Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Διεφθαρμένοι και χρυσοπληρωμένοι ιερείς του «δικαιωματισμού» δημιουργούν όχλους για να λυντσάρουν όσους είναι ιδεολογικοί αντίπαλοί τους


ΜΜΕ, και μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως η Amazon, το Twitter, το Facebook, το Paypal και η Apple υιοθετούν με «ιερή ευλάβεια», τις λίστες "ομάδων μίσους" τις οποίες συντάσσει το γνωστό SPLC (Southern Poverty Law Center), οι οποίες περιλαμβάνουν όποια ομάδα χαρακτηρίσει «hate group» και όποιο πρόσωπο στοχοποιήσει, δαιμονοποιήσει και καταδιώξει ως «hater», αυτός ο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων οργουελιανός χωροφύλακας σκέψης και εχθρός της ελευθερίας της γνώμης, που θέλει να καταστήσει την πληροφόρηση απόλυτα ελεγχόμενη και το Διαδίκτυο απρόσιτο σε κάθε αντιφρονούντα και «αιρετικό» που θα αμφισβητήσει την αριστερή νεοταξική ατζέντα. Οι μέθοδοι κατασκοπείας και δυσφήμισης που ακολουθούνται από τους δισεκατομμυριούχους Τechno-Τυράννους είναι σταλινικής έμπνευσης και μεθοδολογίας και έχουν ως αποτέλεσμα την απαγόρευση της κυκλοφορίας των αντιφρονούντων στις λεωφόρους του διαδικτύου μέχρι και την απαγόρευση εισόδου τους σε ξένα κράτη! Το κυνήγι των μαγισσών ολοκληρώνεται όταν εκείνοι που έχουν στοχοποιηθεί γίνουν στόχοι βίας και βανδαλισμού από τον όχλο των αφιονισμένων «δικαιωματιστών».
Το SPLC παρουσιάζεται στα media ότι κάνει «καλό» έργο, εκδίδοντας λίστες «κακών», αλλά η δουλειά του είναι πονηρή και σκανδαλώδης. Η ομάδα με ψέματα συκοφαντεί τους ιδεολογικούς της αντιπάλους σε μια προσπάθεια να τους συντρίψει και όχι να συζητήσει με ειλικρίνεια τις ιδέες τους. Αυτά, γράφει σε άρθρο της στην Wall Street Journal, η δικηγόρος Kristen Waggoner, λέγοντας επί λέξει: Αυτά τα γνωρίζω από προσωπική μου πείρα, επειδή το 2016 το SPLC χαρακτήρισε την οργάνωσή μου, την μη κερδοσκοπική Alliance Defending Freedom, ως “hate group” ("ομάδα μίσους"). 
Στην συνέχεια η Waggoner (φώτο) παραθέτει όλα όσα υπέφερε από το SPLC. Η ταμπέλα του “hater” μπήκε αναγκαστικά στην καθημερινή μου ζωή με δυσάρεστους και απροσδόκητους τρόπους. Ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης Google για το όνομά μου έχει τη λέξη "HATE" με κόκκινα γράμματα σε μια φωτογραφία του προσώπου μου. Όταν πήγα να μιλήσω σε μια πανεπιστημιακή σχολή, μου είπαν ότι χρειάζομαι άνδρες ασφάλειας για να με συνοδεύουν παντού όπου πήγαινα. Μερικές ημέρες μετά που υποστήριξα την υπόθεση του Masterpiece Cakeshop (του χριστιανικού αρτοποιείου που δεν ήθελε να φτιάξει «γαμήλια τούρτα» για ζεύγος ομοφυλόφιλων) ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, βρήκα να έχουν πυροβολήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου στο παρκινγκ της εκκλησίας μου μετά από μια κυριακάτικη λειτουργία. Δεν ξέρω αν η ταμπέλα του «μίσους» του SPLC προκάλεσε τον βανδαλισμό, αλλά φοβάμαι ότι το έκανε. Περίμενα, συνεχίζει στο άρθρο η Waggoner, να έχω ακούσω διαφωνίες από τους ιδεολογικούς μου αντιπάλους, δεν περίμενα να δεχθώ λάσπη ότι είμαι «μισαλλόδοξη» και να γίνω στόχος απειλών, μόνο και μόνο επειδή υπερασπίστηκα το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

Τo τελευταίο θύμα του SPLC, η οργάνωση AFDI (American Freedom Defense Initiative), βγήκε μαζί με 66 άλλες συντηρητικές ομάδες και έκανε έκκληση στα ΜΜΕ και τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να διακόψουν κάθε σχέση με αυτή την μηχανή εκτόξευσης μίσους, το SPLC.

Δεχθήκαμε λάσπη από το SPLC, γράφουν στην επιστολή διαμαρτυρία τους, επειδή εργαζόμαστε για τη θρησκευτική ελευθερία και μας κόλλησαν την ταμπέλα ότι είμαστε «ομάδας μίσους». Αυτά τα ψέματα έχουν πραγματικές συνέπειες. Την ίδια ώρα, καταγγέλλουν, ότι ο συνιδρυτής, ο πρόεδρος και ο νομικός διευθυντής του SPLC παραιτήθηκαν εν μέσω σκανδάλων σχετικά με δημόσια ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας, η οποία αναφερόταν σε φυλετικές προκαταλήψεις και σεξουαλική παρενόχληση.

Το SPLC είναι ένοχο για ίδιες μορφές κακής συμπεριφοράς, για τις οποίες τόσα χρόνια ως αυτόκλητος εισαγγελέας κατηγορεί τους άλλους. Αυτός είναι ένας λόγος που αρκεί για να κλείσει και να αφήσει σε άλλους να συνεχίσουν το έργο της καταπολέμησης του ρατσισμού και της προστασίας της ελευθερίας. Αντ’ αυτού, το SPLC παραμένει εν ζωή και ισχυρές εταιρείες όπως η Amazon, το Twitter, το Facebook και η Apple – συν τα περισσότερα από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλούς εκλεγμένους αξιωματούχους - εξακολουθούν να το αντιμετωπίζουν σαν να είναι εξουσία.

Αυτό που περιγράφει ότι υπέστη η Kristen Wagoner, ανώτερος αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της Alliance Defending Freedom, εκφράζει αυτά που έχουμε υποστεί όλοι μας.

Διαβάζουμε στο WND (4/4/2019): 67 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ MEDIA: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ SPLC

Το Family Research Council (η οποία το 2012 έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης μίσους από έναν ένοπλο ομοφυλόφιλο) και περισσότερες από πενήντα άλλες συντηρητικές ομάδες και άτομα την Τετάρτη εξέδωσαν επιστολή ζητώντας από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με το «δυσφημισμένο» Southern Poverty Law Center.

Θεωρούν ότι η συγκεκριμένη η ομάδα "έχει εκτεθεί από μέσα ότι έχει παρά το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω έχει μια κουλτούρα από φυλετικές διακρίσεις και σεξουαλική παρενόχληση, που αποκρύβει καλά", εξηγεί το FRC.

Η SPLC ξεκίνησε ως ένας «καλός» οργανισμός που αγωνίζεται κατά της ΚΚΚ και άλλων. Αλλά έχει μετατραπεί σε αυτό που ένας σχολιαστής έχει ονομάσει "ομάδα μίσους" επειδή επιτίθεται και δυσφημίζει δημοσίως οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα δεν ευθυγραμμίζεται με την προώθηση της ατζέντας των LGBT, των αμβλώσεων και άλλων «προοδευτικών» σκοπών.

Η επιστολή που απευθύνθηκε στα ΜΜΕ, σημείωσε ότι παρόμοιο αίτημα είχε γίνει το 2017, βασιζόμενο σε μεγάλο βαθμό σε πληροφορίες που έγιναν δημόσιες όταν το SPLC πλήρωσε 3.375 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην φανατικό ισλαμιστή Maajid Nawaz επειδή τον χαρακτήρισε "εξτρεμιστή".

Richard Cohen, ο πρόεδρος του SPLC, έπρεπε επίσης να διαβάσει και να δημοσιεύσει σε απευθείας σύνδεση μια εξευτελιστική συγγνώμη στο Nawaz, που έδειχνε ότι απερίσκεπτα και απρόσεκτα τον εξέθεσαν ως εξτρεμιστή", εξηγεί η επιστολή προς τα ΜΜΕ.

Όμως, τον περασμένο μήνα, το SPLC απέλυσε τον συνιδρυτή Morris Dees και μια εβδομάδα αργότερα ο πρόεδρος Richard Cohen και η νομική διευθύντρια Rhonda Brownstein παραιτήθηκαν.

Η επιστολή ανέφερε άρθρο των Los Angeles Times ότι η λευκή ηγεσία* του SPLC «πάλευε με καταγγελίες για κακομεταχείριση γυναικών και ανθρώπων του χρώματος στον χώρο της εργασίας».

Η επιστολή σημείωσε ότι μια μαύρη ανώτερη δικηγόρος, η Meredith Horton, παραιτήθηκε, γράφοντας μια επιστολή στην οποία "καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας." Η δήλωση υποστηρίχθηκε από πολλά άλλα μέλη του προσωπικού.

Θα πρέπει στη συνέχεια, να ορισθεί ένας ερευνητής για να εξετάσει κατηγορίες όπως εκείνες στην ιστορική σειρά του John Egerton (βραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας 1935-2013 - φώτο) σχετικά με το SPLC και τον ισχυρισμό του πρώην εργαζόμενου Bob Moser στον New Yorker ότι οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ήταν "μέρος του κόλπου" (“part of the con”).

"Μια υπεύθυνη έρευνα πρέπει να ερευνήσει εξονυχιστικά την σειρά του βραβευμένου με βραβείο Pulitzer Egerton που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 1994. Ήταν μια δημοσιογραφική έρευνα μέσα από τα άδυτα του SPLC", ανέφερε η επιστολή.

Επίσης, υπάρχουν ισχυρισμοί για σεξουαλική παρενόχληση, προσθέτει η επιστολή.

"Σήμερα το SPLC είναι φανατικά αντι-χριστιανικό και ηθικά χρεοκοπημένο - τόσο μέσα όσο και έξω. Επιτίθεται σε όποιους διαφωνούν με την ακροαριστερή ατζέντα του, ρίχνει εναντίον τους λάσπη με ψέματα και συκοφαντεί το έργο τους", ανέφερε η επιστολή.

* Όπως διαβάζουμε στο (Jewish) Forward, o Richard Cohen (φώτο) είναι εβραϊκής καταγωγής. Το ίδιο - προφανώς- και η Rhonda Brownstein. Σύμφωνα πάλι με το Forward: Ο Dees, ο οποίος δεν είναι εβραϊκής καταγωγής, ίδρυσε το SPLC το 1971. Η ηγεσία της ομάδας ήταν έντονα εβραϊκή για μεγάλο μέρος της ιστορίας της. (Το SPLC) είναι γνωστό για την έρευνά του σχετικά με τις ομάδες white supremacists και άλλες ομάδες μίσους. Το SPLC επίσης κερδίζει κολοσσιαίες επιχορηγήσεις, λαμβάνοντας δωρεές ύψους 132 εκατομμυρίων δολαρίων την περίοδο 2016-2017. Ο Dees λάμβανε από την οργάνωση 396.000 δολάρια το χρόνο, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο υπάλληλο.
ΚΟ / από εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι 4 Βάτραχοι: Μια Σύντομη Διδακτική Ιστορία Για Την Ημιμάθεια Και Την Γνώση

Τέσσερις βάτραχοι κάθονταν πάνω σε ένα κορμό δέντρου, που επέπλεε πιασμένος στην άκρη ενός ποταμού. Ξαφνικά ελευθερώθηκε και σιγά-σιγά άρχισε να παρασύρεται προς τα κάτω, στη ροή του ποταμού. Οι βάτραχοι ήταν ενθουσιασμένοι καθώς ποτέ δεν είχε τύχει να νιώσουν τη χαρά της κίνησης πάνω στο νερό.

Κάποια στιγμή, ο πρώτος βάτραχος είπε: «Πράγματι, είναι ένας θαυμάσιος κορμός. Κινείται σαν να είναι ζωντανός. Δεν ήξερα ότι μπορεί να υπάρχει ένας τέτοιος κορμός».

Μετά από λίγο ο δεύτερος βάτραχος μίλησε και είπε: «Όχι φίλε μου, ο κορμός είναι σαν όλους τους άλλους κορμούς, και βέβαια δεν κινείται. Είναι το ποτάμι που πηγαίνει προς τη θάλασσα και μεταφέρει εμάς και τον κορμό μαζί του».
Και μετά ο τρίτος βάτραχος μίλησε και είπε: «Δεν είναι ούτε ο κορμός, ούτε το ποτάμι που κινείται. Η κίνηση είναι στη σκέψη μας. Γιατί χωρίς τη σκέψη, τίποτα δεν κινείται.»
Και έτσι οι τρεις βάτραχοι ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται, σχετικά με το τι είναι αυτό που τελικά κινείται. Μάλιστα σε λίγο η διαφωνία τους έγινε καυγάς αληθινός, μη μπορώντας καθόλου να συμφωνήσουν.

Αφού είδαν κι αποείδαν, στράφηκαν τελικά στον τέταρτο βάτραχο, που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν ήσυχος και τους άκουγε προσεχτικά, και ρώτησαν τη γνώμη του.
Κι εκείνος τους είπε: «Ο καθένας σας έχει δίκιο, και κανένας σας δεν είναι λάθος. Η κίνηση είναι στον κορμό, στο νερό και στην σκέψη μας επίσης».

Οι τρεις βάτραχοι έμειναν για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητοι και μετά ξέσπασαν σε κραυγές εξαγριωμένοι, γιατί κανείς δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι η δική του αλήθεια δεν ήταν η ολόκληρη αλήθεια, και ότι οι άλλοι δύο δεν ήταν τελείως λάθος.

Και τότε κάτι πολύ παράξενο έγινε : οι τρεις βάτραχοι ενώθηκαν προς στιγμήν και έσπρωξαν τον τέταρτο βάτραχο και τον πέταξαν στο ποτάμι…
Χαλίλ Γκιμπράν

Ανώνυμος είπε...

Το πηρα το μηνυμα Κ.Ο.

Το θηριο ειναι υπερμετρα δυνατο,ειναι ατρωτο,ειναι εκδικητικο.
Ενας κουκος δεν.....

Οι καιροι ου μενετοι για ηρωες!!!!