Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΗΠΑ: Το “San Francisco Kink & Fetish Festival” θα πραγματοποιηθεί παρά τη κήρυξη έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά των πιθήκων

                 

Η κυβέρνηση μας απαγόρευσε να αποχαιρετήσουμε τους αγαπημένους μας σε γηροκομεία και νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

Η κυβέρνηση δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κηδείες για αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

Αλλά το φεστιβάλ kink and fetish για τους ομοφυλόφιλους άντρες που ονομάστηκε «Up Your Alley» γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά την εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων στην κοινότητα των γκέι στο Σαν Φρανσίσκο.

ΚΟ: Μάλιστα η δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, Λοντον Μπριντ, αφού δήλωσε ότι οι μολύνσεις στην πόλη σχεδόν διπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα, σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός επηρεάζει όλους εξίσου - αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι όσοι ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητά μας διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αυτή τη στιγμή» εξήγησε η Μπριντ. Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δηλώσει ότι η ασθένεια μεταδίδεται κυρίως μέσω της στενής σωματικής επαφής με ένα μολυσμένο άτομο και σχεδόν όλα τα γνωστά κρούσματα μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί σε άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες.

Σύμφωνα με το CDC, η ευλογιά των πιθήκων μεταδίδεται από άτομα με συμπτώματα μέσω στενής επαφής με πληγές, σωματικά υγρά ή αναπνευστικές εκκρίσεις και αντικείμενα που έχουν έρθει σε επαφή με εκκρίματα από πληγές ή σωματικά υγρά, επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ή κατά τη διάρκεια στενής σωματικής επαφής, όπως φιλιά, αγκαλιά ή σεξ.

Η δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού η πόλη ανέφερε 261 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων. Η κήρυξη έκτακτης ανάγκης θα τεθεί σε ισχύ τη Δευτέρα.

Η έκθεση δρόμου Up Your Alley αναφέρεται ως «ο μικρός ζωμός για το Folsom Street Fair» που έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος.

Το Φεστιβάλ Folsom που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου συνεχίζει επίσης, παρά το γεγονός ότι το Σαν Φρανσίσκο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της ευλογιάς των πιθήκων.

Πέρυσι 40.000 άτομα παρακολούθησαν το Folsom Festival μετά από δύο χρόνια καθυστέρηση λόγω του Covid

Θα παρευρεθεί άραγε στο φεστιβάλ ο υπάλληλος του DOE του Μπάιντεν, (και λάτρης των φετίχ) Σαμ Μπρίντον;

ΚΟ: Θυμάστε όταν όλοι οι συστημικοί αρλεκίνοι εν χορώ κατηγορούσαν τους χριστιανούς ότι με τις θρησκευτικές τελετές τους (λειτουργίες, προσευχές, εορτές, λιτανείες ή στην χώρα μας Επιτάφιο, περιφορές εικόνων κλπ) μεταδίδουν τον ιό και εκθέτουν την κοινωνία σε κίνδυνο; Τώρα δεν τρέχει μία.

ΚΟ / πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία προπαγάνδα. Γιατί δείχνετε αυτούς τους γελοιους όταν μιλάτε για ομοφυλόφιλους. Γιατί δεν δείχνετε ροκ Χάντσον Κάρι Γκραντ και τέτοιους