Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Απειλές θανάτου σε Βρετανίδα δημοσιογράφο που εξέφρασε την αντίθεση της στην προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας στα σχολεία


Μία γνωστή συντηρητική Βρετανίδα αρθρογράφος κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές θανάτου αφότου επέκρινε τα σχέδια για την εισαγωγή στη διδακτική ύλη θεμάτων σχετικά με την ομοφυλοφιλία σε όλα τα μαθήματα του αναλυτικού προγράμματος στα σχολεία της Βρετανίας (βλέπε άρθρο ΕΔΩ). Γράφοντας στην εφημερίδα Daily Mail αυτήν την εβδομάδα, η Melanie Phillips είπε ότι περίμενε μια αντίδραση, εξαιτίας των αληθειών που είχε γράψει".

"Η απάντηση, όμως, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου."

«Κατά την τελευταία εβδομάδα», είπε, «υφίσταμαι ένα εξαιρετικά φαύλο ξέσπασμα μίσους και υποκίνησης σε βία» μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του Διαδικτύου και των mainstream μέσων ενημέρωσης».

"Αν το gay λόμπι έκανε κάποια προσπάθεια να αποδείξει τις θέσεις μου, δύσκολα θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά."

Η Phillips (φωτο) είχε ισχυριστεί ότι οι ‘ομοφυλοφιλιστές’ προσπαθούν τώρα να καταστείλουν οποιαδήποτε δημόσια αντίθεση στρέφεται στους πολιτικούς τους στόχους. Η αντίδραση σε αυτή τη δήλωση, είπε, αποκαλύπτει ένα ξεκάθαρα «ολοκληρωτικό τρόπο σκέψης» που βρίσκεται πίσω από τη ατζέντα του ομοφυλοφιλικού λόμπι.

"Πράγματι, η συνολική ανικανότητα εκείνων που μου επιτίθενται να συνειδητοποιήσουν ότι, ξεστομίζοντας, στην πραγματικότητα, το ίδιο μίσος, την ίδια μισαλλοδοξία και την υποκίνηση βίας για τα οποία κατηγορούν τους άλλους, θα ήταν ξεκαρδιστικό αν δεν ήταν τόσο τρομακτικό."

Στο άρθρο της στις 24 Ιανουαρίου, με τίτλο: "Οι νέοι Μακαρθιστές της Μεγάλης Βρετανίας", η Φίλιπς έγραψε ότι το σχέδιο της εισαγωγής των ομοφυλοφιλικών σχέσεων σε όλη την διδακτέα ύλη στα σχολεία δεν είναι τίποτα περισσότερο από «μια υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση κίνηση για την προώθηση της γκέι ατζέντας».

Επισήμανε πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες η αντίθεση από χριστιανούς ή άλλους οι οποίοι υποστηρίζουν τα παραδοσιακά σεξουαλική ήθη έχει εξαφανισθεί μέσα στα δικαστήρια. "Αυτό που κάποτε ήταν μια προσπάθεια για τον τερματισμό μίας δυσάρεστης στάσης απέναντι σε μια μικρή σεξουαλική μειονότητα, έχει γίνει πλέον ένα είδος μισαλλοδοξίας από την ανάποδη πλευρά», έγραψε.

«Η έκφραση αυτού που κάποτε ήταν το ηθικό πρότυπο του δυτικού πολιτισμού, σήμερα δεν είναι μόνο κοινωνικά ανεπίτρεπτο, αλλά μετατρέπει ακόμα και έντιμους ανθρώπους σε παραβάτες".

Η Phillips δήλωσε: «Ποια ήταν η απάντηση της προειδοποίησης αυτής κατά της προσπάθειας του gay λόμπι να επιβάλλει τη σιωπή στους διαφωνούντες; Μια έκρηξη μηνυμάτων στο Twitter που δηλώνουν ότι θα πρέπει να πεθάνω. "

Και ανέφερε ορισμένα δείγματα τέτοιων μηνυμάτων, όπως: "Κάποιος απλά να σκοτώσει την Melanie Phillips, παρακαλώ" και "η ομοφοβική αλαζονεία σου ισοδυναμεί με αυτό που βγαίνει από το έντερο ενός σκυλιού. Αυτοκτόνησε και ****"; και "ρίξτε την στον Τάμεση."

Τα Emails που έλαβε την αποκαλούσαν «χυδαία, δηλητηριώδη, απαίσια γριά», και ένα έγραφε: «άνθρωποι όπως εσύ πρέπει να σιωπήσουν… Πήγαινε και ρούφα καμία εξάτμιση, άρπαξε καρκίνο, πέσε πάνω σε ένα τρένο. Ελπίζω το ******* σπίτι σου να καεί".

Η Phillips, που είναι Εβραία, είναι μια φιλελεύθερη συντηρητική πολιτική αρθρογράφος για τον ‘Spectator’ και σχολιάζει ευρέως για το Ισραήλ, την παγκόσμια κρίση της ισλαμικής βίας, και γενικότερα για πολιτιστικά θέματα. Στο νέο βιβλίο της, «Ο κόσμος γύρισε ανάποδα», η Phillips καταγγέλλει την απώλεια και το διασυρμό των ιουδαιο-χριστιανικών θρησκευτικών πεποιθήσεων και γράφει ότι "η Δύση έχει αντικαταστήσει τον λόγο και την αλήθεια με την ιδεολογία και την προκατάληψη, την οποία επιβάλλει με τον τρόπο μίας κοσμικής Ιεράς Εξέτασης.

"Το αποτέλεσμα είναι ένα είδος μαζικής διαταραχής, όπου η αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, το θύμα και ο θύτης, έχουν όλα γυρίσει ανάποδα."

"Έτσι η Δύση χάνει και τη λογική της και τις ελευθερίες της. Υποκύπτει σε έναν «ήπιο ολοκληρωτισμό», ο οποίος δεν δημιουργεί μόνο μια άσχημη διάθεση μισαλλοδοξίας, αλλά υπονομεύει την ικανότητά της να αμυνθεί κατά της ισλαμικής επιθετικότητας".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: