Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Φόρα μαντίλα ή πέθανε!


Ισλαμιστές εξτρεμιστές που υποστηρίζουν την καθιέρωση του νόμου της Σαρίας στη Βρετανία, έχουν απειλήσει να σκοτώσουν γυναίκες που δεν καλύπτουν τα κεφάλια τους.

Έχουν επίσης αναρτήσει προειδοποίηση για «ελεύθερες από γκέι ζώνες» ("gay-free" zones) και κατέστρεψαν αφίσες που έδειχναν μοντέλα με μπικίνι.

Υπάρχουν φόβοι πως σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι επιβάλλουν τις αξίες τους σε άλλους στο δήμο του Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνου.

Μία μη μουσουλμάνα Ασιάτισσα Φαρμακοποιός στο Whitechapel με δυτική ένδυση είπε πως της ζητήθηκε να φορέσει μαντίλα για να μην τιμωρηθεί.

Αργότερα, υποστήριξε πως ένας δεύτερος άντρας της είπε: «Εάν συνεχίσεις να κάνεις αυτά τα πράγματα θα σε σκοτώσουμε». Η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Ο Paul Rickett, αξιωματικός του Δήμου του Tower Hamlets είπε: «Οποιοσδήποτε βρεθεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις θα αντιμετωπίσει ποινές εγκληματία».

Ο Khalid Mahmood, βουλευτής από το Perry Barr του Birmingham όπου καταστράφηκαν οι αφίσες είπε:«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να δεχθούν τους άλλους».

Ο σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος κληρικός Anjem Choudary είπε: «Μπορούν να πουν: «Αδερφή είναι υποχρεωτικό να καλύπτεις τα μαλλιά σου». Μα κανένας δεν μπορεί να πει «Θα σε σκοτώσουμε»»

Το Φεβρουάριο η κοινωνική υπηρεσία πήγε σε έναν άντρα γιατί απειλούσε να σκοτώσει την ξαδέρφη του εάν δεν κάλυπτε το κεφάλι της.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Hellas Orthodoxy - άρθρο από SUN

Δεν υπάρχουν σχόλια: