Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

(Τι έχουν πάθει όλοι με) Το Σύμβολο του Διαβόλου;



«Αυτός είναι ένας παλιός, γνωστός χαιρετισμός του ενός σατανιστή προς τον άλλον. Συνήθως, οι Illuminati είναι πολύ πιο ‘λεπτοί’ και δεν το συνηθίζουν να το κάνουν δημοσίως». - ‘Svali’ (*).


«Ένα σύμβολο σκεπάζει ή κρύβει ένα μυστικό, και σκεπάζει έτσι μυστικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις μπορούν, όταν ελευθερωθούν, να έχουν ένα ισχυρό αποτέλεσμα".

- Foster Bailey, Μασόνος 33ου βαθμού .Από το βιβλίο“The Spirit of Freemasonry”.


(*)‘Svali’, είναι το ψευδώνυμο μίας γυναίκας που υπήρξε «προγραμματίστρια ελέγχου του νου» και εκπαιδεύτρια (‘mind control programmer and trainer’), κάτι σαν υπεύθυνη προπαγάνδας για τους Illuminati. Όλα αυτά μέχρι το 1996 που έγινε χριστιανή και εγκατέλειψε την μυστική εταιρία.


Το σύμβολο με τα δάχτυλα να σχηματίζουν κέρατα, γνωστό στις ΗΠΑ ως "El Diablo", (ή αλλιώς ‘corna’, από το ιταλικό ‘corno’, που σημαίνει κέρατο) είναι γνωστό ως "σύμβολο του διαβόλου".


Πολλές φορές συγχέεται με το σύμβολο της φράσης «σ’ αγαπώ» στην γλώσσα των κωφάλαλων.


(Το εν λόγω ‘σύμβολο’ χρησιμοποιείται επίσης, κατά κόρον, στην χώρο της μουσικής και ιδιαίτερα της Heavy Metal. Τουλάχιστον, αρχικά γιατί τώρα έχει εξαπλωθεί και αλλού ως …μόδα)..


Το θέμα είναι ότι το πρόσωπο που επινόησε, ή που δημιούργησε, την γλώσσα των κωφαλάλων με τα χέρια, η Helen Keller, είχε η ίδια μυηθεί στον αποκρυφισμό και στην Θεοσοφία. Μήπως η Keller επίτηδες επινόησε το σύμβολο του «σ’ αγαπώ» των κωφαλάλων να μοιάζει τόσο πολύ με το ‘κλασικό σύμβολο του Σατανά’; Μήπως η Keller έλεγε, ουσιαστικά, "Σ 'αγαπώ, Διάβολε;" -Texe Marrs, από το βιβλίο “CODEX MAGICA”.


"Εφηύρε πάνω από 60 διαφορετικά σύμβολα με τα οποία θα μπορούσε να μιλήσει στην οικογένειά της, πριν από την ηλικία των επτά ετών. Για παράδειγμα, αν ήθελε παγωτό ότι θα τύλιγε τα χέρια της γύρω από τον εαυτό της και θα υποκρινόταν ότι έτρεμε." –ΠΗΓΗ


Το ‘Light in My Darkness’ (‘Φως στο σκοτάδι μου’) είναι ένα βιβλίο, που δημοσιεύτηκε αρχικά το 1927, με τον τίτλο ‘My Religion’ (‘Η θρησκεία μου’), γραμμένο από την Helen Keller, όταν ήταν 47 ετών. Το βιβλίο γράφτηκε ως ένα αφιέρωμα στον ‘μυστικιστή χριστιανό’ Emanuel Swedenborg, τον οποίον η Helen θεωρούσε ως "ένα από τους ευγενέστερους πρωταθλητές που ο ‘αληθινός χριστιανισμός’ γνώρισε ποτέ."


Το βιβλίο αυτό θεωρείται ως η πνευματική αυτοβιογραφία της Keller, στο οποίο δηλώνει ανοικτά ότι «οι διδασκαλίες του Emanuel Swedenborg έχουν γίνει το φως μου, και ένα υλικό στα χέρια μου και με το όραμά του προχωράω στο δρόμο μου."


Οι ίδιοι οι θεοσοφιστές γράφουν: «Ορισμένοι το αποκαλούν ‘πνευματική’ ή ‘κοσμική’ συνείδηση, την σοφία του ανώτερου εαυτού, τον ‘εσωτερικό Χριστό’ ή το ‘εσωτερικό φως’ των Buddhi. Όπως και το μυαλό, αυτό εκδηλώνεται σε όλες τις βαθμίδες και περιλαμβάνει βαθμούς και την διαίσθηση, την πνευματική διορατικότητα, και το όραμα. Ακριβώς όπως οι σκέψεις και οι συλλογισμοί μπορεί να είναι παραπλανητικοί έτσι και αυτή η νέα ποιότητα μπορεί, εάν δεν κατανοηθεί. Η Helen Keller ήταν πιο τυχερή στο να έχει έναν ‘πεπειραμένο δάσκαλο’ υψηλής δεοντολογίας να καταρτίσει το νεανικό μυαλό της…»


Η χειρονομία αυτή συγχέεται επίσης με το ‘Hook 'em Horns’, που είναι το ΄συμβολο του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν. Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του πανεπιστημίου κάνουν αυτόν τον χαιρετισμό και χρησιμοποιούν τη φράση ‘Hook 'em Horns’ σαν αποχαιρετισμό ή ως τελευταία φράση σε ένα γράμμα ή μια ιστορία.


Η χειρονομία συμβολίζει την μασκώτ του Πανεπιστημίου, που είναι το μοσχάρι, ο ‘Bevo’.


Ο Harley Clarke είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε το σύμβολο ‘Hook 'em Horns’, το 1955.


Στην φωτογραφία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, George W. Μπους κάνει (κατά τους επίσημους ισχυρισμούς) την χαρακτηριστική χειρονομία του ‘Hook 'em Horns’, την ημέρα της ορκωμοσίας, μπροστά από το Λευκό Οίκο, την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2005.


Το Associated Press και το Reuters θεώρησε ότι ο Μπους, απλά, κάνει το σύμβολο του Πανεπιστημίου του Texas. Εάν είναι έτσι όμως:


1) Γιατί οι άνθρωποι όπως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο πρόεδρος του Ιράν Ahmadinejad, ο Μπιλ Κλίντον και τόσοι άλλοι, κάνουν και αυτοί το σύμβολο αυτό παρόλο που δεν έχουν σχέση με το Τέξας, το Πανεπιστήμιο του Τέξας και την ομάδα φούτμπολ;


2) Γιατί είναι η οικογένεια Μπους δείχνει τέτοια εμμονή με το σήμα αυτό; Μερικές φορές εάν το έκαναν θα ήταν ανεκτό, αλλά είναι πράγματι πάρα πολλές οι φορές. Άλλωστε τι σχέση έχει ένα ‘αθλητικό’ σήμα την ημέρα της ορκωμοσίας;


3) Μιας που ο Μπους είναι μέλος της ‘Skull and Bones’ και του ‘Bohemian Grove’, δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να υποπτευθούν ότι ο «χριστιανός» Μπους υμνεί τον Σατανά.

Από τη ταινία ‘Saved’ (‘σωσμένος’), όπου η Cassandra (Eva Amurri) κάνει την σατανική χειρονομία στρέφοντάς την προς τον Θεό.


Ο Γάλλος πρόεδρος Sarcozy.


Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Dick Cheney


Η Σάρα Παλίν


Εξώφυλλο του δίσκου ‘Holy Diver’ του χέβυ μέταλ συγκροτήματος ‘Dio’ (σημαίνει Θεός στα ιταλικά). Ο Ronnie James Dio,πέθανε στις 16 Μαΐου 2010.


Και η λίστα μεγαλώνει…


Ο Βασιλιάς Abdullah και ο Πούτιν


Η Elizabeth Taylor

Η Courtney love με την κόρη



Forsaken.


Spider Man


Ο Πρίγκιπας William


Η Maria (Kennedy) Shriver στον γάμο της με τον Arnold Schwarzenegger



George W. Bush


Ο Ιταλός πρωθυπουργός Berlusconi


Ο Anton LaVey, ιδρυτής της ‘εκκλησίας του Σατανά’(στην φώτο η κόρη του με το κέρινο ομοίωμά του).


Ο Dan Quayle


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της McDonalds


Ο John Lennon στο "Yellow Submarine"

Ο John Lennon και πάλι

Ο Kid Rock


Και οι γνωστοί τηλευαγγελιστές – θαυματοποιοί


Pat Robertson

Benny Hinn


Kenneth Copeland

Το σύμβολο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Council On Foreign Relations ή C.F.R.) δείχνει έναν γυμνό άντρα επάνω σε ένα άσπρο άλογο να κάνει το γνωστό σύμβολο και μάλιστα προς τον Ουρανό.


Και η λίστα μεγαλώνει…






ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ. Επίσης για contra βλέπε ΕΔΩ


23 σχόλια:

Manos είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση μερικές φωτογραφίες να είναι επεξεργασμένες;
Δεν ξέρω αν είναι τόσοι πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν το σύμβολο αυτό και μάλιστα τόσο ανοιχτά, αν και είναι πιθανότατο, Με τον spiderman πάντως είναι γεγονός αρκεί να δούμε απο την ταινία, φωτογραφίες, παιχνίδια κτλ.

Anna είπε...

Το παρουσίασες πολύ ωραία το θέμα.
Πολύ καλό.
Κάτι ακόμα που με προβληματίζει, είναι η λάθος εντύπωση που βγαίνει από όλο αυτό ενισχύοντας την εκμετάλλευση που γίνεται μέσα από τον χριστιανισμό δίνοντάς του άλλοθι. Καλό είναι να θυμόμαστε πως οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για τον έλεγχο των λαών. Επίσης μην ξεχνάμε το πελώριο μάτι μέσα σε τρίγωνο που διακοσμεί τις χριστιανικές εκκλησίες. Γιατί άραγε κολυμπάνε μέσα στον πλούτο και την πολυτέλεια ?

SkyWatcher είπε...

Mano,
δεν νομίζω ότι είναι επεξεργασμένες.
Ίσως, μόνο κάποιοι να έκαναν, "ασυναίσθητα" την κίνηση του χεριού, την ώρα που μιλούσαν (όπως ο Σαρκοζύ, ή οι τηλευαγγελιστές). Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι είναι αστειάκι ή μόδα ή ότι δείχνουν ότι είναι "κακοί". Το βάθος του καθενός όμως ποιος το ξέρει...

Anna,
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "εκμετάλλευση". Προσωπικά, πάντως, δεν πιστεύω ότι ο χριστιανισμός είναι μία "κατασκευασμένη θρησκεία". Πέρα από τα λάθη του. Καλή ώρα όπως ο πλουτισμός που λες.
Παρεπιτόντως, έχει ωραία μουσική το blog σου...

Anna είπε...

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ.Και εμένα μου αρέσει το blog σου γι αυτό το έβαλα στα links που προτείνω.
Αν ψάξει κανείς λίγο βαθύτερα τις θρησκείες , θα του είναι και από τον ήλιο φαεινότερο γιατί δημιουργήθηκαν. Ας πάρουμε τον χριστιανισμό συγκεκριμένα.
Ποιο βαθύ νόημα κρύβει?Ποιο λογικό συμπέρασμα βγαίνει με την σταύρωση του ίδιου του θεανθρώπου? Αν ο ίδιος ο θεάνθρωπος έζησε ρακένδυτος, δίχως πολυτέλειες, βασανίστηκε, σταυρώθηκε, θυσιάστηκε, πώς θα μπορέσουν οι πιστοί του να δουν με αισιοδοξία την ζωή, πώς να απαιτήσουν μια καλύτερη και άνετη ζωή, γιατί να παλέψουν για την ζωή τους όταν το πρότυπό τους λανσάρει την θυσία ?
Βλέπειώ, όταν ο Θεός ο ίδιος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα ελαττωματικά δημιουργήματά του, όταν μετά από τους απέραντους γαλαξίες που δημιούργησε, η έμπνευσή του σταματά και αδυνατεί να δώσει αναίμακτες λύσεις, όπως για παράδειγμα μια παγκόσμια φώτιση ή μια ριζική απομάκρυνση του σατανά από την ανθρωπότητα, και εν τέλη θυσιάζει φρικτά τον ίδιο του τον Υιό, αυτό καταδικάζει αυτόματα τους πιστούς να δέχονται τη μοίρα τους με δώρο την άλλη ζωή που δεν έχουν δει ποτέ. Όλα για την μεταθάνατο ζωή. Είναι σαν να αγοράζεις οικόπεδα στο διάστημα.
Νοήματα που κρύβονται πίσω από όμορφα λόγια και αλήθειες. Πώς άλλωστε να σταθεί από μόνο του το ψέμα, ο δόλος, η εκμετάλλευση αν δεν μπερδευτούν μέσα σε πολλές αλήθειες.?
Όσο για τις χειρονομίες και τα σύμβολα που κυκλοφορούν ελεύθερα, καλά κάνουν και γέμισαν τον κόσμο με αυτά αφού το τραβάει το δούλεμα ο οργανισμός μας και το ξέρουν. Η τυφλή πίστη κλείνει τις πόρτες στη λογική ανάλυση.
Έπειτα φίλε μου, αναρωτήθηκες ποτέ γιατί υπάρχει το τρίγωνο με το μάτι μέσα στους χριστιανικούς ναούς? Τι σημαίνει ο δικέφαλος αετός που κρατά ένα σπαθί και φορά κορόνα και γιατί διακοσμεί στις πόρτες των σπιτιών ισχυρών οικογενειών ιλουμινατι ?
Γιατί φοράνε σταυρό οι σατανιστές ? Από πότε υπήρχε το σύμβολο του σταυρού ?
Γιατί η εκκλησία έχει ιερό και βωμό με κόκαλα αγίου δηλαδή- βωμό με συμβολική θυσία, , κοινωνει με αίμα του Ιησού που ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ενώ και οι σατανιστές κάνουν τις τελετές τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τρόπο ?

Η λίστα των περίεργων.. είναι μεγάλη και οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι συμπτώσεις.

Unknown είπε...

Πιστεύω πως καμία φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη. Όλοι ήξεραν τί κάνουν.. Στη μοναδική όμως γωτογραφία που έχω ένσταση είναι του δύστυχου του Μάικλ Τζάκσον. Εξάλλου η δικιά χειρονομία δείχνει το πάτωμα. Ίσως την πτώση του σατανά. Ενώ όλων είναι προς τα πάνω.. Για δείτε το ...

Unknown είπε...

Εξάλλου δείτε κι αυτό..
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/07/o-michael-jackson.html

Manos είπε...

Δεν είναι ανάγκη να μπερδεύουμε τις διάφορες θρησκείες με το Χριστό. Η Αλήθεια δεν έχει να κάνει με διάφορες θεωρείες ή θρησκέιες, γι αυτό και ένας άνθρωπος που ψάχνεται δεν βρίσκει ανάπαυση στην στην εξίσωση όλων των πίστεων ούτε βλέπει κάτι κοινό μεταξύ κακού και κακού! Οι θρησκείες είναι συνήθως ανθρωποκεντρικές ενώ ο Θεός καλεί τον άνθρωπο σε μετάνεια και επιστροφή και την επανένωση του με τον άνθρωπο, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για την απομάκρυνσή του απο την Αλήθεια, πράγμα που ο Θεός ποτέ δεν το θέλησε. Η θυσία του Χριστού πέτυχε αυτό που ο άνθρωπος δεν θα πετύχαινε ποτέ! Την νίκη κατά της αμαρτίας και του θανάτου! Σ΄εμάς ανοίκει πάλι το εύκολο κομάτι, δηλ. να επιλέξουμε το Χριστό, που είναι το Φως η Αλήθεια και η Δικαιωσύνη και κατα χάρη να σωθούμε! ''επειδή, αν για το αμάρτημα του ενός πέθαναν οι πολλοί, πολύ περισσότερο η χάρη τού Θεού και η δωρεά διαμέσου τής χάρης τού ενός ανθρώπου, του Ιησού Χριστού, περίσσευσε στους πολλούς.'' Προς Ρωμαίους 5:15
Στο κόσμο λοιπόν περίσεψε η αμαρτία και ο θάνατος, για να υπερπερισέψει η Χάρη δια του Ι. Χριστού.

Χρήστος είπε...

Anna: Έχεις παρεξηγήσει τον Χριστιανισμό. Ο Χριστός, ήρθε φτωχός και ταπεινός στη γη για να μας υποδείξει τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα φτάσουμε στη βασιλεία των ουρανών. Δηλαδή μέσα από την ταπεινότητα και όχι με αλαζονεία και δύναμη. Πολλές οι απάτες και οι δολιοφθορές του Διαβόλου, πρέπει να αφήσεις κατά μέρους την επιστημονική λογική και να εμπιστευτείς το Θεό.

Δείτε τους "καλλιτέχνες", ψάξτε τους στίχους των τραγουδιών τους και όλες οι αμφιβολίες σας περί επεξεργασίας των εικόνων θα σβηστούν. Επίσης, πως λέτε να έφτασαν στα ύψη όλοι οι λοιποί πολιτικοί, ηθοποιοί και τα λοιπά? Πούλησαν την ψυχή τους στον Διάβολο, αφού ενέδωσαν στο πάθος τους για εξουσία, δύναμη και αυτοπροβολή.

Anna είπε...

Δεν μπερδεύω απολύτως τίποτα. Ο χριστιανισμός ήρθε ταπεινός κλπ κλπ....Μα καμία θρησκεία δεν θέλει το ποίμνιό της πλούσιο. Όπως και ο χριστιανισμός θέλει όλους εμάς να είμαστε ταπεινοί και να θυσιαζόμαστε μετανιώνοντας για αμαρτίες που δεν έχουμε καν διαπράξει. Θέλει πιστούς που να πιστεύουν πως από την κοιλιά της μάνας τους είναι αμαρτωλοί. Υποχρεωμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για θυσία. Αν λοιπόν, οι χριστιανοί δεν ήταν τόσο ταπεινοί, δεν θα υπήρχαν τόσο πλούσιοι αντιπρόσωποι τού θεού. Και μην διαβάσω πάλι ότι τάχα οι κληρικοί και οι δεσποτάδες δεν έχουν να κάνουν με τον χριστιανισμό, ότι αυτοί είναι αμαρτωλοί και θα κριθούν ανάλογα. Γιατί αν εκείνοι δεν έχουν να κάνουν με την αλήθεια του χριστιανισμού και είναι ανάξιοι σαν εκπρόσωποι της θρησκείας υπηρετούν, τότε εσείς που τους δέχεστε και τους συντηρείται έτσι αφράτους αφράτους και φραγκατους όσο δεν παίρνει άλλο, είστε άξιοι της τύχης σας, Και όχι μόνο... Αλλά με βάζετε σε ακόμα πιο βαθιές σκέψεις.... Ξέρουμε ότι με την ταπεινότητα υπηρετείς τον αληθινό Θεό και με το χρήμα υπηρετείς το διάβολο. Εσείς οι χριστιανοί ποιον ασπάζεστε τελικά όταν συντηρείτε επί δυο χιλιάδες και.. χρόνια, μια εκκλησία που κατέχει τεράστιο πλούτο με εκπροσώπους του θεού σας, που κυριολεκτικά κολυμπάνε στο χρήμα?
Ξέρω, είστε αρκετά ταπεινοί ώστε να αντιδράσετε και να αλλάξετε το κατεστημένο τους. Ε λοιπόν, αυτό επιδιώκουν και εκείνοι. Την ταπεινότητά σας.
Και τώρα ένα κουζ. Τι διαφορά έχει ο δεσπότης μιας χριστιανικής εκκλησίας από ένα ποπ σταρ? Πάντως ούτε η οικονομική του κατάσταση είναι, ούτε η δημοτικότητά του...
Βρείτε το...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν χριστιανός,Αγαπητή Άννα δεν καμία πρόθεση να "ξεκαθαρίσω" τους εκπροσώπους του Θεού ούτε αυτό ζηταεί από μένα ο Ύψιστος.Το ότι κάποιοι εξ αυτών "υπηρετούν τον Θεό αυτό υπάρχει και είναι πραγματικότητα.Εμένα όμως δεν θα με αλλαξοπιστήσει κανένας παραστρατημένος ρασοφόρος γιατί η πίστη μου είναι πιο δυναή κι έτσι θα πρέπει να είναι όλων.Εξάλλου ο ακατανόμαστος παρασύρει ρασοφόρους για να αποτρέπει σκεπτόμενους ανθρώπους όπως εσύ.
Xampos

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα!
εγω παλι,εχω την αισθηση οτι το 'σ'αγαπω' στη γλωσσα των κωφαλαλων εχει ανοικτο τον αντιχειρα,σε αντιθεση με το συμβολο του σατανα (ή metal fork οπως προτιμω να το λεω) οπου ο αντιχειρας κραταει τον μεσο κ τον παραμεσο.....
τι λετε;;;

Ανώνυμος είπε...

Αννα εισαι στο σωστο δρομο τον εωσφορικο.

Anna είπε...

Και εσυ ανονυμε στο δρομο του σκοταδεισμου. Εωσφορος δεν ειναι αυτος που φερει το φως?

Ανώνυμος είπε...

@Anna
Αννούλα, κοριτσάκι μου, εμείς οι χριστιανοί ακολουθούμε τις προσταγές του Χριστού. Και ο Χριστός, εκτός των άλλων, είπε να κοιτάς πρώτα τα δικά σου χάλια και μετά των άλλων, να μη σε νοιάζουν τα χρήματα και η καλοπέραση αλλά μόνο οι εντολές Του και Ο Ίδιος. Εξ' άλλου ο πλούτος της Εκκλησίας είναι πλούτος του λαού (δικό σου πρόβλημα αν δεν το καταλαβαίνεις και αν δεν το πιστεύεις) και, εκτός αυτού, ίσως είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη σημερινή αντίχριστη εποχή η Εκκλησία και οι ιερείς της να έχουν πολλά χρήματα για να έχουν ισχύ ενάντια στα αντίχριστα κέντρα εξουσίας. Εκτός αυτού, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η τελευταία ελληνική περιουσία η οποία ανήκει στον ελληνικό λαό και που θα ξεπουληθεί θα είναι η εκκλησιαστική. Επομένως εγώ ανεπιφύλακτα θα πρότεινα να πολλαπλασιαστεί γεωμετρικά. Έτσι ίσως γλυτώσουμε σαν έθνος...

Anna είπε...

Α γι αυτο και οι επισκοποι δεν νοιαζονται για την καλοπεραση των χριστιανων παρα μονο τη δικη τους. Υπερογκα ποσα καταθεσεων, μαζεμενα απο πιστους που δοροδοκουν το θεο τους και δεν νοιαζονται για τον πλουτο, εχουν οι εκπροσωποι του Χριστου στην Ελβετια. Για να σωσουν την Ελλαδα τα μαζευαν....ειπα και εγω.
Με το βατοπαιδι τι γινεται? Παει αυτο... τη γλυτωσανε.
Ανονυμουλι, που ουτε το ονομα σου δεν τολμας να φανερωσεις, κανε καμια δωρεα, κανα οικοπεδακι, το σπιτι σου, το αυτοκινητο σου, μπας και μεινει τιποτε στην Ελλαδα μετα το ξεπουλημα. Αλλωστε τι τα θες τα υληκα αγαθα? Ειδες ο Χριστουλης τι ειπε? Η μηπως το ειπε μονο για τα γεροντακια που δωροδοκουν το θεο να πανε στο παραδεισο η το χειροτερο...διπλαρωνουν τα γεροντακια χτιζοντας γεροκομεια στους χορους της εκκλησιας ?
Γιατι αραγε οι εκκλησιες εχουν περισσοτερα γεροκομεια παρα ορφανοτροφεια?
Δωσε λοιπον εσυ πρωτος τα υληκα σου αγαθα, μεινε σαν το Χριστο με μια αλλαξια ρουχα και επειτα ελα πες μου αν εχουν αξια και για ποιους τα λογια του.

εξολοθρευτης αθειστων εγκληματιων είπε...

ειδατε τι κανει η κομμουνιστικη και γενικα αντιχριστιανικη προπαγανδα στον αμαθη λαο?τους φανατιζουν λεγοντας τους οτι οι ιερεις τρωνε τα λεφτα απο τις εισφορες και το παγκαρι,.ολοι αυτοι που σας φανατιζουν πχ,τσιπρας οικολογοι συνασπισμος,κκε,δωδεκαθειστες αθεοι κλπ ειναι παμπλουτοι.δεν εινα τυχαιο που ολοι οι αθεοι ειναι πλουσιοι και τιποτα δεν δινουν στον φτωχο.ο αθεος ειναι εγωιστης,υπεροπτης και πιστευει οτι του πουν χωρις καν να μπει στον πειρασμο να ερευνησει.ο αθεος χρηματοδοτει την σατανιστικη προπαγανδα αγοραζοντας βιβλια δωδεκαθειστων που ειναι μασονοι και ψευδοαθειστων.του μενει η κακια,ο θεωριες συνομωσιαςτο μισος για ολους οσους πιστευουν και η φιλικοτητα προς αλλες θρησκειες.για δεστε την αγαπη των αθεων για σεκτες οπως ρεικι αστρολογια βουδισμο, κλπ.ο αθεος δεν θα γινει χαλι να τον πατησεις λογω περηφανειας.προτιμα να σφαξει και την μανα του φτανει να μεινει αυτος γιατι πιστευει οτι εχει δικαιο.διερωτωμαστε γιατι η γη παει προς καταστροφη.αφου τοσοι ανθρωποι νομιζουν οτι ειναι οι ιδιοι θεοι.νομιζουν οτι αυτοδημιουργηθηκαν!με αυτη τη λογικη τοτε τα αθειστικα βιβλια αυτοδημιουργηθηκαν.ο αθεος ειναι ατομο απομονωμενο κακο βιαιο αλλα οταν φτασει σε ενα σημειο που θελει βοηθεια θα αρχισει να βριζει τον θεο λεγοντας του να τον βοηθησει εαν υπαρχει.μεγαλο κουσουρι η αθεια.εξαλλου και αυτη θρησκεια ειναι.εχουν και δικες τους εκκλησιες.ας δουμε καποιους αθεους.ντωκινς σε αναπηρικο να παραμιλα.σταλιν αιμοσταγης δικτατορας,χιτλερ αιμοσταγης δικτατορας,τσαουσεσκου το ιδιο,χοτζα το ιδιο,τσιπρας μισητος απο το λαο και ανθελληνας,ο αθεος ειναι παντα κομμουνιστης.για αυτο αςσιωπησουν και ας αφησουν εμας τους ηλιθιους να πιστευουμε και να ευτυχησουμε.αλλααν αντιδρουν δειχνει οτι δεν αθεοι αλλα πρακτορες απλα αντιχριστιανοι

Anna είπε...

Εξολοθρευτη αθειστων εγκληματιων...τι πινεις και σε χαλαει τοσο?
Το ονομα σου και μονο προδιδει το <> !! Ουτε αυτα που λες οτι πιστευεις δεν υποστιριζεις ακομα και με το ονομα σου. Γυρνα το αλλο μαγουλο σου οταν σε χτυπησουν...μην κρινεις για να μην κριθεις...
Μαθε πως μασωνοι ειναι και οι επισκοποι. Τι αλλο θα ηταν αφου υπηρετουν εβραικη θρησκεια με ανταμοιβη μιας ζωης που κολυμπα μες τον πλουτο ?

SkyWatcher είπε...

Την συζήτηση αυτή την παρακολουθώ, χωρίς να συμμετέχω ιδιαίτερα. Επειδή όμως η κουβέντα μπορεί να ξεφύγει έχω να πω τούτο. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ δέχεται τα σχόλια των επισκεπτών, άσχετα να συμφωνεί ή όχι, αρκεί να μην ξεπερνούνται κάποια όρια.

Άννα, θα ήθελα να πω αυτό: Αν για σένα η δισχιλιετής ιστορία του χριστιανισμού συνοψίζεται στο "(μία) εβραικη θρησκεια με ανταμοιβη μιας ζωης που κολυμπα μες τον πλουτο" θεωρώ ότι εκτός του ότι υποτιμάς και προσβάλεις εκατομμύρια συνανθρώπων σου στην πατρίδα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, κυρίως υποτιμάς και προσβάλεις τον εαυτό σου.

Anna είπε...

Ψεύδεσαι. Ποτέ δεν ανέφερα πως η δισχιλιετής ιστορία του χριστιανισμού συνοψίζεται στο "(μία) εβραϊκή θρησκεία με ανταμοιβή για τον "χριστιανό", μιας ζωής που κολυμπά μες τον πλούτο.
Είπα, όπως ακόμα και ένα πεντάχρονο ξέρει, πως η χριστιανική θρησκεία, απαιτεί από τον ¨"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" να απαρνηθεί τον πλούτο και τα υλικά αγαθά για να τα συγκεντρώνει η εκκλησία.
Όποιος μπορεί λοιπόν, ας διαψεύσει το γεγονός πως η εκκλησία και οι αρχηγοί της έχουν αμύθητες περιουσίες.
Όσο για το αν η θρησκεία είναι εβραϊκή, όχι δεν είναι. Δεν έχει καταγωγή εβραϊκή αλλά ελληνική. Ούτε οι αναφορές μέσα στη καινή και παλαιά διαθήκη αλλά ούτε όλα τα χριστιανικά ονόματα είναι εβραϊκά. Ούτε το ΠΑΣΧΑ εβραϊκό.
Μα πόσο θράσος μπορεί να έχω, όταν ισχυρίζομαι πως η χριστιανική θρησκεία είναι εβραϊκή. Ελληνικοτατη είναι. Εδώ γεννήθηκε, εδώ είναι ο τόπος καταγωγής της. Και οι δώδεκα απόστολοι που τη διέδωσαν, Ελληνες ήταν.

Η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, ποτέ δεν υποτιμά κανέναν.
Υποτιμούνται από μόνοι τους, όσοι δεν τη δέχονται.

Ανώνυμος είπε...

στην νοηματηκη γλωσσα σημαινει αγαπη ..
!!!;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αννα. επειδη μαλλον δεν λαμβανεις πολλα υποψιν σου.. εχουμε και λεμε..
Ποιος σου ειπε οτι επειδη εχουν καποια περιουσια ειτε κληρονομια, ειτε την εφτιαξαν, οτι ειναι εξαρτημενοι απο υλικα αγαθα... συμφωνω οτι ειναι λαθος να τα αφηνου στην εκλησια.. υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που ειναι και αυτοι Χριστιανοι, και εχουν βοηθησει απιστευτα πολλοι κοσμο.. οπως και πολλοι ιεροι ναοι εχουν βοηθησει πααααρα πολυ κοσμο... και το λεω με σιγουρια, γιατι το εχω δει αρκετες φορες με τα ματια μου.. εσυ, εχεις βοηθησει ποτε ανθρωπο, με το να απαρνιεσαι τα υλικα αγαθα, βαζωντας σε προτεραιοτητα τον συναθρωοπο σου.. παει αυτο..
Οαο για τον αν οι παπαδες θα κριθουν πρωτοι κ.τ.λ. δεν ειναι καραμελα.. ετσι ειναι, και ειναι ετσι διοτι διδασκουν τον λογο του Θεου...
επειδη φορουν Ρασα παει να πει οτι ειναι και πραγματι Χριστιανοι? απο εκει εσυ καταλαβαινεις καποιον Χριστιανο? (δεν ειναι αλωστε τυχαια και η παροιμια)
οπως οι αστυνομικοι υποτιθεται οτι επιβαλουν τον νομο? ισχυει? φορουν ομως την στολη της αστυνομιας, που πρεπει να επιβαλει την ταξη...
οι δικηγοροι, λεμε οτι υπερασπιζοντε το δικαιο.. υσχυει??? αλλα εχει το πτυχιο, φοραει το κοστουμακι του, και εχει και την βαλιτσα του, σαν δικηγορος?
Με λιγα λογια ψαξε να βρεις πως ειναι ενας Χριστιανος, δεν ειναι απλο να το ξερεις με μια απλα ματια. αλλα μεσα απο ενημερωση, και διαβασμα. πολυ διαβασμα...
και η πρωτη επισημη θρησκεια, ηταν ο Χριστιανισμος.. γιατι μετα απο τον Χριστιανισμο, ξαφνικα βγηκαν και αλλες θρησκεις- αιρεσεις????
Στην Γλιλαια λοιπον τοτε εκει που ζουσε ο Χριστος, ηταν ολοι Ελληνες. ακομα και το ονομα Γαλιλαια ειναι Ελληνικο....
Τα ονοματα των Αποστολων δεν ειναι Ελληνικα? το Ονομα του Βαπτιστη δεν ειναι Ελληνικο? τα Ιεροσολυμα, Ελληνικη λεξη δεν ειναι?
Κατα τα αλλα, οοοχι μωρε, δεν ειναι Ελληνικη η Θρησκεια...
Απλα να ξερεις, πως η ημιμαθια, ειναι πολυ, μα παρα πολυ χειροτερη της Αμαθειας!!!!!

Ανώνυμη 23 είπε...

Δηλ εσύ τώρα συνδιαζεις και ενώσεις την ορθοδοξία με τις σατανικές τελετές;;...ε φυσικό είναι απο κάποιους άθεους το να περιμένει κανείς;; Ξέρεις γιατί σταυρώθηκε ο Ιησους Χριστος;; Για να τελειοποιήσει την ανθρωπότητα μάλλον κάτι που εσύ δεν ενημερώθηκε από την αρχή ..ξέρεις γιατί ταπεινωθηκε?? Διότι ο έξω από δω μισεί την ταπείνωση και ακόμα εσύ ενωνεις την ορθοδοξη πίστη μας με τις σαυανικες τελετές;; Όταν λέει ο ιερέας λάβετε το σώμα και το αίμα μου δεν μας δίνει ως θειακ κοινωνία το σώμα κομματάκια γεμάτο αίματα αλιως σαφω και θα ονομαζόταν σατανική τελετή καλητερα..αλλά αντιδορο μέσα σε κρασί...επείσης ο Θεός δεν ανάγκασε κανέναν να σκοτώνει και να θυσιάζει αλλά μας έδωσε την ελευθερία και ο λόγος που θυσιαστικαν τόσοι Άγιοι ήταν επειδή ήθελαν να δώσουν την ζωή τους για τον τριαδικό Θεό μας..και όχι ότι ο Θεός όπως οι υποτιθέμενοι άλλοι "θεοι" δίδαξαν τον σκοτωμό τον αποκεφαλισμό πράγματα που εμείς δεν τελουσαμε ενώ ο διπλανός μας είχε διαφορετική πίστη ..και κατι άλλο να σας ενημέρωσω όλους ότι το μάτι και το τρίγωνο σην ορθοδοξία συμβολίζει το μάτι του Θεού και το τρίγωνο το 3 δηλ? Την άγια τριάδα Πατήρ Υιός και Αγιο πνεύμα σε αλλους είναι το μάτι του έξω από δω σε αλλουε κάτι άλλο ο καθενας το μεταφράζει όπως έμαθε ..βέβαια μπορώ να πω ότι συγουρα με άλλον τρόπο το τρίγωνο και το μάτι δηλώνει μασονία..αλλά δν έχει να κανει αυτό με τον τριαδικό Θεό μας και με την ορθοδοξία μας

AIKATERINI είπε...

Σωστά