μεν θα αριστευουν ακαδημαϊκα παρακολουθωντας ενελλειπως τα μαθηματα τους μακρια απ τις ναρκο-γκαγκστερικες ομαδες των "μεστιζος" μαθητων, αφ' εταιρου δε θα αποδειχτει αυτοματως οτι τα Μαθηματικα, η Αλγεβρα, η Γεωμετρια (τρεμε Πυθαγορα) και αλλες θετικες επιστημες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ, αλλα ειναι απλως θεμα DNA.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/teaching-maths-white-privilege-illinois-university-professor-rochelle-gutierrez-a8018521.html



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τις συμμετέχουσες παίκτριες στο παιδικό master chef του star ;

Ανώνυμος είπε...

Emile-Cohl,Susan Edelman,......

Μάλιστα....

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε που η Χούντα θα κερδίσει...