Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Λυκάνθρωποι και ζόμπι στην αρρωστημένη γενιά των εφήβων μας

Από το ιστολόγιο ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:


Από τα αμέτρητα, απάνθρωπα και 100% σαδιστικά βασανιστήρια, στα οποία οι δαιμονικοί κυρίαρχοι του κόσμου (δαιμονικοί άνθρωποι-απάνθρωποι) υποβάλλουν μεθοδικά τους έφηβους, στο σχολείο, στα ΜΜΕ, στους υπολογιστές, ΠΑΝΤΟΥ, η έφηβη γενιά της εποχής μας έχει πλέον παραφρονήσει. Δεν αντέχει - γονείς, παπάδες και δάσκαλοι όλων των βαθμίδων (και όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει), ξυπνήστε!

Πολλά από αυτά τα δυστυχισμένα παιδιά δε θέλουν πια να είναι άνθρωποι (βλέπουν και τίποτα καλό από ανθρώπους;) και καταφεύγουν σε φαντασιώσεις με λυκάνθρωπους, βαμπίρ και ζόμπι!... Έχουν άλλωστε γεμίσει τη ζωή τους με κόμικς, μυθιστορήματα και ταινίες γι' αυτά!

Στον τύπο είδαμε την είδηση (από κει η φωτο):

Σχολή για ζόμπι

Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να ζουν σαν αυτά

Μπορεί να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα ζόμπι που βγαίνουν από τάφους και τρώνε ανθρώπινη σάρκα, αλλά η κουλτούρα και η φιλοσοφία τους υπάρχει και με... πτυχίο!

Στο πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης, ένας καθηγητής παραδίδει μαθήματα που διαρκούν ένα εξάμηνο και αφορούν στα ζόμπι. Ο Άρνολντ Μπλούμεργκ, μελετάει και διδάσκει στα παιδιά για την ζωή των φρικιαστικών πλασμάτων έτσι όπως παρουσιάζονται στις ταινίες και τα κόμικς.

Οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα φτιάξουν τα δικές του ιστορίες και σενάρια σχετικά με τα ζόμπι.


Σε ηλ. συζήτηση μεταξύ φίλων μου, φίλη σχολίασε το θέμα και με καλύπτει το σχόλιό της:

Η ιδέα των νεκροζώντανων, είτε αυτοί είναι βρυκόλακες είτε ζόμπι, προβάλλεται πια ασταμάτητα σε διάφορα σήριαλ και ταινίες. Προσωπικά ξέρω διάφορα παιδιά που τους αρέσουν οι βρυκόλακες και θα ήθελαν να μοιάζουν, κι ένα συνηθισμένο θέμα συζήτησης μεταξύ τους είναι αν προτιμούν τους βρυκόλακες ή τους λυκάνθρωπους, και γιατί! Μάλιστα οι βρυκόλακες έχουν εκσυγχρονιστεί και έτσι οι νέοι ταυτίζονται πιο εύκολα μαζί τους απ΄ότι με τους "παραδοσιακούς", καθώς στα καινούργια σήριαλ και ταινίες μπορούν να εμφανίζονται και την ημέρα, κι ερωτεύονται κιόλας, και μερικοί είναι και ρομαντικοί και φιλάνθρωποι.

Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την προπαγάνδα ορισμένων που χρηματοδοτούν και προβάλουν τέτοια θέματα, λες και δεν υπάρχουν άλλα. Έχει να κάνει με την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων: χωρίς τον Χριστό είμαστε σαν νεκροζώντανοι και προσπαθούμε να αντλήσουμε ζωή από τους άλλους ανθρώπους. Και βέβαια φαινόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι, μέχρι να μας πατησουν τον κάλο - κάποιο πάθος στο οποίο "τσιμπάμε" πιο εύκολα - και να μεταμορφωθούμε σε λυκανθρώπους.

Ξέχασα να σημειώσω σχετικά με τους λυκανθρώπους τα περί αγέλης, στην οποία ο νέος αισθάνεται ότι έχει μια ταυτότητα και είναι ασφαλής (το ίδιο που ισχύει και για την ένταξη σε συμμορία - νομίζω αναφέρεται στο βιντεάκι). Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει προσωπικά: μερικοί θα ήθελαν να είναι λυκάνθρωποι ή βρυκόλακες λόγω των υπερφυσικών δυνάμεων που αποδίδονται στα φανταστικά πλάσματα, κι αυτό για να μπορούν να απωθούν τους εχθρούς τους ή να τους εκδικούνται σκληρά χωρίς να τιμωρούνται. Ονειρεύονται π.χ. να μεταμορφωθούν μπροστά σε "κακούς" και να τους τρομοκρατήσουν, ή να κάνουν κιμά τον ενοχλητικό συμμαθητή χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους!

Για τους λυκάνθρωπους (παιδάκια που έχουν πέσει νοκάουτ από το καθημερινό, συνεχόμενο & ανελέητο σφυροκόπημε του μυαλού τους με δήθεν "ανέσεις" & "αγαθά", αλλά στην πράξη με ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ!!!) δείτε το σχετικό βιντεάκι ΕΔΩ.

Τίτλος: "Ξεχάστε τους Emo... Τώρα έχουμε λυκάνθρωπους!"

Στους ίδιους τους έφηβους αδελφούς μου, που ενδιαφέρονται γι' αυτό το θέμα, έχω να πω πως αυτά τα (ανύπαρκτα) "όντα" δεν έχουν καμία δύναμη. Μόνο σκοτάδι -το σκοτάδι της κακίας, στο οποίο προστίθεται το σκοτάδι της ανυπαρξίας. Την αληθινή δύναμη, το Φως & τη ζεστασιά της Αγάπης και της αιώνιας Ζωής, την έχει και την προσφέρει κάποιος άλλος, τον οποίο σάς προσκαλώ να γνωρίσετε:

Και κλείνω ξαναφωνάζοντας: Μεγάλοι, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Προστατέψτε τα παιδιά σας - και από εσάς τους ίδιους και τις απαιτήσεις σας και από τις απαιτήσεις του συστήματος, που (με καθαρή δαιμονική υποκρισία) υπόσχεται "επιτυχία" και παίρνει τον ανθό τους!

Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δικια μου γενια μεγαλωσε με Μπολεκ και Λολεκ , Μαγια η μελισσα , Μαριαννα Τολη , Μαρια Αλειφερη .Extreme ηταν ο Θανος Λειβαδιτης ως ντετεκτιβ . Απο ξενα Μικρο σπιτι στο λιβαδι , Thunderbirds , Σεληνη 2000 , Ταρζαν , Χαι Σαπαραλ , η Μαχη κι extreme ηταν Χαβαη 5-0 , κοτζακ , ο βιονικος ανθρωπος , οι αντιζηλοι , ο Αγιος και στα ξεδιαντροπα οι ... ντιουκς . Τοτε το κατορθωμα ηταν η ... αποβολη της ποδιας και η καταργηση των χωριστων σχολειων αρρενων και θηλεων . Οι βρισιες μεταξυ μας "Ολυμπιακε τρυπιε κουρελε" και τα παρομοια .
ΤΚΒ

Μάνος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε επειδή παλιότερα είχα κι εγώ την ίδια άποψη μ΄εσένα έχω να πω πάνω στο σχόλιό σου ότι:
Απο ανέκαθεν οι μεγαλύτεροι έχουν την τάση να θεωρούν την γενιά τους πιο αθώα και καλύτερη, αλλά αυτό είναι λάθος.
Γινόντε νοσταλγοί της εποχής με οδηγό συναισθήματα που προέρχοντε απο βιώματα στην νεανική ηλικία τα οποία αναπόφευκτα μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι η δική τους γενιά είναι καλύτερη.
Χαίρομαι όταν κουβεντιάζω τώρα με τον παππού μου ,γιατί ενω κάποτε είμουν υποστηρικτής της θεωρίας ΄΄κάθε πέρσι και καλύτερα΄΄ τώρα ξεμπροστιάζω συν τα καλά και όλα τα κακά και αρνητικά της γενιάς του που φυσικά ο ίδιος την θεωρεί πολύ καλύτερη απο την δικιά μου!

Εύκολα μπορεί να αποδείξει κανείς ότι αυτό δεν ισχύει αρκεί να μην κανείς να μην είναι προκατηλλειμένος και να φέρει παρωπίδες.
Ακόμα κι αν την προηγούμενη γενιά να την διέκρινε περισσότερη ανθρωπιά και αθωότητα μην ξεχνάμε ότι η νέα προήλθε απο την παλιότερη γενιά, αρα η παλιότερη αποτέλεσε ένα σκαλοπάτι για να φτάσουμε στην νέα, γι αυτό ας μην βγάζει κανείς την ουρά του απέξω.

Κάθε γενιά έχει τα υπερ και τα κατά της, και φέρει ευθύνες και για την επόμενη.

Ανώνυμος είπε...

Οντως οι βρυκολακες και οι λυκανθρωποι προβαλονται σαν ηρωικοι και υπερανθρωποι χαρακτηρες(βλεπε true blood, σιριαλ που το παρακολουθουν με φανατισμο πολλοι και στην Ελλαδα, ταινιες οπως ο blade, queen of the damned, κ.α.).Παντως οι οπαδοι τους πιστευουν οτι υπαρχουν αυτες οι ''θεικες'' βαμπιρικες οντοτητες(μεγαλοι παλαιοι, soccumbus-incumbus, εκπτωτοι του γενους bahomet, λατρεια τις Λιλιθ, κ.α.) οι οποιες ειτε τρεφονται ενεργειακα απο τα θυματα τους, ειτε με αιμα, και προσπαθουν να τους μυμηθουν με οτι κινδυνους συνεπαγεται αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα τα παιδια διασκεδαζουν κι ενσωματωνονται στην κοινωνια με κινουμενα σχεδια που οι σκοτωμοι και τα τερατα ειναι κατι συνηθισμενο .
Μανο ειναι γεγονος οτι τουλαχιστον η δικια μου γενια μεγαλωσε πολυ πιο αθωα και με λιγοτερους πειρασμους και χειραγωγηση απο οτι οι σημερινοι νεοι .
Αν ειναι καλυτερη ή οχι καθε προηγουμενη γενια δεν ειμαι σε θεση να το κρινω .
Οταν ενα παιδι βομβαρδιζεται με τοση ποσοτητα και τετοια ποιοτητα πληροφοριων απο τοσο μικρο .
Οταν οι γονεις παλευουν ειτε για την επιβιωση , ειτε για μια ακομη πιο χλιδατη ζωη , ολη μερα στη δουλεια .
Τοτε η νεα γενια δεν προμηνυεται να γινει καλυτερη απο την προηγουμενη .
ΤΚΒ

Μάνος είπε...

Έχεις δίκιο ανώνυνε, όμως δεν ωφελούντε οι νέοι με το να ακούνε συνέχεια ότι η παλιότερες γενιές ήταν καλύτερες απο τις σημερινές, γιατί ως ένα βαθμό αυτό ωφείλεται και στο συναίσθημα, γι αυτό ας σκεφτούν και να δουν οι παλιότεροι ότι για να φτάσουμε σήμερα εδώ που φτάσαμε έχουν κι αυτοί ένα μερίδιο ευθύνης, γιατι αν η παλιά γενιά ήταν καμιά αγία γενιά δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.

Ο Χριστός είναι ο μόνος που μπορεί να γεφυρώσει χάσματα όπως αυτά μεταξύ διαφορετκών γενιών.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=116954