Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Από θαύμα σώθηκε ο Nigel Farage, σε ατύχημα με αεροπλάνο!

«Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», δήλωσε ο βρετανός ευρωβουλευτής και υποψήφιος με το UKIP στις βρετανικές εκλογές, Nigel Farage καθώς σώθηκε από θαύμα από ένα τρομακτικό αεροπορικό δυστύχημα, όταν το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατέπεσε στην κεντρική Αγγλία, μία μόλις ώρα αφού άνοιξαν οι κάλπες. Ο κ. Farage βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας χτυπήσει στην σπονδυλική του στήλη, με κακώσεις στο στέρνο του και σπασμένα δύο πλευρά του. Το μικρό αεροσκάφος με τον Farage έπεσε κατακόρυφα στο έδαφος με ταχύτητα 70 μίλια/ώρα όταν ένα πανό, που έγραφε «Ψηφίστε για τη χώρα σας-Ψηφίστε το UKIP» μπλέχτηκε στο πτερυγίου της ουράς του. Αποτέλεσμα ήταν ο κινητήρας να σπάσει και το αεροπλάνο κτυπήσει με την οροφή του, ενώ ο βρετανός πολιτικός και ο πιλότος Justin Adams βρέθηκαν λυγισμένοι στα δύο κάτω από την κατεστραμμένη άτρακτο.

Όσοι έσπευσαν να στο διαλυμένο αεροπλάνο αρχικά φοβήθηκαν ήταν και οι δύο νεκροί, διότι υπήρχαν τόσο χαοτικές σκηνές στο ιδιωτικό αεροδρόμιο στο Northamptonshire. Αλλά όταν έφτασαν στο αεροσκάφος, και οι δύο είχαν τις αισθήσεις τους και ο κ. Farage ακούστηκε να λέει «βγάλτε με». Ο συνήθως εκδηλωτικός πολιτικός, έχοντας ακόμα το έμβλημα με σήμα του κόμματός του καρφιτσωμένο στο πέτο του, μουρμούρισε «Φοβάμαι, Φοβάμαι, Φοβάμαι», την ώρα που το ιατρικό προσωπικό έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος. Λίγες στιγμές πριν το διθέσιο αεροπλάνο απογειωθεί, ο ‘ευρωσκεπτικιστής’ πολιτικός κάπνισε ένα τσιγάρο και αστειεύτηκε λέγοντας: «Ελπίζω μόνο το αεροπλάνο να μην ανατιναχθεί και συντριβεί»! Σε δήλωσή του από το νοσοκομείο, ο 46χρονος Farage, είπε: «Και οι δύο σωθήκαμε από θαύμα. Είμαστε και οι δύο πολύ τυχεροί που είμαστε ζωντανοί. " Στην αρχή φαινόταν ότι ο Farage θα έφευγε από το νοσοκομείο με κάποια κοψίματα στο πρόσωπό του και ήσσονος σημασίας τραύματα στο κεφάλι. Αλλά μετά την εισαγωγή του στο Horton Νοσοκομείο για ακτινογραφίες, προέκυψε ότι ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης για πιο εξειδικευμένη περίθαλψη. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, δήλωσε: «Θα μείνει μαζί μας για μερικές ημέρες». Ο ηγέτης του κόμματος Λόρδος Pearson είπε ότι νιώθει ότι πονάει αρκετά, αλλά νιώθει αρκετά καλύτερα ώστε να παροτρύνει όλους να συγκεντρωθούν για τις εκλογές. Ο εκπρόσωπος UKIP Duncan Barkes πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να πάει πουθενά σήμερα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρίσκεται στην καταμέτρηση αύριο. Έχει δύο σπασμένα πλευρά, ένα μικρό τραύμα στην σπονδυλική του στήλη και βλάβες στο στέρνο του. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Nigel Farage και ‘σιδερένιος’ για νέες μάχες! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή
Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια: